gamzecim nasılsın cnm bu arada primolutu kullanıyorm ben dr um sıkısıkı tembihledi bırakma sakın diye:)inşallah düzelir napim artık hayırlısı
maytapla beraber müjdeyi vermeyi çok isterdim ama ben 2 ay daha ertlemeye karra verdim artık vücudum iyice toparlansın diye artık
sağlıklı ve uzunömürlü olsunda ne zmaan gelirse gels,n ikinci bir kaybı kaldıramam
Allahım yaşatmasın tekrar hiçbirimize
canım biri olmadı diye hepsi olmıcak değil bide rahim anca toparlanıyor ben senden cok ümitliyim inşallah bu sefer olucak hemen hemen doğum tarihlerimiz aynı sen ferah tut içini allaha havale et inşallah gönlüne göre verecek ilk adımı atmış olucaksın sonra artık bol bol dinleneceksin ona göre yaşıyacaksın
önce kendi sağlımız önemli...sağlıklı anne sağlıklı bebek:))benim doğumdan bu yana 5 ay geçmiş....ve ben 5 aydır bebek için uğraşıyorum...hiç üzülme senin daha erken...hem benim hemen olacağıda kesin diilki((....umarım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz
gamzecim sakın canını sıkma ve kafana takma.Ne takarsak yaşarız hepimiz bunu gördük öğrendik o yüzden herşey iyi olacak zarar vermiyecek diyeceksin ve hep allaha dua et canım.Herşey güzel geçecek pıt pıtları duyacak ve herşeye daha pozitif bakacaksın..slm kızlar ben dr geldim canım cok sıkkın 2 tane kist cıktı kızımdada 1 tane cıkmıştı 4 ünçü aydada kanamam başlamıştıbebeğimiz kesesini gördük bebeğim gec döllenmiş... hakkımda hayırlısı olsun ...
büyümeyecek bebek büyüdükçe onlarda kaybolacak güzelim hiç merak etme canımyok dedi dr bazen kendiliğinden kayboluyormuş ama 2 tane var bende yine cok yumurtlamışım kimizi doğumda gidiyormuş kimede aldırılıyor ama cok riskli büyürse aldırılıcak kafam cok karışık allahım sen büyüksün bu mücüseyi sen verdin sen alırsın hakkımda hayırlısı olsunkontrol için 2 hafta sonra tekrar geldedi tabi önce bir şey cıkarsa hemen geldedi
Heyecan dorukta arkadaşlar umarım herşey güzel geçer benim ve maytapın..Allah bizim yanımızda olsun güzel yazılarımızı yazmış olsun ve bizlerinde yüzlerini güldürsün göbişlerimize bebeklerimizi nasip etsin..aminnnn
biliyoruz elde değil ama elbirliğile atlatacağız dualarımızla güzelim dualarımızla...inşallah canım elimde değil ama eldende bir şey gelmiyor malesef bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kalp atışlarını duyarsam için daha rahat edicek
kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
darısı sana inş daha fazlasıyla güzelim hadii iyi haberler gelsinnn:)::)gamzecim sakın canını sıkma ve kafana takma.Ne takarsak yaşarız hepimiz bunu gördük öğrendik o yüzden herşey iyi olacak zarar vermiyecek diyeceksin ve hep allaha dua et canım.Herşey güzel geçecek pıt pıtları duyacak ve herşeye daha pozitif bakacaksın..
büyümeyecek bebek büyüdükçe onlarda kaybolacak güzelim hiç merak etme canım
aminnnnn...papatya sonuçların gayet iyi..4tanesi süper gelişmiş ya yeter de artar bile.....darısı bana
darısı sana inş daha fazlasıyla güzelim hadii iyi haberler gelsinnn:)::)
biliyoruz elde değil ama elbirliğile atlatacağız dualarımızla güzelim dualarımızla...
esmeray zaman herşeyin ilacı hiç brişey için acele etmeye gerek yok daha çok bile erken 2 ay bekle biraz daha iyice toparlan rahim kendine gelsin kilonu toparla...olacak birden olacak anlıyamadan ama acele etme..
sağolun 9 haftalıktı kalp atışlarını 10 gün önce duymuştum sağolun arkadaşlar
şok oldum gercekten ya üzüldüm
sağolun 9 haftalıktı kalp atışlarını 10 gün önce duymuştum sağolun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?