Evet vardır bir hayır ailelere söylememeklede çok iyi yapmışsınız bide onun stresini yaşamazsın dikkat et kendine yorma ne kendini ne kafanı şimdilik kaçıyorum..dualarım seninle..
sağol arkadaşım...Başın saolsun arkadaşım inşallah iyi bir doktor bulup bir an önce yeni bebeğine kavuşursun İstanbulda olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır sana...
canım tamamda neden zamansız gelmiş...evet canım haklısın anadolu yakasından dr. istemekte.
Bu arada benim nedenimi sormulsun. Suyumun gelmesi ile kaybettim canım.
sağol arkadaşım:...allah sabır versin....
ama bak azalmış geçer inşallah kısa bir zaman sonra.....selen sana ilk tüp bebkte kaçıncı gün transfer edilmişti...ananas aldım ama pek sevmem yinede yedim dün
Canım blast ne demek bilmiyorum. Ama bu süreçte bol bol dinlen. Rahatla ki bebeğin sana tutunsun. Kafandan kötü şeyleri sil at. Rabbim yar ve yardımcı olsun bu zor süreçte.maalesef kızlar benim transfer hiçte umduğumuz gibi olmadı(herşey çok iyi gidiyorken son gün embriyolar blast olmamış (hatta dr.istresen iptal edelim bidahaki aya tekrar başlayalım dedi...ama ben yine de istedim..bi tane 9 hücreli 1tanede 7 hücreli ama yavaş gelişim gösteren 2tane embriyo transfer edilidi...yani vaziyet okadar kötüki nasıl olsa tutmaz diye 2embriyo transferi oldu....allahtan ümit kesilmez ama yine de ben,im ağlamaktan gözlerim şişti....tam herşey bitti derken ta en başa dönüyorum....artık yavaş yavaş uzaklaşıyorum anne olmaktan... (((
sağol arkadaşım...
umutsuz olmamak lazım...
rabbim nasip etmişse elbet birgün bizde koklarız yavrularımızı...
nasipte yoksada demek hakkımızda hayırlısı öyleymiş...
çünkü ben hep hayırlı evlatlar istedim...
bunun için dua ettim...
sağol arkadaşım...
sebebi daha net değil canım...
ama rahim ağzında bir gevşeklik veya kısalma falan olabilir...
doğumda özel dr a gitmemiştim ama hastanedeki dr lar bir dahaki hamileliğinde muhakkak dikiş attır dediler...
şimdide 3 ay oldu işte bir dahaki ay bebek düşünüyoruz ama önce iyi bir dr a danışamyı düşünüyorum...
işte bu yüzden dr araştırıyorum...
bu konularda çok iyi dr lar buldum ama hep avrupa yakasındalar...
orada bize baya uzak...acil birşey olsa gidemem ki...
bu arada senin de başın sağolsun...
rabbim bu acıyı bir daha göstermesin....
peki sana ne dedi drlar?
öncelikle bu ayrıntılı cevabın için çok sağol arkadaşım...Canım blast ne demek bilmiyorum. Ama bu süreçte bol bol dinlen. Rahatla ki bebeğin sana tutunsun. Kafandan kötü şeyleri sil at. Rabbim yar ve yardımcı olsun bu zor süreçte.
Canım başın sağolsun. dediğin gibi Avrupa yakasında çok iyi uzmanlar var. Cerrahpaşa ünv.de periantoloji uzmanı Pr. Seyfettin ULUDAĞ, Prf. Vidan OCAK , Doç.Dr Pelin Öcal var bildiğim. Marmara Ünv. Prf. Fatih Durmuş ve Maltepe Ünv. Prf. Serpil Bozkurt var ama bunlar periantoloji uzmanı değiller. Fakat iyi doktorlar. Bende geçen sene erken doğumla ikiz bebeklerimi kaybettim. Cerrahpaşadan bir prf. gittim tedavimi yaptırdım. Şimdi kontrollere ona gidiyorum. Çok iyi takip ediyor.En ufak şeyi değerlendiriyor. Rahimin dikilme operasyonunu Kadın hast. uzmanıda yapabilir. Serpil Bozkurt annemin doktoruydu. 4 sene önce samatyada klinik şefiydi. Çok iyi bir doktor onu özellikle tavsiye ederim. Eğer daha farklı bir doktor bulmak isityorsan sana ZEYNEP KAMİL hastanesini tavsiye edebilirim. Oranın periantoloji kliniği doktorlarının iyi olduğunu duymuştum. Yardımcı olmuşumdur inşallah.Allah yardımcın olsun.
Bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Hisar Hastanesinde Opr. Filiz Candan TOSUN. O da iki üç defa düşük yaptıktan sonra bu doktora gitmeye başlamış memnun, şimidi 1,5 yaşında ikizleri var. Ben avrupa yakasında olduğum için gidemedim. Tam teşekküllü hastane dediğin için bu doktoru söyledim. Üniversite Hast.lerindeki doktorlar sadece operasyonları hastanede yapıyorlar. Kontrol,muayeneleri hep kendi muayenehanelerinde yapıyorlar. Ve ayrıca Prf.lar birden fazla özel hastane ile çalıştıkları için. Çalıştıkları özel hastanelere de yönlendiriyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. ben de doktorlardan çekmiş biri olarak sana tavsiye ettiğim tüm doktorlar uzun araştırmalarım oldu. Artık içinden hangisi geçer. Hangisine kanaat getirirsen ona gidersin. Allah yardımcın olsun.
öncelikle bu ayrıntılı cevabın için çok sağol arkadaşım...
evet cerrahpaşada çok iyi dr lar var...
çapadada çok var...
hepsinin hakkında da iyi şeyler duydum...
ama hamileliğim zor geçtiği için onlara gitmem zor...
çünkü hep yatmak zorundayım ve yakın bir yer lazım...
marmara üniv. de dediğin gibi fatih bey var onun içinde iyi şeyler söylüyorlar ama periantoloji uzmanı değil...
yinede bu işlerdende anlıyor galiba...
oranın periantoloji uzmanlarıda var ama kimseden yorum duymadım nasıllar bilmiyorum...
aslında zeynep kamil dr larıda iyi fikir ama acaba güvenebilirmiyim...
annenin dr u için iyi demişsin ama bizlerden anlar mı acaba...
birde ben dr un iyi bir hastaneye bağlı olmasını istiyorum...
marmara hastanesi için iyi şeyler duymadım...
bir arkadaşın yazdığına göre sadece bir tane nst cihazı varmış...
yani tam teşekkülü bir hastanedeğil galiba...yinede tam bilgim yok ama...
yaa bizler için dr meselesi çok önemli...
şöyle güveneceğim bir dr bulup şimdiden ona gitmek istiyorum...
bu yüzden böyle uğraşıp duruyorum...
rabbim iyi ve bilgili dr larla karşılaştırır inş...
merhaba kızlarr iyi gecelerr...
maytap canım yazdıklarının ne anlama geliryor bilmiyorum ama olumsuz düşünme canım her şerde bir hayır vardır..inanıyorum bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacakk..
bu arada sana ve papatyaya yasin okudum ayrı ayrı ikinizinde adlarınızı söylerekk..
rabbim dualarımızı kabul etsinn inşallah herşey cok güzel olsunn..
güzel haberlerinizi bekliyorum..
Bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Hisar Hastanesinde Opr. Filiz Candan TOSUN. O da iki üç defa düşük yaptıktan sonra bu doktora gitmeye başlamış memnun, şimidi 1,5 yaşında ikizleri var. Ben avrupa yakasında olduğum için gidemedim. Tam teşekküllü hastane dediğin için bu doktoru söyledim. Üniversite Hast.lerindeki doktorlar sadece operasyonları hastanede yapıyorlar. Kontrol,muayeneleri hep kendi muayenehanelerinde yapıyorlar. Ve ayrıca Prf.lar birden fazla özel hastane ile çalıştıkları için. Çalıştıkları özel hastanelere de yönlendiriyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. ben de doktorlardan çekmiş biri olarak sana tavsiye ettiğim tüm doktorlar uzun araştırmalarım oldu. Artık içinden hangisi geçer. Hangisine kanaat getirirsen ona gidersin. Allah yardımcın olsun.
canım sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyo dikiş mi atılıcak bide bu gittiğin doktora cerrahpaşayamı özel muayene hanesine mi gidiyodun
maytapcım transferin hayırlı olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın olumsuz düşünme pozitif ol inşalalh herşey güzel olacak tüp bebekte de stres çok önemli başka şeylerle muşgul olmaya çalış
merhaba kızlarr iyi gecelerr...
maytap canım yazdıklarının ne anlama geliryor bilmiyorum ama olumsuz düşünme canım her şerde bir hayır vardır..inanıyorum bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacakk..
bu arada sana ve papatyaya yasin okudum ayrı ayrı ikinizinde adlarınızı söylerekk..
canım ben tüp bebek yaptırdığımda 3. gün tranfer yapmışlardı ve tuttu bir tane transverdi 2 de değildi bence kafana takma her şeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vericeksin sıkılmam üzülmem normal canım habiş kaldığında ve sonunda bebişini kucağına aldığında bütün sıkıntıların gecicek ben buna inanıyorum
senin dr ismi neydi?Cerrahpaşada Prof. Dr.Recep Has var aynı zamanda öğretim görevlisi.Yeri osman beydeydi.Benim kendi dr. gelişme geriliğim başladığında ona göndermiştim.Konuda çok iyidi şiddetle tavsiye ederim.Bir sonraki hamileliğimde kontrol amaçlı onada gideceğim hep..İsteyen adres ve tel verebilirmİyiyim inşallah canım. Sen nasılsın. Güzel bir telaş ve heyecan vardır şimdi sende.Şimdilik gerek görmedi doktor. Önceki kaybım miyomlardan dolayı olduğundan. Şimdi aynı şeyleri yaşamazsın ama biz herşeyi takip etcez dedi. Rahimin dikilme operasyonu da bayağı zormuş.
Evet canım Cerrahpaşada Prf. gittiğim doktor. Cerrahpaşa Prflar hep muayenehanelerine yönlediriyorlar. Hiçbiri hastanede hasta bakmıyor. Özel muayenehanesine gidiyorum.Doktora durumumu anlatmıştım. Ameliyatımı Cerrahpaşa da yaptı.
amin güzelim inşallah maytapla el ele burdan pozitif sonuçlarımızı verirriz.merhaba kızlarr iyi gecelerr...
canım fadikcim başın sağolsun allah tekrar nasip etmesin.Tüm kontrol tedbirlerini alıp emin adımlar atmanı şiddetle tavsiye ediyorum..Allah tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler nasip edip bebeğini kucağına almanı nasip eder..merhaba arkadaşlar...
ben de 3 ay önce 4 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim(
3 tanede erken düşüğüm vardı...
şimdi dr araştırmaktayım...
istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı önerileriniz varsa çok çok memnun olurum...
canim benim lütfen moralini topla ve hep iyi şeyler düşün.Rabbim ol dediyse olur ve olacak bu nedenle o güzel yüğreğini sıkıp daraltma bebekleride yorma...canım benim bol su içmeyide unutmaaamaalesef kızlar benim transfer hiçte umduğumuz gibi olmadı(herşey çok iyi gidiyorken son gün embriyolar blast olmamış (hatta dr.istresen iptal edelim bidahaki aya tekrar başlayalım dedi...ama ben yine de istedim..bi tane 9 hücreli 1tanede 7 hücreli ama yavaş gelişim gösteren 2tane embriyo transfer edilidi...yani vaziyet okadar kötüki nasıl olsa tutmaz diye 2embriyo transferi oldu....allahtan ümit kesilmez ama yine de ben,im ağlamaktan gözlerim şişti....tam herşey bitti derken ta en başa dönüyorum....artık yavaş yavaş uzaklaşıyorum anne olmaktan... (((
dediğim gibi değerlerl alakalı canım benim..Herşey yolunda olacak merak etme.Ben daha önce o top şeklindeki progestanı kullanıyordum onla bir şekilde löp diye geri geliyordu jel daha rahat bir kullanımda bu dr bana bunu hp vermişti..Ama içerik sonuçta aynıı...allah yardımcımız olsun.Bende net olmadığından sana iyi dileklerinde bulunamadım ama hep aklımdaydın ve hep dua etttim.Devam da ediyorum canım artık hayırlısı allahımızdan
cicim allah daha da iyi etsin ve hayırlısınla sağlıklı doğumla kızına kavuşursun.İyi dileklerin için çok tşk ederiz..dualarınız bizimle olsunmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür...
premetecim cnm tekrardan gözün aydın olsun uykusuzluk gelir geçer onlar çok tatlı şeylerdir eminim Allah b.izede o tatlı uykusuzlukları nasip eder inş
sinannuraycım canım çok sevindim o güzel mübarek toprakları görmeyi bizede nasip etsin Rabbim.hayırlısıyla git gel canım bizim için dua et sen Allah kabul eder inşallah...
maytapcım canım az kalmış hadi bakalım yarın hayırlısı artık inş herşey güzel olur...
papatyacım seninde inşallah hatyırlısıyla tutucak ve hamileler listesinde yer alıcaksın....
inş canım inş..canlarım inşallah sizde en kısa zamanda üsteki listeye geçeceksiniz...
inş güzelim inş. hayırlısınlapapatya hayırlı olsun inşallah bir süre sonra pozitif sonucu bizlerle paylaşacaksın.
Bu arada sinannuraycığım ne güzel umreye gidiyormuşsun. Rabbim kabul etsin. Oralarda tüm melek anneleri için de dua et canım.
İnşallah dediğin gibi gebe olarak dönersin.
eburcum inş. güzelim inş...dualarınız eksik olmasınPeremete tekrar gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza.
Maytap Allah emeklerini boşa çıkarmasın her şey yolunda gitsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Papatya inşallah en kısa zamanda senin hamiş haberlerini alacağız. Allahım yardımcın olsun. Maytap ve senin emeklerini boşa çıkarmasın Allahım herşey yolunda gitsin inşallah.
Sinannuray umreye gidiyormuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Hayırlısı, hayırlı zamanda gelsin inşallah. Orada bizim içinde dua et.
canımmm hiç tanımamak ne demek hepinizi sanki yıllardır tanıyo gibiyim..dün gece içimden gecti şuanda tedavide olan 4 kişi vardı bunların içindeki iki kişide sen ve papatyaydı ve hepinize ayrı ayrı okudumm rabbim kabul etsin..çoook teşekkürler...çok duygulandım okuyunca...hiç tanımadığınız biri için dua ediyorsunuz..Allah hepinizden razı olsun...
amin güzelim inşallah maytapla el ele burdan pozitif sonuçlarımızı verirriz.
senin dr ismi neydi?Cerrahpaşada Prof. Dr.Recep Has var aynı zamanda öğretim görevlisi.Yeri osman beydeydi.Benim kendi dr. gelişme geriliğim başladığında ona göndermiştim.Konuda çok iyidi şiddetle tavsiye ederim.Bir sonraki hamileliğimde kontrol amaçlı onada gideceğim hep..İsteyen adres ve tel verebilirm
Prf. Engin ORAL benim doktorum.O da orda öğretim görevlisi. 2 tane Muayeneahnesi var. Nişantaşında ve Floryada. Benim ameliyatımı o yapmıştı. Şimdi kontrollere ona gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Herşeyi anlatıyor.
canımmm hiç tanımamak ne demek hepinizi sanki yıllardır tanıyo gibiyim..dün gece içimden gecti şuanda tedavide olan 4 kişi vardı bunların içindeki iki kişide sen ve papatyaydı ve hepinize ayrı ayrı okudumm rabbim kabul etsin..
inşallah allahım emeklerini boşa cıkarmaz canımm..olumlu düşün herşey olumlu olsun gün doğmadan neler doğarr..
aminnnnnnnn dört gözle bekliyorum haberlerinizi zaten..
senin dr ismi neydi?Cerrahpaşada Prof. Dr.Recep Has var aynı zamanda öğretim görevlisi.Yeri osman beydeydi.Benim kendi dr. gelişme geriliğim başladığında ona göndermiştim.Konuda çok iyidi şiddetle tavsiye ederim.Bir sonraki hamileliğimde kontrol amaçlı onada gideceğim hep..İsteyen adres ve tel verebilirm
Prf. Engin ORAL benim doktorum.O da orda öğretim görevlisi. 2 tane Muayeneahnesi var. Nişantaşında ve Floryada. Benim ameliyatımı o yapmıştı. Şimdi kontrollere ona gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Herşeyi anlatıyor.
Evet Engin beyi çok duydum.Aslında floryada bana yakınmış.Bende onada gidebilirim.İnş hamile kalınca.O Benim arkadaşımın 4 üz lerinden 3 üz lerini sağlıklı bir şekilde sonlandırmıştı ve sağ sağlim tek bebeğine kavuştu.Arkadaşım kendisi ikiz bebekti ama doğduktan sonra vefat etmiş.Eşinin kardeşide ikizmiş ve normal yolla arkadaşım 4üz gebelik etmişti.Biri tek diğeri 3üzdü.Ama kendisi çok kısa boylu ve hamileliğinde vitaminsiz kaldığında sağlıklı bebeklerini devam edip yürütemiyeceğinden büyük sağlık sorunu yaşayacak diye ki başlamıştı ve Doğrudan Prof.Dr Engin beye gitmişlerdi.Tedavi sürecine alıp 3üzleri sonlandırma kararı almışlardı diğer bebeğe birşey olmadan.Ve sağlıklı gebeliği devam edip günü gününde de doğum yaptı.
Allah hepimize hayırlı güzel doktorlarla karşılaştırsın...
Muayene ücreti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?