Svgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama
Svgili melek anneleri, siz rüyalarınıza bebeğinizin girmesi için dua ettiğinizde hiç geldiği oluyor mu?
Ben 25 gündür her gece yatmadan önce dua ettim. Şimdiye kadar meleklerimden yalnızca birini görebildim. Biraz büyümüştü.Yaklaşık 2 yaşındaydı.Onunla konuştum. Bak gördün mü annecim ölmemişsin, büyüyüp kocasman olmuşsun bebeğim dedim. O da başını sallayarak evet anlamında cevap verdi. Onu tutan biri vardı rüyamda bir adam, ancak yüzünü tam göremedim. Sadece bebeğimi koruyor gibiydi, bebeğim de onun yanında rahat onu yadırgamıyor gibiydi. Rüyamda gördüğüm bebeğim eşimin bebeklik fotoğraflarındaki haline çok benziyordu ama biraz farklıydı aynı değildi.
Bir de dün gece kendimi meleklerimi kaybettikten sonra ilk kez gebe olarak gördüm rüyamda. Hem de nası gebeyim karnım orta büyüklükte ama doya doya hissetim karnımdaki bebişi.Çok güzel belki gerçeğinden bile güzeld,. Uyanınca nasıl hissettiğimi tahmin edesiniz...senağlama[/QUOT
canım benim seni çok ii anlıyorum.benimde 14 gün oldu daha kızım gideli.acım gün geçtikçe sanki büyüyor içimde.14 gündür evden çıkmadım.içimden gelmiyor.dün canım kızım yağmurumu gördüm rüyamda.öldü dediler kızın bana.daha sonra topraktan çıkarıp yaşıyo dediler rüyamda.bugün çok ağladımm.bu rüya çok etkiledi beni hemde çokk.soonunda tekrar öldü dediler rüyamda.ne acıymış bebeğimi kaybetmek.hala bazı şeyleri aşamadım.artık eşimdede sabır kalmadı benle uğraşmaktan.hergün yanımda oldu.ama oda yeter diyo.nasip diyo.kendime gelmem gerektiğini söylüyo..ne yapcağımı bilmiyorum.içimin acısı geçmiyorr..
hayıra yoralım canım güzel haberler alırsın inşallah..
senağlamaİlhan İrem - Bezgin şarkısının sözleri
Işıklar arasında
Ben kararmış lambayım
aydınlanacak yer yok
sönmeyip ne yapayım?
Sanki bir serseri mayın
sanki bir göktaşıyım
Düşüyorum tutmayın
Düşmeyip ne yapayım?
Ellerin eller olmuş
Gözlerim seller olmuş
Sevgimiz yeller olmuş
Kaçmayıp ne yapayım?
Fısıldaşır hayalin
Yokluğunu her gece
Yoksun işte yoksulum ben
Dilenip ne yapayım?
Her damlada gözyaşım
Seni bana taşıyor
Doldurup kadah kadeh
İçmeyip ne yapayım?
İnan ki sevgilim sensiz
Kurumuş bir dünyayım
Senin için dönmüyorsam
Durmayıp ne yapayım?
Her mevsimim kış oldu
Gerçekler hep düş oldu
Yanımda sen yoksan eğer
Uyanıp ne yapayım?
Melek anneleri bu şarkıyı ben önceden de severdim ama aklıma gelmezdi tabii bir gün bebeklerim (meleklerim) gitmiş olacakmış ve bu şarkı da bunu anlatıyormuş bana.
Ama bizim sevgimiz yeller olmadı. Bir bebek en çok annesini sever, bir anne de en çok meleklerini. Bir an dahi unutmuyorum sizi yavrularım...senağlama
mafoldumben
canım benim yaa
Map ve Yelz ne kadar şanlısınız. Benim oğlum gideli 6 ay oldu. Ben de onu bir kerecik rüyamda görebilmek için her gece dua ediyorum ama daha hiç rüyama gelmedi. Acaba onu kızdıracak, küstürecek birşey mi yapıyorum da gelmiyor diye merak ediyorum. Onu çok özlüyorum. Dün yine küvezdeyken çekilmiş videolarını izledim, ekranın üzerinden okşadım onu, hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama yine de onu içimde hissettiğim, gördüğüm, dokunabildiğim günlerim için Allah'a şükrediyorum.
inşallah canım sende bir gün görürsün oglunu onunla bir gün geçirisin inşallah...
Ya çok kıskanıyorum sizi. Herkes meleğini görmüş rüyasında ben de görmek istiyorum. İçin için yanıyorum Allah'ım ne olur bir kerecik bana oğlumu göster.
inş. sende görürsün canımm,, bende bayadır görmüyodum,, Rabbim nasip etti rüyası bile çok güzel,,uyanınca tabi hüsran oluyor..Ya çok kıskanıyorum sizi. Herkes meleğini görmüş rüyasında ben de görmek istiyorum. İçin için yanıyorum Allah'ım ne olur bir kerecik bana oğlumu göster.
özlenen ne güzel canım ya oglunu öpüp koklamışsın inşallah rüyan gerçek olur en kısa zamanda..
melek anneleri, aranızda önceden çalışıp, kayıp sonrası işe tekrar başlayan var mı?
ben çalışmaktan gıocunmuyorum hatta istiyorum ama işyerine gittiğimde herşey gebelik dönemini hatırlatacak bunu biliyorum bir de densiz fikirsiz insanlarla muhatap olmak zor, ayrıca herkes bana acıyarak bakacakmış gibi geliyor? sizler bu durumu aşabildiniz mi? nasıl?mafoldumben
Arkadaslar limburg hamilemi kesinlestimi ay inşallah ya
premetecim çok sağol güzel yazın için.
ben de evde kaldıkça bunalıma girdiğimin farkındayım hatta sık sık intiharı düşünmeye başlıyor insan
ama eşim var kardeşim var onları bırakamam,
işe geri dönmek tek çıkar yol ama sanki birşey beni tutuyor o şeyden kurtulunca döneceğim işe.
melek anneleri, aranızda önceden çalışıp, kayıp sonrası işe tekrar başlayan var mı?
ben çalışmaktan gıocunmuyorum hatta istiyorum ama işyerine gittiğimde herşey gebelik dönemini hatırlatacak bunu biliyorum bir de densiz fikirsiz insanlarla muhatap olmak zor, ayrıca herkes bana acıyarak bakacakmış gibi geliyor? sizler bu durumu aşabildiniz mi? nasıl?mafoldumben
Sakın canım sakın aklına böyle kötü şeyler getirme. Evet bizim başımıza çok kötü birşey geldi, evet biz bunun izini ömür boyu taşıyacağız ama inan bana güzel günlerimiz de olacak. Senin acın şu an çok taze, hayat durmuş gibi hissediyorsun, biliyorum şu an yaşayan ölüden farksızsın ama bir süre sonra başka konulardan konuşabildiğini, değişik şeylerle ilgilenebildiğini hatta gülebildiğini farkedeceksin şaşırarak. Önce bunları yaparken suçluluk duygusu hissedeceksin, ben yaşamamalıyım bunları yapmamalıyım şu an meleklerimin yanında olmalıyım diye düşüneceksin. Zaman geçtikçe bu hislerinde zayıflamaya başlayacak, zaman akıp gidecek hayat akıp gidecek sen de yaşamaya devam edeceksin. Sonra yeni umutlar belirecek içinde tekrar anne olmayı isteyeceksin,hayata tutunacak yeni bir dal bulacaksın kendine işte kendini o zaman daha iyi hissedeksin. Acın içinde hep bir yerlede duracak ama yanında umudun da duracak. Ben bütün bunları yaşadım\yaşıyorum, hepimiz yaşadık sen de bu evrelerden geçeceksin canım kendine biraz zaman tanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?