aaa ciddimisin sen
çok övülen bir doktora gittim hatta doumdan sonra 3 doktora gittim en cok bu ilgilendi diğerleri sorunun yok dedi gönderdi tabi onlara adet düzensizliği için gitmedim
bu doktor sende pıhtılaşma olabilir dedi karıniçi ölümlerde muhakkak bu testler yapılamlı dedi birde folbiolle bebe aspirini verdi hoşuma gitmişti yani
neyse daha iki tane içmiştim ben iyiki yazmışım buraya
çok sağol cnm
ben tahlil yaptırmadım dr söyledim ama dr hamilelikte bile cıktığını önlem amaçlı kallanmalıyız dedi canım sabah cubuk kraker yee kötü miyde bulantısı benim ki başlamadı allaha şükür ama koku da hassasiyet başladı kusmuyorum zaten hamilelikte cok yediğimde gecen hamileliğimde 2-3 kere fazla değil benim boğazdan acılıyor her şey canım istiyor aksinecok yediğimdede mide sıpazmı geciriyorummm
bu arada primolut n vermişti bana cnm seninki ne
Zaten çubuk krakerle besleniyorum çok iyi geliyor gerçekten bu arada benimde iştahım gayet açık yiyorum herşeyi ama geri çıkarıyorum mutlaka senin bulantılara biraz daha erken 1-2 hafta sonra başlar belki inşallahta hiç başlamaz..
ben o ilaçı attım 3 ay olmuştu doğum yapalı o zaman adet söktürüçüydü
bende öyle aşırı bulantı oomuyor ara ara olur ama iştahım coktur gece aklına gelmiyecek şeyler ister benim kötü huyum o bulunamazsa i.çim titriyor bağımlılık gibi(
ne kadar kullandın gamze bu ilactan adet düzenleyici sanıyordum nette baktım sökütürücüymüş iki tane aldım
canım ben aldım ama kullanmadım başka bir dr gittim o içme dedi sen kaç yaşındasın?? adet düzensiliğin oluyormuydu bide kaç aylık doğum yaptın
Ye canın ne istiyorsa şimdi yemicende ne zmn yicen..ben bide sigaradan tiksindim o çok güzel oldu benim açımdan
26 yasındayım
bebeğim 36 haftalıktı iki tablet attım sadece 30 tablet vardı içinde adetim 5. günüydü kanama devam ediyordu ondan gittyidim
adet düzensizliğim hiç olmazdı doğumdan sonra 12 gün arayla oldu cnm adetim
canım normal 3-4 aya kadar anca düzene girer bebişinde büyükmüş rahimin geç toplanır yani biraz beklemelisin yaşında küçük bence içme ama dr değiştir iyi bir dr a git
tamam canım içmeyeyim sen öle deyince korktum inan
amin bengisucum aminnnCanım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Şükürler olsun oğlunu küvezede girmeden kollarına aldın.Rabbim hayırlı evlat eylesin kuzucuğunu. Dualarından bizleri de eksik etmediğin için teşekkürler.
Dert etme tolgacığın kilosunu. Bak gör bir kaç aya topaç gibi olcak annesi. Düşük kiloda doğan bebekler yaşıtlarına çabuk yetişiyorlar.Tolgacığı öp bizim için
Allah hayırlısıyla bebişini göbişine kondursunİnşalah güzel haberlerini alcaz. Dualarımdasın.
hadi hayırlısı olsun güzelim tüm gelişmelerden haberdar edersin..Sağol allah razı olsun amin güzelim inş tutunurlar.canımm iyiyim teşekkür ederimm..ben o zaman beklediğim adetim adetim daha dün geldi..bitince gidicem dr. sıvı ile bakıcaktı..inş. diğer adetimde başlıcam..galiba onunda gelmesi şubat 23-24 bulur inş. o zaman rabbim nasip ettiyse başlarız...
inşallah canım aminnnnn cok sağol..
canımmmm kalbim ve dularım seninleee..ne güzel hayırlı bir günde toplanıcak yumoşlarr inş. hayırlısıyla annelerine tutunmak nasip olsun..
güzel haberlerini almak için takipcinimm...öpüyorum canımmm allaha emanet ol..
canım bende kullandım o iğneyi benimkiside 0.4,tü ama hangisi etkili bilmiyorum galiba ikilik olanın kücük kutularıda varmış ama dörtlüğün 10,luğu oluyor..
genelde kimi duyduysam 0.4 kullanıyo..
ohh maaşallah gördün mü teredüt etmeye gerek yok artık rahat ol<Sabah akşam çok fark ediyor güzelim.Herşey yolunda merak etme..slm kızlar nasılsınız ben dün dr gittim değerin çok güzel dedi ama cumartesi tekrar yaptır dedi hem bebişe bakıcak inşallah kalp atışlarını görünür
maytap doğru söylüyorsun diğer değeri akşam yaptırdım bunu ise sabah o yüzden tam katlanmamış olabilir hayırlısı artık bakalım ...
papatya bende o iğnelerden kullanıyorum akşam bakayım benimki kaçlık ben göbekten yapıyorum artı aspirin sen başka hangi ilaçları kullanıyorsun??
slm kızlar nasılsınız ben dün dr gittim değerin çok güzel dedi ama cumartesi tekrar yaptır dedi hem bebişe bakıcak inşallah kalp atışlarını görünür
maytap doğru söylüyorsun diğer değeri akşam yaptırdım bunu ise sabah o yüzden tam katlanmamış olabilir hayırlısı artık bakalım ...
papatya bende o iğnelerden kullanıyorum akşam bakayım benimki kaçlık ben göbekten yapıyorum artı aspirin sen başka hangi ilaçları kullanıyorsun??
papatya yarın inşallah çok rahat geçer.....bizleri habersiz bırakma....
Allah anali babali büyütsün canim.Hayirli ugurlu olsun.Allahim bizlere ve anneligi özenen herkeze nasip eder insallah...Koklaya koklaya onu öp bizim yerimizede annesi....Günaydın canlarım. Tolgamın bütün teyzelerine selamı var. Dün doktor ameliyat programında bir değişiklik yaptı ve beni ilk vaka olarak 9'da sezeryana aldı. Sezeryanım çok güzel geçti çok şükür bir sıkıntım yok. Oğlum ağlayarak dünyaya geldi derin bir oh çektim. Sonra ben daha ameliyattan çıkmadan sağlıklı olduğu haberi geldi. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı ben çıkarken bir baktım giydirmişler onu da peşimden getiriyorlar o an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Akşam 9'a kadar oğlumla koyun koyuna yattık. Buraya kadar herşey güzel de biz bizim paşayı 2500 kilo falan doğar diye umarken bizimki 2030 gram doğdu dolayısıyla beslenmesi çok problemli. Hem sütüm fazla gelmediği için hem de o güçlü çekemediği için beni yeterince ememedi, kaşıkla beslenmekte beyfendiye pek cazip gelmedi yediğini tükürdü öyle olunca kan şekeri çok düştü ve oğlumu benden alıp yenidoğana gözlem için götürdüler. Haberini aldık gecesi iyi geçmiş, biberonla beslenmeyi sevmiş, kan şekeri düzelmiş inşallah öğleden sonra oğlumuzu tekrar yanımıza verecekler. Bugünleri bana gösterdiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler. Hem doğuma girmeden hem de doğum sırasında hepiniz için dua ettim. Allah benim yaşadığım mutluluğu diğer hamile arkadaşlarımıza ve hamile olmayı isteyenlere de yaşatsın. Allah hiçbirimizin kucağını bir daha hiç boş bırakmasın. Bir süre belki fırsat bulup yazamam malum ev curcuna olacak. En kısa zamanda tekrar yazarım. Öpüldünüz
Not: Şeymacım mesajını gördüm çok üzüldüm oğlum oğlunun melek olduğu gün doğmuş. Rabbim inşallah sana tekrar oğlun gibi bir evlat sahibi olmayı nasip eder. Allah sabrını arttırsın.
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
premetede doğum yapmış şükürler olsun...darısı bekleyen herkesin başına olsun allahım hepinize nasip etsin.bebişlerimiz günden güne artıyo listemiz şenlendi inşallah dahada şenlenecek arkadaşlar.allahım gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin sizlerede bekleyen,isteyen el açıp dua eden herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?