Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Amin canım. Engin Beyin hep methini duyuyordum bende. Geçen sene ikizlerimi kaybetince gittiğim doktorlar miyom ameliyatında miyomların yeri çok zor yerde rahimi tamamen alabiliriz demişlerdi. Muayensinde herşeyi tek tek anlattı. Cerrapaşada ameliyatımı yaptı. Tam 12 tane miyom çıkardı rahime zarar vermeden. Ve Allahın da izniyle ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım. Engin Bey bile çok şaşırdı. Böyle ameliyatlardan sonra yapışıklık olur hamile kalmak zorlaşır demişti. Şimdi bütün kontrollerimi ona yaptırıyorum. Eşim ilk başlarda bana abartıyorsun doktor işte diyordu. En son kardeşimin doktoruna gittiğimizde aradaki farkı gördü. Artık adam işinin ehli demeye başladı. Sana da tavsiye ederim.Özel sağlık sigortan varsa hiç düşünme hemen git derim.Muayenesi 230 TL. Sgk geçmiyor çünkü.

Son düzenleme:

özel sigortam yok canım vardı ama 3 sene önce bir doktorun yanlış tanı koyması üzerine iptal etmek zorunda kaldım.Onca sene ödediğim primlerimden faydalanamicaktım.Neyse ama fiyatı benim gittiğim osmaniyedeki dr daha uygun.Onunki 300 tl idi ve kredi kartı geçmiyordu nakit alıyordu.
Artık paradan ziyade bebeğimin sağlığı herşeyden önce..Artık hayırlısınla olsunda gerisi dr. kalsa..cevabın için tşk ederim

igin için çok sağol canım allah razı olsun...
evet hisar hastanesi iyi bir yer ama baya tuzlu diye biliyorum...
ilerde hastanede yatmak falan gerekirse hiç bize göre değil...
üstelik bana dikiş %90 şart gibi böyle bir hastanede baya tuzlu olur herhalde...
aslında sadece muayene için dr arasam istediğim hastaneye giderim...
sonuçta iyi bir dr un muayene ücreti 150 ile 300 arası değişiyor ben bu parayı gözden çıkardım da ilerisinide düşünüyorum işte...
ilerde maddi olarak gücüm yetmiyor diye dr umuda değişmek istemiyorum...
işte bütün güzellikler de bir arada olmuyor...

aslında benim aklımda hep üniv hastanesi vardı ama buda yattı galiba...
burda sadece marmara üniv. var biliyorsun....ve prof. dr larının büyük bölümü Özel Academic Hospital hastanesinde çalışıyormuş ...
ve bu hastanede sgk bile yok...
dün 3 tanesine tel açtım ameliyatları bile bu hastanede yapıyorlarmış...
birde marmara üniv hastanesi pendiğe taşınmıştı...
taşınma yüzünden henüz herşeyi oturmamış daha...

bu gidişler zeynep kamil dr larını araştıracağım....rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

zeynep kamile istanbulu bırak çevre illerden bile hasta geliyor...
kadın doğum ve çocuk konusunda çok deneyimli hastane...
ama işte bu kalabalıktan tavırları pek güzel değil...
ama senin için bebek için ne gerekiyorsa son noktasına kadar yapıyorlar...
bir arkadaş 24 haftalık açılmayla bu hastaneye gitmiş ve sonuna kadar müdahale etmişler ve bebeğini 38 haftalık dünyaya getirmiş...
onun dediğide ne gerekiyorsa yapıyorlar ama ortam iyi değil...

sağol arkadaşım....
benim gereken testler vs. 3 düşükten sonra yapılmıştı...
birde septum ameliyatı olmuştum...
şimdide korunmayı bırakmadan dr a görünüp ona göre karar vereceğim inş....

fadikcim ben ilk hamilelğimde özel hastaneye ikincide iyi bi doktorun özel muayenehanesine gittim evet tavırları çok güzel güler yüzlüler çok ilgileler yada sadece öle görünüyolar bana komşum demişti hasekiye gidiyodu özel hastane gibi değil seni güler yüzle karşılamıyolar soru soramıyosun ama işlerini biliyolar ve ne gerekiyosa yapıyolar bi 12 sene falan önce hamileymiş fazla gitmemiş doktora ve çocuğu sakatmış doğumda ölme riski varmış doktorlar nasıl çırpındılar beni kurtarabilmek için diyodu sonraki hamileliğindede oraya gitmiş vetekrar aynı şey yaşanmasın die bütün araştırmalar yapılmış ben özele gidiyorum doktorumdan ne doğum sebebini nede düşük sebebini öğrenebildim parayı verince saf gibi dinleyince onlardan iyisi yok ama bide hatalarını anlayıp yüzlerine söle bakalım o iyi hallerinden eser varmı ben razıyıom devlet hastanesi olsun azarlasın benimle ilgilenmesin ama işini iyi yapsın iyi araştırsın bak ben şuan onların yüzünden doktora gitmeye korkuyorum kaç ay oldu gidemedim daha çünkü güvenimi yıktılar

iyi akşamlar arkadaşlar..bakıyorumda herkes bir yere çekilmiş gibi..
Bebeği olanlar meşgul onlara diyecek lafım yok..
Hamileler nasıllar herşey yolundamı??
Maytapcım nasılsın iyimisin??
gelincik adetin geldi mi başlıyormusun tedavine??Listeye yazalım senide..
AABeyazmelekten haber varmı?Gebelik varmı acaba??

Herkes iyi olsun mutlu olsun sağlıklı olsun....Boşlamıyalım burayı özletmeyin kendinizi...Sevgiyle kalın Dualarda buluşalım..

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|37|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|36|KIZ|01.03.2011
|Alicim|30|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|29|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|24|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|24||06.06.2011
|Cici_22|23|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|14||13.08.2011
|Selen_k|11||02.09.2011
|Gamze81|7||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|13.02.2011
Aabeyazmelek|15.02.2011
Maytap|18.02.2011[/table]

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorusn ben izin aldım 3 gün başım cok dönüyor ayakta duramıyorum yine başladı benim uyumalarım halsizliklerim cok şükür bol bol dinleniyorum iyiyiz yani

evet kesinlikle sana katılıyorum..
bende hastane de güler yüz değil tecrübe arıyorum...
benim tek gayretim tecrübeli benim durumumdan anlayabilen bir dr bulmak...
eğer hastane gerekirse özeldense bende devlet hastanelerini tercih ederim...
canım özel dr un olmadan hastaneye gititiğndede sadece asistanlar ilgileniyor...
ben kesinlikle asistanları küçük görmem ama benin sorunum ciddi ve benim halimden anlaması doğru tedavi uygulaması lazım...
yani işimi şansa rast gele bir dr a bırakmak istemiyorum...
ama genelde ben ne zaman böyle büyük konuşsam hepte başıma gelir...
zaten bu gidişle dr falan bulamıyacağım ve direk polikiliniğe gitmek zorunda kalacağım...

haklısın ebrucu..transfer gününe kadar herşey süper gitti..transfer sabahı dr.u görünce "bu sefer herşey çok güzel olacak"dedim..adam yüzüme bakıp"haberler maalesef kötü "deyince altüst oldum..Allah beterinden saklasın ama çok kötü oldum((
ama bi okadar da ümitliyim...donmuşlarda bukadar ümitli değildim...içimden bi ses neden olmasın diyor...ama tıbben çok ümitli değillerdi...asla olmaz da demediler ama...nicelerine kesin olur diyorlar olmuyor ama olmaz dedikleri oluyor...dua etmekten başka çarem yok....sizlerden de dua istiyorum...

Herkese iyi günler diliyorum ve umarım herkes iyidir herşey yolundadır.

Maytapcım nasıl iyimisin??

teşekkür ediyorum papatya...idare ediyorum işte...sen nasılsın???....varmı bir değişiklik??bende yok sadece ara ara kasık ağrım var..oda toplamadan dolayı olabilir yazıyor nette..

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorusn ben izin aldım 3 gün başım cok dönüyor ayakta duramıyorum yine başladı benim uyumalarım halsizliklerim cok şükür bol bol dinleniyorum iyiyiz yani

gamze dikkat et kendine..izin almakla iyi yapmışın..bol bol dinlen....tadını çıkar...:))

geçmiş olsun izin almakla iyi yaptın kendine çok dikat et bol bol istirat et güzelim.İyim canım dinlenmekle geçiyor günlerim..büyük güne son 4 gün..bol bol dua edin

teşekkür ediyorum papatya...idare ediyorum işte...sen nasılsın???....varmı bir değişiklik??bende yok sadece ara ara kasık ağrım var..oda toplamadan dolayı olabilir yazıyor nette..
canım ne olsun bende iyim dinleniyorum..artık büyük güne 4 gün kaldı..heyecanım dorukta ama kendimi fazlada kaptırmak istemiyorum.Hayırlı sağlıklısını versin allahım diye dua ediyorum..Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor..Bakalım hayırlısı artık hakkımızda..

selam kızlarrr nasılsınızzzz ne var ne yok..
maytap ve papatyaa cok az kalmış yaaa nasıl heyecanlıyım bir bilseniz sizin adına sanki ben verecem gibi haberi..
sürekli takibimdesinizz güzel haberlerinizi okumak dileğiye inşallah..

sağol arkadaşım ne kadar içten yazdığını o kadar hissediyorum ki sağol güzel arkadaşım..amin inş. güzel haberler veririz buna çok ihtiyacım var..ama içimde korku yok da diyemiyorum heyecan ve korku karışmış durumda allahım inş. içimi feraha çıkarsın ve o güzel haberi güzel mücizemi bana ve arkadaşım maytapa nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…