Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım hep beraber vereceğiz müjdeyi
Rabbim nasip eder inş.
sen nasılın okul nasıl gidiyor
üç ay tatilden sonra bana biraz yorucu geldi:)

çok yorucu.....((bide grip olmuşum..iyce çekilmez oldu...üstelik bu dönem birde kurs çıktı...çarşamba ve cumaları kursa kalıyıorum..bugün tam 8 saat ders anlattım...(yoruldum

gözün aydın selen....bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah..

Teşekkür ederim Maytap bilmiyorum daha zorlu şeyler var önümde o yüzden neye sevinip neye endişeleneceğimi şaşırdım..Sizlerden güzel haberler almak istiyorum hep dua ediyorum en kısa zamanda sevinicez inşallah..

canım b,iliyorum cok zor ama senin daha güzel şeylere vesile olucak emin ol ben bazı şeyleri üst üste yaşadım allaha şükür....emin ol bunun mukakatını alıcaksındır sabrınla azminle ben buna inanıyorum ve hayatımda hepde bu şekilde oldu .. bunda da vardır bir karamet sen tek umudunu yitirme duaların kabul olucak sadece zamanı var

2.yada 3.gün hiç farketmiyor...ben ilkinde 3.gün gitmiştim....dün kan vermeye gittiğimizde benim eşimde tüp bebek merkezine okadar alıştımki olumlu bile olsa arada bir gelirim dedi..bizimde 2.evimiz orası oldu.

inşallah gamze ....zaten üzülünce sonucu <değiştiremiyorumki...kaybettiklerimde geri gelmiyor....denemektende vazgeçemiyorum..,,,zamanın gelmesini bekliyorum sadece ..tek yapabildiğimde bu.....................

çok haklısın endişelenmekte...ama gör bak hiç kötü haber almayacaksın...hem sevinecek okadar çok şeyin varki....çok şükür ve maşşalh çok fazla beklemedin...bak bize ....hala bekliyoruz...şuan hamile olup endişelenmeyi okadar çok isterdimki....durum böyle olumsuz olunca kaybettiklerim e daha çok üzülmeye başladım....o yüzden sen hep sevin şükret ..bebeğini üzme...sen endişelenince oda üzülür....herşey güzel olacak...sen tedbirini aldıktan sonra gerisini düşünme...hem artık tecrübeliyiz...bu ikinci hemileliğin ....sonuçta bu hamileliğinde herşeye daha çok dikkat ediyorsun ve eminimki elinden geleni yapıyorsun...dikiş atıldıktan sonra gör bak daha da rahatlayacaksın.....

Maytapcım sonucun olumsuz olmasına çok üzüldüm ama seni azimli ve kararlı gördüğüm için sevindim. İnşallah en kısa zamanda gelecek bu nazlı bebişler hem sana hem de Papatyaya.

Esmeraycım ben de bir faktörden heterozigot, bir faktörden de homozigotum. Oğlumu kaybettikten sonra çok doktor gezdim hemen hemen hepsi bu faktörler önemsiz iğne kullanmaya gerek yok tekrar hamile kal onda da sorun çıkarsa düşünürüz dedi ama ben içimin rahat etmesi açısından iğne kullanma taraftarıydım ve hamile kalınca kendim iğneye başladım. Sonuç olarak bu hamileliğimde iğne kullanmama rağmen yine problem yaşadım ama bu sefer sorun daha geç ortaya çıktı doktorlar iyi ki iğneye başlamışsın dediler. İğneden hiç korkma, vurulman gerekiyorsa vurul canım. Karnımdaki iğne morlukları hala iyileşmedi ama çok şükür bu sefer oğlum kucağımda. Bu minikler için herşeye değer.

selencim diğer topikte tebrik ettim ama görmedim galiba 2li testin güzel cıkmasına sevindim 9 ay güzel haberler alırsın inşallah

İnşallah arkadaşım moral oldu söylediklerin herşeyin bi zamanı var demekki zamanı gelince sende bu endişeleri yaşamaya başlıycaksın ama güzel sonuçlarla eninde sonunda ohh diyeceğiz inşallah.Kaybettiklerimize üzülmemek ne mümkün ama elimizden tek gelen dua etmek ve hayırlısını dilemek..

premete sonuçları inş. kendi doktoruma da göstereceğim
sağlıklı uzunömürlü olsunda iğneyede razıyım ben
yeterki çaresi olmayan bi dert olmasın
sağol cnm ilgn için:)

Her şey yoluna girecek azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz, inşallah Allahım seninde yüzünü güldürecek çok inanıyorum buna. İnancını kaybetme, hep böyle kararlı ol.

Papatya da sende en kısa zamanda kavuşacaksınız kuzularınıza dualarım sizinle.

canım benim üzülme diyemem mutlaka üzülür insan ama aynen dediğin gibi durmak yok yola devam inşallah bu sefer vakti gelmiş olacak...

gel tatlım baya kafa dağıttırıyor diyet grubu ben 4 kilo verdım bıraz uzun sürdü ama olsun güzel dostluklar edindim ordada kafa dengi kızlar var.

canım maşallah seni çok takdir ettim Allah sabrını veriyor

tatlım arkadaşım da 35 yaşında 2 aşılaması 1 tüp bebeği tutmamıştı .
ve umudu yokken hiç beklemediği bir anda 3-4 ay sonra kendi kendine hamile kaldı ve bebeğini kucağına aldı.o arkadaş çok güzel bir örnek.inşallah doğal olarak hamile kalırsın.

inşallah maytapcığım bu çektiklerimizin mükafatı bir şekilde gelir canım...

amin arkadaşım.

inşallah gamze ....zaten üzülünce sonucu <değiştiremiyorumki...kaybettiklerimde geri gelmiyor....denemektende vazgeçemiyorum..,,,zamanın gelmesini bekliyorum sadece ..tek yapabildiğimde bu.....................

bende şuan senin gibi düşünüyorum inş böle devam eder üzülerek bişe kazanamıyoruz kaybettiklerimizide geri getiremiyoruz yaşamamız gerekiyodu ve yaşadık rabbim böle uygun görmüş bende senin gibi sabırsızlıkla zamanın gelmesini yeniden hamile kalmayı bekliyorum kucağıma alana kadarda vazgeçmiycem ben elimden geleni yapayımda olup olmaması allahın takdiri artık

sağol arkadaşım amin inş sağlıklısınla bizleri fazla bekletmeden gelsin:)

inş. premetecim inş..

yok güzelim 2. yada 3 gün çağırıyorlar genelde zaten.Bir sorun yok..yeterki kendini strese sokma kafanı rahat tut..allahın izniyle güzel şeyler olacak..

aynen katılıyorum güzelim nasip kismet olunca olu veriyor.Ben hamile kaldığım tedavimde transferin ertesi gününde çok şiddetli kasık ağrısınla dr kapısı çaldım oturamıyorum diye.Serum taktılar ilaç vermediler kan testi yaptılar çok yüksek bir şekilde enfeksiyon çıkmıştı.Mecburen gebelere verilebilen antiobiotik koydular seruma.Akşama kadar hastaneden kaldım ve taburcu oldum.Ağızdan da hap kullandırdı 3 gün.Transferimin 7 günü işyerinden almanyaya seyahatım vardı.Uçaktır bavul taşıma vs , saatlerce fırmada ayakata masada sağa sola koşturmaca geçti.Akşamları sadece yatabiliyordum.Seyahatten döndüm ertesi günü kan testimdi ve aldığım sonuç pozitifti.Şaşırdım.
Bu seferde hep yattım 5.gün embrioydu ama OLMADI!!!! NASİP KİSMET İŞİ

ohh hadi çok şükür..allahım inş çalışmalara başladığından bebeğini sana hemen nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…