Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hımm ,, doktorum banada iğne olacağımı söylemişti,,ya bi de yanlış hatırlamıyosam antikardiyolopin vardı bende yüksek çıkmıştı ,, bunun sonucunda vucudumun hamileliği yabancı madde olarak görüp atmak istediğini söyledi ,,size de böyle bir şey söylendimi..

salı günü hastaneden tlf geldi eksik evraklarınız var getirmisiniz diye akşam üstü götürdüm gitmişken doktorumuda sorayım ne zaman geleyim diye hastaysan bi bakalım yumurtalıklar ne durumda daha iyi göüzkür dedi muane oldum güzel gayet iyi yumurta takipi yapalım ama hemen istiyorsanız
evet istiyoruz dedim hap verdi 8 ocakta gelirsin bakarıuz igne veririm dedi durumlar böyle kızlar

neler döktürmüşsünüz ya içimi dagladınız..
zaten eşimle kavga ettim bugun nöbetçi yılbaşına kavgalı girdik bütün yıl böyle geçiçek sanırım

bugün 2009'un son günü
Hayatımın en kötü yılının, bebeklerimi, umutlarımı, güzel rüyalarımı ve yaşama sevincimi alıp götüren 2009'un son günü. Aslında mutlu olmam gerek bu uğursuz yıldan kurtulduğum için. Ama ben bu yılın bitmesini ve yeni yıla girmeyi istemiyorum. Çünkü sanki meleklerimle biraz daha uzaklaşacakmışız gibi geliyor. Başka bir zaman diliminde onları bırakıp, onlarsız devam etmek istemiyorum. Şimdi onların da yaşamı anne karnında bile olsa tattıkları, kalplerinin pıt pıt ettiği, minicik ellerini, ayaklarını oynattıkları bu hayata dahil oldukları yıldayım. Hep 2010'a onlarla birlikte girmeyi hayal etmiştim. İlk önce onların yeni yıllarını kutlayacaktım. Çok mutlu olacaktık eşimle. Aile olmamıza çok az kalmış olacaktı. Bu gece saat 24:00 olduğunda acı gerçekler bir kez daha toktalarken yüzümüzü, sonsuza dek yitirdiğimiz hayallerimiz ardımızda, yapayalnız, bir ben, bir eşim bir de ölüm karşılayacağız yeni yılı.
2010 kutlu olsun...

canım benim ya ne güzel yazmışsın senağlama
inanki hiçbirimiz unutmuyacagız meleklerimiz bizim hep kalpimizde olacak sadece bizler nefes almaya çalışıyoruz...

mrb melek anneleri nasılsınız.
ben iyi olmaya çalışıyorum
uğraşlar buluyoum kendime
kendi kendime kalmamaya çalışıyorum.
buğün 2009 bitiyor
oysa böyle girmeyi hiç istemezdim 2010
kollarımda bir oğlum olacak sanıyordum
ama olmadı
oğlum yok şuan yanımda.
içim biraz buruk biraz hüzünlüyüm
tek kalmak bana iyi gelmiyor.

geçmişi okuyamadım.

şimdiden inş. 2010 herkese umut huzur mutluluk ve saglıklı bebekler nasip eder.

Meraba arkadaşlar...
Yeni yılda hepimize sağlık , mutluluk , huzur ve başarı diliyorum...Hepimizin kucağı yeni yılda bebişlerle dolar inşallah...amiiiiinnnnnnnnnnnnn.....

Yok benim antikardiyolipin normal aralıkta. Bir sürü test yapıldı 7 tüp kan verdim diğer hepsi normal çıktı. O zaman senin asıl problemin antikardiyolipinle ilgili. Ama senin değerin çok yüksek değil sanırım öyle olsa gebeliği devam ettiremezdin düşük yapardın.

Canım çok sevindim inşallah bu ay turnayı gözünden vurursun. Kız kocişinle kavga etme o lazım sana : ) Benim kocam da nöbetçi bugün yapayalnız gireceğim 2010'a.

Senin aksine ben bir an önce kurtulmak istiyorum bu lanet seneden. Hatta hiç yaşamamış olmayı diliyorum 2009'u. Gözümü kapasam açsam silinse hayatımdan. Ama geriye alabilmek mümkün değil yaşananları. Tek dileğim Allah'tan bu günlerimizi aratacak günler göstermesin bize. Bebeklerimizi hatırlamak için yılllara, günlere, takvimlere ihtiyacımız yok. Aynaya bak gözbebeklerinin içinden bakıyorlar sana. Onlar hep yanımızda. Bizim kalbimiz attığı müddetçe bizimle birlikte kalpleri atmaya devam edecek. Ve bir de şunu düşün bugün bir sene daha yaklaşmış olacağız vuslata.

Canlarım, kader arkadaşlarım. Geçmiş güzel anılar bırakmadı bize ama umarım gelecek güzel anılar olarak hatırlanacak günler getirir beraberinde. Allah gönlünüzün muradını versin.Hepinizi öpüyorum.

Anti kardiyolopin ıgM Neg 3.337
Anti kardiyolopin IgG Eqv 12.330....yazıyor..

Limburgcum sağol canım ben de iyiyim. Kesin sonucu ne zaman alacaksın. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
4OCAKTA RANDEVUM VAR AMA HAMILEMIYIM DEGIL DIYE DEGIL OYLE RUTIN KONTROL AMA OGUN DR SOYLIYCEM KAN TESTI ISTIYORUM DIYE TABI O ZAMANA KADAR HASTA OLMAZSAM GECEN AY 6ARALIKTI SAT BAKALIM HAYIRLISI INSALLAH
CANIM YA BENDE SENI OZLEDIM BAZEN GIRIORUM MSNEYE AMA ACIK OLDUGUNU DA GORUYORUM AMA SENMISIN ORADAKI EMIN OLAMADIGIM ICIN LAF ATAMIORUM SEN BENI ACIK GORDUGUN ZAMAN YAZ CNM BEN HEP BASINDA OLUYORUM ACIK OLDUGNDA BU AY BEKLIORUM CNM BAKALIM HAYIRLISI INSALLAH
premete canım benim avatarda görülen resim kızımın yağmurumun resmi teyzesi resmini orda görmek beni mutlu ediyor
CANIM BENIM YAAAAAAAAAAAAAA
YA KIZLAR BEN TAM OLARAK BILEMIORUM NE OLDUGUMU faktor v leiden heterozigot DEMISTI DRUM HAMILELIGIMDE 0.3LUK FRAXIPARINE VE DISPRIL VE ILK 3 AY 4 MGLIK FOLIKASIT KULLANMISTIM
selam kızlar nasılsınız
yeni yılınız saglıklı huzurlu mutlu bol bebişler getirsin melek kardeşleri inşallah
AMIN CANIM CUMLEMIZE INSALLAHHH
BENDE TAM TERSI BIRAN ONCE BU YIL BITSIN ISTIYORDUM SANKI BU YIL BITERSE TUM UZUNTULERIM ACILARIM GECICEKMIS GIBI GELIYOR.....SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN VE YENIDEN BEBISIN GELSIN INSALLAH
SAOL CNM SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN BENDE SUBAT SONUNDA OGLUMU KUCAKLIYCAKTIM BU 2010 DA OGLUMLA OLACAKTIK AMA.....NASP CNM HERSEY INSALLAH YENI YIL YENIDEN YAVRULARIMIZI NASIP EDER RABBIM
Meraba arkadaşlar...
Yeni yılda hepimize sağlık , mutluluk , huzur ve başarı diliyorum...Hepimizin kucağı yeni yılda bebişlerle dolar inşallah...amiiiiinnnnnnnnnnnnn.....
CANIM SENINDE YENI YILIN KUTLU OLSUN NE GUZELLLLLL 2010 ANNESI OLACAKSIN BITANEMM OPUYORUM SENIDE KUCUK PRENSESIMIZIDE SENI FACE EKLEMEK ISTEDIM ARZU BENIM CANIM

SENINDE YENI YILIN BEBISLI OLSUN CANIMMMM INSALLAHHHHHH

bakalım incir suyuda yapıyorum ilaç yumurtalıklar ne surumda olacak oda beni üzmesin yeni yıla girdikten sonra agladım birikintiler çıkıyor napim ..

selam melek anneleri yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve en önemlisi hayırlı evlatlar getirsin hepimizin kucağı bebişlerle dolsun yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

Meraba arkadaşlar ,
Umarım herkes iyidir...Ben iyiyim çok şükür...Sırayla herkesin güzel haberlerini alıcaz inşallah...Bu yıl hepimizin yüzü güler inşallah...Amiiinnnnnn...

Svgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama

senağlamaİlhan İrem - Bezgin şarkısının sözleri

Işıklar arasında
Ben kararmış lambayım
aydınlanacak yer yok
sönmeyip ne yapayım?

Sanki bir serseri mayın
sanki bir göktaşıyım
Düşüyorum tutmayın
Düşmeyip ne yapayım?

Ellerin eller olmuş
Gözlerim seller olmuş
Sevgimiz yeller olmuş
Kaçmayıp ne yapayım?

Fısıldaşır hayalin
Yokluğunu her gece
Yoksun işte yoksulum ben
Dilenip ne yapayım?

Her damlada gözyaşım
Seni bana taşıyor
Doldurup kadah kadeh
İçmeyip ne yapayım?

İnan ki sevgilim sensiz
Kurumuş bir dünyayım
Senin için dönmüyorsam
Durmayıp ne yapayım?

Her mevsimim kış oldu
Gerçekler hep düş oldu
Yanımda sen yoksan eğer
Uyanıp ne yapayım?

Melek anneleri bu şarkıyı ben önceden de severdim ama aklıma gelmezdi tabii bir gün bebeklerim (meleklerim) gitmiş olacakmış ve bu şarkı da bunu anlatıyormuş bana.
Ama bizim sevgimiz yeller olmadı. Bir bebek en çok annesini sever, bir anne de en çok meleklerini. Bir an dahi unutmuyorum sizi yavrularım...senağlama

Map ve Yelz ne kadar şanlısınız. Benim oğlum gideli 6 ay oldu. Ben de onu bir kerecik rüyamda görebilmek için her gece dua ediyorum ama daha hiç rüyama gelmedi. Acaba onu kızdıracak, küstürecek birşey mi yapıyorum da gelmiyor diye merak ediyorum. Onu çok özlüyorum. Dün yine küvezdeyken çekilmiş videolarını izledim, ekranın üzerinden okşadım onu, hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama yine de onu içimde hissettiğim, gördüğüm, dokunabildiğim günlerim için Allah'a şükrediyorum.

Reactions: 2k1
merhaba arkadaşlar ,, herkesin yeni yılını kutluyorumm ,, inş. bu yılda herşey çok güzel olur inş. meleklerimizi sağlıcakla kardeşlerini yollarlar,,inş. bu yıl acılarımız birazda olsa hafifler,, inş. bu yılda insanlar daha da sağduyulu olur daha az canımızı acıtırlar inş.

dün bende rüyamda oğlumu gördümm öyle güzeldi ki oturuyodu ve bana gülümsüyodu , hastanedeymiş ama gayet sağlıklı görünüyor ,içimden Allahım bebebğim benimle ölmemiş diyorum ,, kucağıma alıyorumm öpüyorumm kokluyorummm o an öyle güzel kii ,,, oğlum misler gibi kokuyo kokusu hala burnumun ucunda,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…