Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

gtttim geldim..annemdeyim şimdi...10yumurta olmuş...ptsi toplama var................

maşallah cok iyi cevap vermiş yumurtaların canım o zaman tarnsfer carşamba felan olur senden güzel haberler bekliyorum canım gelişmelerden bizi haberdar et progesteron hormonu 10-15 üstü cıkarsa iyi deniliyor bu arad canım sen iğneyi koldan mı yoksa karından mı oluyorsun??

yarenle sana ömür boyu mutluluklar diliyorum...Allahım birdaha sizi hiiiç ayırmasın

iğne nerden istersen ama ben göbekten yapıyorum...nefret ediyotrum o iğneden
beni yakıyor( transfer toplamdan 5 yada 6 gün sonra olmuştu diğerinde...dr.buda öyle olur dedi...

Hcg değerinin yükselip yükselmediğini görmek için istemişlerdir vesvese yapma hiç ikiye katlanıyormu diye bendende istemişti doktorum

doğru tüp bebektede istemişlerdi 2. testi bakalım hayırlısı yarın olmazsa veririm hayırlısı artık..

gittim canım 1 poşet ilaçla eve geldim dr kan yahlilini yenilememizi istedi neden acaba bir sorun mu var cok kalabalktı bide sonradan aklıma geldi zaten yaptırdım 151 cıktı değer normal değil mi

merak etme her hamileden isterler 2 kez kan...değerin süper zaten....

iğne nerden istersen ama ben göbekten yapıyorum...nefret ediyotrum o iğneden
beni yakıyor( transfer toplamdan 5 yada 6 gün sonra olmuştu diğerinde...dr.buda öyle olur dedi...

ben bugün yaptırıcam daha günde bir kere bana kol yada göbekten dedi bide bana coraspirin verdi benim kanı tam sulandırdı :))

ben bugün yaptırıcam daha günde bir kere bana kol yada göbekten dedi bide bana coraspirin verdi benim kanı tam sulandırdı :))

evet coraspirinde sulandırıcı dimi??vardır bir bildiği dr.un...ben hamile diilim ama daha tedaviye başlamada bu iğnelere başladım....bende sadece bir tane değer düşüktü ...ona rağmen kullanacakmışım

arkadaşlar ben kaçıyorum..herkes kendine çook iyi baksın..buarada ankaraya yer yer kar yağıyor

yasılsınnnn:)nasıl hissediyosun kendini.şimdi kaç haftaya denk gelior tatlım meleğin.

son zamanlarda en çok sevindiğim hamile haberisin valla:)

ay banada heyecan basmadı değil..Hani prosedüre yabancı değilim ama heyecan dorukta..Hakkımızda hayırlı olsun..Bende sürekli 2 günde bir E2 bakılıyor benim çok fazla yumurtalarım oluyor o yüzden dikkatle izliyorlar.Dünki kontrolümde 12-13mm lerdeydim yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda..Sen puregonu kaç cc yapıyordun maytap? Birde senin yaşın kaçtı?

gittim canım 1 poşet ilaçla eve geldim dr kan yahlilini yenilememizi istedi neden acaba bir sorun mu var cok kalabalktı bide sonradan aklıma geldi zaten yaptırdım 151 cıktı değer normal değil mi
Canım telaş etme kan değerin yükselip yükselmediğine bakacaklar güzelim gayet normal canım..Kafanı rahat tut bebeğini iyi besle olurmu ve kafana tokadan başka birşey takma canım..

Ay kızlar premete ne yaptın acaba çok merak ediyorum..İnşallah tolgacık kollarındadır..

Papatya ben 82lym.agustosta 29olcm.sen?puregon300luktu.senın kaclık?

canım bende 79 luyum mayısta 32 olcam.Benimde puregon 300 lüktü ama ben ilk 6 gün 200cc yaptım , 7.gün 150 cc , 8.gün 125cc bugünde 9.gün 50cc yarın kontrolüm var.Herhalde yarın bitiricekler ve çatlatma iğnemi verirler..

Sen kaç cc lerle ilerledin

kusura bakma cep tel.den girmiştim..birden düştü...pc yi açtım şimdi...benim hep 300lüktü...daha önce menogon kullandım...hiç artırarak olmadı..hep aynıydı...geçen sefer 8di..busefer 10..oda puregondan galiba...bu yumurtalar kaç olunca çatlatma yapılıyor..birde günde kaç mm. büyüyor biliyormusun

.

MAP Gözlerime inanamadım canım. Testlere başladığını yazmışsın. Hamileleik için mi??? Belki de bu zamana kadar boşuna bekledin. Senin haberini de yakında alırız.

Maviciğim tekrar başın sağolsun iknci kayıp ilkinden daha da ağır geliyor değil mi? Zaten yaralıyken bir darbe daha almak... Ben de aynını yaşadım biliyorsun. Ben çok sevdiğim bir arkadaşımın önerisi ile bir doktora gittim. Sadece bilgi almak için aslında. Kendisi geçmişimi öğrenince benden bu testleri istedi.
İnşallah bizler ve bebek hasreti çeken bütün melek anneleri en yakın zamanda bebşilere kavuşuruz.

map inşallah bütün sonuçlar güzel çıkar.....senin için bissürü dua etcem

Canım benim maytapımm. Çok sağol herşey için :)))
Bu arada maşallah kız 10 yumoş ne demek yaaa?? Süper, ben sonucu şimdiden tahmin edebiliyorum arkadaşım: ++++++++++

Canım sen bir iğne yapıştamı 300 lük kartuş kullanıyorsun? Yani kaleme ilacı çekerken mi 300 çekiyorsun?
Benim bildiğim kadarıyla 17-18mm leri görünce çatlatma iğne vuruluyor.Yani benim dr öyle söyledi.Dün kontrole gittiğimde nasıl durum diye sorduğumda iyi dedi.12-13mm ler var dedi ama uzun protokoldeyiz dedi 17-18 leri görmek istiyorum dedi.Ama daha önceki denemelerimde de 17-18 lerde çatlatma yapmışdım.
Benim hamile kaldığımda kullanmıştım puregonu 29 tane yumoş toplandı.Ama 15 tane döllenme olmuştu ve sonrasında sadece kullanılabilir embrio sayısı 5 taneydi.
Merakla bekliyorum bu sefer nasıl olacak.Birde benim döllenen yumoşlar co culture(yapay rahime) konulacak ve gelişimi daha iyi olması bekleniyor..Hayırlısı allahtan artık...umarım her ikimiz içinde güzel geçer ve listede güzel yer alırız..

İnşallah test sonuçların güzel çıkar Map'cim senin girişimde bulunmanada çok sevindim :) bişi sorcam pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor nasıl anlaşılıyor yani bu rahatsızlık??

papatyacığım inşallah sen de emeklerinin karşılığını alacaksın.
Senin de yumoşlar süpeerrr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…