Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Gaaayet başarılı olmuş görevinin hakkını vermişsin Papatya :))Ellerine sağlık arkadaşım

sağol canım ama hak yemiyeyim..bu listeyi bugün yayınlamak için premtecim hazırlayıp bana göndermişti bana sadece yayınlamak kaldı ama bundan sonraki her çarşamba umarım listenin hakkını veririm...sevgiler..

Papatyacım bu cumartesi dr. randevumuz var inşallah gösterirse cinsiyetini öğrenebilirsem söylerim. Yoksa daha sonraki muayeneye kalcak.Hayırlısı.

ne güzel yazmışsın canım benim inan insanın sabah sabah içi ferahladı allahım tüm dualarımız kabul etsin..İçten ettiğimiz her duanın harfi harfine allahım bizlere nasip etsin..

Papatyacım bu cumartesi dr. randevumuz var inşallah gösterirse cinsiyetini öğrenebilirsem söylerim. Yoksa daha sonraki muayeneye kalcak.Hayırlısı.

hadi bakalım hayırlısı bengisu..12 haftaya giriyorsun artık yavaş yavaş gösterir..Ama hiç fark etmez bizim için acelemiz yok yeterki sağlıklı olsun kız erkek fark etmez...canım benim allaha emanet ol..

Günaydın canlarım. Tolgamın bütün teyzelerine selamı var. Dün doktor ameliyat programında bir değişiklik yaptı ve beni ilk vaka olarak 9'da sezeryana aldı. Sezeryanım çok güzel geçti çok şükür bir sıkıntım yok. Oğlum ağlayarak dünyaya geldi derin bir oh çektim. Sonra ben daha ameliyattan çıkmadan sağlıklı olduğu haberi geldi. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı ben çıkarken bir baktım giydirmişler onu da peşimden getiriyorlar o an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Akşam 9'a kadar oğlumla koyun koyuna yattık. Buraya kadar herşey güzel de biz bizim paşayı 2500 kilo falan doğar diye umarken bizimki 2030 gram doğdu dolayısıyla beslenmesi çok problemli. Hem sütüm fazla gelmediği için hem de o güçlü çekemediği için beni yeterince ememedi, kaşıkla beslenmekte beyfendiye pek cazip gelmedi yediğini tükürdü öyle olunca kan şekeri çok düştü ve oğlumu benden alıp yenidoğana gözlem için götürdüler. Haberini aldık gecesi iyi geçmiş, biberonla beslenmeyi sevmiş, kan şekeri düzelmiş inşallah öğleden sonra oğlumuzu tekrar yanımıza verecekler. Bugünleri bana gösterdiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler. Hem doğuma girmeden hem de doğum sırasında hepiniz için dua ettim. Allah benim yaşadığım mutluluğu diğer hamile arkadaşlarımıza ve hamile olmayı isteyenlere de yaşatsın. Allah hiçbirimizin kucağını bir daha hiç boş bırakmasın. Bir süre belki fırsat bulup yazamam malum ev curcuna olacak. En kısa zamanda tekrar yazarım. Öpüldünüz.

Not: Şeymacım mesajını gördüm çok üzüldüm oğlum oğlunun melek olduğu gün doğmuş. Rabbim inşallah sana tekrar oğlun gibi bir evlat sahibi olmayı nasip eder. Allah sabrını arttırsın.

tebrik edrim canım yaa cok güzel koyun koyuna da yatmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin canım teyzesi öpüyor onu maşallah allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah cok güzel yaa...

Çook güzel haberler bunlar çok sevindim sağlığınızın yerinde olmasına Premete inan okurken ürperdim Allah'ım hiiç ayırmasın Tolga bebek ve güzel annesini :) bu arada sende iyisindir umarım ağrın sızın yoktur kendinize çook dikkat et arkadaşım..

Allaha şükürler olsun canım. Allah bugünleride gösterdi. Allahım sağlıcakla, daha güzel günlerini göstermeyi nasip etsin inşallah. İkinizide çok öpüyorum.

Rabbim bu sevinci bizlere de yasatsın
hayırlı olsun arkadaşım

canımın içi gözün aydın olsun ..tolgacığın artık seninle..olsun varsın 2030 gram olsun onu artık bol bol doyurursun , yeterki korktuğun gibi küvez olayı olmamış..seni o zaman tam bayıltmadılar hepsini gördün ohh ne güzel..Allah nasip ederse bende öyle istiyorum..epiduralli anestezimi aldın??
allah size uzun sağlıklı neşe mutlu dolu ömürler nasip etsin.Tolgacık annesine babasına hayırlı evlat olsun...Ben onu kocaman öpüyorummmm sımsıkıda sarılıyorum ve doyasıya kokusunu çekiyorum...Artık bunları benim için sen yap olurmu bol bol..
İnan boğazım düğümlendi göz yaşlarıma hakim olamadım ve senide üzmek istemedim fazla konuşamadım yani ama sesini duymak o kadar güç verdiki bana allah tüm dualarını kabul etsin bizler için...Sesinin güzelliği mutluluğu evladınla daim olsun...çok öpüyorum ara ara bekleriz..

arkadaşlar bugün dr a gittim kontrolüm vardı.İlaçlarımi kestim bugün.Kan sonucumu bekliyorlar buna göre iyi olursa akşam saat 21.00 da çatlatma iğnem olacak..Ve hayırlısınla cuma günü toplama işlemi.
Yumoşlarda iyi durumdaydı.Sol da 10 Sağ da 6-7 cıvarında dedi.Artık allahım hayırlısını nasip etsin.Heyecanım dorukta..Dualarınızı benden eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var.Cuma günü mübarek günde toplanacak allahım benimle olsun..
Çok dua edin arkadaşlar buna çoookkk ihtiyacım var..

canım her şey gönlünce olur inşallah dualarımız seninle cuma güzel gün inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize benim de tüp bebekte öyleyd,im cok heyecanlanmıştım tutma şansı cok yüksek kendini sıcak tut iyi bak kendine her şey cok güzel olucak toplamadan sonra bende 3. günü transfer olmuştu sizin tedavi nasıl bilmiyorum galiba pazartesi salı bebişin senel inşallah

İnşallah kan sonuçların beklediğin gibi güzel gelir ve tedavinin sonlaına yaklaşırsın artık Papatya gü<el haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..

inşallah mutlu olursun canım benim bazı işlerim vardı çok yoğundum bu aralar sonunda bitti hep aklımdasın bi türlü fırsat bulamadım ama bu iş çok öemliydi benim için bende bebek konusunda bi değişiklik yok marta kaldı doktora gitmiyorum bugün folik asite başladım artık hakkımızda hayırlısı

kızlar yine kan testi yaptırdım 234.56 cıktı 2 gün önce 151 cıkmıştı sizce iyimidir??

ah yarabbim şükürler olsun çok güzel ya gözlerim doldu azmin zaferi çok sevindim hiç bi sorun yokmuş kilosu az ama bi kaç ay sonra topaç gibi olur annesi besler onu

hert zaman dualarımızdasın rabbbim yardımcın olsun herkez gibi sende mutlu sona ulaşacaksın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…