Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Selen dr.ne diyorsa onu yap bence...hemen ayrıl diyorsa hmn ayrıl...

kendimize bir hobi bulalım derken birde bakmışızki 9ay sonra sanatçı yada heykeltraş yada ressam filan olmuşuz:90::90:

neyse ben çıkıyorum...biraz işlerim var..onları halledeyim bari:)belki vakit hemen geçer bu sayede...kendine dikkat et grşz...

Doktor kesin bırak deseydi ztn çalışmazdım şimdiden bırak bence fln dedi bnmde işim biraz rahat haftada 2 gidip 3 gitmiyorum falan :) o yüzden o esnekliğe güvenerekte biraz daha oyalanmak istedim.
Bu arada süpermiş hemende sanatsallığımızı ortaya koyduk:)sende kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruzz..

sağol canım evet iyi düşünüyorum artık allah hepimizin yar ve yardıcısı olsun hepimiz zor süreçlerden geciyoruz sıkıntı stres normal bebişlerimiz allaha emanet hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...

kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...

maşallah canım hemen hemen hepsi döllenmiş sırada senle papatya var inşallah

anladıgım kadaryla olumlu görünüyo cok sevindimALLAH emeğini yağlı etsin

canım benim toplam kaç yumurta topladılar??
8 yumurta toplanıp 7 si işlenmiş ve döllenmiş olmasın??
Yada daha fazla yumurta toplanmış olup 8 tanesi döllenmiş ama 7si bölünmeye başlamış olmasın?):):):
Her nasıl olursa olsun sonucun çok güzel.Allahım onları hiç bozulmadan ilerleyip 5 güne kadar gelmelerini ve annesine tutunmalarını nasip etsin..Hayırlısı olsun arkadaşım çok iyi bir sonuç bu!!!!

maşallah canım hemen hemen hepsi döllenmiş sırada senle papatya var inşallah
aminnn güzelim aminnn

Eburcum canım benim kendine çok dikkat et.Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama netten araştırım ama bol bol dinlen arkadaşım dualarımdasınız hepiniz herşey güzel gidecek ve sağlıklı bebeğin seninle olacak güzelim..allaha emanet olun

Maytapcığım ve papatya anne adayı :))) Ben buna kesin gözüyle bakıyorum. İnşallah olacak. BUradan kutlama yapacağız arkadaşlar.
İnş. mapcim inş. hayırlısınla herkese allahım nasip etsin..

Sonucun çok güzel nerdeyse hepsi döllenmiş çook sevindim hadi inşallah güzel bi sonuca az kaldı :)

Sonucun çok güzel nerdeyse hepsi döllenmiş çook sevindim hadi inşallah güzel bi sonuca az kaldı :)

bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................

Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.

Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum

dularım seninle...inşallah herşey çok güzel olacak:))

bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................

oooohooo arkadaşım sen daha böyle strese girme güzelim benim...Herşey çok güzel olacak.%.günde bomba gibi yumoşların olacak ve zamk gibi sana sıkı sıkı tutunup doğuma kadar bırakmıyacaklar...
Kalp atışları capcanlı olacak , tarama testlerin süper dahi olacak çıkacak bebeğin ama sen bu kadar stres yapma güzelim ne olur..Herşeye olumlu bak ve olurunu bırak..Herşeyi stresle değilde günü geldikçe mutlu heyecanlarla yaşamanı ve hayırlısınla sağlıklı kucağına almanı nasip ediyorum...

Gelişmeler gayet iyiymiş inşallah sonucunda böyle güzel olucak dualarımız seninlee güzel haberlerle gel :)

inşallah canım bişi çıkmaz ama sonuçları bura paylaşırım sizinle.

amin inş hiçbirimiz bir daha yaşamayız canım.ama benim doktorum cerrahpaşadan değil.yani ben başka bir şehirdeyim.orda tanıdık vardı o ayalayacak inş testleri ama dr um yok.sorarım olmadı bide muayne olurum.sen yaptırdınmı tahmini ne kadar ödeme yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…