Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

cok güzel yaaa canım hakkında hayırlısı olsun senin için en iyisi en güzeli olur inşallahç....

cok güzel yaaa canım hakkında hayırlısı olsun senin için en iyisi en güzeli olur inşallahç....

gamzecığım sen evde test yaptın çıkmadımı demıştın kanda çıktı dıme biraz önce eve gelirken eczaneden test aldım bişi çıkmadı kafam allak bullak oldu benım kanda öğrencem ama dayanamayıp aldım keşkede almsaydım

canım ben bu hamileliğimde idrar testi yapmadım. kanda yaptırdım ... diğer hamileliğimde idrarda yapınca hemen cıktı cok silik te olsa senin günün kaç gün gecti??

Gamzecim hayırlı olsun Allah hayırlı ömürlü evlat nasip etsin çok tebrik ederim inşallah diğer arkadaşlardan da bu güzel haber gelir en kısa zamanda...

Premete canım şimdi şu saatlerde sezeryandasın belkide çıktın Allahım hayırlısıyla kavuştursun işte beklenen an kuzucuk kollarında belkide inşallah kuveze gerek kalmadan kollarına alırsın mis kokuluyu
Dualarımızdasın Allahım yardımcın olsun hepimizin..

Tebrik ediyorum canım. Gözün aydın olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sonunu hayır etsin. Sağlıcakla kucağına al bebişini.

sıra bizde papatya:87:güzel duan içinde kocaman bir amin.......

amin güzelim inş.allahım bizede bu mucizeyi nasip eder..hepimiz güzel haberlerle dönelim ve hep mutlu olalım...
Sen ne durumdasın güzelim? Senden E2 alınıyormu??Ben bugün dr. gittim tekrar E 2 verdim yarın tekrar kontrole gideceğim ve sanırsam herhalde yarın son olacak puregon iğnelerimin herhalde çatlatma iğnesini verirler..
Cuma yada C.tesi yumurta toplama olur demişti dr. bakalım yarınki durum ne olacak.Kaç mm lere geldi senin yumoşlar??

premete bu saatlerde artık doğumu bitmiş uyanma odasındadır herhalde..Tolgacıkda yıkanmış temizlenmiş giyidirilmiştir ve herkesin bakışlarına karışık karışık bakıyordur ve biran önce annesi uyansında beni emzirsin diye bekliyordur..Allahım her ikisini koru onları bir birine sağlıklı kavuşmasını nasip et..Hep mutlu olsunlar..Tolgacık annesine babasına hayırlı evlat olsun onları hiç üzmesin...
Canım ya premete den gelecek haberleri dört gözle bekliyorum...

hadi inşallah cnm

PREMETE Şuan sevinçten ağlıyorum canım. Belki de sezaryandan çıktın bebişin kollarında. İnşallah küvöze de gerek kalmayacak. AZMİN ZAFERİ diye buna derler canım. Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin. Mevlam sizi korusun.

MAP Gözlerime inanamadım canım. Testlere başladığını yazmışsın. Hamileleik için mi??? Belki de bu zamana kadar boşuna bekledin. Senin haberini de yakında alırız.

SİNANNURAY Sen nasılsın arkadaşım? 2. kaybın eminim seni de çok üzdü şimdi nasılsın? Eşinle aranız nasıl? Bir aralar hemen memen aynı şeyleri hissediyorduk. Ben 2. kaybımdan sonra yıkıldım. Eşim tedavi yapılıyor diye düşündüğü için rahattı. Artık farklı dr arayalım İzmire gidelim diyor. Bilmiyorum çare olur mu? Şimdi payıma yine beklemek düşüyor. Önce bebeğin genetik sonuçlarını sonra da toparlanmayı. Ben yine ağlama nöbetlerine tutulduğum için eşim neredeyse bebekten vazgeçecek duruma geldi.
Hamilelikle ilgili bir şey duymak istemiyormuş.

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirir inşallah. Hamilelik yolunda olanlara da tez vakitte hamilelikler diliyorum.

[/QUOTE=map;]
Geçmiş olsun cicii. Tırnak acısı da çok kötüdür. Gebelikle ilgili bir sorun olacağını sanmam bir an önce tedavi ettir canım enfeksiyon olmasın.
Maviyi ben de cennetteki meleklerimize yazdığımız mektupları paylaşma topiğinde gördüm oraya yazmış kaybını. Anladığım kadarı ile 10 hafta civarıymış. [/QUOTE]

ewet canım bu aralar biraz ağrıyo bende enfeksiyondan korkuyorum yarın gidicem onun için dra çok üzüldüm onun için zaten zor güç bulmuştur oda kayıp olunca yıkılmıştır..Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu yaaaaaaaaa......

ayyyyy çok sevindim minik mucizen geldi öylemi sana sürpriz yapmış annesi 2011 hediyesi Allah sizi evladınıza evladınızıda size bağışlasın....

canım başın sağolsun inşallah hakkında hayırlısı olan tekrardan özlem çektiğin evladın olur ve sağsalim kucaklamak nasip olur Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin....

sibelcim inş bebeğin seninledir kötü düşünme hiç tatlım hep iyi düşün iyi olsun....

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. 12 gün küvezde kaldıktan sonra nihayet YAREN im evinde ,Rabbim hiçbir evladı annesinden , hiçbir anneyide evladından ayırmasın , ayrı olanlarada sabırlar versin çok zor gerçekten,Haber vermek istedim bulduğum ilk fırsatta resmini ekliyecem.Rabbim bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin inş.

merhaba kızlae nasılsınız
ben sabah apar topar sağlık ocağına gittim kızımın kalp atışını duyayım rahatlıysyım diye akşam bşraz ters hareket oldu korktum sabaha kadar ama şükürler olsun ki duydum rahatladım o korkuyu bugüne kadar hep üstü kapalı yaşamıştım ama dün gece sabah olmak bilmedi o kadar alıştımki yavruma çok korktum

şuan herkes eminimki sevgililer günü için birşeyler planlıyo bir şeyler yapıo ama benim içim kan ağlıyo minik meleğime gitmek istiyorum onu çok özledim yavrumun mezarı ne haldedir şimdi kimbilir uzun zamandırda yanına gidemedim kandimide çok suçlu hissediyorum bu yüzden zaten bana kızmıyodur inş kızım yavrum annecim seni asla unutmadım ve unutamam çok özlüyorum annecim seni zor dayanıyorum karnımda kardeşin olmasaydı belki bu kadar güçlü olmaya çalışmazdım ama şimdi mecburum onun için ama içimde hiç bir güç yok annem senin eksikliğin var hep bir yarım eksik annen ve baban seni çok özlüyoruz bebeğim.....

canım benim Rabbim birdaha ayırmasın sizi ve tüm anne çocukları
o duyguları bizede yaşamayı nasip etsin bizde böyle güzel haberler verelim kızımla evdeyim diye
bol bol öp kookla yareni bizim içinde doya doya zamanların tadını çıkarın Allah'a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…