inşallah canım hep beraber vereceğiz müjdeyi
Rabbim nasip eder inş.
sen nasılın okul nasıl gidiyor
üç ay tatilden sonra bana biraz yorucu geldi:)
gözün aydın selen....bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah..
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....tek tek alıntı yapamadım..
ben bu sefer çok pozitiftim ama yine olmadı...pozitif yada negatif olmak ta pek bi işe yaramıyor diye düşünüyorum..zamanı gelmişse olacaksa oluyor..
.ne yazıkki doğal yoldan bebek sahibi olamamanın eksikliğni bi kez daha yaşadım...allah kimseye böyle bir dert vermesin ..çoook zor
ama eminimki vardır bunun da bir mükafatı bizler için....
2.yada 3.gün hiç farketmiyor...ben ilkinde 3.gün gitmiştim....dün kan vermeye gittiğimizde benim eşimde tüp bebek merkezine okadar alıştımki olumlu bile olsa arada bir gelirim dedi..bizimde 2.evimiz orası oldu.canım beni adet daha gelmedi ama birkac gündür bel ağrım var bugünde acayip kasıklarım ağrıyo eli kulağında gelir bugün yarın..
birde bişey sorucam sana eğer benim adetinimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. gün oluyor dr. gitmek için 3. gün gec değil değilmi..dr,umuz 2. gün gel demiştide ondan söyledim..
valla canım ilk zamanlar eşimin acele etmesi zaten bende cok stres yapmıştı ama nedense şimdi cok rahatım sanki tüp bebek değilde rutin kontrollere gidecekmiş gibi hissediyorum kendimi ama tabi tedavi süreci başlayıpta bekleme zamanı gelince eminim cok heyecanlı ve stresli olucamya bakalım artık hayırlısı...
canım b,iliyorum cok zor ama senin daha güzel şeylere vesile olucak emin ol ben bazı şeyleri üst üste yaşadım allaha şükür....emin ol bunun mukakatını alıcaksındır sabrınla azminle ben buna inanıyorum ve hayatımda hepde bu şekilde oldu .. bunda da vardır bir karamet sen tek umudunu yitirme duaların kabul olucak sadece zamanı var
Teşekkür ederim Maytap bilmiyorum daha zorlu şeyler var önümde o yüzden neye sevinip neye endişeleneceğimi şaşırdım..Sizlerden güzel haberler almak istiyorum hep dua ediyorum en kısa zamanda sevinicez inşallah..
çok haklısın endişelenmekte...ama gör bak hiç kötü haber almayacaksın...hem sevinecek okadar çok şeyin varki....çok şükür ve maşşalh çok fazla beklemedin...bak bize ....hala bekliyoruz...şuan hamile olup endişelenmeyi okadar çok isterdimki....durum böyle olumsuz olunca kaybettiklerim e daha çok üzülmeye başladım....o yüzden sen hep sevin şükret ..bebeğini üzme...sen endişelenince oda üzülür....herşey güzel olacak...sen tedbirini aldıktan sonra gerisini düşünme...hem artık tecrübeliyiz...bu ikinci hemileliğin ....sonuçta bu hamileliğinde herşeye daha çok dikkat ediyorsun ve eminimki elinden geleni yapıyorsun...dikiş atıldıktan sonra gör bak daha da rahatlayacaksın.....
selencim diğer topikte tebrik ettim ama görmedim galiba 2li testin güzel cıkmasına sevindim9 ay güzel haberler alırsın inşallah
Maytapcım sonucun olumsuz olmasına çok üzüldüm ama seni azimli ve kararlı gördüğüm için sevindim. İnşallah en kısa zamanda gelecek bu nazlı bebişler hem sana hem de Papatyaya.
Esmeraycım ben de bir faktörden heterozigot, bir faktörden de homozigotum. Oğlumu kaybettikten sonra çok doktor gezdim hemen hemen hepsi bu faktörler önemsiz iğne kullanmaya gerek yok tekrar hamile kal onda da sorun çıkarsa düşünürüz dedi ama ben içimin rahat etmesi açısından iğne kullanma taraftarıydım ve hamile kalınca kendim iğneye başladım. Sonuç olarak bu hamileliğimde iğne kullanmama rağmen yine problem yaşadım ama bu sefer sorun daha geç ortaya çıktı doktorlar iyi ki iğneye başlamışsın dediler. İğneden hiç korkma, vurulman gerekiyorsa vurul canım. Karnımdaki iğne morlukları hala iyileşmedi ama çok şükür bu sefer oğlum kucağımda. Bu minikler için herşeye değer.
benimde olmadı(((üzldüm ama içim çok sıkılmadı...hala üzerimde garip bir huzur var..sanki herşey mükemmelmiş gibi.....elimden gelenin en iysini yaptım..demekki daha zamanı gelmemiş......benim için dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun...dua etmeye devam etsinler...çünkü 2.adetimle yola devam ediyorum....durmak yok yola devam.
gel tatlım baya kafa dağıttırıyor diyet grubu ben 4 kilo verdım bıraz uzun sürdü ama olsun güzel dostluklar edindim ordada kafa dengi kızlar var.Okul yorucu ama şuan çok iyi geliyor. 3-4 kilo çok fazla değil ama kararlı davranamıyorum yaaa eskiden yemeyeceğim dediğim zaman asla yemezdim ama şimdi amannnnn boşver diyorum. İki bebeğimi kaybettikten sonra her şey önemini yitirdi.Sen acele etme dr yasakladığına göre beklemen lazım.
Maşallah ya 10 kilo vermek ne güzel. Ben pazartesi günü diyete başlayacağım diyorum sonra da bunu da yiyeyim bunu da yiyeyim derken akşama bozulmuş oluyor. Bir de sabah 8.30 dan akşam 17 e kadar okuldayım. Gündüz geçiştirdiğimden akşam deli gibi yiyesim geliyor. En çok da tatlıları
SUDEM 34 Diyet grubuna gelmek iyi fikir olabilir. Nasılsa spora başlayamıyorum bari biraz kontrol ederim kendimi.
Kızlar kürtajdan kaç gün sonra adet gelir? 20 Ocakta olmuştu neredeyse 1 ay olacak. Strese girdim valla. Bir türlü gelmedi kırmızılar. Bir de ben " Bu acıyı tekrar yaşayacaksam bebek sahibi olamayacaksam bütün ümitlerimi kurut Rabbim" diye dua etmiştim. Şimdi bir problem var mı diye düşünmeye başladım.
canım maşallah seni çok takdir ettim Allah sabrını veriyorbenimde olmadı(((üzldüm ama içim çok sıkılmadı...hala üzerimde garip bir huzur var..sanki herşey mükemmelmiş gibi.....elimden gelenin en iysini yaptım..demekki daha zamanı gelmemiş......benim için dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun...dua etmeye devam etsinler...çünkü 2.adetimle yola devam ediyorum....durmak yok yola devam.
tatlım arkadaşım da 35 yaşında 2 aşılaması 1 tüp bebeği tutmamıştı .arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....tek tek alıntı yapamadım..
ben bu sefer çok pozitiftim ama yine olmadı...pozitif yada negatif olmak ta pek bi işe yaramıyor diye düşünüyorum..zamanı gelmişse olacaksa oluyor..
.ne yazıkki doğal yoldan bebek sahibi olamamanın eksikliğni bi kez daha yaşadım...allah kimseye böyle bir dert vermesin ..çoook zor
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....tek tek alıntı yapamadım..
amin arkadaşım.kızlar ya okuyorum da herbirimizde birbirimizden farklı şeyler yaşıyoruz aslında.neler nelerrrrrr.ALLAHIM yardım etsin hepimize bu dünydada aldıklarının cinsinden mükafat versin inş.öbür dünyadada mükafatımızı versin.
kızlar duamdasınız valla.bazen nicklerinizle ediyorum.ismini bildiğim ark isimleriyle ama ne fark eder ki RABBİM kalpleri bilen.niyet önemli değilmi.
EYYYYYYYYY YA RABBBB kapında bekleyen kullarını ne olur daha fazla bekletme.biz çok iyi anladık kaybettiklerimizin değerini.ne olur kaybettiklerimizin cinsinden ver mükafatımızı razı olacağın şekilde yetiştirmek nasip et YAAA RABBBBBB:)
ALLAHHH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE İŞLERİMİZİ (HAMİLELİKLERİMİZİ VE ÇABALARIMIZI)KOLAYLAŞTIRSIN...
inşallah gamze ....zaten üzülünce sonucu <değiştiremiyorumki...kaybettiklerimde geri gelmiyor....denemektende vazgeçemiyorum..,,,zamanın gelmesini bekliyorum sadece ..tek yapabildiğimde bu.....................
sağol arkadaşım amin inş sağlıklısınla bizleri fazla bekletmeden gelsin:)Her şey yoluna girecek azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz, inşallah Allahım seninde yüzünü güldürecek çok inanıyorum buna. İnancını kaybetme, hep böyle kararlı ol.
Papatya da sende en kısa zamanda kavuşacaksınız kuzularınıza dualarım sizinle.
inş. premetecim inş..Maytapcım sonucun olumsuz olmasına çok üzüldüm ama seni azimli ve kararlı gördüğüm için sevindim. İnşallah en kısa zamanda gelecek bu nazlı bebişler hem sana hem de Papatyaya.
Esmeraycım ben de bir faktörden heterozigot, bir faktörden de homozigotum. Oğlumu kaybettikten sonra çok doktor gezdim hemen hemen hepsi bu faktörler önemsiz iğne kullanmaya gerek yok tekrar hamile kal onda da sorun çıkarsa düşünürüz dedi ama ben içimin rahat etmesi açısından iğne kullanma taraftarıydım ve hamile kalınca kendim iğneye başladım. Sonuç olarak bu hamileliğimde iğne kullanmama rağmen yine problem yaşadım ama bu sefer sorun daha geç ortaya çıktı doktorlar iyi ki iğneye başlamışsın dediler. İğneden hiç korkma, vurulman gerekiyorsa vurul canım. Karnımdaki iğne morlukları hala iyileşmedi ama çok şükür bu sefer oğlum kucağımda. Bu minikler için herşeye değer.
yok güzelim 2. yada 3 gün çağırıyorlar genelde zaten.Bir sorun yok..yeterki kendini strese sokma kafanı rahat tut..allahın izniyle güzel şeyler olacak..canım beni adet daha gelmedi ama birkac gündür bel ağrım var bugünde acayip kasıklarım ağrıyo eli kulağında gelir bugün yarın..
birde bişey sorucam sana eğer benim adetinimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. gün oluyor dr. gitmek için 3. gün gec değil değilmi..dr,umuz 2. gün gel demiştide ondan söyledim..
valla canım ilk zamanlar eşimin acele etmesi zaten bende cok stres yapmıştı ama nedense şimdi cok rahatım sanki tüp bebek değilde rutin kontrollere gidecekmiş gibi hissediyorum kendimi ama tabi tedavi süreci başlayıpta bekleme zamanı gelince eminim cok heyecanlı ve stresli olucamya bakalım artık hayırlısı...
aynen katılıyorum güzelim nasip kismet olunca olu veriyor.Ben hamile kaldığım tedavimde transferin ertesi gününde çok şiddetli kasık ağrısınla dr kapısı çaldım oturamıyorum diye.Serum taktılar ilaç vermediler kan testi yaptılar çok yüksek bir şekilde enfeksiyon çıkmıştı.Mecburen gebelere verilebilen antiobiotik koydular seruma.Akşama kadar hastaneden kaldım ve taburcu oldum.Ağızdan da hap kullandırdı 3 gün.Transferimin 7 günü işyerinden almanyaya seyahatım vardı.Uçaktır bavul taşıma vs , saatlerce fırmada ayakata masada sağa sola koşturmaca geçti.Akşamları sadece yatabiliyordum.Seyahatten döndüm ertesi günü kan testimdi ve aldığım sonuç pozitifti.Şaşırdım.arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....tek tek alıntı yapamadım..
ohh hadi çok şükür..allahım inş çalışmalara başladığından bebeğini sana hemen nasip eder..slm kızlar
bugün eşim tıp fakültesinde prof la görüşmüş değerlerimde ciddi bir sorun görmediğini ve iğneye gerek olmadıgını söyledi bebe aspirinine bile ihtiacım yokmuş:)
bu haber bile beni nasıl sevindirdi beni anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?