aminnn
tabi coşacaksın kız
inşallah bizde güleceğiz
aminnn
tabi coşacaksın kız
inşallah bizde güleceğiz
DİMİ DİMİ:)İNŞALLAH İNŞALLAH.burası yeni hamişlerle ve saağlıklı bebklerle yıkılcakkkkkkk:)
sağlıklı mutlu geçen hamileliklerle inşşşşşşşş inşşşşşşşş:)
Kızlar ben kaçıyorum inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize Gamze'cim tekrar tebrik ederim.iyi geceler herkese..
gamzeeeeeeeeecimmmmmmmmm çok sevindim allah tamamını sağ sağlim erdirsin güzelim..Sen benden ve maytaptan önce bayrağı aldın inş. bizde arkandna geliriz..ne güzel rabbim seni zorlu koşullara itmeden bebeğine kavulturdu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı uğurlıu olsun artık kendine çok iyi bak güzelim..bizlere çok dua et..kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
amin güzelim aminnnCanımmmmmmmmm çok sevindim çooooooooooooook. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip, sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel dondurulmuştu, tüptü derken Allah'ım hiçbirşeye gerek kalmadan yollayıverdi yavrunu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
benim içinde çok dua et güzelim benimde 2 güne kadar tedvaim bitip yumurta toplama olacak..sağol canım hala inanamıyorum bu ay adanaya gidecektik her şey hazır ayarladık oldu iştee kurban olduğum allah dualarımı duydu inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar maytapcım senin içinde cok dua ettim inşallah bu sefer olucak hayatım
hayırlı geceler.RABBİM bu güzel pzt gecesinde dualrımız kabul buyursun.gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş ennnn şireliiiiisinden.
ALLAHA EMANETSİNİZ ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM.KABUL OLACAKTIR İNŞALLAH:)
ya noluyor burda geçmişi okuyamıyorum...bıraktığımdan bu yana bissürü sayfa olmuş...gamze hamilemi...doğrumu anladım
ya noluyor burda geçmişi okuyamıyorum...bıraktığımdan bu yana bissürü sayfa olmuş...gamze hamilemi...doğrumu anladım
gamzeeeeeeeeecimmmmmmmmm çok sevindim allah tamamını sağ sağlim erdirsin güzelim..Sen benden ve maytaptan önce bayrağı aldın inş. bizde arkandna geliriz..ne güzel rabbim seni zorlu koşullara itmeden bebeğine kavulturdu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı uğurlıu olsun artık kendine çok iyi bak güzelim..bizlere çok dua et..
amin güzelim aminnn
benim içinde çok dua et güzelim benimde 2 güne kadar tedvaim bitip yumurta toplama olacak..
canım bu topik de her kez için dua ediyorum hepimizin ciğeri yandı bu topikte olan olmayan her keze dua ediyorum inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi hadi canım sıra sizde güzel haber vericeksiniz allah büyüktür ona sığının ondan isteyince veriyor zaman sadece her şey rayına girecek sıra sra doğum haberlerini vericez inşallah
kızlar ben yatıyorum bugün cok yoruldukyarın malüm iş hepinize cok teşekkür ederim sevincimi paylaşyığınız ve yanım da olduğunuz için yarın görüşürüz kendinize iyi bakın tatlı rüyalar....
Aaa cidden ne zamandır böyle kalabalık olmuyorduk güzel olmuş :))
Maytapcım bi sen eksiksin senin için güzel dilekler geçirdim içimden geçmişi okurken bak sen ben Gamze 3müz yakın kaybetmiştik bebeklerimizi hep beraber dertleştik ben arkamdan Gamze ve sıra sendee :)) ve tabiki diğer arkadaşlarım sıra sizlerdede hepiniz için dua ediyorum..
Maytapcığım da çok sevinecek arkadaşının gebe kalmasına,
Nerdesin Maytappp??
sağol canım hala inanamıyorum bu ay adanaya gidecektik her şey hazır ayarladık oldu iştee kurban olduğum allah dualarımı duydu inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar maytapcım senin içinde cok dua ettim inşallah bu sefer olucak hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?