Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlar ben kaçıyorum inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize Gamze'cim tekrar tebrik ederim.iyi geceler herkese..

gamzeeeeeeeeecimmmmmmmmm çok sevindim allah tamamını sağ sağlim erdirsin güzelim..Sen benden ve maytaptan önce bayrağı aldın inş. bizde arkandna geliriz..ne güzel rabbim seni zorlu koşullara itmeden bebeğine kavulturdu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı uğurlıu olsun artık kendine çok iyi bak güzelim..bizlere çok dua et..

amin güzelim aminnn

benim içinde çok dua et güzelim benimde 2 güne kadar tedvaim bitip yumurta toplama olacak..

Listeyi premeteden ben devir aldım arkadaşlar..Bana ilgili bilgileri iletirseniz sevinirim..Çarşamba günü liste yayınlanacak...Umarım bende Listenin hakkını veririm..sevgiler

hayırlı geceler.RABBİM bu güzel pzt gecesinde dualrımız kabul buyursun.gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş ennnn şireliiiiisinden.

ALLAHA EMANETSİNİZ ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM.KABUL OLACAKTIR İNŞALLAH:)

amiinnnnn kabul olsun inşallah aminnnnn

ya noluyor burda geçmişi okuyamıyorum...bıraktığımdan bu yana bissürü sayfa olmuş...gamze hamilemi...doğrumu anladım

canım bu topik de her kez için dua ediyorum hepimizin ciğeri yandı bu topikte olan olmayan her keze dua ediyorum inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi hadi canım sıra sizde güzel haber vericeksiniz allah büyüktür ona sığının ondan isteyince veriyor zaman sadece her şey rayına girecek sıra sra doğum haberlerini vericez inşallah

kızlar ben yatıyorum bugün cok yorulduk yarın malüm iş hepinize cok teşekkür ederim sevincimi paylaşyığınız ve yanım da olduğunuz için yarın görüşürüz kendinize iyi bakın tatlı rüyalar....

gamzeeeeeeeee inanamıyorum...........tebrik ederim gamzecim....ya resmen mucize...tüp bebeğde gerek kalmadı.....süper bir haber...çooook sevindim................................

gamze geçmişi okuyamadım hamileymişsin gözün aydın allah bu sefer yüzünü güldürsün inş

bende onu düşündüm tam.....ilk geldiğimde gamze ve sen de yani katılmıştınız.....sıra inşallah bende:)))

Maytapcığım da çok sevinecek arkadaşının gebe kalmasına,
Nerdesin Maytappp??

ben geldim...bu seferde sen yoksun....bu saattlerde pek nette olmam ama gamzenini şerefine burdayım...çok sevindim....şubatta bissürü hamile olacak derken ocakta başladı...darısı biizim başımıza:)

çooook teşekkür ederim....artık daha çok dua et bana ve isteyen herkese...hamilelerin duası kabul olurmuş.:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…