Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

o ne ilaçı canım????

stres yapma lütfen diğerinde öle oldu diye bunda öle olacak diye bişi yokki gamze
hayılrısıyla olacak inş. lütfen

Gamze hemen böyle kötü düşünme kist olupta hamileliğini tamamlayan arkadaşlarım vardı bnm eminim seninkide öyle olucak iyisini düşünelim biraz elimizden geldiğince..bu kistlerin bi çözümü yokmu peki??

yok dedi dr bazen kendiliğinden kayboluyormuş ama 2 tane var bende yine cok yumurtlamışım kimizi doğumda gidiyormuş kimede aldırılıyor ama cok riskli büyürse aldırılıcak kafam cok karışık allahım sen büyüksün bu mücüseyi sen verdin sen alırsın hakkımda hayırlısı olsun kontrol için 2 hafta sonra tekrar geldedi tabi önce bir şey cıkarsa hemen geldedi

oo maşallah güzelim aynen böyle devam etmesini yüce rabbimden diliyorum.Herşey güzel kazasız belasız 38 li haftalara kadar gelip hayırlı doğumlar nasip etmesini diliyorum.İnşallah ona da gerek kalmadı atlatırsın hayırlısınla güzelim..Herşey güzel olacak..hayırlısınla

Yatmak şart artık güzelim başka lüksümüz yok tek lüksün bebeğini sağlıklı kucağına aldığında olacak.Onun için ne gerekiyorsa o yapılacak.:)):Çarşamba listenin yeni halini yayınlayacağım...

oyy maşallah arkadaşıma..Hadi yarın hepsinin döllendiği haberlerini ver bize güzelim ve iyi gelişip hayırlısınla transferin olup sıkı sıkı annesine tutunur..Hadi hayırlı olsun...Geçmiş olsun OPU yu sağ sağlim atlattın..

9tane toplandı gamze...yarın için dua edin bana..............
tüm dualarımız seninleeeeeeeeeee..hepsi aynen böyle devam etsinnnn

Hadi gözün aydın atlattın sağ sağlim...Doya doya yemek ye bakalım..
Canım 7 tane döllenenden 4 tane çok iyi kalitede devam ediyormuş gelişmeleri iyiymiş , 2 tanesi orta kalite olarak devam ediyor 1 tanesi durmuş o ekarte edildi.Sıvıma bakıldı göbekten çok minimal dedi ama transfer için sorun görmüyorum.Transfer günü vajidan bakacağız ona göre transfer olup olmayacağına karar verilecek.Bugün 3.gün yarında bakacaklar öna göre karar verilecek.Ama büyük ihtimal ile 5.gün transfer olacak..Hayırlısı artık allah bizi utandırmasın

sağolasın arkadaşlar sizlerin dualarına çok ihtiyacımız var...Hamilelerimiz haydi dualara :):):

Papatya transferin çok güzel geçer umarım güzel haberlerini bekliyoruz..
amin selenciğim inş. allah utandırmasın bizleride sevindirsin..

Hepinizede günaydinlar...Canim bulantilar hormonlardan kaynaklaniyor galiba yapabilecek pek birsey yok ama insallah en kisa zamanda gecer...PAPATYA ve MAYTAP da insallah güzel haberler verirler bizlere...
İnş. rüyacim inş bizde bunu çok istiyoruz ..allah utandırmasın bizleri...

Heyecan dorukta arkadaşlar umarım herşey güzel geçer benim ve maytapın..Allah bizim yanımızda olsun güzel yazılarımızı yazmış olsun ve bizlerinde yüzlerini güldürsün göbişlerimize bebeklerimizi nasip etsin..aminnnn

Merhaba,
Bebeğiniz hayırlı olsun.Bebeğin geç döllenmiş olmasının herhangi bir sakıncası var mı bebek açısından?

adetim devam ediyordu kesilmesi için verdi bitince bir hafta içince tekrar adetolcaksın dedi
sonra düzene girecekmiş inş.
adet düzenleyici olaarak cnm

tamam canım hakkında hayırlısı olsun ara vermen iyi sende rahiminde toparlanmış olur

tam bismillah diyecektim olmadı işte gamzecim:)
demek zamanı değilmiş olsun sağlıklı ve uzunömürlü olsunda:)

hakkında hayırlısı olsun ben tam 4 ay sonra kendiliimden hamile kaldım demek 4 ayda felan toparlanıyor selende aynı şekilde inşallah sen de güzel heberler vericeksin sabır sadece...

Hiç bunları düşünüp içinde büyütme belkide kenddiliğinden geçer doktorununda dediği gibi keseyi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa bunları söylüyorum ama biliyorumki bizler bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hep vesvese yapıcaz elimizde değil..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

hakkında hayırlısı olsun ben tam 4 ay sonra kendiliimden hamile kaldım demek 4 ayda felan toparlanıyor selende aynı şekilde inşallah sen de güzel heberler vericeksin sabır sadece...

valla düşünüyorumda gamze bana dedilerki kırkından sonra cabuk kalırsın kırkımdan sonra dedim başlayacam kırmızılar gelince bundan sonra muhakka dedim ama yanlış düşünüyormuşum daha zamanı varmış 2bucuk ay gecivermiş bile
akışına bırakacam herşeyi

üzülme gamze..aklına kötü şeyler getirme..ben çok duydum kisti olupta tam zamanında sağlıklı doğum yapan....sende onlardan birisi olacaksın inşallah:81:

amin inşallah her şeyi akışına bırakıcam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah bebbişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız allah büyüktür.....

Heyecan dorukta arkadaşlar umarım herşey güzel geçer benim ve maytapın..Allah bizim yanımızda olsun güzel yazılarımızı yazmış olsun ve bizlerinde yüzlerini güldürsün göbişlerimize bebeklerimizi nasip etsin..aminnnn[/QUOTE]

aminnnnn...papatya sonuçların gayet iyi..4tanesi süper gelişmiş ya yeter de artar bile.....darısı bana

teşekkür ederim selen....nihayet çoğu gitti azı kaldı...umarım bu son olur

üzülme gamze..aklına kötü şeyler getirme..ben çok duydum kisti olupta tam zamanında sağlıklı doğum yapan....sende onlardan birisi olacaksın inşallah:81:

inşallah canım elimde değil ama eldende bir şey gelmiyor malesef bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kalp atışlarını duyarsam için daha rahat edicek

dondurulmuşlar yaramadı bende işe ama donduracağım inşallah....tabi kalırsa.....dualarınızı eksik etmeyin....

dondurulmuşlar yaramadı bende işe ama donduracağım inşallah....tabi kalırsa.....dualarınızı eksik etmeyin....

canım biri olmadı diye hepsi olmıcak değil bide rahim anca toparlanıyor ben senden cok ümitliyim inşallah bu sefer olucak hemen hemen doğum tarihlerimiz aynı sen ferah tut içini allaha havale et inşallah gönlüne göre verecek ilk adımı atmış olucaksın sonra artık bol bol dinleneceksin ona göre yaşıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…