Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sağol bitanem inş temmiz çıkar.inş RABBİM sanada sağlıcakla sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

ayyyyyyyyyyy canım benim ya valla tüylerim diken diken oldu.bende oraları görmeyi çok istiyorum biliyomusun.hac imkanlarımızı aşabilir ama umre ahhhhh umre.çok sevindim inş.herşey dilediğin gibi olur.ne güzel orda ibadetin en güzelini yaparsın ve bol bol dua edersin.valla imrendim bende eşime ne olur imkanlarımızı zorlayıp gidelim orda duamızı edelim diyorum.hatta oraya gitmeden hamileliği düşünmeyelim diyorum.çünkü orda sadece ibadet var ve YARADAna daha yakın olacağımızı düşünüyorum.samimiyetle ibadet ve dua diye düşünüyorum.

canım ne olur inş giderseniz bizede bol bol dua et sen edersin zatende:)isim isim.

canım çok sevindim inş.allahım bizede nasip eder.oralarda bizim içinde dua et.

hannem senn yolculuk ne zaman
canım seni çok merak ediyorum ya aslen nerelisin kaç yaşındasın aylardır azışıyoruz ama

yıl oldu yıl:)
benim ist yolculuğum inş yarın canım benim:)
özel mesajlarına bak:=)

hayırlı yolculuklar cnm
hayırlı haberlerle sevinçli haberlerle gel
profilinde istanbul yazıyo bi de istanbula gidicem deyince nereli oldugunu sordum cnm bnm

papatya transferin gerçekleşmiştir...şimdiden hayırlı olsun:))benide 5.gün transferi olacakmış...cumartesi günü büyük gün benim için:)))inşallah 3gün arayla iyi haberler veririz burdan....

çok sevindim sinannuray....bizim içinde lütfen dua et.....

canım cok sevindim allah bizede nasip etsin bende cok istiyordum bakalım inşallah seneye allah kabul etsin ibadetini inşallah bebişinle gelirsin mübarek topraklardan her şey gönlünce olsun canım sen bunu hakkediyorsun geldiğinde anlatırsın cok güzel yaa bizim için de dua et canım hiç bir şey düşünme sen cok güzel bir karar verdin ordaki anını yaşa

kızlar sabah papatya arkadaşımızla görüştüm transfer çok iyi geçmiş inşallah ikiside sımsıkı tutunacak annesine çok güzel bi ikiz annesi olacak fırsat bulunca o size detayları anlatır

kızlar sabah papatya arkadaşımızla görüştüm transfer çok iyi geçmiş inşallah ikiside sımsıkı tutunacak annesine çok güzel bi ikiz annesi olacak fırsat bulunca o size detayları anlatır

herşeyin yolunda olmasına cok sevindimmm..inşallah iki minnak annesine sıkı sıkı tutunurr..
dualarım onunla..herşey cok güzel olur inşallahh..

Ayy cok güzel seninde yazdigin gibi INSALLAH her sey umdugun gibi olur. Bizlerede dua et canim...
papatya transferin gerçekleşmiştir...şimdiden hayırlı olsun:))benide 5.gün transferi olacakmış...cumartesi günü büyük gün benim için:)))inşallah 3gün arayla iyi haberler veririz burdan....

Canim yaa cumartesi büyük gün geliyor haa.Allahim insallah senin Papatyanin güzel cok güzel haberlerini arka arkaya aliriz INSALLAH. Güzel haberlerle bizlerde cok seviniyoruz.Güzel haberler aliriz insallah canim senden PAPATYA dan ve digerlerinden...

Canım çok sevindim. Allah kabul etsin. Orda yapcağın duaları. İnşallah o kutsal topraklardan gelirken bebeğinle birlikte dönersin. Geçen sene bir arkadaşımın teyzeside Hacdayken hamile olduğunu öğrenmişti.Rabbim sana da nasip etsin.

Ne kadar güzel ne kadar huzurlu bir yolculuk bol bol dua et kendine ve bizlere inşallah çokta güzel haberlerle dönersinn

Ayy çok az kaldı 2 güncük sadece çok heyecanlıı yaa inşallah çok güzel geçicek bol bol dinlenicen ve 12 gün sonra güzel haberi alıcazz

Günaydin selen nasil oldun.Mide bulantilarin biraz hafifledimi yoksa siddetlimi. BEBIS nasil annesi. Hicbir seyden habersiz misil misil uyuyordur o karninda annesi yaa..

Günaydin selen nasil oldun.Mide bulantilarin biraz hafifledimi yoksa siddetlimi. BEBIS nasil annesi. Hicbir seyden habersiz misil misil uyuyordur o karninda annesi yaa..

Günaydın Rüyacım mide bulantılarımda bi farklılık yok henüz hergün hafifler umuduyla bekliyorum bebiş iyidir umarım 1 hafta sonra gidicem o zmn görebilcem..sen nasılsın??

Günaydın Rüyacım mide bulantılarımda bi farklılık yok henüz hergün hafifler umuduyla bekliyorum bebiş iyidir umarım 1 hafta sonra gidicem o zmn görebilcem..sen nasılsın??

Sagol canim iyi diyelim iyi olalim. Bu hafta izinliyim firsattan yararlanip temizlige basladim.Evde olunca birseylerle ugrasmak iyi oluyor. Yoksa hep aklimda OGLUM var. Islerle kendimi oyaliyorum iste. Maalesef kadinlarin isi hic bitmiyor. Coook zor kadin olmak yaa...

papatya hayırlı olsun inşallah bir süre sonra pozitif sonucu bizlerle paylaşacaksın.
Bu arada sinannuraycığım ne güzel umreye gidiyormuşsun. Rabbim kabul etsin. Oralarda tüm melek anneleri için de dua et canım.
İnşallah dediğin gibi gebe olarak dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…