Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
canım bence sende idrar yolu yada rahimde enfeksiyon var bence iyi bir dr git bebeğin öldüğünü sanmıyorum ama hamilelikte enfeksiyn kötü önlemini alamam lazım inşallah bir sorun olmaz bence dr git canım..
arkadaşlar sız kırkınızdan sonra nezamn adet oldunuz
canım bende tam 40.günümde normal adet olmuştum..Doğum sonrası kanamalarım 10 gün sürdü ama az az
gamze neredesin.....test sonucun çıkmıştır.....hadi bize güzel bir haber ver
canım iyi haberlerle dön ne olur ....kızlar ben izin aldım test için bana dua edin görüşürüz...
ben doğumdan sonra 10 gün az az kanamalarım olmuştu.Tam 40 günümde normal adet oldum.Sonraki aylarda da zamanında 28 - 29 günde bir normal adet gördüm ve süreleride hep eskisi gibi 4 gün sürdü.ya papatya kırkım bitti 5 gün sonra adet oldum herzamanki gibi 5 gün sürdü bitti
aradan 12 gün gecti yine oldu bugün 3. günüm normalmi
kızlar doğumdan sonra düzensizlik olur diyolrar
canım iyi haberlerle dön ne olur ....
ben doğumdan sonra 10 gün az az kanamalarım olmuştu.Tam 40 günümde normal adet oldum.Sonraki aylarda da zamanında 28 - 29 günde bir normal adet gördüm ve süreleride hep eskisi gibi 4 gün sürdü.
Sadece ben Eylül ayında tüp bebek tedavisinin negatif sonuçlandıktan sonraki 3 ay düzensiz adet olmuştum.8 gün geçikmeli gelmişti kanamam 9 gün sürmüştü.Bitip temizlendikten sonrada ara ara koyu kahvemsi pıhtılar gelirdi..3 aydan sonrada yine normale dönmüştüm.
Sanırım dönem dönem böyle olabiliyor.Havalarla alakalı olabilir..Çok değişken gidecek olursa dr. bir sor..
Kafana fazla takma sadece..
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.inşallah hayırlısıyla oğluşun yarın bu zamanlar kucağında olacak. şükür ki 36. haftalara kadar gelebildin,eminimki bebeğin küveze ihtiyaç duymadan kendi başına solunumunu gerçekleştirebilecek.dualarımızdasın merak etme.bizleri habersiz bırakma canım.kısa da olsa birşeyler yaz bize.......Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
Gamze hepimiz senden haber bekliyoruzzz
bende çok merak ettim gamzeyi.......açıp açıp bakıyorum geldimi diye ama ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?