Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşekkürler rüyacım yarın 9da transfer var....dualarınızı bekliyorum...

Canim yaa kaldi 12 saat... INSALLAH hersey umdugun istedigin gibi olur.Insallah Allah gönlünüze göre verir...Dualarimizda kalbimizde seninle...Insallah bizlere güzel haberler vereceksin ...

Gamze senin nasil gidiyor. Mide bulantisi veya baska rahatsizliklar basladimi? Insallah olmaz ama bebis iyi olsunda biz herseye raziyiz...

Premete yanılmıyorsam sende de gec döllenmeydi gebelik hafta nı nasıl hesapladın son adet tarihine göre mi yoksa hamile kaldığın günden 2 hafta önce mi :26: bende gec yumutladım 35 günde bir adet oluyorum

Canım evet benim de geç döllenmeydi. Bebeğin görüldüğü ilk hafta CRL ölçümünde görülen haftama göre doktor yeni bir adet tarihi belirledi gebelik haftamı da bundan sonra o tarihe göre takip ettik. SAT'la düzeltilmiş adet tarihim arasında 13 gün fark vardı.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür...

premetecim cnm tekrardan gözün aydın olsun uykusuzluk gelir geçer onlar çok tatlı şeylerdir eminim Allah b.izede o tatlı uykusuzlukları nasip eder inş

sinannuraycım canım çok sevindim o güzel mübarek toprakları görmeyi bizede nasip etsin Rabbim.hayırlısıyla git gel canım bizim için dua et sen Allah kabul eder inşallah...

maytapcım canım az kalmış hadi bakalım yarın hayırlısı artık inş herşey güzel olur...

papatyacım seninde inşallah hatyırlısıyla tutucak ve hamileler listesinde yer alıcaksın....

Gamze senin nasil gidiyor. Mide bulantisi veya baska rahatsizliklar basladimi? Insallah olmaz ama bebis iyi olsunda biz herseye raziyiz...

baş dönmem artı ayakta duramıyorum sanki düşücekgibiyim sabah bulantılarım var ama 1-2 saat kraker yiyorum geciyor allaha şükür cok kusmam yok yoruluyorum işte eve geldiğimde direk yatıyorum bu haftalarda daha artıcak ne yapıcağımı bilmiyorum bebeğim iyi olsun her şeyi cekmeye razıyım hayırlısı artık

anladım ben dr kalp atışlarını dinlemek için gidicem dr sorayım bakalım kaç haftalık görünüyor benim 5-6 gün oynar tahminime göre hamile kaldığım gün 10-11 ocak gibi haftaya gidicem dr bende ona göre düzeltirim canım sağol bide bize verebilceiğin nasihat ve kullandığın ilaçları söylermisin sen kıdemli malek annesisin sağol canım

maalesef kızlar benim transfer hiçte umduğumuz gibi olmadı(herşey çok iyi gidiyorken son gün embriyolar blast olmamış(hatta dr.istresen iptal edelim bidahaki aya tekrar başlayalım dedi...ama ben yine de istedim..bi tane 9 hücreli 1tanede 7 hücreli ama yavaş gelişim gösteren 2tane embriyo transfer edilidi...yani vaziyet okadar kötüki nasıl olsa tutmaz diye 2embriyo transferi oldu....allahtan ümit kesilmez ama yine de ben,im ağlamaktan gözlerim şişti....tam herşey bitti derken ta en başa dönüyorum....artık yavaş yavaş uzaklaşıyorum anne olmaktan...(((

canım sen elinden geleni yaptın takdir allahın bence kötü düşünme inşallah tutunacak yavruların sana allah büyüktür bak bana tüp bebeğe giderken mücize oldu allahtan umut kesilmez ben senden cok umutluyum inşallah allah gönlüne göre verecek yaşadığın sürec zor canım keşke bazı şeyler elimizde olsa hemen atlatsak güzel düşün güzel olsun lütfen üzme kendine bak sonuç allahın izniyle güzel olucak..

Blast olmamak ne demek??her işte vardır bir hayır hakkında hayırlısı olsun Maytapcım umutların tükendi demek değilki bu ne olucağını sadece Allah bilir sonuç belkide farklı olur..herşey güzel olucak buna inan ve güzelce dinlen güzel beslen dualarım seninlee unutma bunu..

ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım
ama Allahtn ümit kesilmez
er ye da gec anne olacağız biz de:)
inş. o 2 embriyon ne tutar güzel kardeşim

gamzeciğim bu haftalarda baş dönmenin ve bulantılarının artmış olması bebğin sağlam şekilde büyümeye devam ettiğini gösteriyor. Ben de ilk gebeliğimde bu haftalarda aynı şekildeydim. Yalnız benim garip şekilde sabah değil akşam olurdu baş dönmesi ve bulantılar.

İstirahat, sukunet, huzur şu an ihtiyacın olan tek şey bu. Ben hala inanıyorum olacağına...

Canim öncelikle duamiz hayirli olmasi yönünde... Ama belli mi olur tam umdugun ay olmaz, yok bu sefer olmaz dedigin ay oluverir belkide...Lütfen kendini üzme...Allahtan ümidini kesme canim belkide geliverir bebisin beklemedigin anda...

merhaba arkadaşlar...
ben de 3 ay önce 4 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim(
3 tanede erken düşüğüm vardı...
şimdi dr araştırmaktayım...
istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı önerileriniz varsa çok çok memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…