kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
amin canım inşallah sen nasıl oldun yarın kaçta alınıcaksın
AYYYYYYYYYYY çok sevindim valla canım.ne güzl RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.inş saağlıcakla kucağına da alırsın.ne güzl dimi :))))))))valla hamileliğimi ilk öğrndim anı yaşadım senin haberinle.kendim yaşıyomuş gibi sevindim canıııııııııııım beniiiiim:)
RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA VERSİN İNŞALLLAHHHHHHHHHHH:)
Valla ben heyecandan yerimde duramıyorum. Hem korkuyorum, hem seviniyorum karışık duygular içindeyim. Yarın 11 gibi alacaklar beni sezeryana.
AYYYYYYYYYYY çok sevindim valla canım.ne güzl RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.inş saağlıcakla kucağına da alırsın.ne güzl dimi :))))))))valla hamileliğimi ilk öğrndim anı yaşadım senin haberinle.kendim yaşıyomuş gibi sevindim canıııııııııııım beniiiiim:)
RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA VERSİN İNŞALLLAHHHHHHHHHHH:)
RABBİM bize de nasip edecek inş hannemcim
cnm bnm hadi gözunaydın banada dua et yarın için bnde kan testı yaptırıcam evde hiç yaptınmı test kaç gun gunun gçeti benım tam 1hafta oldu hadi hayırlısıyla kucanıda almayı nasip etsın
Valla ben heyecandan yerimde duramıyorum. Hem korkuyorum, hem seviniyorum karışık duygular içindeyim. Yarın 11 gibi alacaklar beni sezeryana.
cnm bnm hadi gözunaydın banada dua et yarın için bnde kan testı yaptırıcam evde hiç yaptınmı test kaç gun gunun gçeti benım tam 1hafta oldu hadi hayırlısıyla kucanıda almayı nasip etsın
kız farklı olup da sen sezryenli ben normalİnşallah tatlı esmerim benim inş.nsılsın iymisin.yazışamıyoru seninlede yavvvvvvv:9
ayyyyyyyy çok mutlu oldum GAMZE81 e yaaaa:)inş RABBİM bize de en hayırlısından nasip etsin.benimde az kaldı korkumu yenmeme dr a gitmeme.sömestrde ist yolcusuyum inş.bakalım neler duycaz.öle işte.sende çalışmalara başla artıkımın:)da bnada moral olsun.gerçi benim durmum senden çok çokkkkkkkkk farklı ama ne yapalım.RABBİM bilir:)
öptümmmmm seniiiiiiiiiiiii:)
kız farklı olup da sen sezryenli ben normal
ne olacak
ben başlıyorum inşallah kimse tutamaz beni
canım benim senin evdeki testte silik de olsa çıktı dimi.bence onda çıktıysa ALLAHIN izniyle hamişsin canımcığım.çünkü ev testinde çıkmayınca da hamilelik çıkabiliyor ama evdeki çıktıysa silik de olsa kesin vardır ALLAHIN izniyle benden süüüüülemesiiii:)ben şimdiden seviniyorum senin içinde bence sende sevinnnnnnnn:)
keşke tek fark o olsa tatlımseninki kordon dolanması inş tekrarlamaz ama benimki başka ve kimse bilmiyor tekrarlarmı tekrarlamazmı.bolca dua bolca dua İŞİM RABBİME HAVALE.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?