gtttim geldim..annemdeyim şimdi...10yumurta olmuş...ptsi toplama var................
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. 12 gün küvezde kaldıktan sonra nihayet YAREN im evinde ,Rabbim hiçbir evladı annesinden , hiçbir anneyide evladından ayırmasın , ayrı olanlarada sabırlar versin çok zor gerçekten,Haber vermek istedim bulduğum ilk fırsatta resmini ekliyecem.Rabbim bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin inş.
maşallah cok iyi cevap vermiş yumurtaların canım o zaman tarnsfer carşamba felan olur senden güzel haberler bekliyorum canım gelişmelerden bizi haberdar et progesteron hormonu 10-15 üstü cıkarsa iyi deniliyor bu arad canım sen iğneyi koldan mı yoksa karından mı oluyorsun??
Hcg değerinin yükselip yükselmediğini görmek için istemişlerdir vesvese yapma hiç ikiye katlanıyormu diye bendende istemişti doktorum
gittim canım 1 poşet ilaçla eve geldim dr kan yahlilini yenilememizi istedi neden acaba bir sorun mu var cok kalabalktı bide sonradan aklıma geldi zaten yaptırdım 151 cıktı değer normal değil mi
iğne nerden istersen ama ben göbekten yapıyorum...nefret ediyotrum o iğneden
beni yakıyor( transfer toplamdan 5 yada 6 gün sonra olmuştu diğerinde...dr.buda öyle olur dedi...
ben bugün yaptırıcam daha günde bir kere bana kol yada göbekten dedi bide bana coraspirin verdi benim kanı tam sulandırdı :))
yasılsınnnn:)nasıl hissediyosun kendini.şimdi kaç haftaya denk gelior tatlım meleğin.
son zamanlarda en çok sevindiğim hamile haberisin valla:)
ay banada heyecan basmadı değil..Hani prosedüre yabancı değilim ama heyecan dorukta..Hakkımızda hayırlı olsun..Bende sürekli 2 günde bir E2 bakılıyor benim çok fazla yumurtalarım oluyor o yüzden dikkatle izliyorlar.Dünki kontrolümde 12-13mm lerdeydim yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda..Sen puregonu kaç cc yapıyordun maytap? Birde senin yaşın kaçtı?bikere alındı e2...kan değerlerin normal dedi...bide progeston a bakacaklar...10yumurta oluşmuş..5sağda 5 solda...10ve 12mm civarlarındaymış...ptsi yumurta toplaama varmış....yarın puregon a ek olarak orgalutrana başlıyorum...azkaldı..heyecanlanıyorum:))
Canım telaş etme kan değerin yükselip yükselmediğine bakacaklar güzelim gayet normal canım..Kafanı rahat tut bebeğini iyi besle olurmu ve kafana tokadan başka birşey takma canım..gittim canım 1 poşet ilaçla eve geldim dr kan yahlilini yenilememizi istedi neden acaba bir sorun mu var cok kalabalktı bide sonradan aklıma geldi zaten yaptırdım 151 cıktı değer normal değil mi
Papatya ben 82lym.agustosta 29olcm.sen?puregon300luktu.senın kaclık?
canım bende 79 luyum mayısta 32 olcam.Benimde puregon 300 lüktü ama ben ilk 6 gün 200cc yaptım , 7.gün 150 cc , 8.gün 125cc bugünde 9.gün 50cc yarın kontrolüm var.Herhalde yarın bitiricekler ve çatlatma iğnemi verirler..
Sen kaç cc lerle ilerledin
CANIM BENDE GENETİK YAPTIRCAM İNŞ DA SONUÇLAR 1 AYA UZAYABİLİYORMU.
inşallah güzel sonuçlar alırız.
.
MAP Gözlerime inanamadım canım. Testlere başladığını yazmışsın. Hamileleik için mi??? Belki de bu zamana kadar boşuna bekledin.Senin haberini de yakında alırız.
map inşallah bütün sonuçlar güzel çıkar.....senin için bissürü dua etcem
kusura bakma cep tel.den girmiştim..birden düştü...pc yi açtım şimdi...benim hep 300lüktü...daha önce menogon kullandım...hiç artırarak olmadı..hep aynıydı...geçen sefer 8di..busefer 10..oda puregondan galiba...bu yumurtalar kaç olunca çatlatma yapılıyor..birde günde kaç mm. büyüyor biliyormusun
İnşallah test sonuçların güzel çıkar Map'cim senin girişimde bulunmanada çok sevindim :) bişi sorcam pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor nasıl anlaşılıyor yani bu rahatsızlık??
Mapcim genetik testlerine başladığına göre inşallah yeniden denemeye karar vermişsindir.İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar versin.
QUOTE]
çook sağolun arkadaşlar aslında tam bir girişim sayılmaz, bilgi almak için gittim. Ama yine de çok sağolun. Pıhtılaşma bebek kaybı yaşayanlara yapılan bir test ve kan alınarak kanda bazı maddelere bakılıyor. Sonuçlar biraz uzun zamanda çıkıyor yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?