Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

herkesin duygularına tercüman olayım dedim.:86:forumdaki herkeste haklı bir telaş...etrafıma bakıyorum millet okadar rahat gebe kalıyor ve doğuruyor...ben okadar diikkat ettim ama bir arkadaşım patates kızartması ve hamburgerle beslendi hamileliği boyunca...ama o sağlıklıbir bebek dünyaya getirdi...bunalıma girim biraz...göbeğim delik deşik ve mor...bissürü hap yutuyorum..sıkıldım biraz:97:

bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................

Aynen öyle sürekli endişe ediceğimiz bişeuler oluyor ama hiç biri elimizde değil biraz serinkanlı olsak hiç fena olmayacak helede sen şimdi hiç bişi düşünme mümkünse herşey güzel olcakk

duamdasın inş:)allahım papatya ark yardım et diyorum.nickli de olsa sana ulaşır inş:)))

canım gözün aydın inş.herşey dahada iyi olacak inş merak etme.

bak hiç tanımadığın insanlardan dua alıyorsun.en makbul dua başkasının ağzından dua almaktır.inş duamızdasın ve kabul olacaktır RABBİM sana tüm güzelliklerinden ihsan eylesin inş:)

papatya canımm senin için yarın büyük gün sanırımmm..allahım hayırlı nasip etsinn inş. herşey yolunda gider..

bende dün gittim dr. rahime sıvı verdi rahim duvarların cok güzel dedi tüp bebeğe engel bişey yokmuşş allaha cok şükür..
eşiminde semen testinde hiçbir sorun cıkmadı herşey normal şükür..
allah izin verirse şubattakı büyük ihtimalle 23-24 gibi gelmesi lazım adetimin ikinci günü startı veriyoruzz...
şimdiden cok heyecanlıyım bilmiyorum ilerleyen zamanda nasıl olurum..
maliyeti toplam pdg+tüp+ilaç 7500 tl tutuyo...
sağlık olsun inş. sağlıkla gelsinde biz parasında değiliz...

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR sözü geldi aklıma.canım benim sabret sabrın sonu selamettir.bak az kaldı inş.biliyorum yaşamadan seni anlamak zor ama senin üzülmeni istemediğimiz için bizede bu sözleri söylemek düşüyor.

canım ALLAH yardımcın olsun inş.bende seni gamze81 ile karıştırdım ALLAH ALLAH diyorum bu kız hamile değilmiydi:))))))ne diyelim o zaman darısı sana olsun inş:)

RABBİM işlerini kolaylaştırsın yavrucuğuna kavuştursun:)

Gelişmeler gayet iyiymiş inşallah sonucunda böyle güzel olucak dualarımız seninlee güzel haberlerle gel :)
amin güzelim inş.

dularım seninle...inşallah herşey çok güzel olacak:))
amin canım sende dularımdasın güzelim herkes dualarımda

doğru söylüyorsun bakma bende soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı silip arkama tabiiki atmadım.Her hastaneye gidişimde her odaya yatışımda hep aklıma geliyor ama hemen başka birşeyle kafamı dağıtıyorum ancak öyle devam edebiliyoruz.Tam transfer zamanındayız strese bize iyi gelmez o nedenle yazdım arkadaşım.Bende de heyecan dorukta ama kafamı dağıtmaya çalışyıroum..
Ya sorma morluk dedinde.dünki clexane iğnemi vurdum birşey yoktu , bugün yaparken fark ettim ki morarmış orası herhalde kasa geldi..geçer herhalde değil mi??Birde 9 ay boyunca bu iğneler olacak artık mor tarlası olur :))):: olsun ama bebeklerimiz için herşey değer canım ne yapalım.
İlaçlarda iç iç bitmiyor..ama devam

allah razı olsun mutlaka geliyordur bende hep öyle dua ediyorum..Allah tüm dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda hepimiz yavrularımıza sağlıklı kavuşalım.
Sanada kolaylık versin.Genetik testlerin belki sen fazla para ödemezsin ama sorki ona göre hazırlıklı gidersin..Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum

Ben çıkıyorum şimdilik arkadaşlar.Mağlum yarına hazırlanmam lazım.Banyo , dua vs..Akşama tekrar bir girerim.Herkes allah emanet olsun allah hepinizden razı olsun dualarınız için..Allah kabul etsin hayırlısınla...

sağol canım allah razı olsunn..inşallahhh sağlıklı kucağımıza aldığımız günleri cennet kokusunu kokladığımız günleride görmek nasip olsun hepimizeee...

tamam canımm güle gülee yarına güzel haberlerle gel inş..
allahım ettiğin dularını kabul etsin canımm inşalah bütün güzellikler seninle olsunn..
kalbim dualarım seninle canımm allah emanet ol..

:)))evet bu söz tam bizlik...birzamanlar çok zayıftım..vitamin ve iğnelerden acayip kilo aldım..hiçbirşeyin içine sığmadığımı gördüm bugün:)ama sonra olsun dedim nasıl olsa sonu güzel olacak...inşallah sonu hepimiz için çook güzel olur

doğru söylüyorsun bakma bende soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı silip arkama tabiiki atmadım.Her hastaneye gidişimde her odaya yatışımda hep aklıma geliyor ama hemen başka birşeyle kafamı dağıtıyorum ancak öyle devam edebiliyoruz.Tam transfer zamanındayız strese bize iyi gelmez o nedenle yazdım arkadaşım.Bende de heyecan dorukta ama kafamı dağıtmaya çalışyıroum..
Ya sorma morluk dedinde.dünki clexane iğnemi vurdum birşey yoktu , bugün yaparken fark ettim ki morarmış orası herhalde kasa geldi..geçer herhalde değil mi??Birde 9 ay boyunca bu iğneler olacak artık mor tarlası olur :))):: olsun ama bebeklerimiz için herşey değer canım ne yapalım.
İlaçlarda iç iç bitmiyor..ama devam

papatya maalesef morluklar kolay kolay geçmiyor...ben ilk kasımda başladım clexana dondurulmuş tedavisinde...tam geçti derken ocakta yeniden başladım...göbeğim mosmor oldu...tek olsunda morluklara razıyım...benim hap yutma problemim var..çok zorlanıyorum...bana teradox estrofem benexol ve folibol verdi dr...estrofem günde 6tane...bide vajinal günde 3tane progestan...hepsi için ayrı ayrı alarm yaptım...güya tatildeyim((canım onda sıkıldı açıkçası işte..4yıllık evliyim 3.15tatilimde tedaviyle geçiyor...işte saçmalıyorum arada böyle

canım dualarımız seninle hayırlısıyla her şey cok güzel olucak sanki bende yarın trasvere gidiceem cok heyecanlandım aklıma tüp bebek maceram geldi stresli bir sürec ama sonuç genel olarak cok güzel allah emeklerin karşılığını verecektir canım sadece ona sığın allah yardımcın olsun hiç bir şeyi kafana takma rahat ol bu kadar insan senin ve maytap için dua ediyoruz inşallah her şey cok güzel olucak

bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................

bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bu stres devam edecek ama biz melek anneleriyiz daha güçlü olmalıyız yaşadıklarımız zor allah kimseye yaşatmasın birbirimizi bizden başka kimse anlamaz inşallah bunlar tatlı stresler olarak kalır :))

canım ben çapada yaptırdım testlerimi hiç bi ücret ödemedim sigortam var eşimle benim kromozon testlerimizide bakırköy kadın doğum evinde yaptırdım ordada ücret ödemedim özel bi yere gönderiyolar bi ayda çıkıyo fazla ücret isterlerse aklında bulunsun boşuna ödeme

canım ben martta korunmayı bırakıcam nasipse

canım benim ne güzel ya hep ikiz annesi olmak istemişimdir ama benim için imkansız seninki tutucak ben buna inanıyorum çok güzel bi anne olacaksın ikizlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…