Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım..Ben iyiyim Gamze'cim bulantılarımda henüz azalma rahatlama yok malesef sen nasılsın ??

Maytaap zaman nasılda hızlı geçti değilmi sona çok yaklaştın inşallah herşey yolunda gidicek bize güzel haberler vericeğin günler çok yaklaştı bizi habersiz bırakmaa..

İyiyim canım sen nasılsın?
Geçmişi okuyordum. Seni yeni gördüm. Nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?

sabah az oluyor ben daha cok canım sürekli bir şeyler istiyor cok kila alıcam benim kusmalarım yoktur bulantım oluyor arada sen nasıslın ??

Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım..Ben iyiyim Gamze'cim bulantılarımda henüz azalma rahatlama yok malesef sen nasılsın ??

hadi yaa canım cubuk kraker yee bende yok allaha lşükür görümcem sürekli serum yiyordu bide ilaç kullanıyordu bulantıyı kesmak için dr vermmişti sana vermedi mi cok kötüysen sorayım ilaçın adını benim cok canım bir şeyler istiyor yapamadığım yemekler eşimde benim gibi aş yiyor benden beter

Hepinizede günaydinlar...Canim bulantilar hormonlardan kaynaklaniyor galiba yapabilecek pek birsey yok ama insallah en kisa zamanda gecer...PAPATYA ve MAYTAP da insallah güzel haberler verirler bizlere...

Hepinizede günaydinlar...Canim bulantilar hormonlardan kaynaklaniyor galiba yapabilecek pek birsey yok ama insallah en kisa zamanda gecer...PAPATYA ve MAYTAP da insallah güzel haberler verirler bizlere...

Günaydın Rüyacım evet malesef bulantılara yapılcak bişi yok ilaç flnda işe yaramadı bende sabretmekten başka çare yok..sen nasılsın umarım herşey yolundadır

sabah az oluyor ben daha cok canım sürekli bir şeyler istiyor cok kila alıcam benim kusmalarım yoktur bulantım oluyor arada sen nasıslın ??

Bende kusamıyorum. Ama tüm kokuları hissediyorum. Onlar beni çok kötü ediyor. Senin haftalarında iştahım çok açıktı. 3 haftada 2 kilo almıştım.Dr. böyle gitme dikkat et kendine dedi. Sonra midemde reflü çekmeye başladım. 1 aydır. Dikkat ediyorum yediklerime hiç kilo almamışım.

Son düzenleme:

maşallah cok güzel bende tüm kokuları alıyorum o kötü oluyor maşallah benimde eşiminde iştahı acıldı eşim benden cok yiyor bebişinin durumu ne oldu pırtılaşmama mı vardı sende :26:

maşallah cok güzel bende tüm kokuları alıyorum o kötü oluyor maşallah benimde eşiminde iştahı acıldı eşim benden cok yiyor bebişinin durumu ne oldu pırtılaşmama mı vardı sende :26:
İyi inşallah. Cumartesi kontrolümüz vardı Bebekte sorun yok. Benim pıhtılaşmam yoktu. Sadece önlem amaçlı bebe aspirini kullanıyorum. Benim rahimin dikilmesi kararı verilcekti. Doktor rahimde açılma gözükmüyor dedi. Şimdilik iyi gözüküyor.İlerde ne olur bilinmez. Allah hayırlısını versin. Bu arada bebekte cinsiyetini göstermedi. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.Kız erkek hiç önemli değil.

ne olursa olsun tek istiyorum artık...olacaksa tek embriyo ile de olur...şimdi de kalanları tabi kalırsa donduralım mı ona karara veremedik...

Hiç düşünme kesinlikle dondur. Yani başarısız dondurulmuş tecrüben var diye ümitsizliğe kapılma. Dondurulmuşlarla hamile kalanlar çok. İnşallah ikinci çocuk düşünürseniz önce dondurulmuşları denersiniz. Ben canlı denemeden önce dondurulmuş denedim ama olmamıştı ama genede canlı embriyodan kalan 6 adet embriyom donduruldu.

Hayatın ne getireceği belli olmaz. Dondurduğun için pişman olmazsın.

22. haftadayım. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Çok istiyorum seninde güzel haberlerini duymayı. Dediğin gibi yatmak çok zor ama yavrumu sağıcakla kucağıma almam için katlanmam gerekiyor. O yüzden sabrediyorum.Ama biraz bunalım takılıyorum. İnşallah Allahımın yardımıyla 30'u 34 ü görsem içim biraz rahatlayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Analı babalı hayırlı evlat büyütelim. İnşallah. Yarabbim artık yakmasın yüreğimizi.

Maytaap zaman nasılda hızlı geçti değilmi sona çok yaklaştın inşallah herşey yolunda gidicek bize güzel haberler vericeğin günler çok yaklaştı bizi habersiz bırakmaa..

evett:))hızlı geçti..ama gör bak transfer sonrası geçmez....9tane toplandı..geçen sefer ağrım olmuştu..şimdi çook iyiyyim çok şükür..kanamada yok denecek kadar az...yani iyiyim..bakalım yarın arayacaklar...dua edin herşey çok güzel olsun

bende çok kararsızım ama kalan olursa dondurulacak...sana tek embriyo transfer edildi dimi..bende tek istiyorum...

9tane toplandı gamze...yarın için dua edin bana..............

papatya benimde 9tane toplandı...bakalım yarın arayacaklar.....senin nasılmış...opu 2deydi..çoook acıktım:))çorba getirdiler hemen :)açlıktan hemen ayıldım zaten..benden 1saat önce girenler yatıyordu ben onlardan önce ayrıldım hastaneden

Geçmiş olsun Maytap 9 gayet güzel bi rakam yarında güzel haberler alıcaksın inşallah bizleride haberdar et mutlaka..ağrın ve kanamanın olmamasına çok sevindim dikkat et kendine güzel beslen ve dinlen dualarım sizlerlee :)

9tane toplandı gamze...yarın için dua edin bana..............

canım maşallah hadi bakalım güzel olucak inşallah dualarımız senle papatyayla inşallah güzel haberler vericeksin bize her şey gönlünce olsun canım yarın kaç tane döllendiğini söylerler bencede geri kalanı dondur ne olur ne olmaz canım 2. bebişe hazır olur

gamzecim nasılsın cnm bu arada primolutu kullanıyorm ben dr um sıkısıkı tembihledi bırakma sakın diye:)inşallah düzelir napim artık hayırlısı
maytapla beraber müjdeyi vermeyi çok isterdim ama ben 2 ay daha ertlemeye karra verdim artık vücudum iyice toparlansın diye artık
sağlıklı ve uzunömürlü olsunda ne zmaan gelirse gels,n ikinci bir kaybı kaldıramam
Allahım yaşatmasın tekrar hiçbirimize

slm kızlar ben dr geldim canım cok sıkkın 2 tane kist cıktı kızımdada 1 tane cıkmıştı 4 ünçü aydada kanamam başlamıştı bebeğimiz kesesini gördük bebeğim gec döllenmiş... hakkımda hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…