merhabalar,
tesadüfi bir şekilde buraya girdim ve son bir kaç sayfayı okuyabildim... hiçbirinizi tanımıyorum hoş birisine dua etmek onu tanımak gerekmiyor öyle değil mi? diyeceğim o ki Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın, yuvanızı hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah
premete,Allahın izniyle kucağına bebeğini alırsın ... senin için de dua edeceğim canım ...
acilen çıktım...çünkü elimin üstüne düştüm ve şişti...okadar ağırımki neredeyse elimi kıracaktım:))hastaneye gttk..bişi yok dediler...ama film çektiler bende hemen dr.u arayıp sordum....bişi olurmu diye...yok dedi:)artık herbişeyi sorar oldum:)
iğnelere başladım...puregon çok kolay....ama ben hala clexan da zorlanıyorum..yakıyor beni
sen nasılsın?????
merhaba kızlar nasılsınız
biz kızımla iyiyiz çok şükür sizleri merak ettim bi bakayım dedim
benim gene tırnağım batıyo ayağımda galiba gene kestirmem gerekiyo onun için dr gidicem bi sorun olmazsa gebelikle ilgili aldırcam tırnağı çünkü canım yanıyo ayakkabı giyince ve helede yürüken neyse kendinize çok çok iyi bakın....
mapcım 28 mavi ne zamn hamile kaldı 2ye hiç haberim yoktu duyunca çok şaşırdım ve çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun....ne kadarlıktı habein varmıydı canım
QUOTE]
Geçmiş olsun cicii. Tırnak acısı da çok kötüdür. Gebelikle ilgili bir sorun olacağını sanmam bir an önce tedavi ettir canım enfeksiyon olmasın.
Maviyi ben de cennetteki meleklerimize yazdığımız mektupları paylaşma topiğinde gördüm oraya yazmış kaybını. Anladığım kadarı ile 10 hafta civarıymış.
Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
hadiii
ilk tebrik benden darısı başıma arkadaşım
amin hepiniz için dua ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün sağsağlm bebişlerimize kavuşalım sağol canım...
amin hepiniz için dua ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün sağsağlm bebişlerimize kavuşalım sağol canım...
cnm peki doğumu ne zaman yaptıydın yani akç ay sonra gebe kaldın
bi de normal yolla oldu sanrım tebrikler
canım ben ağustosta doğum yaptım 4 ay sonra hamile kaldım normal doğum yaaptım evet normal yolla hamile kaldım halen inanamıyorum
tekrar tebrikler
ayy bu duyguyu yaşamayı Rabbim banada nasip etsin
bizlere de isteyen herkese
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Canımmmmmmmmm çok sevindim çooooooooooooook. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip, sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel dondurulmuştu, tüptü derken Allah'ım hiçbirşeye gerek kalmadan yollayıverdi yavrunu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Gamze süperr olmuş tahmin etmiştim inşallah gebesindir derken
Bu arada değerin de güzel arkadaşım.
Adana'ya falan gitmene tüp bebek zorluklarına katlanmana gerek kalmadı ne güzel.
Ama ben merak ettim neden 2 serum verdiler? Yoksa yanlış mı anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?