Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

papatyacığım inşallah sen de emeklerinin karşılığını alacaksın.
Senin de yumoşlar süpeerrr...

slm kızlar benimde yarın kontrolüm var benimde perşembe çatlatma iğnesi cumada opu işlemi aynı zamanlara denk gilecez sanırım hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun..

slm kızlar benimde yarın kontrolüm var benimde perşembe çatlatma iğnesi cumada opu işlemi aynı zamanlara denk gilecez sanırım hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun..

Rabbim tüp bebekle uğraşan bütün melek annelerinin yardımcısı olsun....

papatyacığım inşallah sen de emeklerinin karşılığını alacaksın.
Senin de yumoşlar süpeerrr...
aminn mapcim aminn inş. hepimiz alalım karşılığını

amin pinarcım allahım dualarımız kabul etsin ve hamiş kalalım

Rabbim tüp bebekle uğraşan bütün melek annelerinin yardımcısı olsun....
amiiinnnnnnnnn kocaman bir amiinnnnnn mapcim

canım benim şuan ne düşünüyosun nasıl yaşıyosun hepsini tahmin edebiliyorum çok zor bi sınavımız vardı ve rabbim bizi bu sınava iki kez tabi tuttu bizim göremediğimiz ne hayırlar saklıdır bu yaşadıklarımızda bende senin gibiyim dedim 2011 de hiçç gözyaşı yok mutluluk gelecek ama olmuyo hep ağlama nöbetleri ağlamadığım gün yok ama bugün ağlamadım:) eminimki rabbim bizi seviyo ve bizde bigün çok mutlu olacağız zamanla kendini toplayacaksın benim eşimde ilk zaman istemiyodu çok yıprandığımız için ama şimdi benim zorumla bekliyo ona kalsa hemen yapıcaz aramızda her zamanki gibi bi iyi bi kötü sanırımda değişmez onun şımarık yetişmesi benim bu olgunluğum olduğu sürece ne yapalım aşk için katlanıcaz artık sakın kendini fazla yıpratma kaç kayıplar yaşayanlar vaar hemde kucağına lıp üç dört ay dokuz ay bakanlar biz buraya ne için geldiğimizi unutmayalım rabbim elbet bi gün güldürecek

canım buğün hiç ağlamadım diye düşünürken ağlattın beni ama mutluluktan senin için hep dua ettim çok mutlu oldum rabbim kavuşturdu allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin

kızlar durum negatif yokmuş bişi canım sıkıldı ınanın şuraya bak hıç adet olamadım ve çok gergıınım yarın yenıden gidicem doktora of of dönduk başa

hiç sıkıntı etme adet düzensizliği şuanda gayet normal belkide erkendir senin için eminim şuan hemen olsun acım hafiflesin istiyosun ama zamanla oda olucak rabbim büyük

işte budur bıkmak yılmak yorulmak yok eminim bilgi almakla kalmıyacaksın yavaş yavaş bi tedavinin içinde bulacaksın kendini ve en yakın zamanda mutlu haberi alıp mutlu sona o kurban olduğum meleklerinin kardeşine kavuşacaksın bak herkez deniyo yavaş yavaş topikte hamile olmayan kalmıyacak benimki marta kaldı nasipse hadi birbirimize destek olalım snde martta kadar iyice toparlan yeniden dene

Premeteden bi haber yok galiba almış yavrusunu kolarına hasretini gideriyodur bizim içinde kokla bebeğini ben bebeklerin kokusunu çok severim cennet kokarlarmış rabbim bizede nasip etsin tüm isteyen bekleyenlere

Papatyacım nasılsın haberlerin güzel inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak seninde yüzün gülecek

Sinannuraycığım meleklerimin kardeşini bu haytta herşeyden çok istiyorum. Ama benim durumum biraz farklı vücudum ne yazık ki artık hemen hemen hiç yumurta üretmiyor. Bedenim de gebeliğe uygun değil. Zaten bunlar hep bir bütün. Tekrar denemem çok cesaret ve başka şeyler de gerektiriyor, karışık biraz. Buna rağmen bir bebeğimin olmasının düşüncesi bile ağlatabiliyor beni. Çünkü hayatta hiçbir zaman ''o kadar'' mutlu olmadım...

canım hayatta herzaman mucizeler vardır hazreti isayı düşün rabbim onu babasız yarattı düşünsene ne kadar imkansız gelir bize ama mevla istedikten sonra imkansızlıklar engeller ortadan kalkar ona sığın ondan iste o bize muhtaç değil ama bizim ondan istememizden ona sığınmamızdan çok mutlu olr inşallah verecek seninde yüzün gülecek

gamzecim canım hamileymişsin galiba canım şimdi okudumm..
cok ama cok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn sağlıklı bir şekilde 40 haftayı tamamlamak nasip olsun..
darısı bütün anne olmak isteyenleree...

Papatyacım nasılsın haberlerin güzel inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak seninde yüzün gülecek

iyim güzelim tedavinin yüzdük yüzdük sonuna geldik mevlam inş. sonumu hayırlı kılar ve güzel müjdeli haberler veririm..Allah hepimizin yüzünü güldürsün..Sen neler yaptın?? Sendeki son durum nedir??
Görüşemedikde bu ara..

canım benim sen neler yaptın?? Ne durumdasın??

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|35|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|34|KIZ|01.03.2011
|Alicim|28|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|27|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|22|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|22||06.06.2011
|Cici_22|21|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|12||13.08.2011
|Selen_k|9||02.09.2011
|Nihsav|9||02.09.2011
|Gamze81|5||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]

Günaydın arkadaşlar..Artık nihayet Premete de doğum yapan bölüme geçti ve hamileler listesine yeni bir arkadaşımız gamze eklendi..Artık geriye en alt bölümdeki arkadaşlarda sira hamile sırasına ...hayırlısınla inşallah bu şubat ayında onlarıda orda göreceğiz.
Listede hamile bölümünde cinsiyet kısmında açıklar var.
SEBLEV - cinsiyet nedir belli mi?
BENGİSU - cinsiyet nedir belli mi?

Listelere eklenmek yada değişilik yaptırmak isteyen varsa bildirsinler..
Sevgiler gününüz aydınnnnn olsunnnn

Gaaayet başarılı olmuş görevinin hakkını vermişsin Papatya :))Ellerine sağlık arkadaşım

sağol canım amin inşallah şubatta da güzel haberler bekliyoruz..

Canım benim. Allah büyüktür. Rabbim den iste o verir. Hz. Musa zamanında bir çift çocukları olmuyormuş. Bir gün Hz. Musaya gitmişler "Ne olur Allaha bizim için sor bizim çocuğumuz olcak mu diye" Hz Musa da Tur dağına çıktığında Allahü Tealaya sormuş Falanca çift çok çocuk istiyor. Onların çocukları olcak mı? diye sormuş. Allahü Teala şöyle buyurmuş."Onların kaderinde çocuk yok. Olmayacak" Hz. Musa Tur dağından inince çift ona sormuş."Allah bizim için ne buyurdu?" Hz. Musa sizin hiç çocuğunuz olmayacak demiş. Çift boynunu büküp Hz. Musanın yanından ayrılmışlar. Bir kaç sene sonra Hz. Musa yine bu çifti görmüş yanlarında küçük bir çocuk varmış. Sormuş bu kimdir diye. Onlarda bizim çocuğumuz demişler. Hz. Musa duruma çok şaşırmış. Allahü Teala ya sormuş. Falanca çit için Rabbim hiç çocukları olmayacaktı. Ne oldu da evlat sahibi oldular demiş. Allahü Teala "ONLAR SEN BU HABERİ VERDİKTEN SONRA HİÇ ÜMİTLERİNİ KAYBETMEDİLER SÜREKLİ DUA ETTİLER. ÜMİT İLE DUALARINI YAPTILAR. BENDE ONLARA EVLAT VERDİM." buyurmuş. Ne olursa olsun ümidini kaybetme ALLAH a dua et hep.

Hz. İbrahimin hanımı Sare ihtiyarladığında Rabbim onlara Hz. İshakı vermedi mi? Hz. Zekeriyya ve hanımının hiç çocukları yoktu ihtiyarlıklarında Allah' a dua ettiler ve onlara da Hz. Yahya'yı verdi.
Sen dua et. Sürekli MERYEM suresini oku. Rabbim dualarının mükafatını verir. Yeterki ümidini kaybetme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…