Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Damar yolu probleminden ben de çok çektim hele gebelikte hiç bulunamazdı. 7 döllenmiş gayet güzel.
Transferin ne zaman canım? Tek embriyo koyulacak değil mi?

P.tesi embronun durumlarına göre belirlenecek.Çok iyi bir gelişme olursa 5 güne beklencek buda salı yada çarşamba olur.Ama P.tesi günü netleşecek.Yok bende 2 tane transfer edilecek.Daha önce başarısız 3 tüp bebek denemem ve ölü doğum olduğundan hakkım 2 tane oluyor.
Hayırlısı artık

Hayırlısı canım. Sende ikiz gebelik hiç oluşmuş muydu? Ben tek gebeliği de ikizi de yaşadım. İkiz gebelik çok zor. Tek gebelik daha doğal ve kolay. Ama tabii ikiz annesi olmak da mükemmel bir olay. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Uzun zamandıryazamadım. Ben gayet iyiyim. Allaha şükür oğluşumda iyi. Gelişimi gayet normal gidiyor. Tabi çok dikkat etmem gerekiyor kendime bazen yeterince dikkat etmiyor muşum gibi geliyor. Bazen yatmak sıkıyor. Azıcık bunalım takılıyorum ama Allah hpimizin işlerini rast getirsin bebişimize sağlıcakla kavuşalım.

Papatma maşallah. Çok güzel sonuç almışsın. Allah nazrdan saklasın. İnşallah Allahım sonunuda hayırlı getirsin. Kavuş yavruna.Allah emeğini boşa çıkarmasın. Gönlüne göre versin.

Maytap seninde tedavi devam ediyor sanırım. İnşallahım Papatyayla senin yüzünü güldürsün. İnşallah senden degüzel haberler gelecek ikinizde kavuşacaksnız bebişlerinize. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.

Benim gebeliğim ikizdi ancak 7 haftaya kadar birinin kalp atışı hiç olmadı ve beni bırakıp gitti , diğer bebeğim ise 27 haftada gitti.Yani ilk başlarda tabiiki ikiz bebek olarak birşey anlamadım ama tek gebeliğimin gidiş hattı iyidi sadece sabahları bulantım vardı ve 15 haftadan sonra bel ağrılarım yavaş yavaş başlamıştı çünkü ben hep ayakta ve sürekli dışarlarda dolaştmaktan ve araba kullanmaktan kendimi hiç kollamamıştım.İşte bilsem sonu ne olacacağını bunların hiç birini yapmazdım.Ama şimdi daha dikkatlıyım inş allah yüzüme gülldürür..
2 tane mutlaka koyduracağım ya biri tutmaz ise diğer tutsun diye.En kötüsünü düşünerek hareket edeceğim.Allah bana en sağlıklı en hayırslısı nasıl olacaksa öyle nasip etsin diliyorum.İkiz ise ikiz olsun tek ise tek olsun..Bundan sonrası dualarımla allahıma sığınıyorum

eburcum iyi olmana çok sevindim allah hayırlısınla bu şekilde sorunsuz sağlıklı ilerlemeni ve bebişini kollarına almanı nasip etsin..
sağol güzelim amin inş güzel haberlerle döneriz maytapla..

RABBİM yardımcın olsun inşallah.işlerini kolaylaştırsın.en hayırlısından en sağlıklısından tez vakitte versin inş.dua edeceğim inş sana canım benim:)

eburcu, ne güzel her şey yolunda gidiyor. Melek oğullarını kardeşi uslu uslu büyüyor karnında. İnşallah sağlıkla bebişini kucaklayacaksın. Tickerında haftan yok. Ama sanırım 20 li haftalardaydın. Çarşamba listesinden hatırladığım kadarıyla. Hele sürekli yatan evden pek çıkamayan bir gebe için zor haftalar bunlar. Ben de ikizlerimde son 9 hafta hep evdeydim. Ama inşallah 30 lu haftalara gelince zaman hızlanacak ve zaten riskli dönem de geçmiş olacağı için daha keyifli geçecek canım.

Kendini asla suçlama canım. Ben son 9 hafta yataktan çıkmadım ama yine de gittiler yani herşey bizim kontrolümüzde değil maalesef. Senin için hayırlı olan hangisi ise o olsun canım.

Kendini asla suçlama canım. Ben son 9 hafta yataktan çıkmadım ama yine de gittiler yani herşey bizim kontrolümüzde değil maalesef. Senin için hayırlı olan hangisi ise o olsun canım.

sana katılıyorum...bazı şeyler bizim elimizde değil...bebek düşmeyecekse halay da çeksen düşmüyor...bi tanıdığım tam eşinden ayrılacakken hamile olduğunu öğrendi..o kanepe den diğerine zıplıyordu düşsün diye.....ama düşmedi....bebeği doğurdu..fakat 5yaşında kaybetti bebeğini...beyin tümöründen((

çok sevindim iyi olmanıza.....inşallah hep böyle iyi haberler ver bize.....benim tedavim az kaldı..yavaş yavaş sona geliyoruz..yarın 2de opu var...dualarınızı bekliyorum

bende tek istiyorum...2den çok korkuyorum....ama bir yandanda ikiz bebek istiyorum...çok şey istiyorum dimi?

bende tek istiyorum...2den çok korkuyorum....ama bir yandanda ikiz bebek istiyorum...çok şey istiyorum dimi?

Hayır maytapcığım kesinlikle çok şey değil bu istediğin. Melek anneleri ikizi de üçüzü de dördüzü de herşeyin en güzelini de hak ediyor. Ama sen, ben ve bu topikte birçok arkadaş ikiz bebeklerimizi kaybettik ve hemen hemen hepsi tedavi ile olan bebeklerdi. Bu yasa eğer ben en son tüp bebeğimi yaptırmadan önce çıkmış olsaydı ve bana tek embriyo yerleştirilseydi belki bebeğimi kucağıma sağlıkla alabilirdim diye düşünüyorum. Doktorlar hep çoğul gebeliği teşvik ediyor çünkü tüp bebeğin başarı şansını arttırmak için en az iki embriyo yerleştirme istiyorlar. Ama bizler biliyoruz ki insanlarda tek gebelik daha fizyolojik ve sağlıklı. Yaşayarak öğrendik bunu.

ne olursa olsun tek istiyorum artık...olacaksa tek embriyo ile de olur...şimdi de kalanları tabi kalırsa donduralım mı ona karara veremedik...

ne olursa olsun tek istiyorum artık...olacaksa tek embriyo ile de olur...şimdi de kalanları tabi kalırsa donduralım mı ona karara veremedik...

Olacak hem de çok güzel olacak maytapım. Buradan bizle güzel haberi paylaşacaksın hep birlikte hem senin için hem papatya için halaylar çekeceğiz.
Dondurma olayına gelince kesinlike dondurun arkadaşım. Benim gibi (inşallah kimse olmasın) ama erken yaşta yumurtalık fonksiyonlarınız bozulursa ortada kalmayın. Elinizde bir umut olur. Aman bence şimdi dondurulmuşlar değil derdimiz nasıl olsa bebişimiz gelecek

Son düzenleme:

herkese kötü düşünmeyin kötü olur diyorum ama en başta kendim kötü oluyorum düşündükçe...benim donmuşlarala olmadı biliyorsun..o yüzden bu konuda umutsuzum...ama bi taraftanda ya yine kaybedersem erken doğum olursa...yine başa dönmekten korkuyorum...diyeceksin daha sonuç belli diil.ne bu telaşın...bide o var..sonuç olumsuz olursa donmuşlarla hooop yeni baştan...bu böyle sürer gider...buarada yarın sen sonuç alacaksın ya hemen gitcekmisin d.ra??

Maytapcığım inan bana şu an kötü düşünmeni gerektirecek hiçbirşey yok. Tedavin çok başarılı gidiyor. Yumoşlar bol. Yaşın genç. Daha önce tüple gebe kalmışlığın var. Taze embriyolarla bir kez denedin ve o da ikiz tuttu. Bütün şartlar senin lehine şu anda. O nedenle sen öteyi beriyi önceyi sonrayı boşver şu ana odaklan.
Yarın telefonla görüştürecekler beni. Gelişmeleri yazarım.

Son düzenleme:
çok sevindim iyi olmanıza.....inşallah hep böyle iyi haberler ver bize.....benim tedavim az kaldı..yavaş yavaş sona geliyoruz..yarın 2de opu var...dualarınızı bekliyorum
tüm dualarım seninle arkadaşım...bol şanslar diliyorum bol bol yumoşlar:):)

canım benim ben daha önce 3 koydum hiç tutmadı , dondurulmuş 2 koydum tutmadı , sonra tekrar 3 taze kondu 2 si tuttu , sonra taze yine denedik 2 kondu tutmadı.Dolaysıyla ne olacağını bilemediğimizden ben mutlaka 2 istiyorum.Her hakımda tek ise tek tutar ikiz ise ikisi tutar yeterki sağlıklı olsun ve sağlıklı kucağıma alayım..Sende içinden nasıl geçiyorsa öyle yap güzelim..

evet yazdıklarında çok haklısın ama işte neyin nasıl tutacağını bilmediğimizden karar verilmesi zor.Herşeyi yeni baştan tekrar tekrar yaşamadık maddi ve manevi çoookkk yıpratıyor.Onca ilaç alınıyoruz kullanıyoruz ve hormanlarımızla oynanıyor resmen.Ve ben kendimden söyliyeyim benim tek şansım Tüp çünkü her iki tüpüm bağlı.Bunun için şansım neyse onu kullanmaya çalışıyorum.Daha sonra tek tutmaz ise ya keşke dememek için..Yani tekinde garantisi yok 2 ninde garantisi yok.Ama işte 2 tanede ya biri tutarsa diye ümit içindeyiz.Tabii herkesin tercihi kendine göre yaşadıklarına göre.Herkeisn tedavi sonuç göstergeleri çok farkli.Gamzenin yerinde olmak isterdim.Dondurulmuşlarına hazırlanırken allah ona normal yoldan nasip etti.Ama işte o normal yol bende imkansız.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin..

inş. halay çekeriz arkadaşım inş.

evet çok doğru söylüyorsun canım bizim kaderimizde bunu yaşamak varmış yaşandı ve bitti.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın evlat hasretiylede yanıp tutuşturmasın..Tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

salm kızlar nasılsınız umarım her kez iyidir....,

papatya bize haberdar et canım bugün yarın senin trasverin gercekleşicekk her şey cok güzel olucak...

maytap sende bizi haberdar et canım dualarım sizinle..,

selan sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…