Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Basin sagolsun kardesim. Hepimizin acisi inan ayni.Tekrar anne olurmuyuz, tekrar bebegimizi kucagimiza alirmiyiz öpüp koklayip sevebilirmiyiz umuduyla yasiyoruz.Istanbulda doktor tanimiyorum ama tekrardan basin sagolsun ...

başın sağolsun arkadaşım.
erken doğum sebebin neydi
benim de 1 16 hft 1 de 21 hft ikiz kayıplarım var.

Basin sagolsun kardesim. Hepimizin acisi inan ayni.Tekrar anne olurmuyuz, tekrar bebegimizi kucagimiza alirmiyiz öpüp koklayip sevebilirmiyiz umuduyla yasiyoruz.Istanbulda doktor tanimiyorum ama tekrardan basin sagolsun ...
sağol arkadaşım...
umutsuz olmamak lazım...
rabbim nasip etmişse elbet birgün bizde koklarız yavrularımızı...
nasipte yoksada demek hakkımızda hayırlısı öyleymiş...
çünkü ben hep hayırlı evlatlar istedim...
bunun için dua ettim...
başın sağolsun arkadaşım.
erken doğum sebebin neydi
benim de 1 16 hft 1 de 21 hft ikiz kayıplarım var.
sağol arkadaşım...
sebebi daha net değil canım...
ama rahim ağzında bir gevşeklik veya kısalma falan olabilir...
doğumda özel dr a gitmemiştim ama hastanedeki dr lar bir dahaki hamileliğinde muhakkak dikiş attır dediler...
şimdide 3 ay oldu işte bir dahaki ay bebek düşünüyoruz ama önce iyi bir dr a danışamyı düşünüyorum...
işte bu yüzden dr araştırıyorum...
bu konularda çok iyi dr lar buldum ama hep avrupa yakasındalar...
orada bize baya uzak...acil birşey olsa gidemem ki...

bu arada senin de başın sağolsun...
rabbim bu acıyı bir daha göstermesin....
peki sana ne dedi drlar?

Son düzenleme:

allah sabır versin....

Allahtan ümidimi kesmedim ama moral olarakta çöktüm...beklemekten başka dua etmekten başka çarem yok maalesef....

evet gamze ne yazıkki elimizde değil bazı şeyler.....güzel düşünmeye çalışıyorum arkadaşımdua edebiliyorum sadece...sizlerde dua edin ben ve benim gibi bekleyen herkes için

blast iyi birşey..benim ilki balst idi..yani en iyisi galiba...bu sefer 9 hücrede kalmışlar..5.gün transferi ama bölünmeleri 3.gün gibi(( inşallah herşey çook güzel olur............

ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım
ama Allahtn ümit kesilmez
er ye da gec anne olacağız biz de:)
inş. o 2 embriyon ne tutar güzel kardeşim

teşekkür ederim esmeray...inşallah güzel haberler verebilirim burdan...umarım birgün hepimiz anne olabiliriz............................

Başın saolsun arkadaşım inşallah iyi bir doktor bulup bir an önce yeni bebeğine kavuşursun İstanbulda olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır sana...

blast iyi birşey..benim ilki balst idi..yani en iyisi galiba...bu sefer 9 hücrede kalmışlar..5.gün transferi ama bölünmeleri 3.gün gibi(( inşallah herşey çook güzel olur............

O zaman 3.gün transferi gibi düşünelim 3. gün transferi olan ve tutan bi sürü insan vardır eminim sende biliyorsunki blast olsun olmasın 3 yada 5. gün transfer olsun Allah yazdıysa olacak hayırlısı ne ise güzel olanda odur hep böyle düşündük bundan sonrada böyle düşünüp bol bol dua edelim..

evet canım haklısın anadolu yakasından dr. istemekte.
Bu arada benim nedenimi sormulsun. Suyumun gelmesi ile kaybettim canım.

haklısın allah yazdıysa olacak...dualarını bekliyorum selencim:))evet doğru söylüyorsun 5.gün
ama 3.gün embriyosu oldu galiba:))sen nasılsın geçtimi bulantılar yada azaldı mı???.

haklısın allah yazdıysa olacak...dualarını bekliyorum selencim:))evet doğru söylüyorsun 5.gün
ama 3.gün embriyosu oldu galiba:))sen nasılsın geçtimi bulantılar yada azaldı mı???.

Hep dua ediyorum inşallah güzel olucak sen bol bol dinleniyorsun değilmi birde ananas ye bol bol tutunmaya yardımcı olurmuş bende çok yemiştim..Bulantılarım geçmedi pek günde 4-5 kez kusuyordum şimdi 2ye fln düştü tam bi iyileşme sayılmaz yanii:))

ama bak azalmış geçer inşallah kısa bir zaman sonra.....selen sana ilk tüp bebkte kaçıncı gün transfer edilmişti...ananas aldım ama pek sevmem yinede yedim dün

ama bak azalmış geçer inşallah kısa bir zaman sonra.....selen sana ilk tüp bebkte kaçıncı gün transfer edilmişti...ananas aldım ama pek sevmem yinede yedim dün

Bana 5.gün transfer edilmişti ama hiç blast olup olmadığıyla ilgili bişey söylenmemişti araştırıpta kafanı meşgul etme 3. günde tutan varmı falan diye akışına bırak biraz..neler yapıcaksın bu dinlenme sürecinde ailelere söyledinizmi??

benim ablalarım biliyor sadece başkada kimse bilmiyor...onlarıda yardım amaçlı bilgilendirmek zorunda kaldık...ama iykide söylememişiz...ben bukadar takmazdım kafama ama dr.transferi iptal etmek istedi..ben zorla yaptrdım...o yüzden canım sıkkın..ama hep diyoruz ya Allahtan ümit kesilmez......

Bak ben bi yerde okumuiştum tesadüf birisi 2.gün 4 hücreli transferiyle hamile kalmış ve bu şekilde 2.gün transferiyle hamile kalanlar hep olmuş yani tutacağı varsa tutuyor demekki..

Bak ben bi yerde okumuiştum tesadüf birisi 2.gün 4 hücreli transferiyle hamile kalmış ve bu şekilde 2.gün transferiyle hamile kalanlar hep olmuş yani tutacağı varsa tutuyor demekki..

evet olmuş inşallah hayırlısı olsun diyorum...bende okudum olanlar olmuş..ama benimki biraz daha garip bir durum...bende anlamadım neden böyle oldu...bundada bir hayır var demekki her nekadar çok üzülsemde...

evet olmuş inşallah hayırlısı olsun diyorum...bende okudum olanlar olmuş..ama benimki biraz daha garip bir durum...bende anlamadım neden böyle oldu...bundada bir hayır var demekki her nekadar çok üzülsemde...

Evet vardır bir hayır ailelere söylememeklede çok iyi yapmışsınız bide onun stresini yaşamazsın dikkat et kendine yorma ne kendini ne kafanı şimdilik kaçıyorum..dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…