Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu arada ilgin için tesekkürler map

Sık dişini biraz daha Maytap'cım kolay değil anne olmaya çalışıyoruz burda hepimiz emek verip çabalayıp didinip bebek sahibi olmaya çalışıyoruz hepimizin ortak özelliğide işlerimizin zor oluyor olması bu ortak özellik buluşturdu bizleri burada acılarımızı konuştuk üzüldük birlikte birbirimizi sakinleştirdik ve şimdi umut dolu güzel şeylerden bahsediyoruz elimize geçer geçmez Allah bilir ama biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah Allah hepimizin çektirklerinin karşılığını verir hayellerimize kavuşuruz..İçini ferah tut ben hissediyorum herşey güzel olucak..

Papatyacığım ohss olmaması güzel. Ben senden ve maytaptan çok umutluyum. Yarın inşallah transferin de başarılı olacak ve gebelik haberini bir süre sonra paylaşacaksın. Rahat ol canım.

canım benim ne güzel ya hep ikiz annesi olmak istemişimdir ama benim için imkansız seninki tutucak ben buna inanıyorum çok güzel bi anne olacaksın ikizlerine

Sinannuray bence imkansız değil doğal yoldan da ikiz olabilir düşük ihtimal ama imkansız değil canım.

Sinannuray bence imkansız değil doğal yoldan da ikiz olabilir düşük ihtimal ama imkansız değil canım.

canım doğal yoldan olmayacağı için demedim tek bebeği taşıyamadım kizi taşıyamam diye diyorum ve imkansız görüyorum inşallahta olmaz o zaman kaybetme şansım artıcak

canım doğal yoldan olmayacağı için demedim tek bebeği taşıyamadım kizi taşıyamam diye diyorum ve imkansız görüyorum inşallahta olmaz o zaman kaybetme şansım artıcak

sinannuraycığım daha önce tek bebeğini kaybedip sonra tüple ikiz doğuran birçok anne var ayrıca senin en son gebeliğinde plasenta previa vardı yanlış hatırlamıyorsam. Aynı şeyin kesin tekrarlayacağı belli değil ki.

merhaba güzel anne adayları.. Rabbim İnşallah en hayırlsısıyla tez zamanda size bebeişler verir... sizin için duacıyım arkadaşlar...Yorumlarınıza baktımda bu kadar emek sarfediyorsun inanıyorumki mutlaka karşılığını alıcaksınız...

Son düzenleme:

orası belli olmaz cnm nasip kısmet işi:)
imkansız denilen şey Rabbimin ol demesiyle oluverir neden olmasın cm bnm

günaydın nasılsınız kızlar burda aşırı kar yağıyor ama cok güzel bembeyaz her yer masum bütün kirlenmiş havayı olduğu gibi söktü ben kimseye söylemedim hamile olduğumu dün anneme söyledim tek kimseler bilmiyor biraz zaman gecsin ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz eşimle kendimi hazır hissetmiyorum her kes duyunca sanki büyüsü bozulacak gibi eşim ailesine söylemek istiyor ama ben de biraz zaman ver dedim bana iş yerim yorucu geciyor mecbur söylemek zorundayım müdüre hamile kaldığınızda yardımcı olurum demişti ama dairenin duymasını istemiyorum kafam cok karışık...

Canım ben genetik testi yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar. Üniversite hastanelerinde yaptırıyorlar. Para ödenmiyor. Sgk' an varsa para ödemezsin. Tanıdık varsa Cerrahpaşada işlemlerin daha kolay gider. İnşallah sonuçların iyi olur. Allah yardımcın olsun.

Günaydın. Gamze. iyiyim çok şükür. Hamilelik haberini kimseye söylememekle iyi yapmışsın. Bende kimseye söylememiştim. Bana da öyle oluyor sanki söylersem herşey bozulcak gibi geliyor.Sanırım bu da insanların bizim üstümüzde bıraktığı olumsuzluklardan olsa gerek. Öğrenir öğrenmez İlk bu topikteki arkadaşlarıma söylemiştim. Anneme daha iki gün oldu söyleyeli. İşyerinde de arkadaşlar x raydan geçmediğimi görünce anladılar. Eşime kalsa 4. ayın sonuna kadar söylemiyecek. Ama ben anneme söylemeden edemedim. Kadıncağız sürekli benim için üzülüp duruyor zaten. Ona haksızlık ediyorum gibi geldi.

Son düzenleme:

benim de annem hiç unutamıyorum yavrum öldüğünde bir an anneme baktım cok kötüydü tansiyonu cıktı rahatsızlandı hiç benle beraber hiç durmadı cok ağladı ondan gizl,i ağlıyordum beni görmesin d,iye ben,i gördüğünde dayanamadı bende söyledim bana artık üzülmesin sevinsin diye annem kesin kardeşlerime söyler ama ne yapalım )

gamze bende senn gibi düşünüyorum Allahım nasip ederse inaşşalh sadece kendi aileme bi d eşimin ailesine söylemeyei düşünüyorum
bu arada sabah sabah çok üzücü bi haber duydunuzmu bilmem
sunucu defne joy evinde ölü bulunmuş

hadi canım yaa neden acaba yaaa allah rahmet etsin

Allah geride kalanlara sabır versin (
en cok da o bebeğe üzüldüm daha 32 yasında yeni anne off bilemiyorum

canım arkadaşlarım topikteki herkezte bi sevinç olumlu gelişmeler var bende mutluyum hamile değilim ama benimde hayatımda güzel şeyler oldu eski arkadaşlar bilirler aşimin babası geçen sene kızımı kaybedince bizi umreye gönderiyodu ama bazı ailevi sebeplerden dolaYI ERTELEMEK ZORUNDA KALMIŞTIM ŞİMDİ VERİLEN SÖZÜN TUTLMA ZAMANI GELDİ HİÇ Bİ AKSİLİK olmazsa martın 13 yolcuyum o mubarek topraklara onun için bayadır tatlı telaşım vardı işlmler için uğraştık şuan sadece ufak tefek alışveriş kaldı onlarıda yavaş yavaş halldeicem allah izin verirse ordan hamile olarak dönmeyi planlıyorum inşallah herşey umduğum gibi olur dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…