Can arkadaşlarım siteye giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın. Oğlum yenidoğan sarılığı oldu doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldık şimdi çok şükür evimizdeyiz. Sarılık hala devam ediyor ama fototerapi sınırında değil. Yeni düzenimize uyum sağlamaya çalışıyorum, günde sadece 1-2 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değer. Allah bu güzel duyguları hepinize nasip etsin. Aklım hep sizde. Papatyacım, Maytapcım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Nihsavcım kaybına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin canım, söyleyecek söz bulamıyorum. Sinannuraycım umreye gidiyormuşsun Allah kabul etsin, inşallah oradan gönlündeki muradla dönersin. Hepinizi çok seviyorum, fırsat buldukça yazarım öpüyorum.
kızlar hastanede 2 serum yadim veeeeee sonucum cıktı 151.26 hamiliyimmmmmmmmallaha şükürler olsun hala inanamıyorum hepinizi cok seviyorum inşallah en kısa zamanda her kez hamile kalacakkkkk sağlıcakla bebişlerimize kavuşucazz
Can arkadaşlarım siteye giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın. Oğlum yenidoğan sarılığı oldu doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldık şimdi çok şükür evimizdeyiz. Sarılık hala devam ediyor ama fototerapi sınırında değil. Yeni düzenimize uyum sağlamaya çalışıyorum, günde sadece 1-2 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değer. Allah bu güzel duyguları hepinize nasip etsin. Aklım hep sizde. Papatyacım, Maytapcım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Nihsavcım kaybına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin canım, söyleyecek söz bulamıyorum. Sinannuraycım umreye gidiyormuşsun Allah kabul etsin, inşallah oradan gönlündeki muradla dönersin. Hepinizi çok seviyorum, fırsat buldukça yazarım öpüyorum.
canm allahm sağlıklı kucağına almayı nasip etsn ve isteyen herkeze hediye olarak mukafatlandırsın
mapcim çok tşk ederim allahın izniyle ve sizin dualarınızla inş. hepimiz bebeklerimize kavuşacağız allahın izniyle..papatya hayırlı olsun inşallah bir süre sonra pozitif sonucu bizlerle paylaşacaksın.
Bu arada sinannuraycığım ne güzel umreye gidiyormuşsun. Rabbim kabul etsin. Oralarda tüm melek anneleri için de dua et canım.
İnşallah dediğin gibi gebe olarak dönersin.
aminn inş. güzelim inş. hayırlısınla sağlıklısınla...oy yerim ben tolganı yerim yerim..Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni çizelgen güzelim...Mete den sonra hamilelik şimdide Tolgacığın canım benim allah tekra tekrar sağlıklı uzun ömürlü yıllar ailece geçirmeni cani gönülden dilerimmm...Can arkadaşlarım siteye giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın. Oğlum yenidoğan sarılığı oldu doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldık şimdi çok şükür evimizdeyiz. Sarılık hala devam ediyor ama fototerapi sınırında değil. Yeni düzenimize uyum sağlamaya çalışıyorum, günde sadece 1-2 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değer. Allah bu güzel duyguları hepinize nasip etsin. Aklım hep sizde. Papatyacım, Maytapcım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Nihsavcım kaybına çok üzüldüm, Allah sabırlar versin canım, söyleyecek söz bulamıyorum. Sinannuraycım umreye gidiyormuşsun Allah kabul etsin, inşallah oradan gönlündeki muradla dönersin. Hepinizi çok seviyorum, fırsat buldukça yazarım öpüyorum.
eburcum canım benim aminn inş güzelim hayırlısınla sağlıklısınla...Peremete tekrar gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza.
Maytap Allah emeklerini boşa çıkarmasın her şey yolunda gitsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Papatya inşallah en kısa zamanda senin hamiş haberlerini alacağız. Allahım yardımcın olsun. Maytap ve senin emeklerini boşa çıkarmasın Allahım herşey yolunda gitsin inşallah.
Sinannuray umreye gidiyormuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Hayırlısı, hayırlı zamanda gelsin inşallah. Orada bizim içinde dua et.
canım arkadaşım çok mutlu ettin beni aramakla ama konuşurken birden kapandı.Daha sonra o numuradan aradım ama ulaşamadım sana..Güzel dileklerin için ve arkadaşlarıma bilgi aktardığın için çok tşk ederim..Allah sanada ümre seferinde hayırlısınla 2 tane bebek nasip ederde dileğin gibi ikiz annesi olursun...kızlar sabah papatya arkadaşımızla görüştüm transfer çok iyi geçmiş inşallah ikiside sımsıkı tutunacak annesine çok güzel bi ikiz annesi olacak fırsat bulunca o size detayları anlatır
sağol gamzecim amin inş...senden de güzel haberler tez zamanda bekliyoruz.herşeyin yolunda olmasına cok sevindimmm..inşallah iki minnak annesine sıkı sıkı tutunurr..
dualarım onunla..herşey cok güzel olur inşallahh..
amin inş. rüyacim inş..Ayy cok güzel seninde yazdigin gibi INSALLAH her sey umdugun gibi olur. Bizlerede dua et canim...
Canim yaa cumartesi büyük gün geliyor haa.Allahim insallah senin Papatyanin güzel cok güzel haberlerini arka arkaya aliriz INSALLAH. Güzel haberlerle bizlerde cok seviniyoruz.Güzel haberler aliriz insallah canim senden PAPATYA dan ve digerlerinden...
amin selencim inş güzelim inş.Papatya transferin hayırlı olsun arkadaşım güzel haberler vericeksin inşallah bizlere..
canım benim bu çok güzel birşey.Allah hepimize ümreye gitmek nasip etsin.Konuştuk seninle bizimde niyetimiz vardı ama ertledik allah hayırlısınla gidip tüm dualarını kabul etsin ve döndüğünde ikiz keselerinle geri dönüp bize müjdelei haberlerini verirsin.canım arkadaşlarım topikteki herkezte bi sevinç olumlu gelişmeler var bende mutluyum hamile değilim ama benimde hayatımda güzel şeyler oldu eski arkadaşlar bilirler aşimin babası geçen sene kızımı kaybedince bizi umreye gönderiyodu ama bazı ailevi sebeplerden dolaYI ERTELEMEK ZORUNDA KALMIŞTIM ŞİMDİ VERİLEN SÖZÜN TUTLMA ZAMANI GELDİ HİÇ Bİ AKSİLİK olmazsa martın 13 yolcuyum o mubarek topraklara onun için bayadır tatlı telaşım vardı işlmler için uğraştık şuan sadece ufak tefek alışveriş kaldı onlarıda yavaş yavaş halldeicem allah izin verirse ordan hamile olarak dönmeyi planlıyorum inşallah herşey umduğum gibi olur dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canım benim çok tşk ederim.Senin kaç tane yumoşun şuan var? Kaç tanesi geldi bugüne kadar?.papatya transferin gerçekleşmiştir...şimdiden hayırlı olsun:))benide 5.gün transferi olacakmış...cumartesi günü büyük gün benim için:)))inşallah 3gün arayla iyi haberler veririz burdan....
Bencede söyeme zamanı veri yeri gelnce söylemek daha olumlu olduğunu düşünüyorum..Allah hayırlsınla sağlıklı kucağına almanı nasip etsin..günaydın nasılsınız kızlar burda aşırı kar yağıyor ama cok güzel bembeyaz her yer masum bütün kirlenmiş havayı olduğu gibi söktü ben kimseye söylemedim hamile olduğumu dün anneme söyledim tek kimseler bilmiyor biraz zaman gecsin ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz eşimle kendimi hazır hissetmiyorum her kes duyunca sanki büyüsü bozulacak gibi eşim ailesine söylemek istiyor ama ben de biraz zaman ver dedim bana iş yerim yorucu geciyor mecbur söylemek zorundayım müdüre hamile kaldığınızda yardımcı olurum demişti ama dairenin duymasını istemiyorum kafam cok karışık...
Aminnn mapcim aminnn inş...Papatyacığım ohss olmaması güzel. Ben senden ve maytaptan çok umutluyum. Yarın inşallah transferin de başarılı olacak ve gebelik haberini bir süre sonra paylaşacaksın. Rahat ol canım.
evet güzelim ara ara aryıp akibiyet durumu söylüyorlar banada..amin güzelim bu sinyaller hepimiz için olsun sanada banada olsun hayırlısınla sağlıklı bebişler kucağımıza dolsun...benim daha önce 5.güne gtmişti....ozaman dr.arayıp bunlar 5.güne gider demişti ve gtmişti:))şimdi embriliyog aradı..bölündüler takipteyiz...yarın yine ararız dedi..aama netten araştırdığıma göre herkesi embriliyog arayıp bilgilendiriyor..yani normali bu...bende dr. aramayınca korkmuştum açıkçası....
senin için çok sevindim..demmekki hayırlı sonuçlanacak..şimdiden sinyalleri veriyorhakkımızda ennn hayırlısı olsun inşallah
amin güzzelim amin hepimizin duaları kabul olsun..tamam canımm güle gülee yarına güzel haberlerle gel inş..
allahım ettiğin dularını kabul etsin canımm inşalah bütün güzellikler seninle olsunn..
kalbim dualarım seninle canımm allah emanet ol..
canım benim bende estrofem kullanıyorum ama günde 2 tane.Sen neden 6 tane kullanıyorsun?doğru söylüyorsun bakma bende soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı silip arkama tabiiki atmadım.Her hastaneye gidişimde her odaya yatışımda hep aklıma geliyor ama hemen başka birşeyle kafamı dağıtıyorum ancak öyle devam edebiliyoruz.Tam transfer zamanındayız strese bize iyi gelmez o nedenle yazdım arkadaşım.Bende de heyecan dorukta ama kafamı dağıtmaya çalışyıroum..
Ya sorma morluk dedinde.dünki clexane iğnemi vurdum birşey yoktu , bugün yaparken fark ettim ki morarmış orası herhalde kasa geldi..geçer herhalde değil mi??Birde 9 ay boyunca bu iğneler olacak artık mor tarlası olur :))):: olsun ama bebeklerimiz için herşey değer canım ne yapalım.
İlaçlarda iç iç bitmiyor..ama devam
papatya maalesef morluklar kolay kolay geçmiyor...ben ilk kasımda başladım clexana dondurulmuş tedavisinde...tam geçti derken ocakta yeniden başladım...göbeğim mosmor oldu...tek olsunda morluklara razıyım...benim hap yutma problemim var..çok zorlanıyorum...bana teradox estrofem benexol ve folibol verdi dr...estrofem günde 6tane...bide vajinal günde 3tane progestan...hepsi için ayrı ayrı alarm yaptım...güya tatildeyim((canım onda sıkıldı açıkçası işte..4yıllık evliyim 3.15tatilimde tedaviyle geçiyor...işte saçmalıyorum arada böyle
Ama sanırım bu kan değerlerinle alakalıdır.Canım benim evet kolay değil bende ilaç kutusunla sabah öğlen akşam aldığım ilaçları her gün günlük koyuyorum ve ona göre içiyorum.Kan iğnemi yapıyorum Vaginadanda sabah akşam crinone jel..Allah tüm bu emeklerimizin karşılığını nasip etsin güzel arkadaşım hayırlsıınla sağlıklı bebişler nasip etsin bizelere
gamzecim çok tşk ederim allah razı olsun güzelim aminnncanım dualarımız seninle hayırlısıyla her şey cok güzel olucak sanki bende yarın trasvere gidiceem cok heyecanlandım aklıma tüp bebek maceram geldi stresli bir sürec ama sonuç genel olarak cok güzel allah emeklerin karşılığını verecektir canım sadece ona sığın allah yardımcın olsun hiç bir şeyi kafana takma rahat ol bu kadar insan senin ve maytap için dua ediyoruz inşallah her şey cok güzel olucak
amin güzelim inş hayırlısınla sağlıklısınlaa sanada güzel rabbim tez zamanda nasip etsinnn ikizzzcanım benim ne güzel ya hep ikiz annesi olmak istemişimdir ama benim için imkansız seninki tutucak ben buna inanıyorum çok güzel bi anne olacaksın ikizlerine
çok tşk ederimcanım benimmm duş alıp dua edecekmişşşşş:)ALLAH şimdiden kabul etsin tatlım.
arkadaşşarım nette giremediğimden 3 gündür cevaplarım birikmiş ve umarım eksiklerim kalmamıştır.Hepinize ayrı ayrı dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok tşk ederimm...
Beni yanlız bırakmadığınız için allah razı olsun allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün ve sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...
Hepinizi çok öpüyorum
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|36|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|35|KIZ|01.03.2011
|Alicim|29|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|28|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|23|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|23||06.06.2011
|Cici_22|22|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|13||13.08.2011
|Selen_k|10||02.09.2011
|Gamze81|6||27.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]
Listeyi p.tesi yayınlamıştım am tekrardan yayınlayım eksikler varsa ekliyelim...sevgiler
canım arkadaşlarım topikteki herkezte bi sevinç olumlu gelişmeler var bende mutluyum hamile değilim ama benimde hayatımda güzel şeyler oldu eski arkadaşlar bilirler aşimin babası geçen sene kızımı kaybedince bizi umreye gönderiyodu ama bazı ailevi sebeplerden dolaYI ERTELEMEK ZORUNDA KALMIŞTIM ŞİMDİ VERİLEN SÖZÜN TUTLMA ZAMANI GELDİ HİÇ Bİ AKSİLİK olmazsa martın 13 yolcuyum o mubarek topraklara onun için bayadır tatlı telaşım vardı işlmler için uğraştık şuan sadece ufak tefek alışveriş kaldı onlarıda yavaş yavaş halldeicem allah izin verirse ordan hamile olarak dönmeyi planlıyorum inşallah herşey umduğum gibi olur dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Ayy cok güzel seninde yazdigin gibi INSALLAH her sey umdugun gibi olur. Bizlerede dua et canim...
Canim yaa cumartesi büyük gün geliyor haa.Allahim insallah senin Papatyanin güzel cok güzel haberlerini arka arkaya aliriz INSALLAH. Güzel haberlerle bizlerde cok seviniyoruz.Güzel haberler aliriz insallah canim senden PAPATYA dan ve digerlerinden...
Ayy çok az kaldı 2 güncük sadece çok heyecanlıı yaa inşallah çok güzel geçicek bol bol dinlenicen ve 12 gün sonra güzel haberi alıcazz
canlarım inşallah sizde en kısa zamanda üsteki listeye geçeceksiniz...
Peremete tekrar gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza.
Maytap Allah emeklerini boşa çıkarmasın her şey yolunda gitsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Papatya inşallah en kısa zamanda senin hamiş haberlerini alacağız. Allahım yardımcın olsun. Maytap ve senin emeklerini boşa çıkarmasın Allahım herşey yolunda gitsin inşallah.
Sinannuray umreye gidiyormuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Hayırlısı, hayırlı zamanda gelsin inşallah. Orada bizim içinde dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?