Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Maytaaapppp, geri sayım başladı. Moraller süper olsun bebiş sıkı sıkı tutunsun inşallah.

Can arkadaşlarım siteye giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın. Oğlum yenidoğan sarılığı oldu doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldık şimdi çok şükür evimizdeyiz. Sarılık hala devam ediyor ama fototerapi sınırında değil. Yeni düzenimize uyum sağlamaya çalışıyorum, günde sadece 1-2 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değer. Allah bu güzel duyguları hepinize nasip etsin. Aklım hep sizde. Papatyacım, Maytapcım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Nihsavcım kaybına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin canım, söyleyecek söz bulamıyorum. Sinannuraycım umreye gidiyormuşsun Allah kabul etsin, inşallah oradan gönlündeki muradla dönersin. Hepinizi çok seviyorum, fırsat buldukça yazarım öpüyorum.

Gözünüz aydın,her şey gönlünüzce olsun.Ben oğlumu doğurduğumda sezeryan ağrılarımdan dolayı oğlum uyusun da ayağa kalkmayayım isterdim.Kızlarımı kaybedince hastanede yan odadan gelen bebek seslerini dinledim,ninni gibiydi.Meğer bir bebek için yorulmak ne güzelmiş.Sizin yorgunluğunuz,uykusuzluğunuz çok güzeldir eminim.İyi akşamlar.

canm allahm sağlıklı kucağına almayı nasip etsn ve isteyen herkeze hediye olarak mukafatlandırsın

Peremete tekrar gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza.
Maytap Allah emeklerini boşa çıkarmasın her şey yolunda gitsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Papatya inşallah en kısa zamanda senin hamiş haberlerini alacağız. Allahım yardımcın olsun. Maytap ve senin emeklerini boşa çıkarmasın Allahım herşey yolunda gitsin inşallah.
Sinannuray umreye gidiyormuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Hayırlısı, hayırlı zamanda gelsin inşallah. Orada bizim içinde dua et.

amin canım inşllah bizler de meleklerimizin kardeşlerine kavuşuruz bizde seni cok seviyoruz bebişinle ailenle mutluluğun daim olsun

canm allahm sağlıklı kucağına almayı nasip etsn ve isteyen herkeze hediye olarak mukafatlandırsın

inşallah sağol canım darısı isteyen her kese tek tek hamilelik haberleri geliyor bir başladımı devam ediyor bu ay allahın izniyle baya hyamilelik haberlerini alıcaz

Premete yanılmıyorsam sende de gec döllenmeydi gebelik hafta nı nasıl hesapladın son adet tarihine göre mi yoksa hamile kaldığın günden 2 hafta önce mi :26: bende gec yumutladım 35 günde bir adet oluyorum

mapcim çok tşk ederim allahın izniyle ve sizin dualarınızla inş. hepimiz bebeklerimize kavuşacağız allahın izniyle..

aminn inş. güzelim inş. hayırlısınla sağlıklısınla...oy yerim ben tolganı yerim yerim..Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni çizelgen güzelim...Mete den sonra hamilelik şimdide Tolgacığın canım benim allah tekra tekrar sağlıklı uzun ömürlü yıllar ailece geçirmeni cani gönülden dilerimmm...

eburcum canım benim aminn inş güzelim hayırlısınla sağlıklısınla...

kızlar sabah papatya arkadaşımızla görüştüm transfer çok iyi geçmiş inşallah ikiside sımsıkı tutunacak annesine çok güzel bi ikiz annesi olacak fırsat bulunca o size detayları anlatır
canım arkadaşım çok mutlu ettin beni aramakla ama konuşurken birden kapandı.Daha sonra o numuradan aradım ama ulaşamadım sana..Güzel dileklerin için ve arkadaşlarıma bilgi aktardığın için çok tşk ederim..Allah sanada ümre seferinde hayırlısınla 2 tane bebek nasip ederde dileğin gibi ikiz annesi olursun...

herşeyin yolunda olmasına cok sevindimmm..inşallah iki minnak annesine sıkı sıkı tutunurr..
dualarım onunla..herşey cok güzel olur inşallahh..
sağol gamzecim amin inş...senden de güzel haberler tez zamanda bekliyoruz.

amin inş. rüyacim inş..

Papatya transferin hayırlı olsun arkadaşım güzel haberler vericeksin inşallah bizlere..
amin selencim inş güzelim inş.

canım benim bu çok güzel birşey.Allah hepimize ümreye gitmek nasip etsin.Konuştuk seninle bizimde niyetimiz vardı ama ertledik allah hayırlısınla gidip tüm dualarını kabul etsin ve döndüğünde ikiz keselerinle geri dönüp bize müjdelei haberlerini verirsin.
Allah bu sefer kucağına sağlıklı bebeklerini almana nasip etsin..

papatya transferin gerçekleşmiştir...şimdiden hayırlı olsun:))benide 5.gün transferi olacakmış...cumartesi günü büyük gün benim için:)))inşallah 3gün arayla iyi haberler veririz burdan....
Canım benim çok tşk ederim.Senin kaç tane yumoşun şuan var? Kaç tanesi geldi bugüne kadar?.
Umarım herşey çok güzel geçer transferinde süper olup sımsıkı tutunup annesinr müjdeli haber verir..
Canım allah emanet ol..

Bencede söyeme zamanı veri yeri gelnce söylemek daha olumlu olduğunu düşünüyorum..Allah hayırlsınla sağlıklı kucağına almanı nasip etsin..

Papatyacığım ohss olmaması güzel. Ben senden ve maytaptan çok umutluyum. Yarın inşallah transferin de başarılı olacak ve gebelik haberini bir süre sonra paylaşacaksın. Rahat ol canım.
Aminnn mapcim aminnn inş...

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|36|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|35|KIZ|01.03.2011
|Alicim|29|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|28|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|23|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|23||06.06.2011
|Cici_22|22|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|13||13.08.2011
|Selen_k|10||02.09.2011
|Gamze81|6||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]

Listeyi p.tesi yayınlamıştım am tekrardan yayınlayım eksikler varsa ekliyelim...sevgiler

canlarım inşallah sizde en kısa zamanda üsteki listeye geçeceksiniz...

SİNANNURAY canım ne güzel bir karar bu allahım inşallah dualarını kabul edecek bol bol dua et canım bizede et bebek isteyen herkesede dua et...

Canım benim ne güzel bir haber çok sevindim bizimde hep fikrimizde var inşallah isteyen herkese nasip olur dualarında bizide anacağını biliyorum ama söylemeden edemiyo insan yolculuk martta demek yaklaşık 1 ay sonrasına da benim doğumun olacak bizler içinde dua et hayırlısıyla gelsin kuzular.Çok sevindim çok ...

teşekkürler rüyacım yarın 9da transfer var....dualarınızı bekliyorum...

teşekkürler premete...evinize dönmüşünüz çok sevindim....dualarınızı bekliyoruzz

teşekkürler ebrucu..allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah..........

canım benim bende estrofem kullanıyorum ama günde 2 tane.Sen neden 6 tane kullanıyorsun?
Ama sanırım bu kan değerlerinle alakalıdır.Canım benim evet kolay değil bende ilaç kutusunla sabah öğlen akşam aldığım ilaçları her gün günlük koyuyorum ve ona göre içiyorum.Kan iğnemi yapıyorum Vaginadanda sabah akşam crinone jel..Allah tüm bu emeklerimizin karşılığını nasip etsin güzel arkadaşım hayırlsıınla sağlıklı bebişler nasip etsin bizelere

PAPATYA ben neden 6 tane alıyorum hiç bilmiyorum...en son rahim duvarıda 14dü yanlış hatırlamıyorsam...yani estrofem rahim duvarı kalınlaşması için diye biliyorum..donmuşlarda da kyullanmıştım...vajinadan progestan kullanıyorum...günde 3kez..aynı görevi görüyor jelle galiba..evet tek olsun da bunlar geçiçi dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…