Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.

canım benım hadi gözun aydın bızede o guzel duarlını eksık etme olurmu dualrımz senınle merak eederız senı hemen yaz

Allah ikinizide sağsalim kurtarsın
bizlere de bu mutluğu tattırsın

canım bence sende idrar yolu yada rahimde enfeksiyon var bence iyi bir dr git bebeğin öldüğünü sanmıyorum ama hamilelikte enfeksiyn kötü önlemini alamam lazım inşallah bir sorun olmaz bence dr git canım..

tesekür ederm yardımın için evet br dr gitmem lazm en acilinden

canımmmmmm arkadaşımmm benimmm...tüm dualarım seninle olacak...Allah hayırlısınla sağ sağlim Tolgacığını küveze girmeden kucağına almanı nasip etsin..Benim içinde Tolgacığı öp kokla belki keremden koku getirmiştir....:):):)o kadar duyguluyum ki şimdi güçlü geçen maratonun sonuna geldin ve sağ sağlim oğluşuna kavuşacaksın hayırlısınla..Allah yar ve yardımcının olsun güzelim..Biz yanındayız canım..Güzelim benim hiç heyecan yapma korkma endişe etme tansiyonu zıplatma olurmu herşey yoluna girecek canım benim...Ben ruhen dualarımla yanındayım..allaha emanet ol...

canım bende tam 40.günümde normal adet olmuştum..Doğum sonrası kanamalarım 10 gün sürdü ama az az

ya papatya kırkım bitti 5 gün sonra adet oldum herzamanki gibi 5 gün sürdü bitti
aradan 12 gün gecti yine oldu bugün 3. günüm normalmi
kızlar doğumdan sonra düzensizlik olur diyolrar

Allah yardımcın olsun................

kızlar ben izin aldım test için bana dua edin görüşürüz...
canım iyi haberlerle dön ne olur ....

ya papatya kırkım bitti 5 gün sonra adet oldum herzamanki gibi 5 gün sürdü bitti
aradan 12 gün gecti yine oldu bugün 3. günüm normalmi
kızlar doğumdan sonra düzensizlik olur diyolrar
ben doğumdan sonra 10 gün az az kanamalarım olmuştu.Tam 40 günümde normal adet oldum.Sonraki aylarda da zamanında 28 - 29 günde bir normal adet gördüm ve süreleride hep eskisi gibi 4 gün sürdü.
Sadece ben Eylül ayında tüp bebek tedavisinin negatif sonuçlandıktan sonraki 3 ay düzensiz adet olmuştum.8 gün geçikmeli gelmişti kanamam 9 gün sürmüştü.Bitip temizlendikten sonrada ara ara koyu kahvemsi pıhtılar gelirdi..3 aydan sonrada yine normale dönmüştüm.
Sanırım dönem dönem böyle olabiliyor.Havalarla alakalı olabilir..Çok değişken gidecek olursa dr. bir sor..
Kafana fazla takma sadece..

tesekkürler papatya

güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle

Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah sağlıkla oğluşunuda kucaklayıp evine geliceksin hemen dualarımız sizinle...

canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.inşallah hayırlısıyla oğluşun yarın bu zamanlar kucağında olacak. şükür ki 36. haftalara kadar gelebildin,eminimki bebeğin küveze ihtiyaç duymadan kendi başına solunumunu gerçekleştirebilecek.dualarımızdasın merak etme.bizleri habersiz bırakma canım.kısa da olsa birşeyler yaz bize.......

premeteciğim canım sakın stres yapma eminim allahında izniyle yarın yavruna kendi loşşarında bakacaksın küvezede gerek kalmayacak sen bu mutluluğu çok hak ettin bizlerde arkandan geliyoruz tatlım. bizi habersiz bırakma ve hepimizin yerine bebeğini öp bizim o kokuyu ne kadar duymak istediğimizi biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…