hadi sibelcim
kader arkadaşım yarın güzel haberle dön
hannemcim ben genetik hocasıyla görüştüm senin durmunu söledim akraba ve kan uyuşmazlığı varsa genetikten şüphelensinler diyo
ki o da en en en kötü ihtimalle gebelikte risk olma durumu yüzdeyirmi olur diyo
o da en en kötü ihtiamal varmı akrabalık kabn uyuşmazlığı
yok canım inş hiçbirisi de yok inş sonuç iyi olur ne bileyim ya .ilgin içinde sağol tatlı esmerimmmmmmmm:)
hannem canım benm ınan hiç içimde heves yok nedense bi kıpırtı yok korkular olcak dıe korkuorum yenıden başa dönmekten korkuyrm allahım hayırlsını nasıp etsın inşş hepımıze cnm
işte akrabalık ve kan uyuşmazlığı yoksa kormayın diyo
tmm
tamam tatlım tamam inş:)korkmayım dimi:)zaten 6000 bir görülen vakkaama insan yaşayınca acaba demeden duramıyor
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
cibeldemiroglu,gamze81+,hannem,Ececim,Selen_k,esmeray03+,2009Papatya,ayten782,Premete+,
çoştukı ne çoştu
Gamze'cim inanılmaz sevindim yaa anlatamam okuyunca çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin süper bi haber buu :)))
sağol canım hala inanamıyorum bu ay adanaya gidecektik her şey hazır ayarladık oldu iştee kurban olduğum allah dualarımı duydu inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar maytapcım senin içinde cok dua ettim inşallah bu sefer olucak hayatım
sağol canım hala inanamıyorum bu ay adanaya gidecektik her şey hazır ayarladık oldu iştee kurban olduğum allah dualarımı duydu inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar maytapcım senin içinde cok dua ettim inşallah bu sefer olucak hayatım
Aaa cidden ne zamandır böyle kalabalık olmuyorduk güzel olmuş :))
Maytapcım bi sen eksiksin senin için güzel dilekler geçirdim içimden geçmişi okurken bak sen ben Gamze 3müz yakın kaybetmiştik bebeklerimizi hep beraber dertleştik ben arkamdan Gamze ve sıra sendee :)) ve tabiki diğer arkadaşlarım sıra sizlerdede hepiniz için dua ediyorum..
ayyyyy çok duygulandım valla
RABBBBİİİİİİİİİİİİİİİM DUY SSİMİZİ,KABUL ET DUALARIMIZIIIIIIIII,BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİZİİİİİİİİİİİİİ YA RAB BBBBBBBBB:)
SİTEDE COŞTU BENDE:)
maşallah nazara gelme fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?