maytap inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin papatya ve senin adına gücünüzden dolayı çok mutluyum allah göndercek mükafatını ben buna eminim
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|36|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|35|KIZ|01.03.2011
|Alicim|29|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|28|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|23|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|23||06.06.2011
|Cici_22|22|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|13||13.08.2011
|Selen_k|10||02.09.2011
|Gamze81|6||27.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]
üzülerek listeyi 2 gün erken paylaşıyorum..((nihsav arkadaşımıza tekrar bol sabırlar diliyoruz..
canım benim demek bekleme kararı aldın.hayırlısı olsun bakalım.bende perş ist yolcusuyum inş.bakalım ne diyecek dr lar:26::26::26: :
öle cnm adet düzensziliği yasadım vücut toparlanmamış galiba olsun ya yaz bebeği olur hem kış olsa belki zorluk çekeriz üşütmeyelim diye ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olsun
kesinlikle yaptır testlerini hannem ama gör bişi çıkmayacak belki pıhtılaşma olabilir oda iğneyle halledilir inş. dr değiştirdim o pıhtılaşma olabilir dedi sadece o dedi ve güvendim diğerleri yasadığın talihsizlik dedi gönderdi
gebe kaldıgımda aspirin alcam folik asite başladım ve şubat sonuna kadar kesinlikle koruncaksın dedi:)
muhtemelen sana da bebe aspirini verilir
tatlım daha öncede konuşmuştuk ya benimkinin pıhtılaşmayla alakası yok.bebkler rahatsızdı.kromozomlarla alakalı.kromozomların yerleşmesi ile ilgili.yani trisomy 18 bu imiş.araştırdım.sağol sende görüşmüssün ya dr la.
pıhtılaşma bildiğim kadarıyla ani olarak bebk ölümüyle sonuçlanıyor.oysa ben 4.aydan itibaren hep rahatsızlık duymuştumama pıhtılaşmanın tdavisi var inş.bi ark ilk çocuğunu kaybetti.sonra anlaşıldı ve tedavisi yapıldı şimdi ikincisi kucağında maşallah:)
darısı sana bana tüm ark inş:)
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ligim-21-haziran-pazartesi-sonlandirildi.html
bu linki oku arkadaşım inş. ferahlarsın
hatta o kişilerle irtibata gec bakalım ne yapmışlar ne yaşamışlar:)
sağol sinanuraycım amin cümlemize inş..senide marttan sonra hayırlısınla bu mücadeleye bekliyoruz güzelimmmaytap inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin papatya ve senin adına gücünüzden dolayı çok mutluyum allah göndercek mükafatını ben buna eminim
ben şimdilik embriolarımın durumunu bekliyorum heyecanla.Bugün sıvı kontrolüne gittim göbekten minimal dedi transfer için sakınca yok dedi ama transfer günü vaginadan bakıp ona göre hareket edeceğiz dedi.Bugün 3.gün 4 tane çok iyi kalitede olan embriolarım vardı yarın tekrar duruma bakacaklar iyise 5. gün transfer olacak hayırlısınla inş. hakkımızda herşey hayırlısı olur..papatyacım sen nasılsın taze anne adayı geçmez şimdi günler
senide ekliyelim ne zaman tedavine yada korunmanı bırakırsan o zaman haber ver senide ekliyelim..Keşkelere hiç birimizin dilinde yok artık seinde olmasın..nekadar güzel olmuş eline ve yüreğine sağlık keşke benide ekleyin diye bilsem ama çok beğendim
nereye geliyorsun ist da? Hangi doktor ve hastane??canım benim demek bekleme kararı aldın.hayırlısı olsun bakalım.bende perş ist yolcusuyum inş.bakalım ne diyecek dr lar:26::26::26: :
aminnnn arkadaşım aminnnnNİHSAV öncelikle ALLAHIM sabırlar vesin veriyorda göreceksin.
GAMZE canı benim inş o kistler bebek büyüdükçe o kistler küçülüyor arkadaşımında öle olmuştu.şimdi paşası doğdu da büyüyor inş.seninkide öle olur inş. hatta daha iysi olur:)
PAPATYA,MAYTAP.MAP.SELEN RABBİM İŞLERİNİZİ YOLUNA KOYSUN VE KOLAYLAŞTIRSIN İNŞ:)
ya ne acılar yaşamış arkadaş yaaaadoğum acılarımız aynı sayılır.üstten bastırmalar falan.hatta bir doğum için hem sezeryan hem normali gördüm.iki dikişşşşşş alt üsttt
afffffffffff afffffffffff
RABBİM ogünler geride kalsın.bir daha yaşatma YA RAB.mükafatımızı hem bu dünyada hem ahirette aldıklarının cinsinden ver YARABBİ bide CENNETTTTTT.RABBİM büyüklerin büyüğüsün SEN iste yeterki.katında hepsi var.CÖMERTSİN.o yüzden bu kulun da senden cömertce istiyor bütün güzellikleri.çünkü NİN herşeye gücün yeter:)
cnm arkadaşım bebeklerin yaşamayacağını bile bile sonuna kadar mücadele ettin
Allah katında yerini düşünemiyorum cnm hem iki doğumu birden yasadın bazen aklıma geliyor nasıl yasadı kızcağız doğum sonrası dikişleri nasıl oldu acaba diye
ben altta dikişim olduu halde iki gün oturmadım doğrulamadın
ama mükafatını hakkıyla alcaksın inş.
canım bu dr sadece psikolog mu yoksa normal kadın doğumcumu? Allah sana kolaylıklar versin.Ben Genetik testlerimi Hastanede yaptırdım.Cerrah paşada ücretsiz mi olacak testleriniz?ben ilk defa gidicem cerrah paşaya genetik testi için ama size ist şişlide bir dr önerebilirim düşünen varsa ZUHAL CİVELEK ÖZGİT.tek kelimeyle harika.teşhisleri de güzel ve herşeyden önemlisi psikolog gibi.o dönemde benim çok ihtiyacım vardı.sağolsun.sırf onunla konuşup rahatlamaya giderdim.çok kibar,çok cancı.ben hep özeline gittim bilmiyorum hastahanede nasıl ama müşterisi kum gibiydi.iyi omasa olmaz sanırım.öle işte canımcığım.DUAMDASIN:)
canım benim ne zor şey geçirmişsin.Sen cennet kuşaların için elinden geleni ardına koymamışsın.Kendi canını ortaya koymuşsun allahım tez zamanda senin mükafaatlarını versin ve göbişine mücizeni versin..Tüm işlerin yolunda gitmesini iyi temiz sonuçlar almanı diliyorumya ne acılar yaşamış arkadaş yaaaadoğum acılarımız aynı sayılır.üstten bastırmalar falan.hatta bir doğum için hem sezeryan hem normali gördüm.iki dikişşşşşş alt üsttt
afffffffffff afffffffffff
RABBİM ogünler geride kalsın.bir daha yaşatma YA RAB.mükafatımızı hem bu dünyada hem ahirette aldıklarının cinsinden ver YARABBİ bide CENNETTTTTT.RABBİM büyüklerin büyüğüsün SEN iste yeterki.katında hepsi var.CÖMERTSİN.o yüzden bu kulun da senden cömertce istiyor bütün güzellikleri.çünkü NİN herşeye gücün yeter:)
inş bitanem inş.alt dikişlerim varya 45 günde anca döküldü.1.5 ay oturup kalakamadım hatta yatamadım.batıyorduewet BİR ANNE OLARAK TAŞIYABİLDİĞİM KADAR TAŞIDIM İNŞ.vicadnım son derece rahat o hususta.çok güzel bir teslimiyetti.hiç umudumu yitirmeden hep bir mucize bekledim.ki gördüm de inş.yaşasalardı da benim için çok zor olacaktı.yaşadım acılaa rağmen acaba?,keşke demedim hiç.
bekliyorum mükafatımı RABBİMDEN.ve inanıyorum ki RABBİM bana ve tüm sabır gösteren anneler en güzelini verecek inş:)
canım benim valla hiç bilmiyorum ücretlimi ücretsiz mi.çapada çalışan bi ark yardımcı olacak.ama ücret konusunu hiç bilmiyorum.
sen ne kadar ödedin testler için.
zuhal hanım kadın doğumcu.ama psikolog gibi.hatta son görüşmemizde bu alanda eğitim almayada karar vermiş.
ettiğin dualar için sağol.RABBİM sanada en güzellerini versin inş işlerini kolaylaştırsın yoluna koysun.
kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
22. haftadayım. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Çok istiyorum seninde güzel haberlerini duymayı. Dediğin gibi yatmak çok zor ama yavrumu sağıcakla kucağıma almam için katlanmam gerekiyor. O yüzden sabrediyorum.Ama biraz bunalım takılıyorum. İnşallah Allahımın yardımıyla 30'u 34 ü görsem içim biraz rahatlayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Analı babalı hayırlı evlat büyütelim. İnşallah. Yarabbim artık yakmasın yüreğimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?