Günaydın canlarım. Tolgamın bütün teyzelerine selamı var. Dün doktor ameliyat programında bir değişiklik yaptı ve beni ilk vaka olarak 9'da sezeryana aldı. Sezeryanım çok güzel geçti çok şükür bir sıkıntım yok. Oğlum ağlayarak dünyaya geldi derin bir oh çektim. Sonra ben daha ameliyattan çıkmadan sağlıklı olduğu haberi geldi. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı ben çıkarken bir baktım giydirmişler onu da peşimden getiriyorlar o an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Akşam 9'a kadar oğlumla koyun koyuna yattık. Buraya kadar herşey güzel de biz bizim paşayı 2500 kilo falan doğar diye umarken bizimki 2030 gram doğdu dolayısıyla beslenmesi çok problemli. Hem sütüm fazla gelmediği için hem de o güçlü çekemediği için beni yeterince ememedi, kaşıkla beslenmekte beyfendiye pek cazip gelmedi yediğini tükürdü öyle olunca kan şekeri çok düştü ve oğlumu benden alıp yenidoğana gözlem için götürdüler. Haberini aldık gecesi iyi geçmiş, biberonla beslenmeyi sevmiş, kan şekeri düzelmiş inşallah öğleden sonra oğlumuzu tekrar yanımıza verecekler. Bugünleri bana gösterdiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler. Hem doğuma girmeden hem de doğum sırasında hepiniz için dua ettim. Allah benim yaşadığım mutluluğu diğer hamile arkadaşlarımıza ve hamile olmayı isteyenlere de yaşatsın. Allah hiçbirimizin kucağını bir daha hiç boş bırakmasın. Bir süre belki fırsat bulup yazamam malum ev curcuna olacak. En kısa zamanda tekrar yazarım. Öpüldünüz.
Not: Şeymacım mesajını gördüm çok üzüldüm oğlum oğlunun melek olduğu gün doğmuş. Rabbim inşallah sana tekrar oğlun gibi bir evlat sahibi olmayı nasip eder. Allah sabrını arttırsın.
sağol mapcim tşk ederim inşallah.Eve geldim.13 tane yumoş toplamışlar yarın artık embriologtan iyi haberler bekliyoruz.OPUM rahattı sorun olmadı odaya gelip ayıldıktan sonra serum verildi ilk defa aldım opu sonrası bana daha önceleri verilmemişti.Ama şimdi iyim hafif kasık ağrılarım var buda normal zaten..papatyacığım opun hayırlı olsun bol miktarda kaliteli güzel yumoşlar toplansın ve hepsi de döllensin inşallah.
amin canım isteyen hepimize hayırlısınla sağlıklısınla versin inş.premete geçmiş olsun canım gözün aydın ,maşallah küveze gerek kalmadan Tolganı kucağına almışsın , kilosunun düşük olmasını hiç dert etme yeter ki sağlıklı olsun sen onu nasılsa beslersin , benim kızımda 3700 doğdu doktoru kilosu biraz düşük olsaydı ya da premetüre doğsaydı ciğerlerindeki sıvıyı daha kolay atabilir demişti erken doğum yapmaktan korkarken bunları duymak beni daha çok sarstı, neyseki şimdi herşey iyi çok şükürRabbim tüm dileyenlere yüreği evlat hasretiyle çarpan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
papatya neyaptın??
sağol mapcim tşk ederim inşallah.Eve geldim.13 tane yumoş toplamışlar yarın artık embriologtan iyi haberler bekliyoruz.OPUM rahattı sorun olmadı odaya gelip ayıldıktan sonra serum verildi ilk defa aldım opu sonrası bana daha önceleri verilmemişti.Ama şimdi iyim hafif kasık ağrılarım var buda normal zaten..
amin canım isteyen hepimize hayırlısınla sağlıklısınla versin inş.
süper...gözün aydın...benim de 19mm olmuş 17liklerde varmış.yarın gece çatlatma iğnesi..ptsi de opu var...kaç demişlerdi kaç toplandı peki??
solda 10 sağda 6-7 cıvarı demişerdi 13 tane toplandı.İyi dediler sorunsuz geçti dediler.Hayırlısı allahtan artık..Hadi seninkilerde yi durumdalar şimdikten iyi geçmesini diliyorum.Allahtan inş. emeklerinin karşılığını alırsın hep beraber alırız.Allah yardımcımız olsun...
sağol mapcim tşk ederim inşallah.Eve geldim.13 tane yumoş toplamışlar yarın artık embriologtan iyi haberler bekliyoruz.OPUM rahattı sorun olmadı odaya gelip ayıldıktan sonra serum verildi ilk defa aldım opu sonrası bana daha önceleri verilmemişti.Ama şimdi iyim hafif kasık ağrılarım var buda normal zaten..
.
iyim güzelim atlattım.13 yumoş toplanmış artık yarın iyi haberlerini bekliyoruz embrologtan.Umarim hepsi döllenir ve co culture de iyi gelişirler..Darısı sana artık senin OPU ne zaman dı ?? Şubat 1 miydi??
inşallah papatya....benim şuan bile kasık ağrım var..(transfer değil ama opu beni korkutuyor..allah yardımcımız olsun
papatya canımmm hayırlı olsun toplanmış yumoşlarr...
inş. cok güzel gelişirler...
bu arada opu ney oluyor..
bende pazartesi aldım randevu sıvı verilicek rahme..
birde bu sıvı işlemi ayrı bir ücretmi oluyor..
Tebrikler canım 13 yumurta süper birşey.
Opu sonrası serum bazen içine ağrı kesici falan koyuyorlar fazla ağrın olmasın diye. Benim ikizlerime gebe kaldığım tüp bebeğimde 2 yumurta toplanmıştı. Ama zor yerdeymiş alana kadar çok uğraşmışlar. Çıkınca hiç alışık olmadığım bir ağrım olmuştu. Anesteziden bile ağrıyla uyanmıştım. Bir de 3 gün süren kanamam olmuştu nasıl uğraştılarsa artık...
papatyacım hayırlı olsun maşşalllah cok yumoş toplamışlar bol bol dinlen canım inşallah güzel haberlerle gelacaksin)
amin rüyacım amin inş.papatyacigim insallah hayirli olur. Allah emeklerinizi umutlarinizi bosa cikarmaz INSALLAH...
inş.hannemcim inş.RABBİM tamamına erdirsin tatlım.sevindirici bir haber:)
amin cici aminn..Yanlız Selcen eve çıkmadı daha.Tolgacık sarılık olmuş çok değil sınırdaymış ama gözleme almışlar.Bugün değerleri iyi çıkarsa yarın taburcu olacaklarmış.Selcende dolaysıyla hastanede daha..Allah inş. tez zamanda sağlıklısınla yarın taburcu olurlar..merhaba ark nasılsınız?
ben tırnağım için dr gittim ama hamileyim diye bişey yapamadılar geri geldim doğumdan sonra tekrar gidicem bide dün grip oldum bugün heryerim ağrıyo valla çok kötü boğazlarım falan neler iyi gelir çabuk geçmesi için bilginiz varmı hiç????,
PREMETEcim canım hayırlı olsun evdesiniz artık Allah sizi bir ömür boyu mutlu etsin canım tolgamızın resimlerini bekliyoruz unutma ama bak
PAPATYAcım canım seninde hayırlı olsun tatlım Rabbim tez zamanda çok çok mutlu haberi versin sanada ve tüm bekleyenlerede.....
canım benim de OPU dan 1 gün önce ağrım vardı ve ayıldıktan sonra çok ağrım oldu.Hatta idrara çıkarken zorlandım aynı sezeryandan sonraki gibi alt kasık ağrım oluyordu.Ve eve geldikten sonra böyle karnımın her bir yerinde binlerce iğneler batırılıyor gibiydi ve gaz sancısı gibi sancılar gelip gidiyordu.İlk defa böyle oldum.(Ben toplamda 3 tüp bebek oldum her iki OPUdan sonra işe gidip çalışmıştım hatta ama ilk defa bu sefer zor oldu sonrası).Şimdi daha iyim tabii ilk gece zordu..
Korkma güzelim korkarsan korkuları çekersin biliyorusun.Herşey güzel gidecek hiç merak etme canım..Hayırlısı olsun
Canım benim sağol. OPU yumurta toplama işlemi güzelim.13 yumurta toplandı 11 tanesi sperm ile işleme alındı ve 7 tanesi döllenmiş ve bugün yapay rahimin içine koydular.Umarım Burda çok iyi gelişirler.P.tesi bunların son durumunu verecekler.Bende kontrole gideceğim karın içinde sıvı varmıd diye.Detaili bilgi orda alırım umarım herşey güzel olur.
Sanada allah kolaylık versin herşeyi güzel bir şekilde atlatırsın iyi haberlerle dönersin.Ben yapmadım hiç ücret konusunu bilmiyorıum
vallah hemşirelere sordum ne var içinde dedi ama birşey yok dedi sadece sıvı.Yani o hemşireye zaten gıcık oldum.Sabah damar yolu acacak yanlış kolumu hazırlıyor.Dedimki burdan değil diğer kol olması gerek , bana dediki aaa evet uykumdan daha ayılamadım..ben böyle nee oldum.Birde benim sol kolumda damarlar çok ince olduğundan el üstüneden alınıyor daima ve hemşireyede söyledim uyardım , yok ben bulurum dedi inatlaştı.Tabii Damar yolumu bulamadı ama ısrarla önce bileğime sonra ordan kolumun içine olmadı tabii aynı zamanda beni işlem odasından çağırdılar hemen apar topar gittim ve beni teslim ederken damar yolu problemli o yüzden açık değil dedi.
Anesteziyede söyledim adam tamam el üstünden gireceğim ama çok acır lütfen elini çekme dedi.Tamam dedim adam iğneyi sokdum ve hiç bir hissetmedim.Adam dedi acır biraz dedimki hiç birşey hissetmedim dedim hemşirenin yaptığı işlemlerde canımı çok acıttı dedim.
İşte böyle birşey oldu..
Bende anesteziden ağrıyla uyandım ilk defa.Ama allah şükür kanamam iç olmadı desem yalan olmaz..Artık hayırlısı inşallah..
Sağol güzelim.İnş. öyle olur..7 tane döllenen var umarim onlarda iyi gelişir ve bana tutunurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?