Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Üzüldüm Maytap ancak senin içinin sıkkın olmaması huzurlu olman çok sevindirdi beni dediğin gibi sen elinden geleni fazlasıyla yaptın üstelik yapmayada devam ediceğini duymak çook güzel inşallah mutlu sonlar bizi bekliyor..

canım cok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun yola devam etmen sevindiriçi bizede bu yakışır zaten canım sıkıldı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliceksiniz inşLLh ALLAH BÜYÜKTÜR...

slm kızlar nasılsınız
maytap üzüldüm ne diyim cnm
inş. bi dahaki sefere
kızlar bnm genetik sonuçlar çıkmış iki tane heterozigot mutasyon varmış
bidahaki gebeliğimde iğne kullancam

slm kızlar nasılsınız
inş. bi dahaki sefere

Hayırdır ne iğnesi esmeray bu arada iğne için üzülme bence önemli olan problemin ortaya çıkması ve tedavisinin olması..

maytap canım hakkında hayırlısı olsunn..acıkcası üzüldüm ama nasip değilmiş..umutlu olman ve devam etmen beni cok sevindirdi..inşallah diğer tedavin hayırlı olur..

Esmeray ne iğnesi vurulucaksın??
gamzecim iki tane heterozgot çıkmış yarın genetik hocasıyla görüşeceğiz bakalım ne diyecek
kendi dr umu aradım sonuçları getir ona göre birdahaki gebeliğinde iğne başlayacağız dedi
Hayırdır ne iğnesi esmeray bu arada iğne için üzülme bence önemli olan problemin ortaya çıkması ve tedavisinin olması..

kesinlikle bende öle düşünüyorum en azından caresi var ilk üzüldüm ne yalan söyleyyeim ama çaresi oldugunu bildiğim için teselli oldum:)dr umda korkma dedi

bu arada sizler nasılınızkılzar hamilelik nasıl gidiyor

Saol arkadaşım ben iyiyim çok şükür bugün ikili test sonucunu aldık doktorda gayet iyi sonuç dedi bulantılarımda biraz hafifledi tam geçmedi ama biraz rahatladım çok şükür

dün rüyamda tüp bebeğe başlıcak oluyoruz dr. diyoki lağman gibi bişey yapıcaz tüpe engel bişey varmı bakalım neyse bakıyo diyoki senin makatta sorun var (afedersiniz) dıckın başka yerden geliyo (töbeee) bu durumda tüp bebek yapamayız önce ameliyat olman lazım sonra tüpe başlıcazz..ee diyorum ama benim hiçbir sorunum olmadı herşey normaldi..dr. diyoki bende şaşdım hiç belirtinin olmamasına ama diyo böyle yapamayızz...
ayy nasıl ağlıyorumm üzülüyorum..ben diyorum tayinciyim doğuya gidicem gitmeden başlamam lazım..
sonra bir kalktın ne dr. var ne bişeyy ohhhh dedim rüyaymışş..
allah hayra cıkarsın..

merhaba kızlar nasılsınız?
maytapcım çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef umut edip dua etmekten başka çaremiz kalmıyor.ama hep dualarımdasınız inş sende ve diğer bekleyen arkadaşlarda en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşar Allah'ım daha fazla bekletmez inşallah sizi....

kızlar ya okuyorum da herbirimizde birbirimizden farklı şeyler yaşıyoruz aslında.neler nelerrrrrr.ALLAHIM yardım etsin hepimize bu dünydada aldıklarının cinsinden mükafat versin inş.öbür dünyadada mükafatımızı versin.

kızlar duamdasınız valla.bazen nicklerinizle ediyorum.ismini bildiğim ark isimleriyle ama ne fark eder ki RABBİM kalpleri bilen.niyet önemli değilmi.

EYYYYYYYYY YA RABBBB kapında bekleyen kullarını ne olur daha fazla bekletme.biz çok iyi anladık kaybettiklerimizin değerini.ne olur kaybettiklerimizin cinsinden ver mükafatımızı razı olacağın şekilde yetiştirmek nasip et YAAA RABBBBBB:)

ALLAHHH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE İŞLERİMİZİ (HAMİLELİKLERİMİZİ VE ÇABALARIMIZI)KOLAYLAŞTIRSIN...

o güzel duan için aminnn

slm kızlar nasılsınız
inş. bi dahaki sefere
canım benim geçmiş olsun en azından önlem alınacağını biliyorsun keşke öncelerinde de bilseydik..ama allah bu sefer hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

maytap canım hakkında hayırlısı olsunn..acıkcası üzüldüm ama nasip değilmiş..umutlu olman ve devam etmen beni cok sevindirdi..inşallah diğer tedavin hayırlı olur..
amin canım..sen ne zaman başlıyorsun adet gelmedi daha galiba??

Saol arkadaşım ben iyiyim çok şükür bugün ikili test sonucunu aldık doktorda gayet iyi sonuç dedi bulantılarımda biraz hafifledi tam geçmedi ama biraz rahatladım çok şükür
oohhh çok şükür güzelim allah böyle devam getirir inş.

canım stresi yüreğinde kafanda yaşadığından rüyalarına yansıyor..Rahat ol güzelim tayini mayini düşünme herşey hayırlısınla olsun acele etme yanii..

canım beni adet daha gelmedi ama birkac gündür bel ağrım var bugünde acayip kasıklarım ağrıyo eli kulağında gelir bugün yarın..
birde bişey sorucam sana eğer benim adetinimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. gün oluyor dr. gitmek için 3. gün gec değil değilmi..dr,umuz 2. gün gel demiştide ondan söyledim..

valla canım ilk zamanlar eşimin acele etmesi zaten bende cok stres yapmıştı ama nedense şimdi cok rahatım sanki tüp bebek değilde rutin kontrollere gidecekmiş gibi hissediyorum kendimi ama tabi tedavi süreci başlayıpta bekleme zamanı gelince eminim cok heyecanlı ve stresli olucamya bakalım artık hayırlısı...

maytapcım üzüldüm canım ama olsun vardır bundada bi hayır hem sendeki bu azimle eminim bebeğin fazla bekletmeden gelir sana

slm kızlar
bugün eşim tıp fakültesinde prof la görüşmüş değerlerimde ciddi bir sorun görmediğini ve iğneye gerek olmadıgını söyledi bebe aspirinine bile ihtiacım yokmuş:)
bu haber bile beni nasıl sevindirdi beni anlatamam

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....tek tek alıntı yapamadım..

ben bu sefer çok pozitiftim ama yine olmadı...pozitif yada negatif olmak ta pek bi işe yaramıyor diye düşünüyorum..zamanı gelmişse olacaksa oluyor..
.ne yazıkki doğal yoldan bebek sahibi olamamanın eksikliğni bi kez daha yaşadım...allah kimseye böyle bir dert vermesin ..çoook zor
ama eminimki vardır bunun da bir mükafatı bizler için....

gözün aydın.......................................artık arkasındanda hep güzel haberler alırsın inşallah

canım senin iğne dediğin nedir anlamadım :26:

gözün aydın.......................................artık arkasındanda hep güzel haberler alırsın inşallah

inşallah canım hep beraber vereceğiz müjdeyi
Rabbim nasip eder inş.
sen nasılın okul nasıl gidiyor
üç ay tatilden sonra bana biraz yorucu geldi:)

gözün aydın selen....bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…