gamzecim nasılsın cnm bu arada primolutu kullanıyorm ben dr um sıkısıkı tembihledi bırakma sakın diye:)inşallah düzelir napim artık hayırlısı
maytapla beraber müjdeyi vermeyi çok isterdim ama ben 2 ay daha ertlemeye karra verdim artık vücudum iyice toparlansın diye artık
sağlıklı ve uzunömürlü olsunda ne zmaan gelirse gels,n ikinci bir kaybı kaldıramam
Allahım yaşatmasın tekrar hiçbirimize
slm kızlar ben dr geldim canım cok sıkkın 2 tane kist cıktı kızımdada 1 tane cıkmıştı 4 ünçü aydada kanamam başlamıştıbebeğimiz kesesini gördük bebeğim gec döllenmiş... hakkımda hayırlısı olsun ...
slm kızlar ben dr geldim canım cok sıkkın 2 tane kist cıktı kızımdada 1 tane cıkmıştı 4 ünçü aydada kanamam başlamıştıbebeğimiz kesesini gördük bebeğim gec döllenmiş... hakkımda hayırlısı olsun ...
o ne ilaçı canım????
Gamze hemen böyle kötü düşünme kist olupta hamileliğini tamamlayan arkadaşlarım vardı bnm eminim seninkide öyle olucak iyisini düşünelim biraz elimizden geldiğince..bu kistlerin bi çözümü yokmu peki??
oo maşallah güzelim aynen böyle devam etmesini yüce rabbimden diliyorum.Herşey güzel kazasız belasız 38 li haftalara kadar gelip hayırlı doğumlar nasip etmesini diliyorum.İnşallah ona da gerek kalmadı atlatırsın hayırlısınla güzelim..Herşey güzel olacak..hayırlısınlaİyi inşallah. Cumartesi kontrolümüz vardı Bebekte sorun yok. Benim pıhtılaşmam yoktu. Sadece önlem amaçlı bebe aspirini kullanıyorum. Benim rahimin dikilmesi kararı verilcekti. Doktor rahimde açılma gözükmüyor dedi. Şimdilik iyi gözüküyor.İlerde ne olur bilinmez. Allah hayırlısını versin. Bu arada bebekte cinsiyetini göstermedi. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.Kız erkek hiç önemli değil.
Yatmak şart artık güzelim başka lüksümüz yok tek lüksün bebeğini sağlıklı kucağına aldığında olacak.Onun için ne gerekiyorsa o yapılacak.:)):Çarşamba listenin yeni halini yayınlayacağım...22. haftadayım. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Çok istiyorum seninde güzel haberlerini duymayı. Dediğin gibi yatmak çok zor ama yavrumu sağıcakla kucağıma almam için katlanmam gerekiyor. O yüzden sabrediyorum.Ama biraz bunalım takılıyorum. İnşallah Allahımın yardımıyla 30'u 34 ü görsem içim biraz rahatlayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Analı babalı hayırlı evlat büyütelim. İnşallah. Yarabbim artık yakmasın yüreğimizi.
oyy maşallah arkadaşıma..Hadi yarın hepsinin döllendiği haberlerini ver bize güzelim ve iyi gelişip hayırlısınla transferin olup sıkı sıkı annesine tutunur..Hadi hayırlı olsun...Geçmiş olsun OPU yu sağ sağlim atlattın..evett:))hızlı geçti..ama gör bak transfer sonrası geçmez....9tane toplandı..geçen sefer ağrım olmuştu..şimdi çook iyiyyim çok şükür..kanamada yok denecek kadar az...yani iyiyim..bakalım yarın arayacaklar...dua edin herşey çok güzel olsun
tüm dualarımız seninleeeeeeeeeee..hepsi aynen böyle devam etsinnnn9tane toplandı gamze...yarın için dua edin bana..............
Hadi gözün aydın atlattın sağ sağlim...Doya doya yemek ye bakalım..papatya benimde 9tane toplandı...bakalım yarın arayacaklar.....senin nasılmış...opu 2deydi..çoook acıktım:))çorba getirdiler hemen :)açlıktan hemen ayıldım zaten..benden 1saat önce girenler yatıyordu ben onlardan önce ayrıldım hastaneden
sağolasın arkadaşlar sizlerin dualarına çok ihtiyacımız var...Hamilelerimiz haydi dualara :):):canım maşallah hadi bakalım güzel olucak inşallah dualarımız senle papatyayla inşallah güzel haberler vericeksin bize her şey gönlünce olsun canım yarın kaç tane döllendiğini söylerler bencede geri kalanı dondur ne olur ne olmaz canım 2. bebişe hazır olur
amin selenciğim inş. allah utandırmasın bizleride sevindirsin..Papatya transferin çok güzel geçer umarım güzel haberlerini bekliyoruz..
İnş. rüyacim inş bizde bunu çok istiyoruz ..allah utandırmasın bizleri...Hepinizede günaydinlar...Canim bulantilar hormonlardan kaynaklaniyor galiba yapabilecek pek birsey yok ama insallah en kisa zamanda gecer...PAPATYA ve MAYTAP da insallah güzel haberler verirler bizlere...
adetim devam ediyordu kesilmesi için verdi bitince bir hafta içince tekrar adetolcaksın dedi
sonra düzene girecekmiş inş.
adet düzenleyici olaarak cnm
Merhaba,
Bebeğiniz hayırlı olsun.Bebeğin geç döllenmiş olmasının herhangi bir sakıncası var mı bebek açısından?
tamam canım hakkında hayırlısı olsun ara vermen iyi sende rahiminde toparlanmış olur
tam bismillah diyecektim olmadı işte gamzecim:)
demek zamanı değilmiş olsun sağlıklı ve uzunömürlü olsunda:)
yok dedi dr bazen kendiliğinden kayboluyormuş ama 2 tane var bende yine cok yumurtlamışım kimizi doğumda gidiyormuş kimede aldırılıyor ama cok riskli büyürse aldırılıcak kafam cok karışık allahım sen büyüksün bu mücüseyi sen verdin sen alırsın hakkımda hayırlısı olsunkontrol için 2 hafta sonra tekrar geldedi tabi önce bir şey cıkarsa hemen geldedi
hakkında hayırlısı olsun ben tam 4 ay sonra kendiliimden hamile kaldım demek 4 ayda felan toparlanıyor selende aynı şekilde inşallah sen de güzel heberler vericeksin sabır sadece...
Hiç bunları düşünüp içinde büyütme belkide kenddiliğinden geçer doktorununda dediği gibi keseyi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa bunları söylüyorum ama biliyorumki bizler bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hep vesvese yapıcaz elimizde değil..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Geçmiş olsun Maytap 9 gayet güzel bi rakam yarında güzel haberler alıcaksın inşallah bizleride haberdar et mutlaka..ağrın ve kanamanın olmamasına çok sevindim dikkat et kendine güzel beslen ve dinlen dualarım sizlerlee :)
üzülme gamze..aklına kötü şeyler getirme..ben çok duydum kisti olupta tam zamanında sağlıklı doğum yapan....sende onlardan birisi olacaksın inşallah:81:
canım maşallah hadi bakalım güzel olucak inşallah dualarımız senle papatyayla inşallah güzel haberler vericeksin bize her şey gönlünce olsun canım yarın kaç tane döllendiğini söylerler bencede geri kalanı dondur ne olur ne olmaz canım 2. bebişe hazır olur
dondurulmuşlar yaramadı bende işe ama donduracağım inşallah....tabi kalırsa.....dualarınızı eksik etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?