ben açamıyorum
sen
esmeray bekleme karaını vermekle bence doğtu olanı yapıyorsun rahim tam olarak hazır olmadan tekrar deneme arkadaşım.
Hannem sen çok özel bir annesin. Sonuna kadar savaşmışsın isyan etmeden ümidini koruyarak... İnşallah bütün melek annelerinin hakettiği mükafatı sen de alacaksın. Pre-implantasyon genetik tanı senin için faydalı olabilir belki. Doktorlar ne diyecek? Bizi de haberda et canım.
kızlar 8yumurta döllenmiş..ama 7si işlemmi görmüş ne??öyle anladım:)şimdilik 3yada 5.gün transferi olcakmış...eğer3.gün hepsi iyi olursa 5.güne gtceklermiş...
doğru söylüyorsun bakma bende soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı silip arkama tabiiki atmadım.Her hastaneye gidişimde her odaya yatışımda hep aklıma geliyor ama hemen başka birşeyle kafamı dağıtıyorum ancak öyle devam edebiliyoruz.Tam transfer zamanındayız strese bize iyi gelmez o nedenle yazdım arkadaşım.Bende de heyecan dorukta ama kafamı dağıtmaya çalışyıroum..
Ya sorma morluk dedinde.dünki clexane iğnemi vurdum birşey yoktu , bugün yaparken fark ettim ki morarmış orası herhalde kasa geldi..geçer herhalde değil mi??Birde 9 ay boyunca bu iğneler olacak artık mor tarlası olur :))):: olsun ama bebeklerimiz için herşey değer canım ne yapalım.
İlaçlarda iç iç bitmiyor..ama devam
papatya maalesef morluklar kolay kolay geçmiyor...ben ilk kasımda başladım clexana dondurulmuş tedavisinde...tam geçti derken ocakta yeniden başladım...göbeğim mosmor oldu...tek olsunda morluklara razıyım...benim hap yutma problemim var..çok zorlanıyorum...bana teradox estrofem benexol ve folibol verdi dr...estrofem günde 6tane...bide vajinal günde 3tane progestan...hepsi için ayrı ayrı alarm yaptım...güya tatildeyim((canım onda sıkıldı açıkçası işte..4yıllık evliyim 3.15tatilimde tedaviyle geçiyor...işte saçmalıyorum arada böyle
Kızlar merhaba...
Bugün dr gittim tekrardan kontrol ettiler rahimde sıvı varmı , karın içinde sıvı varmı OHSS riski varmı diye (daha kontrollü ve temkinli gidiyorlar bu sefer) ve herşey yolundaydı.OHSS gurubunda değilim ve rahimde sıvı yoktu.
Embriologla tekrar konuşuldu.4 tane yumoşlarım çok iyi durumdalarmış ve 1 tanede o 2.kalite diye sınıflandırdıklarıda canlanmış toparlıyormuş.Bugün bile transfer yapabiliriz dediler ama dr dedi yarınıda bekliyelim ve en iyi 2 tanesini seçip sana verelim dediler.
Yarın sabah 9 da hastanedeyim ve büyük gün.Tüm arkadaşlarımdan dualarınızı benden esirgemeyin buna çoookkkk ihtiyacım var , allahım inş herşeyi yolunda götürür ve bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur.
Allahım hayırlı sağlıklısını versin...Tüm isteyenlere nasip etsin..İyiki varsınız arkadaşlarım herkese dualarınız için şimdikten tşk ediyorum
canım benim ne güzel ya hep ikiz annesi olmak istemişimdir ama benim için imkansız seninki tutucak ben buna inanıyorum çok güzel bi anne olacaksın ikizlerine
Sinannuray bence imkansız değil doğal yoldan da ikiz olabilir düşük ihtimal ama imkansız değil canım.
canım doğal yoldan olmayacağı için demedim tek bebeği taşıyamadım kizi taşıyamam diye diyorum ve imkansız görüyorum inşallahta olmaz o zaman kaybetme şansım artıcak
canım doğal yoldan olmayacağı için demedim tek bebeği taşıyamadım kizi taşıyamam diye diyorum ve imkansız görüyorum inşallahta olmaz o zaman kaybetme şansım artıcak
amin inş hiçbirimiz bir daha yaşamayız canım.ama benim doktorum cerrahpaşadan değil.yani ben başka bir şehirdeyim.orda tanıdık vardı o ayalayacak inş testleri ama dr um yok.sorarım olmadı bide muayne olurum.sen yaptırdınmı tahmini ne kadar ödeme yaptın.
Günaydın. Gamze. iyiyim çok şükür. Hamilelik haberini kimseye söylememekle iyi yapmışsın. Bende kimseye söylememiştim. Bana da öyle oluyor sanki söylersem herşey bozulcak gibi geliyor.Sanırım bu da insanların bizim üstümüzde bıraktığı olumsuzluklardan olsa gerek. Öğrenir öğrenmez İlk bu topikteki arkadaşlarıma söylemiştim. Anneme daha iki gün oldu söyleyeli. İşyerinde de arkadaşlar x raydan geçmediğimi görünce anladılar. Eşime kalsa 4. ayın sonuna kadar söylemiyecek. Ama ben anneme söylemeden edemedim. Kadıncağız sürekli benim için üzülüp duruyor zaten. Ona haksızlık ediyorum gibi geldi.günaydın nasılsınız kızlar burda aşırı kar yağıyor ama cok güzel bembeyaz her yer masum bütün kirlenmiş havayı olduğu gibi söktü ben kimseye söylemedim hamile olduğumu dün anneme söyledim tek kimseler bilmiyor biraz zaman gecsin ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz eşimle kendimi hazır hissetmiyorum her kes duyunca sanki büyüsü bozulacak gibi eşim ailesine söylemek istiyor ama ben de biraz zaman ver dedim bana iş yerim yorucu geciyor mecbur söylemek zorundayım müdüre hamile kaldığınızda yardımcı olurum demişti ama dairenin duymasını istemiyorum kafam cok karışık...
Günaydın. Gamze. iyiyim çok şükür. Hamilelik haberini kimseye söylememekle iyi yapmışsın. Bende kimseye söylememiştim. Bana da öyle oluyor sanki söylersem herşey bozulcak gibi geliyor.Sanırım bu da insanların bizim üstümüzde bıraktığı olumsuzluklardan olsa gerek. Öğrenir öğrenmez İlk bu topikteki arkadaşlarıma söylemiştim. Anneme daha iki gün oldu söyleyeli. İşyerinde de arkadaşlar x raydan geçmediğimi görünce anladılar. Eşime kalsa 4. ayın sonuna kadar söylemiyecek. Ama ben anneme söylemeden edemedim. Kadıncağız sürekli benim için üzülüp duruyor zaten. Ona haksızlık ediyorum gibi geldi.
benim de annem hiç unutamıyorum yavrum öldüğünde bir an anneme baktım cok kötüydü tansiyonu cıktı rahatsızlandı hiç benle beraber hiç durmadı cok ağladı ondan gizl,i ağlıyordum beni görmesin d,iye ben,i gördüğünde dayanamadı bende söyledim bana artık üzülmesin sevinsin diye annem kesin kardeşlerime söyler ama ne yapalım)
gamze bende senn gibi düşünüyorum Allahım nasip ederse inaşşalh sadece kendi aileme bi d eşimin ailesine söylemeyei düşünüyorum
bu arada sabah sabah çok üzücü bi haber duydunuzmu bilmem
sunucu defne joy evinde ölü bulunmuş
hadi canım yaa neden acaba yaaa allah rahmet etsin
astım krizi gecrimiş şok oldum sabah sabah(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?