O yüzden puzzle mantıklı gibi gözüküyor yormadan yapılabilcek bi hobi yada bi ensturuman fln çalarız artık :))1 ay sonra fln artık dinlenmeye geçerim sanırım ben zaten dikişte atılırsa işe gidemem doktorumda dinlenmem taraftarı en baştan işi bırak diyoduda ben biraz oyalanayım diye devam ediyorum biraz daha sabredip gerisinide raporlarla idare edersem daha iyi olur..
Selen dr.ne diyorsa onu yap bence...hemen ayrıl diyorsa hmn ayrıl...
kendimize bir hobi bulalım derken birde bakmışızki 9ay sonra sanatçı yada heykeltraş yada ressam filan olmuşuz:90::90:
neyse ben çıkıyorum...biraz işlerim var..onları halledeyim bari:)belki vakit hemen geçer bu sayede...kendine dikkat et grşz...
Gamzecim iyi düşün iyi olsun moralini bozma bebeğin için. İnşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla bebeğini kucağına alcaksın.
Maytap ve papatya inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz.Papatyacım dualarında bizi de eksik etmediğin için teşekkürler. Dualarına içten amin diyorum.
kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...
kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...
canım benim toplam kaç yumurta topladılar??kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...
aminnn güzelim aminnnmaşallah canımhemen hemen hepsi döllenmiş sırada senle papatya var inşallah
Eburcum canım benim kendine çok dikkat et.Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama netten araştırım ama bol bol dinlen arkadaşım dualarımdasınız hepiniz herşey güzel gidecek ve sağlıklı bebeğin seninle olacak güzelim..allaha emanet olunİnşallah herşey yolunda gider, yavrumu kucağıma alırımda bu günler unutulur gider. Bana iki embriyo transfer edildi. Hem yaş hemde arada başarısız bir denemem daha olduğu için. Allah herşeyin hayrlısını versin. Gerçekten tek oldu daha risksiz diye sevinirken tam plesenta previa çıktı. En az ikiz hamilelik kadar tehlikeli olduğunu öğrendik ama bunda da vardır bir hayır. Tek sonu güzel olsun. Allahım sanada nasip etsin inşallah.
İnş. mapcim inş. hayırlısınla herkese allahım nasip etsin..Maytapcığım ve papatya anne adayı :))) Ben buna kesin gözüyle bakıyorum. İnşallah olacak. BUradan kutlama yapacağız arkadaşlar.
Sonucun çok güzel nerdeyse hepsi döllenmiş çook sevindim hadi inşallah güzel bi sonuca az kaldı :)
maşallah canımhemen hemen hepsi döllenmiş sırada senle papatya var inşallah
canım benim toplam kaç yumurta topladılar??
8 yumurta toplanıp 7 si işlenmiş ve döllenmiş olmasın??
Yada daha fazla yumurta toplanmış olup 8 tanesi döllenmiş ama 7si bölünmeye başlamış olmasın?):):):
Her nasıl olursa olsun sonucun çok güzel.Allahım onları hiç bozulmadan ilerleyip 5 güne kadar gelmelerini ve annesine tutunmalarını nasip etsin..Hayırlısı olsun arkadaşım çok iyi bir sonuç bu!!!!
benim 9tane toplandı...8i döllendi ve 7tanesi bölünmeye başlamış....bende onu merak ediyordum...pat diye dururmu bölünmeleri...bide embriliyog 3.gün yada 5.gün olabilir dedi..umarım 5.gün olur...
Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.
Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum
bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................
ben normal özel hastanede Genetik test için 458 tl verdim kromozom analizi hem benim hem eşimin toplamda 260 tl onlara vermiştim.
Amin cümlemize versin cümlemize..
Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.
Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum
esmeray bekleme karaını vermekle bence doğtu olanı yapıyorsun rahim tam olarak hazır olmadan tekrar deneme arkadaşım.
Hannem sen çok özel bir annesin. Sonuna kadar savaşmışsın isyan etmeden ümidini koruyarak... İnşallah bütün melek annelerinin hakettiği mükafatı sen de alacaksın. Pre-implantasyon genetik tanı senin için faydalı olabilir belki. Doktorlar ne diyecek? Bizi de haberda et canım.
Hannem Cerrahpaşa genetik testlerde iyidir. Bende orda ameliyat olmuştum. Üniversite hastaneleri herşeyi iyice araştırıyorlar. Testler için de özeldeki kadar ödemezsin.Doktorun da Cerrahpaşadan sanırım. Allah inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşatmaz. Sağlıkla meleklerini kardeşini kucağına aldığın günleri görürsün inşallah.
canım benim toplam kaç yumurta topladılar??
8 yumurta toplanıp 7 si işlenmiş ve döllenmiş olmasın??
Yada daha fazla yumurta toplanmış olup 8 tanesi döllenmiş ama 7si bölünmeye başlamış olmasın?):):):
Her nasıl olursa olsun sonucun çok güzel.Allahım onları hiç bozulmadan ilerleyip 5 güne kadar gelmelerini ve annesine tutunmalarını nasip etsin..Hayırlısı olsun arkadaşım çok iyi bir sonuç bu!!!!
benim 9tane toplandı...8i döllendi ve 7tanesi bölünmeye başlamış....bende onu merak ediyordum...pat diye dururmu bölünmeleri...bide embriliyog 3.gün yada 5.gün olabilir dedi..umarım 5.gün olur...
canım sende daha önceleri nasıldı bilmiyorum ama bazı embrioların bölünmelerinde eğer sağlıklı değillerse durabilir yada istenen günde istenen kıvama gelemiyebilir yavaş ilerliyor olabilir bu tarz embrioların 5 güne dayanma gücü bazen olmuyor.Ama dayananlar yani çok rahat 5 güne gelenler daime en iyi embriolardır.
Bendeki sorun buydu zaten.Bölünmelerinde durmalar yavaşlamalar ve gün geçdikçe kalite düşüyordu.
O nedenle co culture yaptık ve gerçekten inaması zor olup çok sağlıklı 4 tane iyi gelişen hızlı gelişen yumoşlarımın olması.Hiç bu kadar dayanıklı değillerdi.Bugün 4 gün.Yarın 5 gün..Allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda güzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?