Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet kaleme çekerken 300 çekiyorum...senin nasıldı????
Canım senin yüksek dozmuş ama sen kısa protokoldün.Ben canım 200 çektim ve son günlerimde 150 - 125 ve son gün 50 çekmiştim..

süperrr..büyük gün yaklaşıyor yanii...maşallah bissürü yumurta omuş....dualarımız seninle....
sağol güzelim eksik olmayın.evet iğnemi oldum geldim.Artık cuma günü toplama

canım benim hiç üzülme bazen değerler değişik çıkabilir morallede alakalıdır.Bir kaç ay sonra tekrar baktırırsın..

hert zaman dualarımızdasın rabbbim yardımcın olsun herkez gibi sende mutlu sona ulaşacaksın inş
canım allah razı olsun inş. hepimiz mutlu sona ulaşalım

dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz.
allah razı olsun aminn inş..

çok sağol hamile arkadaşım sizlerin duaları daha büyük..allah razı olsun...Evet canım benimde ya salı yada çarşamba embrioların gelişimlerine göre hareket edilecek..inş. benimle olur inş.

İnşallah kan sonuçların beklediğin gibi güzel gelir ve tedavinin sonlaına yaklaşırsın artık Papatya gü<el haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..
kan sonuçlarım iyi geldi ve iğnemi yaptırdım geldim.Artık büyük gün mübarek cuma gününde ondan sonrada transfer günü.İnş.embriolarim iyi gelirşirlerde sıkı sıkı tutunurlar bana..

inş. hepimiz mutlu oluruz..Ohh yoğundun önemli değil güzelim..Hadi hayırlısı güzelim dr istemeden bakarsın geliverir bebişin sana..hayırlı olsun..

kızlar yine kan testi yaptırdım 234.56 cıktı 2 gün önce 151 cıkmıştı sizce iyimidir??
kan sonucun gayet iyi gamzecim hiç sıkıntı etme..Bence herşey yolunda.Hayırlı uğurlu olsun tekrar güle güle büyüt bebişini

Bu arada tüm arkadaşlarımın desteği için çoookkk tşk ederim allah hepinizden razı olsun..iyiki varsınız benim için ...sizde benim duarlarımdasınız

Arkadaşlar birşey soracaktım.Kan pıhtılaşması olanların kaçlık clexane iğne kullandınız?
0.2 mi yoksa 0.4 mü?
Bana reçeteye hemşire 0.2 yazdıda aklıma takıldı.Henüz iğnelerimi almadım yarın alacağım ama kafam karıştı.Yarın tekrar soracağım hemşireye ama sizlere bir sorayım dedim.
Ya hangisi daha güçlü 0.2 mi 0.4 mü??
Yardımcı olursanız sevinirim..Tşk.

bende tam seleni söyleyecektim.....onunda çok düşük çıkan bi değeri sonradan iyi çıkmıştı...kendisi de yazmış zaten....şuan ne yazacağımı bilemedim...

benimki clexan 0.4.........ama hangisi güçlü bilmiyorum..sanki 0.4 daha güçlü gibi ama bilmiyorum....

canım benim sen neler yaptın?? Ne durumdasın??
canımm iyiyim teşekkür ederimm..ben o zaman beklediğim adetim adetim daha dün geldi..bitince gidicem dr. sıvı ile bakıcaktı..inş. diğer adetimde başlıcam..galiba onunda gelmesi şubat 23-24 bulur inş. o zaman rabbim nasip ettiyse başlarız...
sağol canım amin inşallah şubatta da güzel haberler bekliyoruz..
inşallah canım aminnnnn cok sağol..
canımmmm kalbim ve dularım seninleee..ne güzel hayırlı bir günde toplanıcak yumoşlarr inş. hayırlısıyla annelerine tutunmak nasip olsun..
güzel haberlerini almak için takipcinimm...öpüyorum canımmm allaha emanet ol..

canım bende kullandım o iğneyi benimkiside 0.4,tü ama hangisi etkili bilmiyorum galiba ikilik olanın kücük kutularıda varmış ama dörtlüğün 10,luğu oluyor..
genelde kimi duyduysam 0.4 kullanıyo..

premete canım tebrik ederimmm...
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinn...maşallah herşeyin yolunda gitmesine bebeğini kollarında uyutmana cok mutlu oldum..
darısı diğer hamişlere...kendine cok iyi bak canım..cennet kokulu oğluşunu bizim yerimizede doya doya kokla..

slm kızlar nasılsınız ben dün dr gittim değerin çok güzel dedi ama cumartesi tekrar yaptır dedi hem bebişe bakıcak inşallah kalp atışlarını görünür
maytap doğru söylüyorsun diğer değeri akşam yaptırdım bunu ise sabah o yüzden tam katlanmamış olabilir hayırlısı artık bakalım ...
papatya bende o iğnelerden kullanıyorum akşam bakayım benimki kaçlık ben göbekten yapıyorum artı aspirin sen başka hangi ilaçları kullanıyorsun??

Günaydın Gamze doktorunda söylemiş değerinin güzel olduğunu rahatlamışsındır artık ctesi gittiğinde kalp atışlarını görebilceğini sanmıyorum daha çok erken belki keseyi görürsünüz yani kalp atışlarını göremediğinde moralin bozulmasın diye söylüyorum7 Haftalıkken gördük biz kalp atışlarını..

slm gamzecim adına cok sevindim
o pıtpıtları duymayı Rabbim bizede nasşp etsin ben bu arada dün yine dr a gittim adet düzensizliği için adet düzenleyici verdi ve sıkısıkı tembihledi bir ay dahakorunacaksın yani martta olsun artık iki bucuk ay gecti bir ya daha dururuz artık

evet zaten biliyorum ama dr cağırınca belki dedim kızımda 7 haftalıkken belli oldu doğru keseyi inşallah görürüz artık hayırlısı sen nasılsın bulantıların gectimi?? iprogestanı bıraktınmı??

canım sen doğum yapalı ne kadar olduki ?

Canım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Şükürler olsun oğlunu küvezede girmeden kollarına aldın.Rabbim hayırlı evlat eylesin kuzucuğunu. Dualarından bizleri de eksik etmediğin için teşekkürler.
Dert etme tolgacığın kilosunu. Bak gör bir kaç aya topaç gibi olcak annesi. Düşük kiloda doğan bebekler yaşıtlarına çabuk yetişiyorlar.Tolgacığı öp bizim için

Allah hayırlısıyla bebişini göbişine kondursun İnşalah güzel haberlerini alcaz. Dualarımdasın.

Ben bulantılar yönünden hala iyi değilim hiç geçmicek gibi geliyor:18: progestanı bırakalı bayaa oldu 2 kutu kullandım günde 3 kere içtim hatta 2.kutuyuda tam bitirmemiştim iyikide bıraktım çok şişlik yapıyordu bende sen kullanıyormusun??

progestan 200 lük günde 2 kere, önlem amaclı kansulandırıcı iğne ve coaspirin , b12 vitamini ve folbiol sen neler kullanıyorsun??

canım sen doğum yapalı ne kadar olduki ?

iki bucuk ay oldu

progestan 200 lük günde 2 kere, önlem amaclı kansulandırıcı iğne ve coaspirin , b12 vitamini ve folbiol sen neler kullanıyorsun??

Ben sadece gyno ferro sanol diye bi vitamin kullanıyorum içinde demir folik asit ve b12 de var karışım yani onun dışında hiç bişi kullanmıyorum ilaç yutmakta çok zorlanıyorum ztn midem ağzıma geliyor bu 1 vitamini bile içme saati geldiğinde işkence gibi geliyor.ben kan sulandırıcı kullanmıyorum geçen bebeklerimi kaybettiğimde kanım fazlasıyla sulu çıkmıştı :)) bi tehlike oluşturmak istemiyorum dedi doktor

Canım hiç ümidini kaybetme.Belki dönemsel bir düşüştür. Psikolojik olabilir.Hem Erken menapoz içinde bir sürü tedaviler var. Kardeşimin eltisinin de erken menapoz sorunu vardı. Doktor tedavisiyle şimdi 3 yaşında bir kızı var. Bitkilerde çok faydalı Civanperçemi,Aslanpençesi,Çobançantası ve Adaçayı karışımı sabah akşam içersen birebir faydası var.Kadınların hormanlarını hayıt tohumu düzenliyor.Bunları dene.Ama ümidini kesme.

iki bucuk ay oldu

canım daha cok erken bence benim hormonlarım bu ay düzene girdi ve hamile kaldım lh ve fsh fırlamıştı düzensizdi sonra dr bana dedi yumurta rezervin bitiyor dedi sonra hamil kalman cok zor dedi
saçma sapan konuştular adet düzensizliği için ilaç verdi ama ben başka dr gittim bana içme dedi daha cok gecsin dedi 35-40 yaşında olan menopoza erken giren hastalar için veriliyormuş bende içmedim bence sen dr değiştir bir araştır arkadaşlar bilirler menopoza bile soktular beni İ:))

aaa ciddimisin sen
çok övülen bir doktora gittim hatta doumdan sonra 3 doktora gittim en cok bu ilgilendi diğerleri sorunun yok dedi gönderdi tabi onlara adet düzensizliği için gitmedim
bu doktor sende pıhtılaşma olabilir dedi karıniçi ölümlerde muhakkak bu testler yapılamlı dedi birde folbiolle bebe aspirini verdi hoşuma gitmişti yani
neyse daha iki tane içmiştim ben iyiki yazmışım buraya
çok sağol cnm

ben tahlil yaptırmadım dr söyledim ama dr hamilelikte bile cıktığını önlem amaçlı kallanmalıyız dedi canım sabah cubuk kraker yee kötü miyde bulantısı benim ki başlamadı allaha şükür ama koku da hassasiyet başladı kusmuyorum zaten hamilelikte cok yediğimde gecen hamileliğimde 2-3 kere fazla değil benim boğazdan acılıyor her şey canım istiyor aksine cok yediğimdede mide sıpazmı geciriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…