Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

geçmiş olsun canım bol sıvı al evde de.
mucizeler de oluyor bu hayatta
inşallah birgün biri de beni bulur...

AYYYYYYYYYYY çok sevindim valla canım.ne güzl RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.inş saağlıcakla kucağına da alırsın.ne güzl dimi :))))))))valla hamileliğimi ilk öğrndim anı yaşadım senin haberinle.kendim yaşıyomuş gibi sevindim canıııııııııııım beniiiiim:)

RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA VERSİN İNŞALLLAHHHHHHHHHHH:)

cnm bnm hadi gözunaydın banada dua et yarın için bnde kan testı yaptırıcam evde hiç yaptınmı test kaç gun gunun gçeti benım tam 1hafta oldu hadi hayırlısıyla kucanıda almayı nasip etsın

Maytapcığım da çok sevinecek arkadaşının gebe kalmasına,
Nerdesin Maytappp??

RABBİM bize de nasip edecek inş hannemcim

sağol canım ayy siz böyle konuşubca heyecanlanıyorum inşallah burda artık güzel şeyeri paylaşıcaz ... inşallah allah gönlüne göre versin teşekkür edrim..

RABBİM bize de nasip edecek inş hannemcim

İnşallah tatlı esmerim benim inş.nsılsın iymisin.yazışamıyoru seninlede yavvvvvvv:9

ayyyyyyyy çok mutlu oldum GAMZE81 e yaaaa:)inş RABBİM bize de en hayırlısından nasip etsin.benimde az kaldı korkumu yenmeme dr a gitmeme.sömestrde ist yolcusuyum inş.bakalım neler duycaz.öle işte.sende çalışmalara başla artıkımın:)da bnada moral olsun.gerçi benim durmum senden çok çokkkkkkkkk farklı ama ne yapalım.RABBİM bilir:)

öptümmmmm seniiiiiiiiiiiii:)

CANIM BENDE GENETİK YAPTIRCAM İNŞ DA SONUÇLAR 1 AYA UZAYABİLİYORMU.

inşallah güzel sonuçlar alırız.

Valla ben heyecandan yerimde duramıyorum. Hem korkuyorum, hem seviniyorum karışık duygular içindeyim. Yarın 11 gibi alacaklar beni sezeryana.

cnm ilk bebekte sezaryandı sanırım hiç korkma ben 2 gunde ayaktaydım yawrunu al kucağına nasıl bi duygu bızede anlat ilk yawrularımzda kucaklarımız boş yanlarımz boşdu allahım sana nasıp ettı bunu inş kucağınıda alıp kokusunu bol bol içine çek ve bızı aklına gietrolurmu biizm için bol bol kokla öp allahım inş bizede nasıp eder inş

cnm bnm hadi gözunaydın banada dua et yarın için bnde kan testı yaptırıcam evde hiç yaptınmı test kaç gun gunun gçeti benım tam 1hafta oldu hadi hayırlısıyla kucanıda almayı nasip etsın

canım bence hamilesin 2. çizgi silik de olsa cıktıysa benim 2 günüm gecti diğerlerinde idrar yaptırmıştım 5. günü cıkmışdı idrarda

kız farklı olup da sen sezryenli ben normal
ne olacak
ben başlıyorum inşallah kimse tutamaz beni

canım benim senin evdeki testte silik de olsa çıktı dimi.bence onda çıktıysa ALLAHIN izniyle hamişsin canımcığım.çünkü ev testinde çıkmayınca da hamilelik çıkabiliyor ama evdeki çıktıysa silik de olsa kesin vardır ALLAHIN izniyle benden süüüüülemesiiii:)ben şimdiden seviniyorum senin içinde bence sende sevinnnnnnnn:)

kız farklı olup da sen sezryenli ben normal
ne olacak
ben başlıyorum inşallah kimse tutamaz beni

keşke tek fark o olsa tatlımseninki kordon dolanması inş tekrarlamaz ama benimki başka ve kimse bilmiyor tekrarlarmı tekrarlamazmı.bolca dua bolca dua İŞİM RABBİME HAVALE.:)

hannem canım benm ınan hiç içimde heves yok nedense bi kıpırtı yok korkular olcak dıe korkuorum yenıden başa dönmekten korkuyrm allahım hayırlsını nasıp etsın inşş hepımıze cnm

keşke tek fark o olsa tatlımseninki kordon dolanması inş tekrarlamaz ama benimki başka ve kimse bilmiyor tekrarlarmı tekrarlamazmı.bolca dua bolca dua İŞİM RABBİME HAVALE.:)

hannemcim ben genetik hocasıyla görüştüm senin durmunu söledim akraba ve kan uyuşmazlığı varsa genetikten şüphelensinler diyo
ki o da en en en kötü ihtimalle gebelikte risk olma durumu yüzdeyirmi olur diyo
o da en en kötü ihtiamal varmı akrabalık kabn uyuşmazlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…