oooohooo arkadaşım sen daha böyle strese girme güzelim benim...Herşey çok güzel olacak.%.günde bomba gibi yumoşların olacak ve zamk gibi sana sıkı sıkı tutunup doğuma kadar bırakmıyacaklar...
Kalp atışları capcanlı olacak , tarama testlerin süper dahi olacak çıkacak bebeğin ama sen bu kadar stres yapma güzelim ne olur..Herşeye olumlu bak ve olurunu bırak..Herşeyi stresle değilde günü geldikçe mutlu heyecanlarla yaşamanı ve hayırlısınla sağlıklı kucağına almanı nasip ediyorum...
bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................
herkesin duygularına tercüman olayım dedim.:86:forumdaki herkeste haklı bir telaş...etrafıma bakıyorum millet okadar rahat gebe kalıyor ve doğuruyor...ben okadar diikkat ettim ama bir arkadaşım patates kızartması ve hamburgerle beslendi hamileliği boyunca...ama o sağlıklıbir bebek dünyaya getirdi...bunalıma girim biraz...göbeğim delik deşik ve mor...bissürü hap yutuyorum..sıkıldım biraz:97:
papatya canımm senin için yarın büyük gün sanırımmm..allahım hayırlı nasip etsinn inş. herşey yolunda gider..
bende dün gittim dr. rahime sıvı verdi rahim duvarların cok güzel dedi tüp bebeğe engel bişey yokmuşş allaha cok şükür..
eşiminde semen testinde hiçbir sorun cıkmadı herşey normal şükür..
allah izin verirse şubattakı büyük ihtimalle 23-24 gibi gelmesi lazım adetimin ikinci günü startı veriyoruzz...
şimdiden cok heyecanlıyım bilmiyorum ilerleyen zamanda nasıl olurum..
maliyeti toplam pdg+tüp+ilaç 7500 tl tutuyo...
sağlık olsun inş. sağlıkla gelsinde biz parasında değiliz...
amin güzelim inş.Gelişmeler gayet iyiymiş inşallah sonucunda böyle güzel olucak dualarımız seninlee güzel haberlerle gel :)
amin canım sende dularımdasın güzelim herkes dualarımdadularım seninle...inşallah herşey çok güzel olacak:))
doğru söylüyorsun bakma bende soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı silip arkama tabiiki atmadım.Her hastaneye gidişimde her odaya yatışımda hep aklıma geliyor ama hemen başka birşeyle kafamı dağıtıyorum ancak öyle devam edebiliyoruz.Tam transfer zamanındayız strese bize iyi gelmez o nedenle yazdım arkadaşım.Bende de heyecan dorukta ama kafamı dağıtmaya çalışyıroum..herkesin duygularına tercüman olayım dedim.:86:forumdaki herkeste haklı bir telaş...etrafıma bakıyorum millet okadar rahat gebe kalıyor ve doğuruyor...ben okadar diikkat ettim ama bir arkadaşım patates kızartması ve hamburgerle beslendi hamileliği boyunca...ama o sağlıklıbir bebek dünyaya getirdi...bunalıma girim biraz...göbeğim delik deşik ve mor...bissürü hap yutuyorum..sıkıldım biraz:97:
allah razı olsun mutlaka geliyordur bende hep öyle dua ediyorum..Allah tüm dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda hepimiz yavrularımıza sağlıklı kavuşalım.duamdasın inş:)allahım papatya ark yardım et diyorum.nickli de olsa sana ulaşır inş:)))
canım gözün aydın inş.herşey dahada iyi olacak inş merak etme.
bak hiç tanımadığın insanlardan dua alıyorsun.en makbul dua başkasının ağzından dua almaktır.inş duamızdasın ve kabul olacaktır RABBİM sana tüm güzelliklerinden ihsan eylesin inş:)
canım ALLAH yardımcın olsun inş.bende seni gamze81 ile karıştırdım ALLAH ALLAH diyorum bu kız hamile değilmiydi:))))))ne diyelim o zaman darısı sana olsun inş:)
RABBİM işlerini kolaylaştırsın yavrucuğuna kavuştursun:)
canım sende daha önceleri nasıldı bilmiyorum ama bazı embrioların bölünmelerinde eğer sağlıklı değillerse durabilir yada istenen günde istenen kıvama gelemiyebilir yavaş ilerliyor olabilir bu tarz embrioların 5 güne dayanma gücü bazen olmuyor.Ama dayananlar yani çok rahat 5 güne gelenler daime en iyi embriolardır.
Bendeki sorun buydu zaten.Bölünmelerinde durmalar yavaşlamalar ve gün geçdikçe kalite düşüyordu.
O nedenle co culture yaptık ve gerçekten inaması zor olup çok sağlıklı 4 tane iyi gelişen hızlı gelişen yumoşlarımın olması.Hiç bu kadar dayanıklı değillerdi.Bugün 4 gün.Yarın 5 gün..Allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda güzelim..
benim daha önce 5.güne gtmişti....ozaman dr.arayıp bunlar 5.güne gider demişti ve gtmişti:))şimdi embriliyog aradı..bölündüler takipteyiz...yarın yine ararız dedi..aama netten araştırdığıma göre herkesi embriliyog arayıp bilgilendiriyor..yani normali bu...bende dr. aramayınca korkmuştum açıkçası....
senin için çok sevindim..demmekki hayırlı sonuçlanacak..şimdiden sinyalleri veriyorhakkımızda ennn hayırlısı olsun inşallah
Ben çıkıyorum şimdilik arkadaşlar.Mağlum yarına hazırlanmam lazım.Banyo , dua vs..Akşama tekrar bir girerim.Herkes allah emanet olsun allah hepinizden razı olsun dualarınız için..Allah kabul etsin hayırlısınla...
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR sözü geldi aklıma.canım benim sabret sabrın sonu selamettir.bak az kaldı inş.biliyorum yaşamadan seni anlamak zor ama senin üzülmeni istemediğimiz için bizede bu sözleri söylemek düşüyor.
Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.
Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum
bakalım 5.güne gtcekmi??bu stres böyle devam ediyor...yumurta olacakmı?büyüyecekmi?kaçtane toplancak?döllenencekmi?5.güne gtcekmi?tutacakmı?kese,kalp atışı,tarama testleri v.s v.s...................
canım benim valla hiç bilmiyorum ücretlimi ücretsiz mi.çapada çalışan bi ark yardımcı olacak.ama ücret konusunu hiç bilmiyorum.
sen ne kadar ödedin testler için.
zuhal hanım kadın doğumcu.ama psikolog gibi.hatta son görüşmemizde bu alanda eğitim almayada karar vermiş.
ettiğin dualar için sağol.RABBİM sanada en güzellerini versin inş işlerini kolaylaştırsın yoluna koysun.
sağol canım inşallah sen ne yaptın ne zaman başlıyacaksınız allah hepimizin yüzünü güldürsün canım...
maşallah inşallah biir sorun olmaz kalp atışlarını duysam daha rahatlıcam hayırlısı artık canım sağol....
Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.
Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum
canım benim ne güzel ya hep ikiz annesi olmak istemişimdir ama benim için imkansız seninki tutucak ben buna inanıyorum çok güzel bi anne olacaksın ikizlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?