iyiyim fıstık pıhtılaşma ve genetik testler istendi onların sonucunu bekliyorum. Bir de AMH testi var. Onu da verdim. Bu test yumurtalık rezervi kötü olanlara yapılıyor. Yaklaşık ne kadar zamanın kaldığını gösteren bir test sanırım.
El filminden bir şey olmaz ama büyük geçmiş olsun iyi ki de kırmamışsın canım.
Allahım bu gece çok güzel geçti inş. her gece böyle geçer allahım ...hepimize bu güzel duyguyu tekradan nasip et ve bu sefer sağlıklı bebeklerimizi doğurup kucağımıza almamızı nasip et...Tüm arkadaşlarıma tedavide olanlara korunmalarını bırakanlar..hatta adeti gelmeyip test yaptıracak olan arakadaşlarımın yüzünü güldür o güzel mucizelerini göbişlerine nasip et.Allahım hepimize bu tedavilerimizde nasip et..
Herkese iii geceler allah rahatlık versin bol bol dua edelim sabah iyi başlıyalım ve yarında inş. cibelcikten ii haberler alalım..hepinizi öpüyorum...
Allahım bu gece çok güzel geçti inş. her gece böyle geçer allahım ...hepimize bu güzel duyguyu tekradan nasip et ve bu sefer sağlıklı bebeklerimizi doğurup kucağımıza almamızı nasip et...Tüm arkadaşlarıma tedavide olanlara korunmalarını bırakanlar..hatta adeti gelmeyip test yaptıracak olan arakadaşlarımın yüzünü güldür o güzel mucizelerini göbişlerine nasip et.Allahım hepimize bu tedavilerimizde nasip et..
Herkese iii geceler allah rahatlık versin bol bol dua edelim sabah iyi başlıyalım ve yarında inş. cibelcikten ii haberler alalım..hepinizi öpüyorum...
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Mapcim genetik testlerine başladığına göre inşallah yeniden denemeye karar vermişsindir.İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar versin.iyiyim fıstık pıhtılaşma ve genetik testler istendi onların sonucunu bekliyorum. Bir de AMH testi var. Onu da verdim. Bu test yumurtalık rezervi kötü olanlara yapılıyor. Yaklaşık ne kadar zamanın kaldığını gösteren bir test sanırım.
Dualarım seninle. Bebişini kucağına almana az kalmış. Minicik ellerini öp. Kokusunu içine çek doya doya tolgacığın.Valla ben heyecandan yerimde duramıyorum. Hem korkuyorum, hem seviniyorum karışık duygular içindeyim. Yarın 11 gibi alacaklar beni sezeryana.
iyiyim fıstık pıhtılaşma ve genetik testler istendi onların sonucunu bekliyorum. Bir de AMH testi var. Onu da verdim. Bu test yumurtalık rezervi kötü olanlara yapılıyor. Yaklaşık ne kadar zamanın kaldığını gösteren bir test sanırım.
kızlar kendı doktoruma gittim tahlıl istedım guldu banaben sana zayıfla demedımmı dedı dedım kazayla oldu hocam neyse artık saat 1 30da çıkcak tahlıller hakkıımızda hayılrsı olsun kızlar ınanın olsada olmasada ıçımde hıç heves yok nedense haberlerı verıcem sıze hayırlsı olsun
İnşallah test sonuçların güzel çıkar Map'cim senin girişimde bulunmanada çok sevindim :) bişi sorcam pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor nasıl anlaşılıyor yani bu rahatsızlık??
gamzeeeeeeeee inanamıyorum...........tebrik ederim gamzecim....ya resmen mucize...tüp bebeğde gerek kalmadı.....süper bir haber...çooook sevindim................................
hepimiz inşallah teşekkür ederim....gamze geçmişi okuyamadım hamileymişsin gözün aydın allah bu sefer yüzünü güldürsün inş
teşekkür ederim canım....Gamzecim,tebrik ederim canım,bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum.
amin canım sağol canım.....gamzecim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum.
Gözün aydin canim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin Insaallah..
..
sağol canım...gamzecim gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Mapcim genetik testlerine başladığına göre inşallah yeniden denemeye karar vermişsindir.İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar versin.
Çok güzel. Çoooooooookkk sevindim.Günün süprizi diye buna denir işte. Allah nazarlardan korusun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dualarım seninle. Bebişini kucağına almana az kalmış. Minicik ellerini öp. Kokusunu içine çek doya doya tolgacığın.Darısı bizlerin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?