kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
Çok sağol arkadaşım. Evde olmak sıkıcı bunaltıcı ama ya yoğun şekilde çalışmak zorunda kalsaydım diye düşünüp kendini rahtalatabilirsin biraz.
İnşallah 2 ay sonra zaten rahatlama olacak büyük oranda. Ondan sonrası daha hızlı geçer. Tek embriyo yerleştirilmişti değil mi sana?
İnşallah herşey yolunda gider, yavrumu kucağıma alırımda bu günler unutulur gider. Bana iki embriyo transfer edildi. Hem yaş hemde arada başarısız bir denemem daha olduğu için. Allah herşeyin hayrlısını versin. Gerçekten tek oldu daha risksiz diye sevinirken tam plesenta previa çıktı. En az ikiz hamilelik kadar tehlikeli olduğunu öğrendik ama bunda da vardır bir hayır. Tek sonu güzel olsun. Allahım sanada nasip etsin inşallah.
gamzecim dualarımz seninle rabbim bu sefer güldürsün yüzünü fazla sıkıntı etme herşeyde bi hayır vardır bu bebği mucize gibi sana nasip etti bi bakarsın kistlerinde yok oolmuş
NİHSAV öncelikle ALLAHIM sabırlar vesin veriyorda göreceksin.
GAMZE canı benim inş o kistler bebek büyüdükçe o kistler küçülüyor arkadaşımında öle olmuştu.şimdi paşası doğdu da büyüyor inş.seninkide öle olur inş. hatta daha iysi olur:)
PAPATYA,MAYTAP.MAP.SELEN RABBİM İŞLERİNİZİ YOLUNA KOYSUN VE KOLAYLAŞTIRSIN İNŞ:)
kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Diyecek bir söz bulamıyorum. Rabbim bu zor günlerde yar ve yardımcın olsun.kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
NİHSAV öncelikle ALLAHIM sabırlar vesin veriyorda göreceksin.
GAMZE canı benim inş o kistler bebek büyüdükçe o kistler küçülüyor arkadaşımında öle olmuştu.şimdi paşası doğdu da büyüyor inş.seninkide öle olur inş. hatta daha iysi olur:)
PAPATYA,MAYTAP.MAP.SELEN RABBİM İŞLERİNİZİ YOLUNA KOYSUN VE KOLAYLAŞTIRSIN İNŞ:)
Gamzecim iyi düşün iyi olsun moralini bozma bebeğin için. İnşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla bebeğini kucağına alcaksın.
Maytap ve papatya inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz.Papatyacım dualarında bizi de eksik etmediğin için teşekkürler. Dualarına içten amin diyorum.
günaydın selen nasılsın???????????????
Günaydınn Maytap bildiğin gibiyim evdeyim işe gidemedim midem çok kötü oldu dışarıya çıkamaz oldum evden ne yiyorsam ne içiyorsam çıkarıyorum boğazımda tahriş olmuş iyice bu yüzden bunalım bunalım evde oturuyorum yanii :)sen nasılsınn haber çıktımıı??
öğleden sonra arayacaklar...bende meraktan uyyamadım:)))mide bulantılarının en yoğun olduğu dönemdesin...azkaldı bunu düşün rahatala.. günlerde kısa çabucak geçecek inşallah..hem işten izin alamasaydın ve bu halinle çalışsaydın daha kötü olmazmıydı....yanında birileri varmı?? vakit daha çabuk geçer...birde burdan okuduğum kadarıyla bazıları puzzle ile vakit geçiriyormuş..bi denesen mi aceba???yada başaka bir uğraş :))belki faydası olur...benim bulantılarım sanki hep arabada yolculuk yapıyormuşum gibiyidi...senide öylemi??
Ben sürekli kitap okuyorum vakit geçirmeye puzzle sabrım gelirmi bilmiyorum bide sinirliyimki sormaa :)yanımda kimse yok ben 1 gibi görümceme bi uğrucam 2 apt.yanımda oturuyor neyseki birz açılırım belki..sabırsızlıkl senden habeer bekliyorummm
öğrenince yazarım mutlaka...bence de git..değişiklik iyidir:))eğer kısmet olurda hamile olurrsam ve evde dinlenmen gerek derse dr...ozaman bir hobi bulcam kendime..bende çok sıkılırım çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?