kızlar kendı doktoruma gittim tahlıl istedım guldu banaben sana zayıfla demedımmı dedı dedım kazayla oldu hocam neyse artık saat 1 30da çıkcak tahlıller hakkıımızda hayılrsı olsun kızlar ınanın olsada olmasada ıçımde hıç heves yok nedense haberlerı verıcem sıze hayırlsı olsun
bende biradan dr.a gitcem...bakalım herşey yolundamı????dualarınızı eksik etmeyin...
gamze cim sende artık kendine daha çoook dikkat et....[/QUOT
canım her şey yolnda gidicek bak bu ay sen haber vericeksin bize dr bana da kan sulandırıcı iğne verdi selen dr sana vermedi mi??
cok güzel yaaa canım hakkında hayırlısı olsun senin için en iyisi en güzeli olur inşallahç....
bende biradan dr.a gitcem...bakalım herşey yolundamı????dualarınızı eksik etmeyin...
canım her şey yolnda gidicek bak bu ay sen haber vericeksin bize dr bana da kan sulandırıcı iğne verdi selen dr sana vermedi mi??
cnm gule gule git gel hayırlı haberler ver bıze beklıoruz senı
gamzecığım sen evde test yaptın çıkmadımı demıştın kanda çıktı dıme biraz önce eve gelirken eczaneden test aldım bişi çıkmadı kafam allak bullak oldu benım kanda öğrencem ama dayanamayıp aldım keşkede almsaydım
canım ben bu hamileliğimde idrar testi yapmadım. kanda yaptırdım ... diğer hamileliğimde idrarda yapınca hemen cıktı cok silik te olsa senin günün kaç gün gecti??[/QUOT
tam 1 hafta geçti
cıkması lazım :26: ama bazen idrar testi yanlış cıkıyor kan testi kesin sonuç hakkında hayırlısı olsun canımcanım ben bu hamileliğimde idrar testi yapmadım. kanda yaptırdım ... diğer hamileliğimde idrarda yapınca hemen cıktı cok silik te olsa senin günün kaç gün gecti??[/QUOT
tam 1 hafta geçti
cıkması lazım :26: ama bazen idrar testi yanlış cıkıyor kan testi kesin sonuç hakkında hayırlısı olsun canım
içimde zaten bişi yok gamze olsada fark etmıcek yanı hayırlsını versın rabbım
Canlarım yarın sezeryana giriyorum. İnşallah Allah sağ salim, hiç küveze girmeden hemen yavrumu kucağıma almaya nasip eder. Dualarınız eksik etmeyin. Doğumdan sonra fırsat bulur bulmaz size yazmaya çalışırım. Artık listemizi gönüllü bir arkadaşa devretme zamanım geldi. Çarşamba günü benim oğlumu da listeye ekleyin. Öpüyorum.
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Doktor bana kan sulandırıcı iğne vermedi çünkü ben bebeklerimi kaybetmeden bi kaç gün önce kanda plt değerim baya düşük çıkmıştı yani kanım pıhtılaşmıyor fazla sıvıydı tehlikeli olabilir herhangi bi durumda kanama durdurulamayabilir dendi bebekleri kaybettikten sonra böyle bir problem kalmamıştı değerlerim normal çıktı ancak bnmki normal kan sayımındaki plt değerine bakılarak söyleniyordu başka bir testmi lazım buna??
gamze cim sende artık kendine daha çoook dikkat et....
sıra bizde papatya:87:güzel duan içinde kocaman bir amin.......
kızlar kendı doktoruma gittim tahlıl istedım guldu banaben sana zayıfla demedımmı dedı dedım kazayla oldu hocam neyse artık saat 1 30da çıkcak tahlıller hakkıımızda hayılrsı olsun kızlar ınanın olsada olmasada ıçımde hıç heves yok nedense haberlerı verıcem sıze hayırlsı olsun
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Yine bir 25 Ocak geldi catti, üc sene önce bu saatlerde senin Melek oldugunu ögrenmistim canim Oglum. O gecenin her karesi aklimda ve hic cikmiyor Annen senin kokuna hasret bebegim..
Ister üc sene isterse 30 sene gecsin senin yerin hic dolmayacak bitanem, artik annenin rüyalarina gel yavrum seni cok özledim ,hep aklimdasin her gördügüm bebekte seni görüyorum sanki Cennette beni bekleyen güzel sey.Benim icin dua et oralardan Rabbim senin kardesini göndersin, sana benzesin senin gibi tatli ve annesini seven bir bebek olsun...
Kizlar tedaviye basladik ama simdide kist cikti bu 3 sene icindeki 3 üncü kist artik ne düsünsem bilmiyorum belki benim tekrardan anne olmamam gerekiyor...
Doktor tekrar rahmin yirtilabilir dedi zaten bundan cok korkuyorum ne yapacagim bilemiyorum.
Sansimi denesemmi yoksa bu sevdadan vazmi gecsem...
Tekrardan ayni seyi kaldiramam birde hayati tehlikem oluyor rahim yirtilmasinda....
Ne yapsam bana bir akil verin kafayi yemek üzereyim
içimde zaten bişi yok gamze olsada fark etmıcek yanı hayırlsını versın rabbım
hem bazen herkesin testte çıkmayabiliyo benim mesela idrara geç düşüyormuş onun için kolay evdekilerde belli olmuyo 10 gün bile geçse seninde öyledir belki
PREMETE Şuan sevinçten ağlıyorum canım. Belki de sezaryandan çıktın bebişin kollarında. İnşallah küvöze de gerek kalmayacak. AZMİN ZAFERİ diye buna derler canım. Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin.Mevlam sizi korusun.
MAP Gözlerime inanamadım canım. Testlere başladığını yazmışsın. Hamileleik için mi??? Belki de bu zamana kadar boşuna bekledin.Senin haberini de yakında alırız.
SİNANNURAY Sen nasılsın arkadaşım? 2. kaybın eminim seni de çok üzdü şimdi nasılsın? Eşinle aranız nasıl? Bir aralar hemen memen aynı şeyleri hissediyorduk. Ben 2. kaybımdan sonra yıkıldım. Eşim tedavi yapılıyor diye düşündüğü için rahattı. Artık farklı dr arayalım İzmire gidelim diyor. Bilmiyorum çare olur mu? Şimdi payıma yine beklemek düşüyor. Önce bebeğin genetik sonuçlarını sonra da toparlanmayı. Ben yine ağlama nöbetlerine tutulduğum için eşim neredeyse bebekten vazgeçecek duruma geldi.
Hamilelikle ilgili bir şey duymak istemiyormuş.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirir inşallah. Hamilelik yolunda olanlara da tez vakitte hamilelikler diliyorum.
canım benim ya ben bilmiyodum senin tekrar hamile olduğunu ve çok üzüldüm duyunca inş hakkında hayırlısı olur tekrardan vakti zamanı gelince olur ve bu sefer yüzün güler bütün melek anneleri artık bu mutluluğu hakediyor çünkü...
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. 12 gün küvezde kaldıktan sonra nihayet YAREN im evinde ,Rabbim hiçbir evladı annesinden , hiçbir anneyide evladından ayırmasın , ayrı olanlarada sabırlar versin çok zor gerçekten,Haber vermek istedim bulduğum ilk fırsatta resmini ekliyecem.Rabbim bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?