merhaba arkadaşlar...
ben de 3 ay önce 4 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim(
3 tanede erken düşüğüm vardı...
şimdi dr araştırmaktayım...
istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı önerileriniz varsa çok çok memnun olurum...
merhaba arkadaşlar...
istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı önerileriniz varsa çok çok memnun olurum...
sağol arkadaşım...Basin sagolsun kardesim. Hepimizin acisi inan ayni.Tekrar anne olurmuyuz, tekrar bebegimizi kucagimiza alirmiyiz öpüp koklayip sevebilirmiyiz umuduyla yasiyoruz.Istanbulda doktor tanimiyorum ama tekrardan basin sagolsun ...
sağol arkadaşım...başın sağolsun arkadaşım.
erken doğum sebebin neydi
benim de 1 16 hft 1 de 21 hft ikiz kayıplarım var.
merhaba arkadaşlar...
Canim öncelikle duamiz hayirli olmasi yönünde... Ama belli mi olur tam umdugun ay olmaz, yok bu sefer olmaz dedigin ay oluverir belkide...Lütfen kendini üzme...Allahtan ümidini kesme canim belkide geliverir bebisin beklemedigin anda...
canım sen elinden geleni yaptın takdir allahın bence kötü düşünme inşallah tutunacak yavruların sana allah büyüktür bak bana tüp bebeğe giderken mücize oldu allahtan umut kesilmez ben senden cok umutluyum inşallah allah gönlüne göre verecek yaşadığın sürec zor canım keşke bazı şeyler elimizde olsa hemen atlatsak güzel düşün güzel olsun lütfen üzme kendine bak sonuç allahın izniyle güzel olucak..
Blast olmamak ne demek??her işte vardır bir hayır hakkında hayırlısı olsun Maytapcım umutların tükendi demek değilki bu ne olucağını sadece Allah bilir sonuç belkide farklı olur..herşey güzel olucak buna inan ve güzelce dinlen güzel beslen dualarım seninlee unutma bunu..
ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım
ama Allahtn ümit kesilmez
er ye da gec anne olacağız biz de:)
inş. o 2 embriyon ne tutar güzel kardeşim
İstirahat, sukunet, huzur şu an ihtiyacın olan tek şey bu. Ben hala inanıyorum olacağına...
merhaba arkadaşlar...
blast iyi birşey..benim ilki balst idi..yani en iyisi galiba...bu sefer 9 hücrede kalmışlar..5.gün transferi ama bölünmeleri 3.gün gibi(( inşallah herşey çook güzel olur............
evet canım haklısın anadolu yakasından dr. istemekte.
sağol arkadaşım...
sebebi daha net değil canım...
ama rahim ağzında bir gevşeklik veya kısalma falan olabilir...
doğumda özel dr a gitmemiştim ama hastanedeki dr lar bir dahaki hamileliğinde muhakkak dikiş attır dediler...
şimdide 3 ay oldu işte bir dahaki ay bebek düşünüyoruz ama önce iyi bir dr a danışamyı düşünüyorum...
işte bu yüzden dr araştırıyorum...
bu konularda çok iyi dr lar buldum ama hep avrupa yakasındalar...
orada bize baya uzak...acil birşey olsa gidemem ki...
bu arada senin de başın sağolsun...
rabbim bu acıyı bir daha göstermesin....
peki sana ne dedi drlar?
O zaman 3.gün transferi gibi düşünelim 3. gün transferi olan ve tutan bi sürü insan vardır eminim sende biliyorsunki blast olsun olmasın 3 yada 5. gün transfer olsun Allah yazdıysa olacak hayırlısı ne ise güzel olanda odur hep böyle düşündük bundan sonrada böyle düşünüp bol bol dua edelim..
haklısın allah yazdıysa olacak...dualarını bekliyorum selencim:))evet doğru söylüyorsun 5.gün
ama 3.gün embriyosu oldu galiba:))sen nasılsın geçtimi bulantılar yada azaldı mı???.
Hep dua ediyorum inşallah güzel olucak sen bol bol dinleniyorsun değilmi birde ananas ye bol bol tutunmaya yardımcı olurmuş bende çok yemiştim..Bulantılarım geçmedi pek günde 4-5 kez kusuyordum şimdi 2ye fln düştü tam bi iyileşme sayılmaz yanii:))
ama bak azalmış geçer inşallah kısa bir zaman sonra.....selen sana ilk tüp bebkte kaçıncı gün transfer edilmişti...ananas aldım ama pek sevmem yinede yedim dün
Bana 5.gün transfer edilmişti ama hiç blast olup olmadığıyla ilgili bişey söylenmemişti araştırıpta kafanı meşgul etme 3. günde tutan varmı falan diye akışına bırak biraz..neler yapıcaksın bu dinlenme sürecinde ailelere söyledinizmi??
benim ablalarım biliyor sadece başkada kimse bilmiyor...onlarıda yardım amaçlı bilgilendirmek zorunda kaldık...ama iykide söylememişiz...ben bukadar takmazdım kafama ama dr.transferi iptal etmek istedi..ben zorla yaptrdım...o yüzden canım sıkkın..ama hep diyoruz ya Allahtan ümit kesilmez......
Bak ben bi yerde okumuiştum tesadüf birisi 2.gün 4 hücreli transferiyle hamile kalmış ve bu şekilde 2.gün transferiyle hamile kalanlar hep olmuş yani tutacağı varsa tutuyor demekki..
evet olmuş inşallah hayırlısı olsun diyorum...bende okudum olanlar olmuş..ama benimki biraz daha garip bir durum...bende anlamadım neden böyle oldu...bundada bir hayır var demekki her nekadar çok üzülsemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?