- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Evet senin sadece mthfr 1298'de sorun var o da heterozigot olduğu için önemli değil yani iğne vurulmana bile gerek yok folik asit takviyesi ve aspirin işi çözer diğer değerlerin normal. Benim PAİ homozigot olduğu için damar içi tıkaçlar oluşuyor.
hımm ,, doktorum banada iğne olacağımı söylemişti,,ya bi de yanlış hatırlamıyosam antikardiyolopin vardı bende yüksek çıkmıştı ,, bunun sonucunda vucudumun hamileliği yabancı madde olarak görüp atmak istediğini söyledi ,,size de böyle bir şey söylendimi..
salı günü hastaneden tlf geldi eksik evraklarınız var getirmisiniz diye akşam üstü götürdüm gitmişken doktorumuda sorayım ne zaman geleyim diye hastaysan bi bakalım yumurtalıklar ne durumda daha iyi göüzkür dedi muane oldum güzel gayet iyi yumurta takipi yapalım ama hemen istiyorsanız
evet istiyoruz dedim hap verdi 8 ocakta gelirsin bakarıuz igne veririm dedi durumlar böyle kızlar
bugün 2009'un son günü
Hayatımın en kötü yılının, bebeklerimi, umutlarımı, güzel rüyalarımı ve yaşama sevincimi alıp götüren 2009'un son günü. Aslında mutlu olmam gerek bu uğursuz yıldan kurtulduğum için. Ama ben bu yılın bitmesini ve yeni yıla girmeyi istemiyorum. Çünkü sanki meleklerimle biraz daha uzaklaşacakmışız gibi geliyor. Başka bir zaman diliminde onları bırakıp, onlarsız devam etmek istemiyorum. Şimdi onların da yaşamı anne karnında bile olsa tattıkları, kalplerinin pıt pıt ettiği, minicik ellerini, ayaklarını oynattıkları bu hayata dahil oldukları yıldayım. Hep 2010'a onlarla birlikte girmeyi hayal etmiştim. İlk önce onların yeni yıllarını kutlayacaktım. Çok mutlu olacaktık eşimle. Aile olmamıza çok az kalmış olacaktı. Bu gece saat 24:00 olduğunda acı gerçekler bir kez daha toktalarken yüzümüzü, sonsuza dek yitirdiğimiz hayallerimiz ardımızda, yapayalnız, bir ben, bir eşim bir de ölüm karşılayacağız yeni yılı.
2010 kutlu olsun...
Yok benim antikardiyolipin normal aralıkta. Bir sürü test yapıldı 7 tüp kan verdim diğer hepsi normal çıktı. O zaman senin asıl problemin antikardiyolipinle ilgili. Ama senin değerin çok yüksek değil sanırım öyle olsa gebeliği devam ettiremezdin düşük yapardın.
4OCAKTA RANDEVUM VAR AMA HAMILEMIYIM DEGIL DIYE DEGIL OYLE RUTIN KONTROL AMA OGUN DR SOYLIYCEM KAN TESTI ISTIYORUM DIYE TABI O ZAMANA KADAR HASTA OLMAZSAM GECEN AY 6ARALIKTI SAT BAKALIM HAYIRLISI INSALLAHLimburgcum sağol canım ben de iyiyim. Kesin sonucu ne zaman alacaksın. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
CANIM YA BENDE SENI OZLEDIM BAZEN GIRIORUM MSNEYE AMA ACIK OLDUGUNU DA GORUYORUM AMA SENMISIN ORADAKI EMIN OLAMADIGIM ICIN LAF ATAMIORUM SEN BENI ACIK GORDUGUN ZAMAN YAZ CNM BEN HEP BASINDA OLUYORUM ACIK OLDUGNDA BU AY BEKLIORUM CNM BAKALIM HAYIRLISI INSALLAHevet canım ya biz neden karşılaşamıyıruz hiç:uhm: bende seni özledim canımkaydirigubbakcemile5 msn ye de gelmiyorsun hiç oraya gelde görüşelim sen ne yaptın canım çalışmalara başladınmı işallah her şey yolunda gider hayırlısıyla evladına kavuşursun canım allah yardımcın olsun bende seni çok öpüyorum görüşürüzŞenizŞeniz:1hug:
CANIM BENIM YAAAAAAAAAAAAAApremete canım benim avatarda görülen resim kızımın yağmurumun resmi teyzesi resmini orda görmek beni mutlu ediyor
YA KIZLAR BEN TAM OLARAK BILEMIORUM NE OLDUGUMU faktor v leiden heterozigot DEMISTI DRUM HAMILELIGIMDE 0.3LUK FRAXIPARINE VE DISPRIL VE ILK 3 AY 4 MGLIK FOLIKASIT KULLANMISTIMEvet senin sadece mthfr 1298'de sorun var o da heterozigot olduğu için önemli değil yani iğne vurulmana bile gerek yok folik asit takviyesi ve aspirin işi çözer diğer değerlerin normal. Benim PAİ homozigot olduğu için damar içi tıkaçlar oluşuyor.
AMIN CANIM CUMLEMIZE INSALLAHHHselam kızlar nasılsınız
yeni yılınız saglıklı huzurlu mutlu bol bebişler getirsin melek kardeşleri inşallah
BENDE TAM TERSI BIRAN ONCE BU YIL BITSIN ISTIYORDUM SANKI BU YIL BITERSE TUM UZUNTULERIM ACILARIM GECICEKMIS GIBI GELIYOR.....SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN VE YENIDEN BEBISIN GELSIN INSALLAHbugün 2009'un son günü
Hayatımın en kötü yılının, bebeklerimi, umutlarımı, güzel rüyalarımı ve yaşama sevincimi alıp götüren 2009'un son günü. Aslında mutlu olmam gerek bu uğursuz yıldan kurtulduğum için. Ama ben bu yılın bitmesini ve yeni yıla girmeyi istemiyorum. Çünkü sanki meleklerimle biraz daha uzaklaşacakmışız gibi geliyor. Başka bir zaman diliminde onları bırakıp, onlarsız devam etmek istemiyorum. Şimdi onların da yaşamı anne karnında bile olsa tattıkları, kalplerinin pıt pıt ettiği, minicik ellerini, ayaklarını oynattıkları bu hayata dahil oldukları yıldayım. Hep 2010'a onlarla birlikte girmeyi hayal etmiştim. İlk önce onların yeni yıllarını kutlayacaktım. Çok mutlu olacaktık eşimle. Aile olmamıza çok az kalmış olacaktı. Bu gece saat 24:00 olduğunda acı gerçekler bir kez daha toktalarken yüzümüzü, sonsuza dek yitirdiğimiz hayallerimiz ardımızda, yapayalnız, bir ben, bir eşim bir de ölüm karşılayacağız yeni yılı.
2010 kutlu olsun...
SAOL CNM SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN BENDE SUBAT SONUNDA OGLUMU KUCAKLIYCAKTIM BU 2010 DA OGLUMLA OLACAKTIK AMA.....NASP CNM HERSEY INSALLAH YENI YIL YENIDEN YAVRULARIMIZI NASIP EDER RABBIMmrb melek anneleri nasılsınız.
ben iyi olmaya çalışıyorum
uğraşlar buluyoum kendime
kendi kendime kalmamaya çalışıyorum.
buğün 2009 bitiyor
oysa böyle girmeyi hiç istemezdim 2010
kollarımda bir oğlum olacak sanıyordum
ama olmadı
oğlum yok şuan yanımda.
içim biraz buruk biraz hüzünlüyüm
tek kalmak bana iyi gelmiyor.
geçmişi okuyamadım.
şimdiden inş. 2010 herkese umut huzur mutluluk ve saglıklı bebekler nasip eder.
CANIM SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN NE GUZELLLLLL 2010 ANNESI OLACAKSIN BITANEMM OPUYORUM SENIDE KUCUK PRENSESIMIZIDE SENI FACE EKLEMEK ISTEDIM ARZU BENIM CANIMMeraba arkadaşlar...
Yeni yılda hepimize sağlık , mutluluk , huzur ve başarı diliyorum...Hepimizin kucağı yeni yılda bebişlerle dolar inşallah...amiiiiinnnnnnnnnnnnn.....
Yok benim antikardiyolipin normal aralıkta. Bir sürü test yapıldı 7 tüp kan verdim diğer hepsi normal çıktı. O zaman senin asıl problemin antikardiyolipinle ilgili. Ama senin değerin çok yüksek değil sanırım öyle olsa gebeliği devam ettiremezdin düşük yapardın.
Canım çok sevindim inşallah bu ay turnayı gözünden vurursun. Kız kocişinle kavga etme o lazım sana : ) Benim kocam da nöbetçi bugün yapayalnız gireceğim 2010'a.
Senin aksine ben bir an önce kurtulmak istiyorum bu lanet seneden. Hatta hiç yaşamamış olmayı diliyorum 2009'u. Gözümü kapasam açsam silinse hayatımdan. Ama geriye alabilmek mümkün değil yaşananları. Tek dileğim Allah'tan bu günlerimizi aratacak günler göstermesin bize. Bebeklerimizi hatırlamak için yılllara, günlere, takvimlere ihtiyacımız yok. Aynaya bak gözbebeklerinin içinden bakıyorlar sana. Onlar hep yanımızda. Bizim kalbimiz attığı müddetçe bizimle birlikte kalpleri atmaya devam edecek. Ve bir de şunu düşün bugün bir sene daha yaklaşmış olacağız vuslata.
Canlarım, kader arkadaşlarım. Geçmiş güzel anılar bırakmadı bize ama umarım gelecek güzel anılar olarak hatırlanacak günler getirir beraberinde. Allah gönlünüzün muradını versin.Hepinizi öpüyorum.
Canım çok sevindim inşallah bu ay turnayı gözünden vurursun. Kız kocişinle kavga etme o lazım sana : ) Benim kocam da nöbetçi bugün yapayalnız gireceğim 2010'a.
Senin aksine ben bir an önce kurtulmak istiyorum bu lanet seneden. Hatta hiç yaşamamış olmayı diliyorum 2009'u. Gözümü kapasam açsam silinse hayatımdan. Ama geriye alabilmek mümkün değil yaşananları. Tek dileğim Allah'tan bu günlerimizi aratacak günler göstermesin bize. Bebeklerimizi hatırlamak için yılllara, günlere, takvimlere ihtiyacımız yok. Aynaya bak gözbebeklerinin içinden bakıyorlar sana. Onlar hep yanımızda. Bizim kalbimiz attığı müddetçe bizimle birlikte kalpleri atmaya devam edecek. Ve bir de şunu düşün bugün bir sene daha yaklaşmış olacağız vuslata.
Canlarım, kader arkadaşlarım. Geçmiş güzel anılar bırakmadı bize ama umarım gelecek güzel anılar olarak hatırlanacak günler getirir beraberinde. Allah gönlünüzün muradını versin.Hepinizi öpüyorum.
Svgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama[/QUOT
canım benim seni çok ii anlıyorum.benimde 14 gün oldu daha kızım gideli.acım gün geçtikçe sanki büyüyor içimde.14 gündür evden çıkmadım.içimden gelmiyor.dün canım kızım yağmurumu gördüm rüyamda.öldü dediler kızın bana.daha sonra topraktan çıkarıp yaşıyo dediler rüyamda.bugün çok ağladımm.bu rüya çok etkiledi beni hemde çokk.soonunda tekrar öldü dediler rüyamda.ne acıymış bebeğimi kaybetmek.hala bazı şeyleri aşamadım.artık eşimdede sabır kalmadı benle uğraşmaktan.hergün yanımda oldu.ama oda yeter diyo.nasip diyo.kendime gelmem gerektiğini söylüyo..ne yapcağımı bilmiyorum.içimin acısı geçmiyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?