bende ikizlerime doğum yaptığımda kızımın ağlama sesini duymuştum beni en çok etkileyen oydu rüyamda görmeyi çok istedim ve gördümde rüyamda da ağlıyo sonra o küçücük şey annecim diyo bana bende kucağıma alıyorum onu sarılıyorum ondan sonrada hiç görmedim yavrularımı oğlumu da görmeyi çok isterdim eşim telefona resmini çekmiş ben görmiyim diye gözümün önünde sildi onları görmeyi çok istiyodum ama son şansımı da kaybettim keşke doğudklarında görseydim yavrularımı çok pişmanım 40 gün oldu ama her geçen gün daha zor geliyo bazen deliricek gibi oluyorum hepimize allah sabır versin
sevgili premete ve sevgili aabeyazmelek, ve tüm kader arkadaşı melek anneleri
beni bu günlerde en iyi anlayan (hatta tek anlayan) sizlersiniz. Yüzünüzü hiç görmesem de gerçek arkadaşlarım sizler oldunuz. İyi ki varsınız iyi ki bu forum var yoksa dayanmam çok daha zor olurdu buna eminim. Yazdıklarınızı göz yaşları ile okudum. Bu acı hiç bitmeyecek. Pişmanlıklar, keşkeler, doktoru suçlamalar, kendimi suçlamalar... Birşey yemek bile canımı acıtıyor. Onlara gitmeliydi bu diyorum onların hakkını yiyormuşum gibi geliyor. Bir de sabah uyanmaktan nefret ediyorum. Hep karnımı yokluyorum acaba tüm bunlar bir kabus muydu? Bebişler hala karnımda mı diye? Aslında sorunun cevabını bile bile yapıyorum bunu. mafoldumbenEvimiz neşe ve umut evinden ölüm evine dönüşüverdi. Bu acıları hiç yaşamayanlar var, benim suçum neydi? Bebeklerimin suçu neydi? Sorular bitmiyor; dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum: KÖTÜ KADER.senağlama
ne güsel şeyler yazmışsın.eminim sende o günlerde böyle düşünüyordun.ne güsel zaman geçmiş.tekrar düşünmüyomusun.ben olsam hemen başlardım tekrar hamilelik için uğraşırdım.inşallah bizimde zaman geçer bir an öncede önümüze bakarız yeni umutlarla
Canım ben de ilk başlarda neden ben diye sordum hep, ne günah işledim de Allah bana bunları yaşattı diye düşündüm hatta Allah'a isyan ettiğim günlerim de olmuştur sonra düşündüm de başımıza iyi bir şey geldiği zaman neden ben diye sormuyoruz hiç. Mesela ben eşimi çok seviyorum ama neden Allah onu benim karşıma çıkardı ne sevap işledim de o benim eşim oldu diye düşünmedim hiç. İyilik de kötülük de insanlar için. İnsanlar çok garip yaratıklar herşeyi yönlendirebilecek gücümüz var gibi hissediyoruz ama hayat karşısında o kadar aciziz ki aslında, kuru bir yaprak gibi kaderin bizi savurduğu yöne doğru uçuşuyoruz, hiçbir gücümüz hiçbir etkimiz yok ona karşı. Soru sorma başına gelen diğer iyi şeyler ve kötü şeyler gibi bunun da bir nedeni yok, hele bunda senin suçun hiç yok.
Evet canım hissettiklerimi, yaşadıklarımı yazdım size ve emin ol bütün melek anneleri aynı yollardan geçiyor. Ben sezeryanlı olduğum için beklemedeydim artık 9 ay doldu kısmetse bu ay çalışmalara başlıyorum bakalım Allah tekrar ne zaman nasip edecek. İnşallah hepimiz tekrar anne oluruz. Kalbimizi temiz tutup Allah'tan dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor ama inanıyorum ki hepimiz sabrımızın karşılığını alacağız.
premetecim çok sağol güzel yazın için.
ben de evde kaldıkça bunalıma girdiğimin farkındayım hatta sık sık intiharı düşünmeye başlıyor insan
ama eşim var kardeşim var onları bırakamam,
işe geri dönmek tek çıkar yol ama sanki birşey beni tutuyor o şeyden kurtulunca döneceğim işe.
ben de ikiz bebeişlerimi görmediğime çok pişmanım, İLSENİM.
benim de eşim gördü sorup duruyorum nasılardı? kime benziyorlardı? büyüklükleri ne kadardı? ama verdiği cevaplar tatmin etmiyor hiç. sesi öyle acı dolu oluyor ki ben de soramıyorum artık.
sevemeden öpüp koklayamadan 5 ay karnımda taşıdığım bebişlerimi toprağa koydum.
1 yıl önce de ağabeyleri gİtmişti.
HERŞEYİMİ VARIMI YOĞUMU ALSINLAR. BEN BEBEKLERİMİ İSTİYORUUUUUMMMMMM...
sevgili premete ve sevgili aabeyazmelek, ve tüm kader arkadaşı melek anneleri
beni bu günlerde en iyi anlayan (hatta tek anlayan) sizlersiniz. Yüzünüzü hiç görmesem de gerçek arkadaşlarım sizler oldunuz. İyi ki varsınız iyi ki bu forum var yoksa dayanmam çok daha zor olurdu buna eminim. Yazdıklarınızı göz yaşları ile okudum. Bu acı hiç bitmeyecek. Pişmanlıklar, keşkeler, doktoru suçlamalar, kendimi suçlamalar... Birşey yemek bile canımı acıtıyor. Onlara gitmeliydi bu diyorum onların hakkını yiyormuşum gibi geliyor. Bir de sabah uyanmaktan nefret ediyorum. Hep karnımı yokluyorum acaba tüm bunlar bir kabus muydu? Bebişler hala karnımda mı diye? Aslında sorunun cevabını bile bile yapıyorum bunu. mafoldumbenEvimiz neşe ve umut evinden ölüm evine dönüşüverdi. Bu acıları hiç yaşamayanlar var, benim suçum neydi? Bebeklerimin suçu neydi? Sorular bitmiyor; dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum: KÖTÜ KADER.senağlama
bende ikizlerime doğum yaptığımda kızımın ağlama sesini duymuştum beni en çok etkileyen oydu rüyamda görmeyi çok istedim ve gördümde rüyamda da ağlıyo sonra o küçücük şey annecim diyo bana bende kucağıma alıyorum onu sarılıyorum ondan sonrada hiç görmedim yavrularımı oğlumu da görmeyi çok isterdim eşim telefona resmini çekmiş ben görmiyim diye gözümün önünde sildi onları görmeyi çok istiyodum ama son şansımı da kaybettim keşke doğudklarında görseydim yavrularımı çok pişmanım 40 gün oldu ama her geçen gün daha zor geliyo bazen deliricek gibi oluyorum hepimize allah sabır versin
canım benim inş. geçeçek bu dönem.
bende bir ay falan çok kötüydüm eşim
illede markete gidelim diyordu onu bile istemiyordum
ama baktım olmuyor evde tek kaldıkca aglıyorum canım yanıyor.
ben çalışmıyorum.evhanımıyım.komşuluk ilişkilermi artırdım
hiç görüşmediğim arkadaşları aradım
gnlere girdim.
bu ğünlerde pek evde değilim
biraz olsun iyiyim unuttummu aslaaaa
ama eski kadar güçsüz değilim sanki
rahatlıkla bebek konusunda konuşabiliyorum
CANIM NE GUZEL GORMUSSUN YAVRUNU GERCEK GIBI OLUYOR SANKI DIMI GERCEKTEN YASIYORMUSSUN O ANI GIBI BENDE KURBAN AREFESINDE GORMUSTUM OGLUMU AHH AHHHH....Svgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama
CANIM ACILARI ASLA GITMIOR AZALMIOR BEN HALA DURUP DURUP AGLIORUM FILMLERDEKI DIZILERDEKI INSANLARIN BILE COCUKLARI OLUNCE HICKIRA HICKIRA AGLIORUM EVET PREMETECI DE DEMIS YERI GELINCE GULUYORSUN BILE SONRA KENDINE KIZIP KUSUYOSUN BEN YAVRUMU KAYBETTIP NASIL GULERIM BU BANA HARAM OLMALI DIYORSUN AMA HAYAT BU HER SEYI YASIYACAGIZ MALESEF COK ZOR AMA BU BOYLE BITANEMSvgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama[/QUOT
canım benim seni çok ii anlıyorum.benimde 14 gün oldu daha kızım gideli.acım gün geçtikçe sanki büyüyor içimde.14 gündür evden çıkmadım.içimden gelmiyor.dün canım kızım yağmurumu gördüm rüyamda.öldü dediler kızın bana.daha sonra topraktan çıkarıp yaşıyo dediler rüyamda.bugün çok ağladımm.bu rüya çok etkiledi beni hemde çokk.soonunda tekrar öldü dediler rüyamda.ne acıymış bebeğimi kaybetmek.hala bazı şeyleri aşamadım.artık eşimdede sabır kalmadı benle uğraşmaktan.hergün yanımda oldu.ama oda yeter diyo.nasip diyo.kendime gelmem gerektiğini söylüyo..ne yapcağımı bilmiyorum.içimin acısı geçmiyorr..
CANIMYA BOYLE DUSUNME SAKIN SEN NE YAPACAKSINKI NIYE KIRILSINLAR SANA BIZ ONLARI KORUYUP KOLLAMAK ICIN NELER YAPTIK VICDANIMIZ RAHAT COK EMEK VERDIK AMA RABBIM NE DEMISSE O OLUR BIZE BUNU UYGUN GORMUS ELDEN BIRSEY GELMEZ INSALLAH HICBIRIMIZ BIRDAHA AYNI ACILARI YASAMAYIZ VE SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAKLARIZ EVLATLARIMIZIMap ve Yelz ne kadar şanlısınız. Benim oğlum gideli 6 ay oldu. Ben de onu bir kerecik rüyamda görebilmek için her gece dua ediyorum ama daha hiç rüyama gelmedi. Acaba onu kızdıracak, küstürecek birşey mi yapıyorum da gelmiyor diye merak ediyorum. Onu çok özlüyorum. Dün yine küvezdeyken çekilmiş videolarını izledim, ekranın üzerinden okşadım onu, hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama yine de onu içimde hissettiğim, gördüğüm, dokunabildiğim günlerim için Allah'a şükrediyorum.
CANIM AKLINA GELIP DUSUNUP YAZDIGIN ICIN TESEKKURLER PREMETECIM SANADA AYRICA TESEKKURLER CANIM UNUTMAMISSIN SENDE SU SAATE KADAR OLMADIM BAKALIM NASIP NE UMITLIYIM NE UMITSIZ KARARSIZIM YANI YARIN KAN TESTI YAPTIRICAM BUGECE OLMAZSA INSALLAH VARDIR YADA FAZLA BEKLETMEZArkadaslar limburg hamilemi kesinlestimi ay inşallah ya
SAKIN BOYLE SEYLERI DUSUNMEEEEEE SAKINNNN BU BIZIM SINAVIMIZ VE SABIRLA TEVEKKULLE ATLATMALIYIZ YASADIKLARIMIZ COK ZOR COK ACI ATES DUSTUGU YERI YAKIYOR KIMSE BIZI BIZIM GIBI ANLAMIYOR AMA SABREDIP MUKAFATINI ALACAGIZ YA BU DUNYADA YADA OBUR DUNYADA INSAALLAH BIRDE BIRSEY OGRNDIM HEP DIORUZ YA COCUKLARIMIZ BIZE OBUR DUNYADA SEFAATCI OLACAK DIYE EGER BIZ SABIRLI OLUP ISYAN ETMEZSEK OLUYORLARMIS KI BENCE COK DOGRU SEN ISYAN ET ET SONRA YAVRUNA KAVUSMAYI BEKLE CANIM YAVRUNA KAVUSMAK ICIN SABIRRpremetecim çok sağol güzel yazın için.
ben de evde kaldıkça bunalıma girdiğimin farkındayım hatta sık sık intiharı düşünmeye başlıyor insan
ama eşim var kardeşim var onları bırakamam,
işe geri dönmek tek çıkar yol ama sanki birşey beni tutuyor o şeyden kurtulunca döneceğim işe.
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM 5 DEN BUYUK OLDUGU ICIN HAMILESIN GEC DOLLENME OLMUS OLABILIR SEN IKI GUN SONRA TESTINI YENILE DEGERLERDE KATLAMA VARMI BAKALIMkızlar benim adetim 1 gün gecti kan werdim sonuc 17 cıktı simdi e gün gecti hala olmadım hamilemiyim ama deger cok mu düşük idrar testi ne zmana yapayım yardım edin
CANIM ACCINI DESMEK ISTEMEM SAKIN YANLIS ANLAMA BASIN SAGOLSUN COK ZOR COK ACI RABBIM SABIRLAR VERSIN AMA KESKE GORSEYDIN YAVRULARINIbende ikizlerime doğum yaptığımda kızımın ağlama sesini duymuştum beni en çok etkileyen oydu rüyamda görmeyi çok istedim ve gördümde rüyamda da ağlıyo sonra o küçücük şey annecim diyo bana bende kucağıma alıyorum onu sarılıyorum ondan sonrada hiç görmedim yavrularımı oğlumu da görmeyi çok isterdim eşim telefona resmini çekmiş ben görmiyim diye gözümün önünde sildi onları görmeyi çok istiyodum ama son şansımı da kaybettim keşke doğudklarında görseydim yavrularımı çok pişmanım 40 gün oldu ama her geçen gün daha zor geliyo bazen deliricek gibi oluyorum hepimize allah sabır versin
BENIM SIZINKILERDENDE ERKENDI 23 HAFTALIKTIM HIC SANSI OLMADIGI ICIN KUVEZE KOYSALARDA BIR ISE YARAMIYCAKTI O YUZDEN DOGUM OLUR OLMAZ KUCAKLADIM BEN YAVRUMU ONA DOKUNDUM KOKLADIM DAHA SONRADA 3 KEZ DAHA ISTEDIM GETIRDLER TABII SON IKISINDE YASAMIORDU OGLUM HIC AMA HI GOZUMUN ONUNDEN GITMEDI AMA HIC PISMAN DEGILIM IYIKI KUCAGIMA ALMISIM BN ONU 5.5 AY KARNIMDA TASIMISIM VE 4 SENE BEKLEMISIM GORMEK EN DOGAL HAKKIMDI DAHA SONRA FOTOGRAFLARINI CEKMISLERDI 16 17 TANE CD YAPMISLAR HASTENEDE BIGISAYARIMA YUKLEDIM OGLUMU OZLEDIKCE BAKIORUM ONLARA....
CANIM ISINE KARISAMAM HERSEY SENIN KARARIN TABI AMA BEN 1 KASIMDA DOGUM YAPTIM ONCEKI GUN DR GITTIM HERSEYE BAKTI ELLEDE MUAYENE YAPTI ULTROSONLADA BAKTI RAHIM COKTAN TOPLANMIS PLESANTADAN FALAN HICBIRSEY KALMAMIS HERSEY TEMIZ DEDI YANI YENIDEN HAMILE KALABILMEM ICIN HICBIR SORUN YOK DENEYEBILIRSIN DEDI AKLINDA BULUNSUNah canım benim aynı duyguları yaşıyoruz gerçekten.bende öyle hayat boş geliyo.sabah uyanmak bile istemiyorum.olmuyo olmuyo.sanki zaman hiç ilerlemiyor.acımız çok taze allahım sabır versin hepimize.ama bence sen işe başla evde bende dura dura kafayı yicem.ben çalışmıyorumda.kurslara felan yazılsammı diyorum en azından şu 4 ay bi geçsin diye tekrar yeni bebek istiyorum.ben 1 yıl felan bekleyemicem inan asır gibi geliyor 1 yıl diyince insanlar.bende aşamıyorum 17 gün oldu bebeğimi kaybedeli dışarı çıkmadım bile çıkasım gelmiyo insanlarla konuşmak istemiyorum.eşim bile çok uğraştı benle ii olmam için ama oda artık yeter diyo.böyle yaşanmaz diyo.artık hayata dönmeliyiz diyo.nasıl yapıcam ben ya.eşimede üzülüyorum onun destek olduğu kadar ben ona hiç destek olamadım.ne yapıcam bende bilmiyorum
İLSENİM, kader ortağı arkadaşım benim,
ikimiz de 3 canımızı yitirmişiz
hepsini suyum erken geldiği için kaybettim, sanırım seninki de öyleydi.
ben çok araştırdım sonra, neden diye.
enfeksiyon diyorlar ama bazı kadınlarda enfeksiyon olduğu halde suları gelmiyormuş bazısının geliyormuş, suyu gelenlerde kesenin yapısında faklılık varmış ve bunun da tedavisi yokmuş
hatta bir çalışma yapılmış enfeksiyon tedavi edilse bile bu kadınlarda sular yine geliyormuş
eğer bir gebe sularının gelmesi nedeni ile bebek kaybederse bunun sonraki gebelikte de olma ihtimali artıyormuş
Ben de bunları öğrendikçe senin gibi gebe kalmaktan korkmaya başladım zaten doktorlar da normal yoldan gebe kalma olasılığımın çok çok az olduğunu söyledi.
Keşke hiç evlenmeseydim eşim de çok acılar çekti.
Artık bir bebek daha kaybetmek istemiyorum bunun da tek bir yolu var gebe olmamak.
BNIMDE SEBEBIM BUYDU SUYUM TAMAMEN GELMEMISTI FAKAT SIZINTI AKINTI SEKLINDEYDI O ZAMAN O PATLAK YERDEN ENFEKSION KAPMISIM
VE LUTFEN KARAMSAR OLMA YENIDEN DENE INSALLAH GELIR FAZLA BEKLETMEDEN BEN DOGUM YAPTIM BIR GUN SONRA YENIDEN ISTIYORUM DIYE BAGIRMAYA BASLADIM OGLUMU TASIYP ONU DOGURUP KUCAGIMA ALIP SONRA EVE BOS DONMEK COK KOYDU BANA SIMDI SAPLANTI HALDE COCUK ISTIYORUM INSALLAH RABBIM NASIP EDER YENIDEN HEPIMIZE
ya zaman nasıl geçecek bilmiyorumki.geçmiyo sanki.bende sezeryanla oldum ama 9 ay bekliyecek takatim yok inanki.bazı arkadaşlarım 4.ayında hamile kalıp doğum yaptılar.inşallah hayırlısıyla zaman geçerde kendimize geliriz .dayanamıyorum yoksa
canım benim inş. geçeçek bu dönem.
bende bir ay falan çok kötüydüm eşim
illede markete gidelim diyordu onu bile istemiyordum
ama baktım olmuyor evde tek kaldıkca aglıyorum canım yanıyor.
ben çalışmıyorum.evhanımıyım.komşuluk ilişkilermi artırdım
hiç görüşmediğim arkadaşları aradım
gnlere girdim.
bu ğünlerde pek evde değilim
biraz olsun iyiyim unuttummu aslaaaa
ama eski kadar güçsüz değilim sanki
rahatlıkla bebek konusunda konuşabiliyorum
İlsenim sabrın bol olsun. Eskisi gibi olmak mümkün değil ama daha iyi olacağın günlerin olacaktır. O zaman bu düşüncelerin de değişir belki.benimde beş buçuk aylıktı ikizlerim iki sene öncede 24 haftalık kızımı kaybettim hiç bir şey umrumda değil artık bebeklerimi kaybettikten sonra hiç bişey canımı acıtamıyor hayata kendime kaderime çok sinirliyim tekrar hamile kalmak bile istemiyorum herşey gözüme batıyor kimsenin ne mutluluğunu ne de üzüntüsünü paylaşmak istemiyorum sadece bebeklerimi düşünüyorum onlar olsaydı keşke bende çocuklarımı alıp gezmeye gitseydim herşey ne kadar sıkıcı ve boş umarım eskisi gibi olabilrim
Ben yazmasamda okuyorum sizi
diyorum Allahım acılarını dindir hepsine evlat gönder diyorum okuyorum okuyorum ağlıyorum dua ediyorum hamilelerin duaları kabul olur derler
limburg hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
map; Basiniz sqolsun
bı arkadasım 18. Haftada suları geldi ikizdi tüp ikizi
tek kese açık digeri kapalıalmak isteidler aldırmadı hayatı tehlikeis vardı enf anneye bulasir diye
18.haftadan beri hcttepede yattı. 26+4 gunlukken doum sancıları başladı
ve engellenemedi dogum yaptı kesesi açık olan bebek yani Yusuf 2 saat yaşadıoteki bebek yani Muhammed mustfa 36 saat yasamış kese açık oldu için kda enf kapmış ciğerleri kapmış da doğusu
dilerim sizede inada Allah yeniden Allah nasip etsin ama sonu olmaisn hiç sonsuzluğa dünyaya önce bebekleirnizle mutlu Mesut yasayın
arkadasım çok üzgün biz ayniydik onunla 31+5 bugün onunla kkjustujlairmiz aklıma geliyo dayanamıyorum ki onu düşünemiyorum oda yakında sizin aranıza girecektir okuyor biliyorum ama yazmıyor
Sevgili Limburg, iyi dileklerin için sağol canım. Ben ilk gebeliğimi de aynı sebepten kaybettim. Onu kaybettikten sonra hemen araştırmalara başladım tekrar ne zaman gebe kalabilirim diye, tutkuyla istedim yeniden gebe kalmayı. O zaman beni kimse uyarmamıştı bu durum tekrarlayabilir diyen olmadı Tabii kimse moral bozmak istemiyor. Bu gebeliğimdeki takiplerimde de doktor her seferinde rahatlattı beni. Sonuçta o kadar rahatladım ki, enfeksiyon gelişmiş. Kesem patlayınca şok oldum. Her şey 2 gün içinde bitti. 5 ay boyunca verdiğim emeklerim, umutlarım, hayallerim hepsi uçup gitti. Geriye kalan koca bir boşluk, koca bir acı. O zaman biri çıkıp söyleseydi tekrar gebe kalabilmek için tedavi olmazdım. Sadece bu acıyı yaşamamak için değil, o minicik masumların canı gitmesin diye...
Sen de eğer gebeysen ya da gelecekte gebe kalırsan çok dikkatli ol mutlaka birkaç doktora git. Aslında bu tüm anne adayları için geçerli ama bizim gibi durumları yaşayanlarda gebelik tam bir kumar. Birincinin acısını ikinci ile bitirmeye çalışırken daha büyük geri dönülmez acılara gark oldum...Bu kumarı kaybettim ben. GEBE KALMAK KAYBETMEYİ GÖZE ALMAK ASLINDA. Ben bir kez daha kaybetmeyi göze alamayacak kadar yorgunun ve korkuyorum. mafoldumben
Benim doktorun riskli gebelikler uzmanı ben arkadasımı ona anlatmıştım
oda illa enf olmasına gerek yok sebebsizde slar geliyor demişti
k arkasdkada aynı zamanda benim Dr hicasiymis Timur gurgan ilgilenmişti üreme baskanı kendisi ama olmadı inşallah tekrarlamaz onunda sizlerinde
Ben yazmasamda okuyorum sizi
diyorum Allahım acılarını dindir hepsine evlat gönder diyorum okuyorum okuyorum ağlıyorum dua ediyorum hamilelerin duaları kabul olur derler
limburg hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
map; Basiniz sqolsun
bı arkadasım 18. Haftada suları geldi ikizdi tüp ikizi
tek kese açık digeri kapalıalmak isteidler aldırmadı hayatı tehlikeis vardı enf anneye bulasir diye
18.haftadan beri hcttepede yattı. 26+4 gunlukken doum sancıları başladı
ve engellenemedi dogum yaptı kesesi açık olan bebek yani Yusuf 2 saat yaşadıoteki bebek yani Muhammed mustfa 36 saat yasamış kese açık oldu için kda enf kapmış ciğerleri kapmış da doğusu
dilerim sizede inada Allah yeniden Allah nasip etsin ama sonu olmaisn hiç sonsuzluğa dünyaya önce bebekleirnizle mutlu Mesut yasayın
arkadasım çok üzgün biz ayniydik onunla 31+5 bugün onunla kkjustujlairmiz aklıma geliyo dayanamıyorum ki onu düşünemiyorum oda yakında sizin aranıza girecektir okuyor biliyorum ama yazmıyor
CANIM NE GUZEL GORMUSSUN YAVRUNU GERCEK GIBI OLUYOR SANKI DIMI GERCEKTEN YASIYORMUSSUN O ANI GIBI BENDE KURBAN AREFESINDE GORMUSTUM OGLUMU AHH AHHHH....
CANIM ACILARI ASLA GITMIOR AZALMIOR BEN HALA DURUP DURUP AGLIORUM FILMLERDEKI DIZILERDEKI INSANLARIN BILE COCUKLARI OLUNCE HICKIRA HICKIRA AGLIORUM EVET PREMETECI DE DEMIS YERI GELINCE GULUYORSUN BILE SONRA KENDINE KIZIP KUSUYOSUN BEN YAVRUMU KAYBETTIP NASIL GULERIM BU BANA HARAM OLMALI DIYORSUN AMA HAYAT BU HER SEYI YASIYACAGIZ MALESEF COK ZOR AMA BU BOYLE BITANEM
CANIMYA BOYLE DUSUNME SAKIN SEN NE YAPACAKSINKI NIYE KIRILSINLAR SANA BIZ ONLARI KORUYUP KOLLAMAK ICIN NELER YAPTIK VICDANIMIZ RAHAT COK EMEK VERDIK AMA RABBIM NE DEMISSE O OLUR BIZE BUNU UYGUN GORMUS ELDEN BIRSEY GELMEZ INSALLAH HICBIRIMIZ BIRDAHA AYNI ACILARI YASAMAYIZ VE SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAKLARIZ EVLATLARIMIZI
CANIM AKLINA GELIP DUSUNUP YAZDIGIN ICIN TESEKKURLER PREMETECIM SANADA AYRICA TESEKKURLER CANIM UNUTMAMISSIN SENDE SU SAATE KADAR OLMADIM BAKALIM NASIP NE UMITLIYIM NE UMITSIZ KARARSIZIM YANI YARIN KAN TESTI YAPTIRICAM BUGECE OLMAZSA INSALLAH VARDIR YADA FAZLA BEKLETMEZ
SAKIN BOYLE SEYLERI DUSUNMEEEEEE SAKINNNN BU BIZIM SINAVIMIZ VE SABIRLA TEVEKKULLE ATLATMALIYIZ YASADIKLARIMIZ COK ZOR COK ACI ATES DUSTUGU YERI YAKIYOR KIMSE BIZI BIZIM GIBI ANLAMIYOR AMA SABREDIP MUKAFATINI ALACAGIZ YA BU DUNYADA YADA OBUR DUNYADA INSAALLAH BIRDE BIRSEY OGRNDIM HEP DIORUZ YA COCUKLARIMIZ BIZE OBUR DUNYADA SEFAATCI OLACAK DIYE EGER BIZ SABIRLI OLUP ISYAN ETMEZSEK OLUYORLARMIS KI BENCE COK DOGRU SEN ISYAN ET ET SONRA YAVRUNA KAVUSMAYI BEKLE CANIM YAVRUNA KAVUSMAK ICIN SABIRR
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM 5 DEN BUYUK OLDUGU ICIN HAMILESIN GEC DOLLENME OLMUS OLABILIR SEN IKI GUN SONRA TESTINI YENILE DEGERLERDE KATLAMA VARMI BAKALIM
CANIM ACCINI DESMEK ISTEMEM SAKIN YANLIS ANLAMA BASIN SAGOLSUN COK ZOR COK ACI RABBIM SABIRLAR VERSIN AMA KESKE GORSEYDIN YAVRULARINI
BENIM SIZINKILERDENDE ERKENDI 23 HAFTALIKTIM HIC SANSI OLMADIGI ICIN KUVEZE KOYSALARDA BIR ISE YARAMIYCAKTI O YUZDEN DOGUM OLUR OLMAZ KUCAKLADIM BEN YAVRUMU ONA DOKUNDUM KOKLADIM DAHA SONRADA 3 KEZ DAHA ISTEDIM GETIRDLER TABII SON IKISINDE YASAMIORDU OGLUM HIC AMA HI GOZUMUN ONUNDEN GITMEDI AMA HIC PISMAN DEGILIM IYIKI KUCAGIMA ALMISIM BN ONU 5.5 AY KARNIMDA TASIMISIM VE 4 SENE BEKLEMISIM GORMEK EN DOGAL HAKKIMDI DAHA SONRA FOTOGRAFLARINI CEKMISLERDI 16 17 TANE CD YAPMISLAR HASTENEDE BIGISAYARIMA YUKLEDIM OGLUMU OZLEDIKCE BAKIORUM ONLARA....
CANIM ISINE KARISAMAM HERSEY SENIN KARARIN TABI AMA BEN 1 KASIMDA DOGUM YAPTIM ONCEKI GUN DR GITTIM HERSEYE BAKTI ELLEDE MUAYENE YAPTI ULTROSONLADA BAKTI RAHIM COKTAN TOPLANMIS PLESANTADAN FALAN HICBIRSEY KALMAMIS HERSEY TEMIZ DEDI YANI YENIDEN HAMILE KALABILMEM ICIN HICBIR SORUN YOK DENEYEBILIRSIN DEDI AKLINDA BULUNSUN
BNIMDE SEBEBIM BUYDU SUYUM TAMAMEN GELMEMISTI FAKAT SIZINTI AKINTI SEKLINDEYDI O ZAMAN O PATLAK YERDEN ENFEKSION KAPMISIM
VE LUTFEN KARAMSAR OLMA YENIDEN DENE INSALLAH GELIR FAZLA BEKLETMEDEN BEN DOGUM YAPTIM BIR GUN SONRA YENIDEN ISTIYORUM DIYE BAGIRMAYA BASLADIM OGLUMU TASIYP ONU DOGURUP KUCAGIMA ALIP SONRA EVE BOS DONMEK COK KOYDU BANA SIMDI SAPLANTI HALDE COCUK ISTIYORUM INSALLAH RABBIM NASIP EDER YENIDEN HEPIMIZE
ya canım saolasın.sen bu geçen kasım ayındanmı bahsediyosun.kaç ay oldu doğum yapalı yani.normalmi sezeryanlamı oldu cnm.
Meraba arkadaşlar ,
yazdıklarınızı okudum , gerçekten bütün melek anneleri aynı şeyleri yaşıyor , aynı şeyleri hissediyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Bir gün gelecek ve bu topikte hepimiz yeni doğmuş meleklerimizi anlatacağız...Lütfen hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim...
Hamile kalınca her şey bitmiyor , endişeler devam ediyor ama sabırla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri hayal edelim...
Arkadaşlar bebişim yavaş yavaş büyüyor...Dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen...Ben de sizler için sürekli dua edicem...Allah nasip ederse doğuma girdiğimde hepiniz için gönülden dua edicem...
Canlarım , benim idrar ve şeker yüklemem temiz çıktı çok şükür...Yalnız dün hafif hafif ağrıdı karnımın alt kısmı , sezeryan yarasının olduğu bölgeydi sanki...Ama sonra geçi...Acaba sezerya dikişlerinden dolayı mı oldu diye düşündüm doğrusu...Ama hafif bişeydi , normaldir heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?