Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bence folibolu ve bebe aspirini içmeye devam et ama başka dr git bakalım onlar ne diyecek bende coaspirin ve folibol içtim

Zaten çubuk krakerle besleniyorum çok iyi geliyor gerçekten bu arada benimde iştahım gayet açık yiyorum herşeyi ama geri çıkarıyorum mutlaka senin bulantılara biraz daha erken 1-2 hafta sonra başlar belki inşallahta hiç başlamaz..

bende öyle aşırı bulantı oomuyor ara ara olur ama iştahım coktur gece aklına gelmiyecek şeyler ister benim kötü huyum o bulunamazsa i.çim titriyor bağımlılık gibi (

bende öyle aşırı bulantı oomuyor ara ara olur ama iştahım coktur gece aklına gelmiyecek şeyler ister benim kötü huyum o bulunamazsa i.çim titriyor bağımlılık gibi (

Ye canın ne istiyorsa şimdi yemicende ne zmn yicen..ben bide sigaradan tiksindim o çok güzel oldu benim açımdan

ne kadar kullandın gamze bu ilactan adet düzenleyici sanıyordum nette baktım sökütürücüymüş iki tane aldım

canım ben aldım ama kullanmadım başka bir dr gittim o içme dedi sen kaç yaşındasın?? adet düzensiliğin oluyormuydu bide kaç aylık doğum yaptın

canım ben aldım ama kullanmadım başka bir dr gittim o içme dedi sen kaç yaşındasın?? adet düzensiliğin oluyormuydu bide kaç aylık doğum yaptın

26 yasındayım
bebeğim 36 haftalıktı iki tablet attım sadece 30 tablet vardı içinde adetim 5. günüydü kanama devam ediyordu ondan gittyidim
adet düzensizliğim hiç olmazdı doğumdan sonra 12 gün arayla oldu cnm adetim

canım normal 3-4 aya kadar anca düzene girer bebişinde büyükmüş rahimin geç toplanır yani biraz beklemelisin yaşında küçük bence içme ama dr değiştir iyi bir dr a git

amin bengisucum aminnn

hadi hayırlısı olsun güzelim tüm gelişmelerden haberdar edersin..Sağol allah razı olsun amin güzelim inş tutunurlar.
Bende hep öyle okudum 0.4 kullanıyor çoğu o yüzden az önce aradım hemşireyi dr a soracak.Haber bekliyorum

ohh maaşallah gördün mü teredüt etmeye gerek yok artık rahat ol<Sabah akşam çok fark ediyor güzelim.Herşey yolunda merak etme..
Ben cuma günü başlıyacağım OPU dan sonra clexane iğne + aspirin + folbiol + crinone jel gebelik testine kadar.Eğer sonucum pozitif olursa bakalım neler verecek.Belki eleviti ekler.Geçen hamileliğimde onu kullanmıştım ilerleyen hamilelik haftalarında da ferro sanol..
Bakalım önce hayırlısınla pozitif olsun ondan sonrası artık su gibi gelir gider inş.

gördünmü boşuna panikledin...herşey hepböyle güzel gidecek gamze..böyle düşün hep...aklınızdan kötü şeyler geçirmeyin arkadaşlar......herşey inşallah çok çok güzel olacak

premetede doğum yapmış şükürler olsun...darısı bekleyen herkesin başına olsun allahım hepinize nasip etsin.bebişlerimiz günden güne artıyo listemiz şenlendi inşallah dahada şenlenecek arkadaşlar.allahım gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin sizlerede bekleyen,isteyen el açıp dua eden herkese....

Allah anali babali büyütsün canim.Hayirli ugurlu olsun.Allahim bizlere ve anneligi özenen herkeze nasip eder insallah...Koklaya koklaya onu öp bizim yerimizede annesi....

Canim tebrikler...Cok güzel bir duygu degilmi? Insallah sirayla hepimiz böyle güzel haberleri paylasiriz birbirimizle burada....

Son düzenleme:

güzel yüreğinle ettiğin duaların için kocaman bir aminnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…