papatyacığım inşallah sen de emeklerinin karşılığını alacaksın.
Senin de yumoşlar süpeerrr...
slm kızlar benimde yarın kontrolüm var benimde perşembe çatlatma iğnesi cumada opu işlemi aynı zamanlara denk gilecez sanırım hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun..
aminn mapcim aminn inş. hepimiz alalım karşılığınıpapatyacığım inşallah sen de emeklerinin karşılığını alacaksın.
Senin de yumoşlar süpeerrr...
amin pinarcım allahım dualarımız kabul etsin ve hamiş kalalımslm kızlar benimde yarın kontrolüm var benimde perşembe çatlatma iğnesi cumada opu işlemi aynı zamanlara denk gilecez sanırım hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun..
amiiinnnnnnnnn kocaman bir amiinnnnnn mapcimRabbim tüp bebekle uğraşan bütün melek annelerinin yardımcısı olsun....
premete şuan sevinçten ağlıyorum canım. Belki de sezaryandan çıktın bebişin kollarında. Inşallah küvöze de gerek kalmayacak. Azmin zaferi diye buna derler canım. Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin.mevlam sizi korusun.
Map gözlerime inanamadım canım. Testlere başladığını yazmışsın. Hamileleik için mi??? Belki de bu zamana kadar boşuna bekledin.senin haberini de yakında alırız.
Sinannuray sen nasılsın arkadaşım? 2. Kaybın eminim seni de çok üzdü şimdi nasılsın? Eşinle aranız nasıl? Bir aralar hemen memen aynı şeyleri hissediyorduk. Ben 2. Kaybımdan sonra yıkıldım. Eşim tedavi yapılıyor diye düşündüğü için rahattı. Artık farklı dr arayalım izmire gidelim diyor. Bilmiyorum çare olur mu? şimdi payıma yine beklemek düşüyor. önce bebeğin genetik sonuçlarını sonra da toparlanmayı. Ben yine ağlama nöbetlerine tutulduğum için eşim neredeyse bebekten vazgeçecek duruma geldi.
Hamilelikle ilgili bir şey duymak istemiyormuş.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirir inşallah. Hamilelik yolunda olanlara da tez vakitte hamilelikler diliyorum.
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. 12 gün küvezde kaldıktan sonra nihayet yaren im evinde ,rabbim hiçbir evladı annesinden , hiçbir anneyide evladından ayırmasın , ayrı olanlarada sabırlar versin çok zor gerçekten,haber vermek istedim bulduğum ilk fırsatta resmini ekliyecem.rabbim bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin inş.
kızlar durum negatif yokmuş bişi canım sıkıldı ınanın şuraya bak hıç adet olamadım ve çok gergıınım yarın yenıden gidicem doktora of of dönduk başa
maviciğim tekrar başın sağolsun iknci kayıp ilkinden daha da ağır geliyor değil mi? Zaten yaralıyken bir darbe daha almak... Ben de aynını yaşadım biliyorsun. Ben çok sevdiğim bir arkadaşımın önerisi ile bir doktora gittim. Sadece bilgi almak için aslında. Kendisi geçmişimi öğrenince benden bu testleri istedi.
Inşallah bizler ve bebek hasreti çeken bütün melek anneleri en yakın zamanda bebşilere kavuşuruz.
işte budur bıkmak yılmak yorulmak yok eminim bilgi almakla kalmıyacaksın yavaş yavaş bi tedavinin içinde bulacaksın kendini ve en yakın zamanda mutlu haberi alıp mutlu sona o kurban olduğum meleklerinin kardeşine kavuşacaksın bak herkez deniyo yavaş yavaş topikte hamile olmayan kalmıyacak benimki marta kaldı nasipse hadi birbirimize destek olalım snde martta kadar iyice toparlan yeniden dene
sinannuraycığım meleklerimin kardeşini bu haytta herşeyden çok istiyorum. Ama benim durumum biraz farklı vücudum ne yazık ki artık hemen hemen hiç yumurta üretmiyor. Bedenim de gebeliğe uygun değil. Zaten bunlar hep bir bütün. Tekrar denemem çok cesaret ve başka şeyler de gerektiriyor, karışık biraz. Buna rağmen bir bebeğimin olmasının düşüncesi bile ağlatabiliyor beni. çünkü hayatta hiçbir zaman ''o kadar'' mutlu olmadım...
Papatyacım nasılsın haberlerin güzel inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak seninde yüzün gülecek
gamzecim canım hamileymişsin galiba canım şimdi okudumm..
cok ama cok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn sağlıklı bir şekilde 40 haftayı tamamlamak nasip olsun..
darısı bütün anne olmak isteyenleree...
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|35|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|34|KIZ|01.03.2011
|Alicim|28|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|27|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|22|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|22||06.06.2011
|Cici_22|21|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|12||13.08.2011
|Selen_k|9||02.09.2011
|Nihsav|9||02.09.2011
|Gamze81|5||27.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]
Günaydın arkadaşlar..Artık nihayet Premete de doğum yapan bölüme geçti ve hamileler listesine yeni bir arkadaşımız gamze eklendi..Artık geriye en alt bölümdeki arkadaşlarda sira hamile sırasına ...hayırlısınla inşallah bu şubat ayında onlarıda orda göreceğiz.
Listede hamile bölümünde cinsiyet kısmında açıklar var.
SEBLEV - cinsiyet nedir belli mi?
BENGİSU - cinsiyet nedir belli mi?
Listelere eklenmek yada değişilik yaptırmak isteyen varsa bildirsinler..
Sevgiler gününüz aydınnnnn olsunnnn
gamzecim canım hamileymişsin galiba canım şimdi okudumm..
cok ama cok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn sağlıklı bir şekilde 40 haftayı tamamlamak nasip olsun..
darısı bütün anne olmak isteyenleree...
Canım benim. Allah büyüktür. Rabbim den iste o verir. Hz. Musa zamanında bir çift çocukları olmuyormuş. Bir gün Hz. Musaya gitmişler "Ne olur Allaha bizim için sor bizim çocuğumuz olcak mu diye" Hz Musa da Tur dağına çıktığında Allahü Tealaya sormuş Falanca çift çok çocuk istiyor. Onların çocukları olcak mı? diye sormuş. Allahü Teala şöyle buyurmuş."Onların kaderinde çocuk yok. Olmayacak" Hz. Musa Tur dağından inince çift ona sormuş."Allah bizim için ne buyurdu?" Hz. Musa sizin hiç çocuğunuz olmayacak demiş. Çift boynunu büküp Hz. Musanın yanından ayrılmışlar. Bir kaç sene sonra Hz. Musa yine bu çifti görmüş yanlarında küçük bir çocuk varmış. Sormuş bu kimdir diye. Onlarda bizim çocuğumuz demişler. Hz. Musa duruma çok şaşırmış. Allahü Teala ya sormuş. Falanca çit için Rabbim hiç çocukları olmayacaktı. Ne oldu da evlat sahibi oldular demiş. Allahü Teala "ONLAR SEN BU HABERİ VERDİKTEN SONRA HİÇ ÜMİTLERİNİ KAYBETMEDİLER SÜREKLİ DUA ETTİLER. ÜMİT İLE DUALARINI YAPTILAR. BENDE ONLARA EVLAT VERDİM." buyurmuş. Ne olursa olsun ümidini kaybetme ALLAH a dua et hep.Sinannuraycığım meleklerimin kardeşini bu haytta herşeyden çok istiyorum. Ama benim durumum biraz farklı vücudum ne yazık ki artık hemen hemen hiç yumurta üretmiyor. Bedenim de gebeliğe uygun değil. Zaten bunlar hep bir bütün. Tekrar denemem çok cesaret ve başka şeyler de gerektiriyor, karışık biraz. Buna rağmen bir bebeğimin olmasının düşüncesi bile ağlatabiliyor beni. Çünkü hayatta hiçbir zaman ''o kadar'' mutlu olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?