Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yok canım akşam gidicem dr.a ben günde 2 katı diye biliyordum ama öyle değil galiba int de 2 günde 2 katı yada günde 2 katı yazıyo

yok günde değil iki günde ikiye katlanması gerekiyor o yüzden seninkide gayet normal doktora gidince haber ver bizlerede

Yürekten gözünüz aydın :)) Uzun zamandır sizi takip ediyorum,inanın çok sevindim evladınızı sağ salim kucağınıza aldığınıza.Allah'a emanet olun.

dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz.

canım senin adına gerçekten çok sevindim... Allah analı babalı büyütsün.. Darısı tüm isteyenlerin başına :) Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın... ümidinizi sakın kaybetmeyin....

Canım benim maytapımm. Çok sağol herşey için :)))
Bu arada maşallah kız 10 yumoş ne demek yaaa?? Süper, ben sonucu şimdiden tahmin edebiliyorum arkadaşım: ++++++++++

10tane ama bakalım kaçtanesi çıkacak...dr.1tanesi yeter dedi...bakalım hayırlısı....:)))))

evet kaleme çekerken 300 çekiyorum...senin nasıldı????

süperrr..büyük gün yaklaşıyor yanii...maşallah bissürü yumurta omuş....dualarımız seninle....

gözün aydın premete..Allah sana bebeğine ve eşine uzuun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin

kızlar yine kan testi yaptırdım 234.56 cıktı 2 gün önce 151 cıkmıştı sizce iyimidir??

ikiye katlamış sayılır:)belki birini akşam diğerini sabah yaptırmışındır.....yinede dr.a bir danış tüm kuşkularından kurtul..ama bence gayet güzel sonucun:))

Son düzenleme:
selen selam...nasılsın?????*

Selam maytap denk gelemedik bugün iyiyim bulantılarım dışında tabii doktor ilaç vermişti bulantı için 2 gün aldım bi işe yaramadı o yüzden almıyorum boşuna bi kaç hafta sonra geçer umarım ve bi kaç hafta sonra seninkiler başlar umarımm :))

14.haftadan sonra rahtlarsın inşallah......ne güzel dua ettin....inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar yine kan testi yaptırdım 234.56 cıktı 2 gün önce 151 cıkmıştı sizce iyimidir??

İyidir. Benim de ilk gebeliğimde yavaş yavaş artmıştı. İki gün sonra tekrar vermeni isteyebilir endişelenme bu kez en az 450 olur canım hatta daha da fırlamış olabilir.

Çok sağol bengisu.

Ben şu an çok üzgünüm karışık duygular içindeyim biraz da şoktayım arkadaşlar.
Geçen gün doktora gittiğimi ve kan testleri verdiğimi söylemiştim. Bu testlerde biri de AMH (ANTİ-MÜLLERİAN HORMON) testi idi. Normal kadınlarda 1 in üzerinde olması gerekiyormuş. Bendeki değer saptanamayacak kadar düşükmüş 0.1 in altında diye yazılmış. Menopoza girenlerde 0.4 ün altı diye yazıyor lab. formunda. Yani benimki şu an bu dönemdeki kadınların değerinden bile düşük. Bu test neyi gösteriyor? Yumurtalıkların rezervini gösteren bu testin sonucu bana sadece tekrar gebe kalma olasılığımın tüple bile çok düşük olduğunu göstermekle kalmadı aldı beni o günlere karnımda bebişimin olduğu günlere götürdü. Belki bir daha hiç gelmeycek o günlere...

Bi kaç ay önce hormon tahlillerimi yaptırdığımda fsh ım 0.01 çıkmıştı doktorum bile çok şaşırmıştı böyle düşük bir değer çok ilginç demişti vucut yumurta üretmiyor beyinden hiç bir şekilde fsh hormonu salgılanmıyor demek bu demişti şok olmuştum.2 ay sonra fln tekrar normal değerler çıkmıştı yanii Map diceğim şu yapılan testler tahliller tam olarak doğru olmayabiliyor seninde bnm gibi bi kaç ay takip edilmesi daha iyi olabilir diye düşünüyorum..

Halay çekme zamanı geldi canımmmm,çok sevindimmmmBebeğini sağlıkla büyütmeni diliyorum,ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorumm...Hep ama hep mutlu olunnnn,bundan sonra bütün güzellikler sizi bulur inşallah,kötü günler geçti,mutlu olma zamanı geldi canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…