Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim

Başın sağolsun arkadaşım. Bir meleğin daha oldu cenette. Rabbim bundan sonraki gebeliğinde sağlıklı uzun ömürlü evlat versin. Şimdi dinlen biraz.

İnşallah herşey yolunda gider, yavrumu kucağıma alırımda bu günler unutulur gider. Bana iki embriyo transfer edildi. Hem yaş hemde arada başarısız bir denemem daha olduğu için. Allah herşeyin hayrlısını versin. Gerçekten tek oldu daha risksiz diye sevinirken tam plesenta previa çıktı. En az ikiz hamilelik kadar tehlikeli olduğunu öğrendik ama bunda da vardır bir hayır. Tek sonu güzel olsun. Allahım sanada nasip etsin inşallah.

Plasenta previa yı ikinci gebeliğimde yaşadım. İkizlerden alttakinde plasenta previs vardı. Çok zor. Allah sabrını versin. Belki yukarıya çıkar. Böyle olabiliyor bazen tamamen çıkıyor yukarı o zaman sorun kalmıyor. En önemlisi istirahat canım.

esmeray bekleme karaını vermekle bence doğtu olanı yapıyorsun rahim tam olarak hazır olmadan tekrar deneme arkadaşım.
Hannem sen çok özel bir annesin. Sonuna kadar savaşmışsın isyan etmeden ümidini koruyarak... İnşallah bütün melek annelerinin hakettiği mükafatı sen de alacaksın. Pre-implantasyon genetik tanı senin için faydalı olabilir belki. Doktorlar ne diyecek? Bizi de haberda et canım.

Maytapcığım ve papatya anne adayı :))) Ben buna kesin gözüyle bakıyorum. İnşallah olacak. BUradan kutlama yapacağız arkadaşlar.

gamzecim dualarımz seninle rabbim bu sefer güldürsün yüzünü fazla sıkıntı etme herşeyde bi hayır vardır bu bebği mucize gibi sana nasip etti bi bakarsın kistlerinde yok oolmuş

sağol canım inşallah sen ne yaptın ne zaman başlıyacaksınız allah hepimizin yüzünü güldürsün canım...

maşallah inşallah biir sorun olmaz kalp atışlarını duysam daha rahatlıcam hayırlısı artık canım sağol....

kızlar slm. ben bebeğimi yine kaybettim cuma günü karnımda öldüğünü öğrendim yine kürtaj oldum genetik inceleme olacak bu arada hamileler listesinden de çıkartırsanız sevinirim
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Diyecek bir söz bulamıyorum. Rabbim bu zor günlerde yar ve yardımcın olsun.

Hannem Cerrahpaşa genetik testlerde iyidir. Bende orda ameliyat olmuştum. Üniversite hastaneleri herşeyi iyice araştırıyorlar. Testler için de özeldeki kadar ödemezsin.Doktorun da Cerrahpaşadan sanırım. Allah inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşatmaz. Sağlıkla meleklerini kardeşini kucağına aldığın günleri görürsün inşallah.

Gamzecim iyi düşün iyi olsun moralini bozma bebeğin için. İnşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla bebeğini kucağına alcaksın.

Maytap ve papatya inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz.Papatyacım dualarında bizi de eksik etmediğin için teşekkürler. Dualarına içten amin diyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun..

Teşekkür ederim arkadaşım aminn inşallah Allah hepimizin işlerini kolaylaştırır yeteri kadar zoru yaşadık ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun..

teşekürler bengisu....dualarınızı eksik etmeyin

günaydın selen nasılsın???????????????

Günaydınn Maytap bildiğin gibiyim evdeyim işe gidemedim midem çok kötü oldu dışarıya çıkamaz oldum evden ne yiyorsam ne içiyorsam çıkarıyorum boğazımda tahriş olmuş iyice bu yüzden bunalım bunalım evde oturuyorum yanii :)sen nasılsınn haber çıktımıı??

öğleden sonra arayacaklar...bende meraktan uyyamadım:)))mide bulantılarının en yoğun olduğu dönemdesin...azkaldı bunu düşün rahatala.. günlerde kısa çabucak geçecek inşallah..hem işten izin alamasaydın ve bu halinle çalışsaydın daha kötü olmazmıydı....yanında birileri varmı?? vakit daha çabuk geçer...birde burdan okuduğum kadarıyla bazıları puzzle ile vakit geçiriyormuş..bi denesen mi aceba???yada başaka bir uğraş :))belki faydası olur...benim bulantılarım sanki hep arabada yolculuk yapıyormuşum gibiyidi...senide öylemi??

Ben sürekli kitap okuyorum vakit geçirmeye puzzle sabrım gelirmi bilmiyorum bide sinirliyimki sormaa :)yanımda kimse yok ben 1 gibi görümceme bi uğrucam 2 apt.yanımda oturuyor neyseki birz açılırım belki..sabırsızlıkl senden habeer bekliyorummm

öğrenince yazarım mutlaka...bence de git..değişiklik iyidir:))eğer kısmet olurda hamile olurrsam ve evde dinlenmen gerek derse dr...ozaman bir hobi bulcam kendime..bende çok sıkılırım çünkü:)

öğrenince yazarım mutlaka...bence de git..değişiklik iyidir:))eğer kısmet olurda hamile olurrsam ve evde dinlenmen gerek derse dr...ozaman bir hobi bulcam kendime..bende çok sıkılırım çünkü:)

O yüzden puzzle mantıklı gibi gözüküyor yormadan yapılabilcek bi hobi yada bi ensturuman fln çalarız artık :))1 ay sonra fln artık dinlenmeye geçerim sanırım ben zaten dikişte atılırsa işe gidemem doktorumda dinlenmem taraftarı en baştan işi bırak diyoduda ben biraz oyalanayım diye devam ediyorum biraz daha sabredip gerisinide raporlarla idare edersem daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…