Amin canım. Engin Beyin hep methini duyuyordum bende. Geçen sene ikizlerimi kaybetince gittiğim doktorlar miyom ameliyatında miyomların yeri çok zor yerde rahimi tamamen alabiliriz demişlerdi. Muayensinde herşeyi tek tek anlattı. Cerrapaşada ameliyatımı yaptı. Tam 12 tane miyom çıkardı rahime zarar vermeden. Ve Allahın da izniyle ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım. Engin Bey bile çok şaşırdı. Böyle ameliyatlardan sonra yapışıklık olur hamile kalmak zorlaşır demişti. Şimdi bütün kontrollerimi ona yaptırıyorum. Eşim ilk başlarda bana abartıyorsun doktor işte diyordu. En son kardeşimin doktoruna gittiğimizde aradaki farkı gördü. Artık adam işinin ehli demeye başladı. Sana da tavsiye ederim.Özel sağlık sigortan varsa hiç düşünme hemen git derim.Muayenesi 230 TL. Sgk geçmiyor çünkü.Evet Engin beyi çok duydum.Aslında floryada bana yakınmış.Bende onada gidebilirim.İnş hamile kalınca.O Benim arkadaşımın 4 üz lerinden 3 üz lerini sağlıklı bir şekilde sonlandırmıştı ve sağ sağlim tek bebeğine kavuştu.Arkadaşım kendisi ikiz bebekti ama doğduktan sonra vefat etmiş.Eşinin kardeşide ikizmiş ve normal yolla arkadaşım 4üz gebelik etmişti.Biri tek diğeri 3üzdü.Ama kendisi çok kısa boylu ve hamileliğinde vitaminsiz kaldığında sağlıklı bebeklerini devam edip yürütemiyeceğinden büyük sağlık sorunu yaşayacak diye ki başlamıştı ve Doğrudan Prof.Dr Engin beye gitmişlerdi.Tedavi sürecine alıp 3üzleri sonlandırma kararı almışlardı diğer bebeğe birşey olmadan.Ve sağlıklı gebeliği devam edip günü gününde de doğum yaptı.
Allah hepimize hayırlı güzel doktorlarla karşılaştırsın...
Muayene ücreti nedir?
Amin canım. Engin Beyin hep methini duyuyordum bende. Geçen sene ikizlerimi kaybetince gittiğim doktorlar miyom ameliyatında miyomların yeri çok zor yerde rahimi tamamen alabiliriz demişlerdi. Muayensinde herşeyi tek tek anlattı. Cerrapaşada ameliyatımı yaptı. Tam 12 tane miyom çıkardı rahime zarar vermeden. Ve Allahın da izniyle ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım. Engin Bey bile çok şaşırdı. Böyle ameliyatlardan sonra yapışıklık olur hamile kalmak zorlaşır demişti. Şimdi bütün kontrollerimi ona yaptırıyorum. Eşim ilk başlarda bana abartıyorsun doktor işte diyordu. En son kardeşimin doktoruna gittiğimizde aradaki farkı gördü. Artık adam işinin ehli demeye başladı. Sana da tavsiye ederim.Özel sağlık sigortan varsa hiç düşünme hemen git derim.Muayenesi 230 TL. Sgk geçmiyor çünkü.
igin için çok sağol canım allah razı olsun...Bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Hisar Hastanesinde Opr. Filiz Candan TOSUN. O da iki üç defa düşük yaptıktan sonra bu doktora gitmeye başlamış memnun, şimidi 1,5 yaşında ikizleri var. Ben avrupa yakasında olduğum için gidemedim. Tam teşekküllü hastane dediğin için bu doktoru söyledim. Üniversite Hast.lerindeki doktorlar sadece operasyonları hastanede yapıyorlar. Kontrol,muayeneleri hep kendi muayenehanelerinde yapıyorlar. Ve ayrıca Prf.lar birden fazla özel hastane ile çalıştıkları için. Çalıştıkları özel hastanelere de yönlendiriyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. ben de doktorlardan çekmiş biri olarak sana tavsiye ettiğim tüm doktorlar uzun araştırmalarım oldu. Artık içinden hangisi geçer. Hangisine kanaat getirirsen ona gidersin. Allah yardımcın olsun.
zeynep kamile istanbulu bırak çevre illerden bile hasta geliyor...canım bengisu yazınca benimde aklıma geldi arkadaşım 29 haftalık doğum yapıcaktı hangi hastane hatırlamıyorum bi iki saat yaşar ölür demişler oda zeynep kamile gitmiş 29. haftada doğum yaptı bebeği küvezdeydi gayettte iyiyidi çok memnun bana sende oraya git herşeyi araştırıyolar deddi bu arkadaşında düşükleri olmuştu ama bende senin gibi düşündüm hamile kalınca oraya gitmek zor bence oraya git güzel şeyler söleniyo
sağol arkadaşım....canım fadikcim başın sağolsun allah tekrar nasip etmesin.Tüm kontrol tedbirlerini alıp emin adımlar atmanı şiddetle tavsiye ediyorum..Allah tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler nasip edip bebeğini kucağına almanı nasip eder..
iyi akşamlar arkadaşlar..bakıyorumda herkes bir yere çekilmiş gibi..
Bebeği olanlar meşgul onlara diyecek lafım yok..
Hamileler nasıllar herşey yolundamı??
Maytapcım nasılsın iyimisin??
gelincik adetin geldi mi başlıyormusun tedavine??Listeye yazalım senide..
AABeyazmelekten haber varmı?Gebelik varmı acaba??
Herkes iyi olsun mutlu olsun sağlıklı olsun....Boşlamıyalım burayı özletmeyin kendinizi...Sevgiyle kalın Dualarda buluşalım..
fadikcim ben ilk hamilelğimde özel hastaneye ikincide iyi bi doktorun özel muayenehanesine gittim evet tavırları çok güzel güler yüzlüler çok ilgileler yada sadece öle görünüyolar bana komşum demişti hasekiye gidiyodu özel hastane gibi değil seni güler yüzle karşılamıyolar soru soramıyosun ama işlerini biliyolar ve ne gerekiyosa yapıyolar bi 12 sene falan önce hamileymiş fazla gitmemiş doktora ve çocuğu sakatmış doğumda ölme riski varmış doktorlar nasıl çırpındılar beni kurtarabilmek için diyodu sonraki hamileliğindede oraya gitmiş vetekrar aynı şey yaşanmasın die bütün araştırmalar yapılmış ben özele gidiyorum doktorumdan ne doğum sebebini nede düşük sebebini öğrenebildim parayı verince saf gibi dinleyince onlardan iyisi yok ama bide hatalarını anlayıp yüzlerine söle bakalım o iyi hallerinden eser varmı ben razıyıom devlet hastanesi olsun azarlasın benimle ilgilenmesin ama işini iyi yapsın iyi araştırsın bak ben şuan onların yüzünden doktora gitmeye korkuyorum kaç ay oldu gidemedim daha çünkü güvenimi yıktılar
Maytap gün doğmadan neler doğar derler, hiç ümidini kaybetme. İnan içten söylüyorum. Bebişler zaten Allahın mucizesi hiç belli olmaz.
Sakat doğacak yaşamaz denen bebekleri aldırmıyor aileler sapa sağlam doğuyor. Nasip kısmet. Üzme kendini Allah yardımcın olsun bol bol dua et.
Herkese iyi günler diliyorum ve umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
Maytapcım nasıl iyimisin??
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorusn ben izin aldım 3 gün başım cok dönüyor ayakta duramıyorum yine başladı benim uyumalarım halsizliklerim cok şükür bol bol dinleniyorum iyiyiz yani
geçmiş olsun izin almakla iyi yaptın kendine çok dikat et bol bol istirat et güzelim.İyim canım dinlenmekle geçiyor günlerim..büyük güne son 4 gün..bol bol dua ediniyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorusn ben izin aldım 3 gün başım cok dönüyor ayakta duramıyorum yine başladı benim uyumalarım halsizliklerim cok şükür bol bol dinleniyorum iyiyiz yani
canım ne olsun bende iyim dinleniyorum..artık büyük güne 4 gün kaldı..heyecanım dorukta ama kendimi fazlada kaptırmak istemiyorum.Hayırlı sağlıklısını versin allahım diye dua ediyorum..Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor..Bakalım hayırlısı artık hakkımızda..teşekkür ediyorum papatya...idare ediyorum işte...sen nasılsın???....varmı bir değişiklik??bende yok sadece ara ara kasık ağrım var..oda toplamadan dolayı olabilir yazıyor nette..
selam kızlarrr nasılsınızzzz ne var ne yok..
maytap ve papatyaa cok az kalmış yaaa nasıl heyecanlıyım bir bilseniz sizin adına sanki ben verecem gibi haberi..
sürekli takibimdesinizz güzel haberlerinizi okumak dileğiye inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?