Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yok canım inş hiçbirisi de yok inş sonuç iyi olur ne bileyim ya .ilgin içinde sağol tatlı esmerimmmmmmmm:)

hannem canım benm ınan hiç içimde heves yok nedense bi kıpırtı yok korkular olcak dıe korkuorum yenıden başa dönmekten korkuyrm allahım hayırlsını nasıp etsın inşş hepımıze cnm

valla hepimizde aynı korkular canım.ben başkasına çok ama çok seviniyorum hmile haberlerine ama gel görki kendimi hayal bile edemiyorum.hamd olsun iki hamilelikte de çok bekletmedi YARADAN 3-4 ayda hamile kaldım ama bebğin o gelişimini takip etmek beni çok korkutoyor.o dönemleride düşününce yok yok bkl diyorum.ALLAH Korktuklarımıza uğratmasın inş.yani bende senin gibi korkuyorum.

Gamze'cim inanılmaz sevindim yaa anlatamam okuyunca çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin süper bi haber buu :)))

Gamze'cim inanılmaz sevindim yaa anlatamam okuyunca çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin süper bi haber buu :)))

sağol canım hala inanamıyorum bu ay adanaya gidecektik her şey hazır ayarladık oldu iştee kurban olduğum allah dualarımı duydu inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar maytapcım senin içinde cok dua ettim inşallah bu sefer olucak hayatım

maşallah nazara gelme fıstık

Aaa cidden ne zamandır böyle kalabalık olmuyorduk güzel olmuş :))
Maytapcım bi sen eksiksin senin için güzel dilekler geçirdim içimden geçmişi okurken bak sen ben Gamze 3müz yakın kaybetmiştik bebeklerimizi hep beraber dertleştik ben arkamdan Gamze ve sıra sendee :)) ve tabiki diğer arkadaşlarım sıra sizlerdede hepiniz için dua ediyorum..

esmeray03 gamze81+ 2009Papatya hannem Ececim cibeldemiroglu+ abtdk Selen_k+ ayten782 Premete
bu topik bu kadar üye gördümü acaba iki de misafirimiz var

ayyyyy çok duygulandım valla
RABBBBİİİİİİİİİİİİİİİM DUY SSİMİZİ,KABUL ET DUALARIMIZIIIIIIIII,BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİZİİİİİİİİİİİİİ YA RAB BBBBBBBBB:)

SİTEDE COŞTU BENDE:)

sağolasın selen

aminnn
tabi coşacaksın kız
inşallah bizde güleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…