Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

önce kendi sağlımız önemli...sağlıklı anne sağlıklı bebek:))benim doğumdan bu yana 5 ay geçmiş....ve ben 5 aydır bebek için uğraşıyorum...hiç üzülme senin daha erken...hem benim hemen olacağıda kesin diilki((....umarım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz

inşallah gamzeciğim..hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun

tabi bende onu düşünerek ertleedim zaten ama ilkin acım taze oldugu için yok kırkı yok ilk adeti yanış düşünmüşüm acele etmişim diyorum sağol canım bnm
inşallah olmulu sonuçlanır cnm:)

gamzecim sakın canını sıkma ve kafana takma.Ne takarsak yaşarız hepimiz bunu gördük öğrendik o yüzden herşey iyi olacak zarar vermiyecek diyeceksin ve hep allaha dua et canım.Herşey güzel geçecek pıt pıtları duyacak ve herşeye daha pozitif bakacaksın..

büyümeyecek bebek büyüdükçe onlarda kaybolacak güzelim hiç merak etme canım

aminnnnn...papatya sonuçların gayet iyi..4tanesi süper gelişmiş ya yeter de artar bile.....darısı bana[/QUOTE]
darısı sana inş daha fazlasıyla güzelim hadii iyi haberler gelsinnn:)::)

inşallah canım elimde değil ama eldende bir şey gelmiyor malesef bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kalp atışlarını duyarsam için daha rahat edicek
biliyoruz elde değil ama elbirliğile atlatacağız dualarımızla güzelim dualarımızla...

esmeray zaman herşeyin ilacı hiç brişey için acele etmeye gerek yok daha çok bile erken 2 ay bekle biraz daha iyice toparlan rahim kendine gelsin kilonu toparla...olacak birden olacak anlıyamadan ama acele etme..

kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim

kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim

çok üzüldüm((((allah sabır versin....kaç haftalıktı?

darısı sana inş daha fazlasıyla güzelim hadii iyi haberler gelsinnn:)::)

biliyoruz elde değil ama elbirliğile atlatacağız dualarımızla güzelim dualarımızla...

esmeray zaman herşeyin ilacı hiç brişey için acele etmeye gerek yok daha çok bile erken 2 ay bekle biraz daha iyice toparlan rahim kendine gelsin kilonu toparla...olacak birden olacak anlıyamadan ama acele etme..[/QUOTE]

sağol canım allah yardımcımız olsun inşallah her şey güzel olucakk bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda inşallah hepsini unutucaz

canım başın sağolsun allah sabır versin cok üzüldüm kan sulandırıcı iğne yada ilaç kullandın mı??

canım yaaa çok üzüldüm allah sabırlar versinnn güzelim..bebeğininde kalp atışlarını duymuşsun..demek hayrılısı böylemiş nihsavcım..Liste bende düzeltirim güzelim tekrar tekrar büyük geçmiş olsunnn....

sağol canım allah yardımcımız olsun inşallah her şey güzel olucakk bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda inşallah hepsini unutucaz[/QUOTE]

kız Allah seni acele etmiyomki ediyordum ama sağlık açısından erteledim cnm

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|36|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|35|KIZ|01.03.2011
|Alicim|29|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|28|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|23|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|23||06.06.2011
|Cici_22|22|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|13||13.08.2011
|Selen_k|10||02.09.2011
|Gamze81|6||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]

üzülerek listeyi 2 gün erken paylaşıyorum..((nihsav arkadaşımıza tekrar bol sabırlar diliyoruz..

gamzecim dualarımz seninle rabbim bu sefer güldürsün yüzünü fazla sıkıntı etme herşeyde bi hayır vardır bu bebği mucize gibi sana nasip etti bi bakarsın kistlerinde yok oolmuş

maytap inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin papatya ve senin adına gücünüzden dolayı çok mutluyum allah göndercek mükafatını ben buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…