Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premete canım Senin için dua edeceğim,doğumun çok güzel geçecek ve bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın canım,şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Belki de uyumuyorsun şu an.Ben uyuyamamıştım,çok az bir uyku ile doğuma gitmiştim.Allahıma binlerce şükür ki bu günlere kadar geldin.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canımmmm...

Allahım bu gece çok güzel geçti inş. her gece böyle geçer allahım ...hepimize bu güzel duyguyu tekradan nasip et ve bu sefer sağlıklı bebeklerimizi doğurup kucağımıza almamızı nasip et...Tüm arkadaşlarıma tedavide olanlara korunmalarını bırakanlar..hatta adeti gelmeyip test yaptıracak olan arakadaşlarımın yüzünü güldür o güzel mucizelerini göbişlerine nasip et.Allahım hepimize bu tedavilerimizde nasip et..

Herkese iii geceler allah rahatlık versin bol bol dua edelim sabah iyi başlıyalım ve yarında inş. cibelcikten ii haberler alalım..hepinizi öpüyorum...

map inşallah bütün sonuçlar güzel çıkar.....senin için bissürü dua etcem

sıra bizde papatya:87:güzel duan içinde kocaman bir amin.......

kızlar bende kaçıyorum....herkese iyi geceler.....inşallah böyle güzel haberler vermeye devam ederiz

amiiiiiinnnnnn...

Gözün aydin canim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin Insaallah..

Canim yarin büyük gün Insaallah oglunu sag salim kucagina alirsin ve hersey cok güzel olur.
Tamda benim oglumun melek oldugu gün doguyor Tolga Rabbim Oglumun ömrünü ona versin..

Son düzenleme:
Yine bir 25 Ocak geldi catti, üc sene önce bu saatlerde senin Melek oldugunu ögrenmistim canim Oglum. O gecenin her karesi aklimda ve hic cikmiyor Annen senin kokuna hasret bebegim..
Ister üc sene isterse 30 sene gecsin senin yerin hic dolmayacak bitanem, artik annenin rüyalarina gel yavrum seni cok özledim ,hep aklimdasin her gördügüm bebekte seni görüyorum sanki Cennette beni bekleyen güzel sey.Benim icin dua et oralardan Rabbim senin kardesini göndersin, sana benzesin senin gibi tatli ve annesini seven bir bebek olsun...

Kizlar tedaviye basladik ama simdide kist cikti bu 3 sene icindeki 3 üncü kist artik ne düsünsem bilmiyorum belki benim tekrardan anne olmamam gerekiyor...
Doktor tekrar rahmin yirtilabilir dedi zaten bundan cok korkuyorum ne yapacagim bilemiyorum.
Sansimi denesemmi yoksa bu sevdadan vazmi gecsem...
Tekrardan ayni seyi kaldiramam birde hayati tehlikem oluyor rahim yirtilmasinda....

Ne yapsam bana bir akil verin kafayi yemek üzereyim

canım allah yardımcın olsun inşallah hiçbi sorunla karşılaşmadan bebeğini kucağına alıcaksın dualarımız seninle çok mutlu olman dileğiyle

gamzecim gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Mapcim genetik testlerine başladığına göre inşallah yeniden denemeye karar vermişsindir.İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar versin.
Çok güzel. Çoooooooookkk sevindim.Günün süprizi diye buna denir işte. Allah nazarlardan korusun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Valla ben heyecandan yerimde duramıyorum. Hem korkuyorum, hem seviniyorum karışık duygular içindeyim. Yarın 11 gibi alacaklar beni sezeryana.
Dualarım seninle. Bebişini kucağına almana az kalmış. Minicik ellerini öp. Kokusunu içine çek doya doya tolgacığın. Darısı bizlerin başına inşallah..

İnşallah test sonuçların güzel çıkar Map'cim senin girişimde bulunmanada çok sevindim :) bişi sorcam pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor nasıl anlaşılıyor yani bu rahatsızlık??

kızlar kendı doktoruma gittim tahlıl istedım guldu bana ben sana zayıfla demedımmı dedı dedım kazayla oldu hocam neyse artık saat 1 30da çıkcak tahlıller hakkıımızda hayılrsı olsun kızlar ınanın olsada olmasada ıçımde hıç heves yok nedense haberlerı verıcem sıze hayırlsı olsun

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım korkularımız olduğu için heveslenemiyoruz haklısın ama artık önlem için elimizden geleni yapacağız..bizlere haber ver mutlaka sonucu alıncaa

İnşallah test sonuçların güzel çıkar Map'cim senin girişimde bulunmanada çok sevindim :) bişi sorcam pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor nasıl anlaşılıyor yani bu rahatsızlık??

günaydn............pıhtılaşma testi kan alıp yapılıyor...10 günde flan çıkıyor sonuç.....bana yapıldı ve çıktı...düşük düzey çıktı ama....clexan diye bir iğne kullanıyorum...eğer hamile olursam her gün kullanacakmışım((sen de yaptır bence..yada en azından dr.una sor

gamzeeeeeeeee inanamıyorum...........tebrik ederim gamzecim....ya resmen mucize...tüp bebeğde gerek kalmadı.....süper bir haber...çooook sevindim................................

sağol canım senin için bundan sonra daha cok dua edicem papatya ve diğer arkaaşlar içinde....
gamze geçmişi okuyamadım hamileymişsin gözün aydın allah bu sefer yüzünü güldürsün inş
hepimiz inşallah teşekkür ederim....

Gamzecim,tebrik ederim canım,bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum.
teşekkür ederim canım....

gamzecim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum.
amin canım sağol canım.....

Gözün aydin canim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin Insaallah..
..

amin sağol canım senin içinde her şey gönlünce olsun...

gamzecim gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım...

sağol canım allah hepimizin bebişlerimze isağlıcakla kavuşmayı almayı nasip etsin...

bende biradan dr.a gitcem...bakalım herşey yolundamı????dualarınızı eksik etmeyin...

gamze cim sende artık kendine daha çoook dikkat et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…