Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

şuan premete uynama aşamasındadır heralde tolgada annesinin artık kalkıp onu doyurmasını bekliyordur Rabbim onları birbirine kavuştursun ve ayırmasın hiç o güzel duyguyu yaşamayı tekrardan bizede nasip etsin Allah aminnnnnnnnn........

kızlar durum negatif yokmuş bişi canım sıkıldı ınanın şuraya bak hıç adet olamadım ve çok gergıınım yarın yenıden gidicem doktora of of dönduk başa

kızlar durum negatif yokmuş bişi canım sıkıldı ınanın şuraya bak hıç adet olamadım ve çok gergıınım yarın yenıden gidicem doktora of of dönduk başa

canım üzülme Allah hayırlısın versin her zman bunu iste ben denemeye başladığımda iki aydada hep 15gün gecikmem oluyodu düşün ama 3ayda oldu seninde fazla bekletmeden istediğin zamanda nasip eder inş Rabbim...

cnm bnm saol ben daha doğum yapalı 2 5 ay oldu 40m çıktığından berı adet olmadım canımı sıkan o artık ilaçlarla duzene girerim yarın yenıden gidicem hakkımızda hayırlsı artık

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım doğum sonrası böyle düzensizlikler olabiliyor doktora gidince bir çözümünü bulacaktır içini ferah tut...

Canım benim başın sağolsun çok üzüldük ama kendini salma güzelim dik dur bu çok önemli.Hiç kolay olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz.Herşeyde vardır bir hayır demekten başka birşey gelmez elden güzel arkadaşım.Sen ve eşin birbirinize destek çıkmak zorundasınız.Önemli olan siz sağlıklısınız allah büyüktür dua etmekten ve allahın o mücizeyi biran önce kollarına vermesinden başka birşey yapamayız.Tüm testlerin yapılsın sonuçlar çıksın ve allah tez zamanda yüzünü güldürür tekrar hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın..Dualarımdasın

canım benim sağ sağlim kavuştun kızına bizler için çok dua et..lohusa dönemi çok iyi bir dönem bunun için..allah bir daha asla ayırmasın...bizim içinde öp güzel kızını..

canım benim önce geçmiş olsun vakit geçirmeden dr. gidip tırnağını hallet olurmu.Meleğin sana asla kızmıyordur ve o senin onun kardeşine iyi bakman gerektiğini çok iyi biliyordur.Bunları söyleyip düşünmen bile onu ne kadar çok sevdiğini anlıyor ve hissediyor.Ama bunları düşünerek kendini çok yorma üzme karnındaki bebeğide üzme canım..allah emanet olun

cibelsim üzülme sıkma canını.Bazen böyle olabilir adet geçikmeler vs.hormonlar henüz daha gerilememiştir kafanda da çok şartlama güzelim.Acele işe ...karışır onun için dr gidip adet döngünü yerine getirecek birşeyler verir.Ondan sonrada yavaş yavaş hazırlıklarına başlarsın.Herşeyin hayırlısını sağlıklısını istiyoruz bunu unutmayalım..Biran önce olsun istiyoruz hepimiz ama sağlıklı ve hayırlı olarak..Sevgiyle kal

canım çok sevindim kısa bi ayrılıktan sonra bebeğine kavuştun allahım bidaha sizi hiç ayırmasın

sağol canım teşekkür ederimmmm darısı inşallah arkadaşların başına.....
Tebrik ediyorum canım. Gözün aydın olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sonunu hayır etsin. Sağlıcakla kucağına al bebişini.

sağol canım inşallahh 2011 hepimiz için uğurlu gelecekkk

bikere alındı e2...kan değerlerin normal dedi...bide progeston a bakacaklar...10yumurta oluşmuş..5sağda 5 solda...10ve 12mm civarlarındaymış...ptsi yumurta toplaama varmış....yarın puregon a ek olarak orgalutrana başlıyorum...azkaldı..heyecanlanıyorum:))

canım belkide senin için hayırılısı böylrymiş bide sen daha yeni doğum yaptın hormonların eski seviyeye gelsin kendini toparla bak her şey yoluna kendiliğinden giriyor...

gittim canım 1 poşet ilaçla eve geldim dr kan yahlilini yenilememizi istedi neden acaba bir sorun mu var cok kalabalktı bide sonradan aklıma geldi zaten yaptırdım 151 cıktı değer normal değil mi

Hcg değerinin yükselip yükselmediğini görmek için istemişlerdir vesvese yapma hiç ikiye katlanıyormu diye bendende istemişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…