canım benim bende sende kendimi görüyorum ama bazem bende karamsarlaşıyorum çabuk toparlamaya çalışıyorum böle devam edersem yeni bi kayıp kaçınılmaz olur eminim biraz daha zaman geçince sende daha olumlu düşünüceksin bende eşimin çocuklara olan düşkünlüğünü görünce çok üzülüyorum hatta ağlıyorum ama inanıyorum biz onları bigün baba yapıcaz rabbim verecek psikolog konusuna gelince bende çok düşündüm hatta gittim bi kere hemen ilaç verdi ben onları içip uyuşmak yerine acımı yaşamayı tercih ettim daha faydalı oldu şu ara msn grubumuz var melek anneleri ordayız acayip terapi oluyo sende gel ben arkadaşlarımla yani sizlerle toparlanıyorum sende uzak kalmamaya çalış bi psikolog bizi anlayamaz biraz zaman ver kendine sende anlamadan daha güçlü olduğunu fark edeceksin ve yeni bebk istemeye başlıyacaksın inş
inşallah ebrucu...azimliyim hırslıyım allahtan ümidimi kesmedim ama yıprandığımı hissediyorum..her tedaviden sonra biraz daha yaşlanıyorum sanki....
canım benim bende sende kendimi görüyorum ama bazem bende karamsarlaşıyorum çabuk toparlamaya çalışıyorum böle devam edersem yeni bi kayıp kaçınılmaz olur eminim biraz daha zaman geçince sende daha olumlu düşünüceksin bende eşimin çocuklara olan düşkünlüğünü görünce çok üzülüyorum hatta ağlıyorum ama inanıyorum biz onları bigün baba yapıcaz rabbim verecek psikolog konusuna gelince bende çok düşündüm hatta gittim bi kere hemen ilaç verdi ben onları içip uyuşmak yerine acımı yaşamayı tercih ettim daha faydalı oldu şu ara msn grubumuz var melek anneleri ordayız acayip terapi oluyo sende gel ben arkadaşlarımla yani sizlerle toparlanıyorum sende uzak kalmamaya çalış bi psikolog bizi anlayamaz biraz zaman ver kendine sende anlamadan daha güçlü olduğunu fark edeceksin ve yeni bebk istemeye başlıyacaksın inş
inşallah ebrucu...azimliyim hırslıyım allahtan ümidimi kesmedim ama yıprandığımı hissediyorum..her tedaviden sonra biraz daha yaşlanıyorum sanki....
ben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...
ben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...
Allahım sabrını arttırsın canımben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...
canım ben bekarken karşı komşumun arkadaşı vardı.7 yıl evlilerdi ve 7 yıl bir fiil aşılama hep yaptılar.Eşinde 1000 1 sperm canlıymış ve hareketli.Hiç tüp yapılmadı.Sonra 7.yılında aşılama ile hamile kaldı.9 ay yatakta geçirdi düşük tehlikesi vardı.Doğurdu dünya tatlısı kızı oldu.1 yaşına girmeden kızı ansızın hamile kaldı normal yolla.Eşinden dolayı olması imkansız dedikleri spermlerden hamile kaldı.Bir kızı daha oldu doğurdu.Şimdi korunuyorlar.
O yüzden vakti zamanı geldiğinden inan herşey bahane oluyor.Ya tüp ile yada doğrudan yüce rabbim normal yolla veriyor.Ben buna artık böyle inanıyor ve ,inanmak istiyerek bir gün benimde bebeğim sağlıklı kollarımda olacak.Seninde , hepimizinde...sırasıyla vaktiyle
amin inşallah....................mucizeler bizide bulsun inşallah................
maytapcım çok üzüldüm ama sabır ve isyan etme bende sizin aranızdaydım ilk bebeğimi kaybettim 2006 da belki hatırlayanınız vardır çok zordu oğlumdan ayrılmak yılmadım hep dua ettim hep istedim rabbimden çok mücadele ettim sende et bana tüb bebekten başka yolun yok dediler sebebi bilinmeyen kısırlıkmış bilinemedide sebebi test almadığım eczane kalmamıştı her ay farklı yerde kan testleri yaptırdım hep bir umut aradaım bekledim 4yıl sonra hiç sebep yokken midem bulandı göğüslerim ağrıdı herzaman en az 10 gün bekleyip öyle test yapıyordum ilkdefa 9temmuzda daha henüz 5 gün adetimden geçmişken test yaptırdım ve sonuç pozitifti şokkkkkk olmuştum 2 gün kimseye söyleyemedim eşim dahil önce benim inanmam lazımdı hala inanmıyorum şimdi 37+2 günlük hamileyim 1 martta kızımı alacam kucağıma rabbimin izniyle nolur sizde inanın herzaman dua ediyorum yasinler okuyorum hepinize rabbim verecek ben inanıyorum sizde inanın
canım benim RABBİM tez vakit güldürsüsn yüzünü inş:)yılmadan ümitle inançla dua ediyoruz inş:)
MAP VE MAYTAP RABBİM sizlerinde yüzünü tez vakit güldürsün.çabalarınızı boşa çıkarmasın.
inşallah sizin ve benim gibi RABBİMİN kapısında bekleyenleri geri çevirmesin.dualarımdasınız canlar....
Eşimi baba olarak görmeyi onun kucağına sağlıklı bir evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Bnu yapamadığım için de çok üzülüyorum. Eşim beni teselli etmek için "Olmazsa olmasın kendini üzme, herkesin çocuğu olacak değil ya?" diyordu. Ben de saf saf inanıyordum. Şubat tatilinde kayınvalideme gittik, kaynım eşi ve 16 aylık oğlu da geldi. Çocuğu kucağından indirmedi desem yeridir yani. Böyle olunca daha da çok üzüldüm meğer tamamen beni avutmak için söylüyormuş bunları. Demek ki içi çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. Bu şartlar altında ayrılmak bile istese diretmem valla. Onu mahrum ediyorum bütün arkadaşlarımızın çocukları var bir biz kaldık böyle...
zaten bir şeyi çok isteyince olmuyor....bizde sürekli bebek görmeye gidiyoruz...çevrem de herkes ya hamile yada bebekleri var...aynen sizin giibi bir tek biz kaldık
Canım hepimiz aynı acıları farklı farklı yaşadık ve inş son olur.Allah hepimizin bebek yolunda attığımız adımları son buldurur ve hepimiz birer hamile kalıp bebeklerime sağlıklı kavuşuruz..okurken gözlerim nasıl doldu..hemen hemen aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz yaşadıkta dilerim rabbim kimseye yaşatmasın..
bende eşime babalığın yakışacağını düşünüyorum eminim benden daha iyi bakıcaktırda..
gecen bir eğlneceye gittik arkadaş gruplarla hepsinin bebeği çocuğu var..biran gözüm eşime takıldıı ve içim parcalandı bir babaya bakıyor kucağında bebeği nasıl oynaşıyorlar eşimse onlara hayran hayran bakıyor kim bilir içinden neler gecti ne duygular düşündüü...ne olur allahım hepimizi bu sevgiden mahrum bırakma bizide sevindir eşlerimizin kucağında bebeklerimizi görmayi nasip et..aminnnnnnnnn...
allah razı olsun hannemcim amin cümlemize amin inş hayırlısınla sağlıklısınla gelsin yavrularımızcanım benim RABBİM tez vakit güldürsüsn yüzünü inş:)yılmadan ümitle inançla dua ediyoruz inş:)
MAP VE MAYTAP RABBİM sizlerinde yüzünü tez vakit güldürsün.çabalarınızı boşa çıkarmasın.
inşallah sizin ve benim gibi RABBİMİN kapısında bekleyenleri geri çevirmesin.dualarımdasınız canlar....
canım başın sağolsun allah sabrını bol eylesin.Maalesef bir çoğumuz dr kurbanı olabiliyoruz allahım bizleri doğru ellere emanet etsin ve hayırlısınla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalımben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...
amin güzelim inş inşcanım ben bekarken karşı komşumun arkadaşı vardı.7 yıl evlilerdi ve 7 yıl bir fiil aşılama hep yaptılar.Eşinde 1000 1 sperm canlıymış ve hareketli.Hiç tüp yapılmadı.Sonra 7.yılında aşılama ile hamile kaldı.9 ay yatakta geçirdi düşük tehlikesi vardı.Doğurdu dünya tatlısı kızı oldu.1 yaşına girmeden kızı ansızın hamile kaldı normal yolla.Eşinden dolayı olması imkansız dedikleri spermlerden hamile kaldı.Bir kızı daha oldu doğurdu.Şimdi korunuyorlar.
O yüzden vakti zamanı geldiğinden inan herşey bahane oluyor.Ya tüp ile yada doğrudan yüce rabbim normal yolla veriyor.Ben buna artık böyle inanıyor ve ,inanmak istiyerek bir gün benimde bebeğim sağlıklı kollarımda olacak.Seninde , hepimizinde...sırasıyla vaktiyle
amin inşallah....................mucizeler bizide bulsun inşallah................
canım kendini böyle yıpratma..hepimiz binbir hevesle herşey hazırlık ederken kim bile bilirdiki sonu böyle olacağını.Bilsek dikkat etmezmiydik.Allahım bundan sonra hayırlısınla hamile kalmamızı nasip etsin ve bin bir dikkat ile yolumuzu izleyip bebeklerimize sağlıklı kavuşmamızı nasip etsinbu akşam kızımın giydiremediğim kıyafetlerine baktım .hamileyken beğenmiyordum çoğunu yok şunu giydiririm bunu giydirmem canını acıtır yumuşak değil felan dıye bahane buluyordum.şimdi kızım yaşasaydı da giydirseydim diyorum. Allahım hepimizin sabrını arttırsın
allaha inanmıyan korksun.Tek sığınacağımız yere dualarımızla allahımıza.Rabbim herşeyi görüyor ve o kuluna eninde sonunda veriyor.Bazıları kolay yoldan bazılarıda uzun mücadeleler sonunda.allah hepimize o güzel mucizelerinden nasip etsin..bakın ben size en yakın arkadaşımı anlatayım 12 yıl mücadele etti bebeği olsun diye 4 sefer tüb bebek denediler olmadı eşi ameliyat oldu olmadı 12 yılın sonunda 5 tüp bebek denemesi tuttu ikizleri oldu sonra nasılsa olmaz diye korunmadı ikizleri 2 aylıkken yine hamile kaldı bir oğlu daha oldu çünkü yemin etmişti allahım bana bir evlat ver asla korunmayacam diye kaçtane olursa olsun diye dua etmişti oğlu olduktan 4ay sonra yine hamile kaldı busefer kafayı yiyecekti bide eşi polisti tek başına mardindeydi kimseyok yanında kürtaj oldu ama 3ay sonra öğrendiki ikizmiş bebekleri kürtajda birini almışlar diğeri kalmış doktor sakat olur demesine rağmen doğurdu bu bana allahımın bir işareti diye şimdi 4 çocuk annesi en büyüğü 4 yaşında ama son çocuğunda kordonlarını bağlattı ki allaha yemin etmişti kaçtane olursa olsun doğuracam diye sizde umudunuzu yitirmeyin olacak bebişleriniz
canım senin tüpleirn tıkalıyken nasıl aşılama ile hamile kaldın??Hepiniz ne güzel mucizeler yazmışsınız tam 1 sene önce öğrenmiştim tüp bebekten başka hiç bir yolla asla hamile kalamıyacağımı 2 tüpümde tıkalıydı başka bi şansım yoktu..Bebeklerimi kaybettikten 5 ay sonra aşılama ilehamile kaldım ve normal yollada hamile kalabilcektim sadece beklemek istemediğimiz için aşılama yaptırdık bazen imkansızlar imkanlı olup çıkıyor karşımıza..geçenlerde bi bayanla tanıştım kucağında bi erkek çocuğu herkes onu mucize bebek diye seviyordu nedenini sonradan öğrendim tam 15 yıl sayısız tüp bebek sayısız aşılama ve hep sonuç negatif,bu esnada evlat edinmek için başvuruyorlar sıra bir türlü kendilerine gelmiyor 4-5 sene bekliyorlar bigün telefonları çalıyor sıranın kendilerine geldiğini öğreniyorlar ve aynı gün kadın hamile olduğunu öğreniyor herşeyden vazgeçmişken..Allah'ım hepimizi mucizelerimize kavuştursun inşallah..
Kızlar bana istanbulda olanlar iyi bir tüp bebek dr önerebilirmi?? Şu rahimdeki sıvı meselesini danışmam gereken bir dr lazım bana!!!!!! Rahim filmi tekrardan çektirmem gerek mi??
Kızlar bana istanbulda olanlar iyi bir tüp bebek dr önerebilirmi?? Şu rahimdeki sıvı meselesini danışmam gereken bir dr lazım bana!!!!!! Rahim filmi tekrardan çektirmem gerek mi??
canım senin tüpleirn tıkalıyken nasıl aşılama ile hamile kaldın??
Canım ben Engin beyin sayfasına girip inceledim.Yakınlık açısından bana florya daha yakın brüksele göre.Birde bir çok hastanede anlaşması varmış Engin Beyin.Benim şuan gittiğim hastane ilede varmış.Canım sana benim doktorumu öneriyim. Aynı zamanda da tüp bebek uzmanı. PRF. ENGİN ORAL çok memnunum ben kendisinden tecrübesi falan mükemmel biri.
Bir de ben bu topikte gördüm PRF. YÜCEL KARAMAN Bürüksel tüp bebek merkezinin sahibi. Engin hocaya gitmeden ona da gitmiştim. Fiyatları biraz yüksek.Kurumsalalşmışlar Dr. hiç para hastane işini konuşmuyor direk halkla ilişkiler müdürüne yönlendiriyor.
ahh canım inş önümüzdeki aylarda güzel haber vereceğim maytapla bunun için durmak yok yola devam diyoruz..Maytapcım çok üzüldüm. Bu ay senden ve papatyadan çok ümtiliydim. Allah azminizin karşılığın vercek inşallah. Rabbim en tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
Canım yani kısacası rahim filmi çektir diyorsun bana..öff yaa inanın orasıyla ilgili artık işlemlerden çok sıkıldım rahatsız oluyorum artık ama ne yapayım garantileştirmek lazım başka türlü hep kafada soru işaretleri dolup taşacak değilmi??Papatya'cım 2.kez rahim filmi çektirdim ve aslında tüplerimin açık olduğunu ilk filmin doğru çekilmediğini öğrendik ancak ben cesaret edip 2.kez film çektirmeseydim direkt tüp bebeğe başlıycaktık o şekilde aşılamayla hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?