Canım senin yüksek dozmuş ama sen kısa protokoldün.Ben canım 200 çektim ve son günlerimde 150 - 125 ve son gün 50 çekmiştim..evet kaleme çekerken 300 çekiyorum...senin nasıldı????
sağol güzelim eksik olmayın.evet iğnemi oldum geldim.Artık cuma günü toplamasüperrr..büyük gün yaklaşıyor yanii...maşallah bissürü yumurta omuş....dualarımız seninle....
canım benim hiç üzülme bazen değerler değişik çıkabilir morallede alakalıdır.Bir kaç ay sonra tekrar baktırırsın..Çok sağol bengisu.
Ben şu an çok üzgünüm karışık duygular içindeyim biraz da şoktayım arkadaşlar.
Geçen gün doktora gittiğimi ve kan testleri verdiğimi söylemiştim. Bu testlerde biri de AMH (ANTİ-MÜLLERİAN HORMON) testi idi. Normal kadınlarda 1 in üzerinde olması gerekiyormuş. Bendeki değer saptanamayacak kadar düşükmüş 0.1 in altında diye yazılmış. Menopoza girenlerde 0.4 ün altı diye yazıyor lab. formunda. Yani benimki şu an bu dönemdeki kadınların değerinden bile düşük. Bu test neyi gösteriyor? Yumurtalıkların rezervini gösteren bu testin sonucu bana sadece tekrar gebe kalma olasılığımın tüple bile çok düşük olduğunu göstermekle kalmadı aldı beni o günlere karnımda bebişimin olduğu günlere götürdü. Belki bir daha hiç gelmeycek o günlere...
canım allah razı olsun inş. hepimiz mutlu sona ulaşalımhert zaman dualarımızdasın rabbbim yardımcın olsun herkez gibi sende mutlu sona ulaşacaksın inş
allah razı olsun aminn inş..dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz.
çok sağol hamile arkadaşım sizlerin duaları daha büyük..allah razı olsun...Evet canım benimde ya salı yada çarşamba embrioların gelişimlerine göre hareket edilecek..inş. benimle olur inş.canım her şey gönlünce olur inşallah dualarımız seninle cuma güzel gün inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize benim de tüp bebekte öyleyd,im cok heyecanlanmıştım tutma şansı cok yüksek kendini sıcak tut iyi bak kendine her şey cok güzel olucak toplamadan sonra bende 3. günü transfer olmuştu sizin tedavi nasıl bilmiyorum galiba pazartesi salı bebişin senel inşallah
kan sonuçlarım iyi geldi ve iğnemi yaptırdım geldim.Artık büyük gün mübarek cuma gününde ondan sonrada transfer günü.İnş.embriolarim iyi gelirşirlerde sıkı sıkı tutunurlar bana..İnşallah kan sonuçların beklediğin gibi güzel gelir ve tedavinin sonlaına yaklaşırsın artık Papatya gü<el haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..
inş. hepimiz mutlu oluruz..Ohh yoğundun önemli değil güzelim..Hadi hayırlısı güzelim dr istemeden bakarsın geliverir bebişin sana..hayırlı olsun..inşallah mutlu olursun canım benim bazı işlerim vardı çok yoğundum bu aralar sonunda bitti hep aklımdasın bi türlü fırsat bulamadım ama bu iş çok öemliydi benim için bende bebek konusunda bi değişiklik yok marta kaldı doktora gitmiyorum bugün folik asite başladım artık hakkımızda hayırlısı
kan sonucun gayet iyi gamzecim hiç sıkıntı etme..Bence herşey yolunda.Hayırlı uğurlu olsun tekrar güle güle büyüt bebişinikızlar yine kan testi yaptırdım 234.56 cıktı 2 gün önce 151 cıkmıştı sizce iyimidir??
Bu arada tüm arkadaşlarımın desteği için çoookkk tşk ederim allah hepinizden razı olsun..iyiki varsınız benim için ...sizde benim duarlarımdasınız