Damar yolu probleminden ben de çok çektim hele gebelikte hiç bulunamazdı. 7 döllenmiş gayet güzel.
Transferin ne zaman canım? Tek embriyo koyulacak değil mi?
P.tesi embronun durumlarına göre belirlenecek.Çok iyi bir gelişme olursa 5 güne beklencek buda salı yada çarşamba olur.Ama P.tesi günü netleşecek.Yok bende 2 tane transfer edilecek.Daha önce başarısız 3 tüp bebek denemem ve ölü doğum olduğundan hakkım 2 tane oluyor.
Hayırlısı artık
Benim gebeliğim ikizdi ancak 7 haftaya kadar birinin kalp atışı hiç olmadı ve beni bırakıp gitti , diğer bebeğim ise 27 haftada gitti.Yani ilk başlarda tabiiki ikiz bebek olarak birşey anlamadım ama tek gebeliğimin gidiş hattı iyidi sadece sabahları bulantım vardı ve 15 haftadan sonra bel ağrılarım yavaş yavaş başlamıştı çünkü ben hep ayakta ve sürekli dışarlarda dolaştmaktan ve araba kullanmaktan kendimi hiç kollamamıştım.İşte bilsem sonu ne olacacağını bunların hiç birini yapmazdım.Ama şimdi daha dikkatlıyım inş allah yüzüme gülldürür..Hayırlısı canım. Sende ikiz gebelik hiç oluşmuş muydu? Ben tek gebeliği de ikizi de yaşadım. İkiz gebelik çok zor. Tek gebelik daha doğal ve kolay. Ama tabii ikiz annesi olmak da mükemmel bir olay. Hakkında hayırlısı olsun canım.
eburcum iyi olmana çok sevindim allah hayırlısınla bu şekilde sorunsuz sağlıklı ilerlemeni ve bebişini kollarına almanı nasip etsin..Uzun zamandıryazamadım. Ben gayet iyiyim. Allaha şükür oğluşumda iyi. Gelişimi gayet normal gidiyor. Tabi çok dikkat etmem gerekiyor kendime bazen yeterince dikkat etmiyor muşum gibi geliyor. Bazen yatmak sıkıyor. Azıcık bunalım takılıyorum ama Allah hpimizin işlerini rast getirsin bebişimize sağlıcakla kavuşalım.
Papatma maşallah. Çok güzel sonuç almışsın. Allah nazrdan saklasın. İnşallah Allahım sonunuda hayırlı getirsin. Kavuş yavruna.Allah emeğini boşa çıkarmasın. Gönlüne göre versin.
Maytap seninde tedavi devam ediyor sanırım. İnşallahım Papatyayla senin yüzünü güldürsün. İnşallah senden degüzel haberler gelecek ikinizde kavuşacaksnız bebişlerinize. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.
P.tesi embronun durumlarına göre belirlenecek.Çok iyi bir gelişme olursa 5 güne beklencek buda salı yada çarşamba olur.Ama P.tesi günü netleşecek.Yok bende 2 tane transfer edilecek.Daha önce başarısız 3 tüp bebek denemem ve ölü doğum olduğundan hakkım 2 tane oluyor.
Hayırlısı artık
Uzun zamandıryazamadım. Ben gayet iyiyim. Allaha şükür oğluşumda iyi. Gelişimi gayet normal gidiyor. Tabi çok dikkat etmem gerekiyor kendime bazen yeterince dikkat etmiyor muşum gibi geliyor. Bazen yatmak sıkıyor. Azıcık bunalım takılıyorum ama Allah hpimizin işlerini rast getirsin bebişimize sağlıcakla kavuşalım.
Papatma maşallah. Çok güzel sonuç almışsın. Allah nazrdan saklasın. İnşallah Allahım sonunuda hayırlı getirsin. Kavuş yavruna.Allah emeğini boşa çıkarmasın. Gönlüne göre versin.
Maytap seninde tedavi devam ediyor sanırım. İnşallahım Papatyayla senin yüzünü güldürsün. İnşallah senden degüzel haberler gelecek ikinizde kavuşacaksnız bebişlerinize. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.
Benim gebeliğim ikizdi ancak 7 haftaya kadar birinin kalp atışı hiç olmadı ve beni bırakıp gitti , diğer bebeğim ise 27 haftada gitti.Yani ilk başlarda tabiiki ikiz bebek olarak birşey anlamadım ama tek gebeliğimin gidiş hattı iyidi sadece sabahları bulantım vardı ve 15 haftadan sonra bel ağrılarım yavaş yavaş başlamıştı çünkü ben hep ayakta ve sürekli dışarlarda dolaştmaktan ve araba kullanmaktan kendimi hiç kollamamıştım.İşte bilsem sonu ne olacacağını bunların hiç birini yapmazdım.Ama şimdi daha dikkatlıyım inş allah yüzüme gülldürür..
2 tane mutlaka koyduracağım ya biri tutmaz ise diğer tutsun diye.En kötüsünü düşünerek hareket edeceğim.Allah bana en sağlıklı en hayırslısı nasıl olacaksa öyle nasip etsin diliyorum.İkiz ise ikiz olsun tek ise tek olsun..Bundan sonrası dualarımla allahıma sığınıyorum.
canım benim de OPU dan 1 gün önce ağrım vardı ve ayıldıktan sonra çok ağrım oldu.Hatta idrara çıkarken zorlandım aynı sezeryandan sonraki gibi alt kasık ağrım oluyordu.Ve eve geldikten sonra böyle karnımın her bir yerinde binlerce iğneler batırılıyor gibiydi ve gaz sancısı gibi sancılar gelip gidiyordu.İlk defa böyle oldum.(Ben toplamda 3 tüp bebek oldum her iki OPUdan sonra işe gidip çalışmıştım hatta ama ilk defa bu sefer zor oldu sonrası).Şimdi daha iyim tabii ilk gece zordu..
Korkma güzelim korkarsan korkuları çekersin biliyorusun.Herşey güzel gidecek hiç merak etme canım..Hayırlısı olsun
bende idrar yaparken çok zorlanmıştım diğerinde...bakalım hayırlısı yarın 2de opu var....:18:
Kendini asla suçlama canım. Ben son 9 hafta yataktan çıkmadım ama yine de gittileryani herşey bizim kontrolümüzde değil maalesef. Senin için hayırlı olan hangisi ise o olsun canım.
Uzun zamandıryazamadım. Ben gayet iyiyim. Allaha şükür oğluşumda iyi. Gelişimi gayet normal gidiyor. Tabi çok dikkat etmem gerekiyor kendime bazen yeterince dikkat etmiyor muşum gibi geliyor. Bazen yatmak sıkıyor. Azıcık bunalım takılıyorum ama Allah hpimizin işlerini rast getirsin bebişimize sağlıcakla kavuşalım.
Papatma maşallah. Çok güzel sonuç almışsın. Allah nazrdan saklasın. İnşallah Allahım sonunuda hayırlı getirsin. Kavuş yavruna.Allah emeğini boşa çıkarmasın. Gönlüne göre versin.
Maytap seninde tedavi devam ediyor sanırım. İnşallahım Papatyayla senin yüzünü güldürsün. İnşallah senden degüzel haberler gelecek ikinizde kavuşacaksnız bebişlerinize. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.
Hayırlısı canım. Sende ikiz gebelik hiç oluşmuş muydu? Ben tek gebeliği de ikizi de yaşadım. İkiz gebelik çok zor. Tek gebelik daha doğal ve kolay. Ama tabii ikiz annesi olmak da mükemmel bir olay. Hakkında hayırlısı olsun canım.
bende tek istiyorum...2den çok korkuyorum....ama bir yandanda ikiz bebek istiyorum...çok şey istiyorum dimi?
Hayır maytapcığım kesinlikle çok şey değil bu istediğin. Melek anneleri ikizi de üçüzü de dördüzü de herşeyin en güzelini de hak ediyor. Ama sen, ben ve bu topikte birçok arkadaş ikiz bebeklerimizi kaybettik ve hemen hemen hepsi tedavi ile olan bebeklerdi. Bu yasa eğer ben en son tüp bebeğimi yaptırmadan önce çıkmış olsaydı ve bana tek embriyo yerleştirilseydi belki bebeğimi kucağıma sağlıkla alabilirdim diye düşünüyorum. Doktorlar hep çoğul gebeliği teşvik ediyor çünkü tüp bebeğin başarı şansını arttırmak için en az iki embriyo yerleştirme istiyorlar. Ama bizler biliyoruz ki insanlarda tek gebelik daha fizyolojik ve sağlıklı. Yaşayarak öğrendik bunu.
ne olursa olsun tek istiyorum artık...olacaksa tek embriyo ile de olur...şimdi de kalanları tabi kalırsa donduralım mı ona karara veremedik...
Olacak hem de çok güzel olacak maytapım. Buradan bizle güzel haberi paylaşacaksın hep birlikte hem senin için hem papatya için halaylar çekeceğiz.
Dondurma olayına gelince kesinlike dondurun arkadaşım. Benim gibi (inşallah kimse olmasın) ama erken yaşta yumurtalık fonksiyonlarınız bozulursa ortada kalmayın. Elinizde bir umut olur. Aman bence şimdi dondurulmuşlar değil derdimiz nasıl olsa bebişimiz gelecek
herkese kötü düşünmeyin kötü olur diyorum ama en başta kendim kötü oluyorum düşündükçe...benim donmuşlarala olmadı biliyorsun..o yüzden bu konuda umutsuzum...ama bi taraftanda ya yine kaybedersem erken doğum olursa...yine başa dönmekten korkuyorum...diyeceksin daha sonuç belli diil.ne bu telaşın...bide o var..sonuç olumsuz olursa donmuşlarla hooop yeni baştan...bu böyle sürer gider...buarada yarın sen sonuç alacaksın ya hemen gitcekmisin d.ra??
tüm dualarım seninle arkadaşım...bol şanslar diliyorum bol bol yumoşlar:):)çok sevindim iyi olmanıza.....inşallah hep böyle iyi haberler ver bize.....benim tedavim az kaldı..yavaş yavaş sona geliyoruz..yarın 2de opu var...dualarınızı bekliyorum
canım benim ben daha önce 3 koydum hiç tutmadı , dondurulmuş 2 koydum tutmadı , sonra tekrar 3 taze kondu 2 si tuttu , sonra taze yine denedik 2 kondu tutmadı.Dolaysıyla ne olacağını bilemediğimizden ben mutlaka 2 istiyorum.Her hakımda tek ise tek tutar ikiz ise ikisi tutar yeterki sağlıklı olsun ve sağlıklı kucağıma alayım..Sende içinden nasıl geçiyorsa öyle yap güzelim..bende tek istiyorum...2den çok korkuyorum....ama bir yandanda ikiz bebek istiyorum...çok şey istiyorum dimi?
evet yazdıklarında çok haklısın ama işte neyin nasıl tutacağını bilmediğimizden karar verilmesi zor.Herşeyi yeni baştan tekrar tekrar yaşamadık maddi ve manevi çoookkk yıpratıyor.Onca ilaç alınıyoruz kullanıyoruz ve hormanlarımızla oynanıyor resmen.Ve ben kendimden söyliyeyim benim tek şansım Tüp çünkü her iki tüpüm bağlı.Bunun için şansım neyse onu kullanmaya çalışıyorum.Daha sonra tek tutmaz ise ya keşke dememek için..Yani tekinde garantisi yok 2 ninde garantisi yok.Ama işte 2 tanede ya biri tutarsa diye ümit içindeyiz.Tabii herkesin tercihi kendine göre yaşadıklarına göre.Herkeisn tedavi sonuç göstergeleri çok farkli.Gamzenin yerinde olmak isterdim.Dondurulmuşlarına hazırlanırken allah ona normal yoldan nasip etti.Ama işte o normal yol bende imkansız.Hayır maytapcığım kesinlikle çok şey değil bu istediğin. Melek anneleri ikizi de üçüzü de dördüzü de herşeyin en güzelini de hak ediyor. Ama sen, ben ve bu topikte birçok arkadaş ikiz bebeklerimizi kaybettik ve hemen hemen hepsi tedavi ile olan bebeklerdi. Bu yasa eğer ben en son tüp bebeğimi yaptırmadan önce çıkmış olsaydı ve bana tek embriyo yerleştirilseydi belki bebeğimi kucağıma sağlıkla alabilirdim diye düşünüyorum. Doktorlar hep çoğul gebeliği teşvik ediyor çünkü tüp bebeğin başarı şansını arttırmak için en az iki embriyo yerleştirme istiyorlar. Ama bizler biliyoruz ki insanlarda tek gebelik daha fizyolojik ve sağlıklı. Yaşayarak öğrendik bunu.
inş. halay çekeriz arkadaşım inş.Olacak hem de çok güzel olacak maytapım. Buradan bizle güzel haberi paylaşacaksın hep birlikte hem senin için hem papatya için halaylar çekeceğiz.
Dondurma olayına gelince kesinlike dondurun arkadaşım. Benim gibi (inşallah kimse olmasın) ama erken yaşta yumurtalık fonksiyonlarınız bozulursa ortada kalmayın. Elinizde bir umut olur. Aman bence şimdi dondurulmuşlar değil derdimiz nasıl olsa bebişimiz gelecek
evet çok doğru söylüyorsun canım bizim kaderimizde bunu yaşamak varmış yaşandı ve bitti.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın evlat hasretiylede yanıp tutuşturmasın..Tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKendini asla suçlama canım. Ben son 9 hafta yataktan çıkmadım ama yine de gittileryani herşey bizim kontrolümüzde değil maalesef. Senin için hayırlı olan hangisi ise o olsun canım.
canım OPU saati geç değil mi? 2 ye kadar aç mı kalacaksın??Allah kolaylık versin dualarımdasın.Ağrısız sızısız su gibi gelip geçsin canım..canım benim de OPU dan 1 gün önce ağrım vardı ve ayıldıktan sonra çok ağrım oldu.Hatta idrara çıkarken zorlandım aynı sezeryandan sonraki gibi alt kasık ağrım oluyordu.Ve eve geldikten sonra böyle karnımın her bir yerinde binlerce iğneler batırılıyor gibiydi ve gaz sancısı gibi sancılar gelip gidiyordu.İlk defa böyle oldum.(Ben toplamda 3 tüp bebek oldum her iki OPUdan sonra işe gidip çalışmıştım hatta ama ilk defa bu sefer zor oldu sonrası).Şimdi daha iyim tabii ilk gece zordu..
Korkma güzelim korkarsan korkuları çekersin biliyorusun.Herşey güzel gidecek hiç merak etme canım..Hayırlısı olsun
bende idrar yaparken çok zorlanmıştım diğerinde...bakalım hayırlısı yarın 2de opu var....:18:
ahh o anna nasıl yanmıştır.Ben başta istemiyodum demiştir sonrada bu acıyı yaşamış.Kafasını nereye vuracağını şaşırmıştır..Allah bol sabırlar versinsana katılıyorum...bazı şeyler bizim elimizde değil...bebek düşmeyecekse halay da çeksen düşmüyor...bi tanıdığım tam eşinden ayrılacakken hamile olduğunu öğrendi..o kanepe den diğerine zıplıyordu düşsün diye.....ama düşmedi....bebeği doğurdu..fakat 5yaşında kaybetti bebeğini...beyin tümöründen((
Aminn hannemciğim aminn.RABBİM yardımcın olsun inşallah.işlerini kolaylaştırsın.en hayırlısından en sağlıklısından tez vakitte versin inş.dua edeceğim inş sana canım benim:)
Yarın hastaneye kontrole gidiyorum göbişte su toplaması varmı diye ve aynı zamanada 7 tane yumoşlarımın ne durumda olduğunu ve bana ne zaman vereceklerini..Allahım sen hepsinin durumlarının çok iyi olduğunu nasip et...Hakkımda en hayırlsıını ver..aminnn
bengusu nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?