Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

merhabalar,
tesadüfi bir şekilde buraya girdim ve son bir kaç sayfayı okuyabildim... hiçbirinizi tanımıyorum hoş birisine dua etmek onu tanımak gerekmiyor öyle değil mi? diyeceğim o ki Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın, yuvanızı hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah
premete,Allahın izniyle kucağına bebeğini alırsın ... senin için de dua edeceğim canım ...

amin helinim amin

iyiyim fıstık pıhtılaşma ve genetik testler istendi onların sonucunu bekliyorum. Bir de AMH testi var. Onu da verdim. Bu test yumurtalık rezervi kötü olanlara yapılıyor. Yaklaşık ne kadar zamanın kaldığını gösteren bir test sanırım.
El filminden bir şey olmaz ama büyük geçmiş olsun iyi ki de kırmamışsın canım.

Gamzeciğim inşallah gebesindir ve tüp olayına girmeden bebeişin kolayca gelivermiştir annesine

merhaba kızlar nasılsınız
biz kızımla iyiyiz çok şükür sizleri merak ettim bi bakayım dedim
benim gene tırnağım batıyo ayağımda galiba gene kestirmem gerekiyo onun için dr gidicem bi sorun olmazsa gebelikle ilgili aldırcam tırnağı çünkü canım yanıyo ayakkabı giyince ve helede yürüken neyse kendinize çok çok iyi bakın....

mapcım 28 mavi ne zamn hamile kaldı 2ye hiç haberim yoktu duyunca çok şaşırdım ve çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun....ne kadarlıktı habein varmıydı canım

gamzecim hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş

cibeldemiroğlu cnm hayırlısı neyse o olsun cnm hakkınızda ama yeniden o duyguyu yaşmak çok güzel bişey Allah herkese nasip eder inşallah.....

maytapcım cnm sende çok dikkat et canım geçmiş olsun elin için
premetecim hadi bakalım yarın büyük gün tolga geliyor Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve ilk fırsatındada ikinizinde resimlerini bekliyoruz.......

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmm allaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz

canım ben bügün allah yüzümü güldürdü allahın izniyle girmicek küveze belki bir kac saat kontrol için az kaldı kavuşmana ne güzelll..

cnm peki doğumu ne zaman yaptıydın yani akç ay sonra gebe kaldın
bi de normal yolla oldu sanrım tebrikler

canım ben ağustosta doğum yaptım 4 ay sonra hamile kaldım normal doğum yaaptım evet normal yolla hamile kaldım halen inanamıyorum

Canımmmmmmmmm çok sevindim çooooooooooooook. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip, sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel dondurulmuştu, tüptü derken Allah'ım hiçbirşeye gerek kalmadan yollayıverdi yavrunu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

amin canım inşallah sen nasıl oldun yarın kaçta alınıcaksın

Gamze süperr olmuş tahmin etmiştim inşallah gebesindir derken
Bu arada değerin de güzel arkadaşım.
Adana'ya falan gitmene tüp bebek zorluklarına katlanmana gerek kalmadı ne güzel.
Ama ben merak ettim neden 2 serum verdiler? Yoksa yanlış mı anladım?

evet canım allaha şükürler olsun 1 haftadır midemi üşütmüştüm hamile olunca tabi eşim endişelendi dr gittik iyikide gitmişiz düşük teklikesi olbilirmiş vucudum direncsizleşmişti canım darısı tüm isteyenlere inşallah bizim için mücize oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…