İyiyim canım sen nasılsın?
Geçmişi okuyordum. Seni yeni gördüm. Nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?
Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım..Ben iyiyim Gamze'cim bulantılarımda henüz azalma rahatlama yok malesef sen nasılsın ??
Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım..Ben iyiyim Gamze'cim bulantılarımda henüz azalma rahatlama yok malesef sen nasılsın ??
Hepinizede günaydinlar...Canim bulantilar hormonlardan kaynaklaniyor galiba yapabilecek pek birsey yok ama insallah en kisa zamanda gecer...PAPATYA ve MAYTAP da insallah güzel haberler verirler bizlere...
sabah az oluyor ben daha cok canım sürekli bir şeyler istiyor cok kila alıcam benim kusmalarım yoktur bulantım oluyor arada sen nasıslın ??
Bende kusamıyorum. Ama tüm kokuları hissediyorum. Onlar beni çok kötü ediyor. Senin haftalarında iştahım çok açıktı. 3 haftada 2 kilo almıştım.Dr. böyle gitme dikkat et kendine dedi. Sonra midemde reflü çekmeye başladım. 1 aydır. Dikkat ediyorum yediklerime hiç kilo almamışım.
İyi inşallah. Cumartesi kontrolümüz vardı Bebekte sorun yok. Benim pıhtılaşmam yoktu. Sadece önlem amaçlı bebe aspirini kullanıyorum. Benim rahimin dikilmesi kararı verilcekti. Doktor rahimde açılma gözükmüyor dedi. Şimdilik iyi gözüküyor.İlerde ne olur bilinmez. Allah hayırlısını versin. Bu arada bebekte cinsiyetini göstermedi. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.Kız erkek hiç önemli değil.maşallah cok güzel bende tüm kokuları alıyorum o kötü oluyor maşallah benimde eşiminde iştahı acıldı eşim benden cok yiyorbebişinin durumu ne oldu pırtılaşmama mı vardı sende :26:
ne olursa olsun tek istiyorum artık...olacaksa tek embriyo ile de olur...şimdi de kalanları tabi kalırsa donduralım mı ona karara veremedik...
eburcu, ne güzel her şey yolunda gidiyor. Melek oğullarını kardeşi uslu uslu büyüyor karnında. İnşallah sağlıkla bebişini kucaklayacaksın. Tickerında haftan yok. Ama sanırım 20 li haftalardaydın. Çarşamba listesinden hatırladığım kadarıyla. Hele sürekli yatan evden pek çıkamayan bir gebe için zor haftalar bunlar. Ben de ikizlerimde son 9 hafta hep evdeydim. Ama inşallah 30 lu haftalara gelince zaman hızlanacak ve zaten riskli dönem de geçmiş olacağı için daha keyifli geçecek canım.
Maytaap zaman nasılda hızlı geçti değilmi sona çok yaklaştın inşallah herşey yolunda gidicek bize güzel haberler vericeğin günler çok yaklaştı bizi habersiz bırakmaa..
Hiç düşünme kesinlikle dondur. Yani başarısız dondurulmuş tecrüben var diye ümitsizliğe kapılma. Dondurulmuşlarla hamile kalanlar çok. İnşallah ikinci çocuk düşünürseniz önce dondurulmuşları denersiniz. Ben canlı denemeden önce dondurulmuş denedim ama olmamıştı ama genede canlı embriyodan kalan 6 adet embriyom donduruldu.
Hayatın ne getireceği belli olmaz. Dondurduğun için pişman olmazsın.
salm kızlar nasılsınız umarım her kez iyidir....,
papatya bize haberdar et canım bugün yarın senin trasverin gercekleşicekk her şey cok güzel olucak...
maytap sende bizi haberdar et canım dualarım sizinle..,
selan sen nasılsın canım
evett:))hızlı geçti..ama gör bak transfer sonrası geçmez....9tane toplandı..geçen sefer ağrım olmuştu..şimdi çook iyiyyim çok şükür..kanamada yok denecek kadar az...yani iyiyim..bakalım yarın arayacaklar...dua edin herşey çok güzel olsun
9tane toplandı gamze...yarın için dua edin bana..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?