Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Karamsar takıldık elimize bir şey geçmedi. Psikolog ilaç verirse ben de kullanmam ya benim istediğim düşünme tarzımı değiştirmek. Açıkçası ben kendimi neye hazırlayacağımı bilemiyorum. "Bebeğim olacak ben de annelik duygusunu bir gün tadacağım mı yoksa Bebeğim olmayabilir buna da hazırım çocuğum olmayacak mı" Kendimi tamamen olumluya hazırladığım zaman olumsuz sonuç daha da kötü etkiler gibi geliyor. Sadece bu sorunun cevebı için psikoloğu düşünüyorumyoksa dediğin gibi bizi anlaması biraz zor. Eşinle aranız nasıl? Sen bazı testler yaptırıyordun farklı bir şey çıktı mı? Dr sana ne kadar beklemeni söylemişti. Bana en az 6 ay bekle dedi. Bugün bir ay oldu her şeye rağmen zaman geçiyor. Kırmızılar geldibir ay gitti kaldı 5 ay diye seviniyorum. Bir de ben hastaneden çıkarken bu sefer en az 1 yıl bekleyeceğim diyordum ama sabredemiyorum.

Sinannuray ayrıca sana teşekkür ediyorum bunları yazdıktan sonra pişman oldum biraz ya kırılırsan diye düşündüm? Sana yakınlığımı yanlış anlamadın ya içim rahatladı

inşallah ebrucu...azimliyim hırslıyım allahtan ümidimi kesmedim ama yıprandığımı hissediyorum..her tedaviden sonra biraz daha yaşlanıyorum sanki....

Yıpratıcı bir süreç fazlasıyla ama pes edersek hiçbir şey kazanamayacağız. Ben yaşama sevincimi kaybettim ya sadece bekleme dönemi hamilelik kayıp varmış gibi hayatımda başka bir şey göremiyorum.

Karamsar takıldık elimize bir şey geçmedi. Psikolog ilaç verirse ben de kullanmam ya benim istediğim düşünme tarzımı değiştirmek. Açıkçası ben kendimi neye hazırlayacağımı bilemiyorum. "Bebeğim olacak ben de annelik duygusunu bir gün tadacağım mı yoksa Bebeğim olmayabilir buna da hazırım çocuğum olmayacak mı" Kendimi tamamen olumluya hazırladığım zaman olumsuz sonuç daha da kötü etkiler gibi geliyor. Sadece bu sorunun cevebı için psikoloğu düşünüyorumyoksa dediğin gibi bizi anlaması biraz zor. Eşinle aranız nasıl? Sen bazı testler yaptırıyordun farklı bir şey çıktı mı? Dr sana ne kadar beklemeni söylemişti. Bana en az 6 ay bekle dedi. Bugün bir ay oldu her şeye rağmen zaman geçiyor. Kırmızılar geldibir ay gitti kaldı 5 ay diye seviniyorum. Bir de ben hastaneden çıkarken bu sefer en az 1 yıl bekleyeceğim diyordum ama sabredemiyorum.

Sinannuray ayrıca sana teşekkür ediyorum bunları yazdıktan sonra pişman oldum biraz ya kırılırsan diye düşündüm? Sana yakınlığımı yanlış anlamadın ya içim rahatladı

inşallah ebrucu...azimliyim hırslıyım allahtan ümidimi kesmedim ama yıprandığımı hissediyorum..her tedaviden sonra biraz daha yaşlanıyorum sanki....

Yıpratıcı bir süreç fazlasıyla ama pes edersek hiçbir şey kazanamayacağız. Ben yaşama sevincimi kaybettim ya sadece bekleme dönemi hamilelik kayıp varmış gibi hayatımda başka bir şey göremiyorum.

canım benim RABBİM tez vakit güldürsüsn yüzünü inş:)yılmadan ümitle inançla dua ediyoruz inş:)

MAP VE MAYTAP RABBİM sizlerinde yüzünü tez vakit güldürsün.çabalarınızı boşa çıkarmasın.

inşallah sizin ve benim gibi RABBİMİN kapısında bekleyenleri geri çevirmesin.dualarımdasınız canlar....

ben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...

Başın saolsun hepimiz meleklerimizi uğurladık acısının nasıl tarifsiz bir acı olduğunu biliyoruz seni çok iyi anlayabiliriz hepimiz özellikle ikizlerde erken doğum riski fazla oluyor benim meleklerimdi ikizlerdi inşallah bundan sonra sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize tekrar başın saolsun..

canım başın sağolsun inanamıyorum yaa 7 diz nasıl sana aşırı ilaç yüklerler bende polistik over hastasıyım cok yumurtlarsın bizde bu sorundur nasıl anlamadı canım yaa başın sağ olsun cok üzüldüm allah sabır versin meleklerin cennette canımkendini üzme onlar bizlerin şefaatcileri bize yardımcı olucaklar benim kızımda 5 gün yaşadı yavrum az az süt verdim ama yaşamadı allahın takdiri canım burda her kez seni cok iyi anlar hemizin hikayesi farklı ama hepimizin yavruları melek oldu bizde senin gibi yavrularımıza dokunamadan koklayamadan gitti yarularımız ama hayatımıza devam etmeliyiz bizler melek anneleriyiz inşallah meleklerinin kardeşlerini alıcaksınne denilebilirki başın sağolsun ...

Allahım sabrını arttırsın canım
rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde kucağını doldursun.bu dünyada da evlat versin hayırlısıyla

çok üzüldüm çok geçmiş olsun ...allah sabırlar versin.....bende koca koca iğneleri görünce çok ağlamıştım.....

ne güzel...allah bizede nasip etsin inşallh.....ben de vazgeçmiyorum...istesemde vazgeçemiyorum...

amin........................................

Canım hepimiz aynı acıları farklı farklı yaşadık ve inş son olur.Allah hepimizin bebek yolunda attığımız adımları son buldurur ve hepimiz birer hamile kalıp bebeklerime sağlıklı kavuşuruz..

allah razı olsun hannemcim amin cümlemize amin inş hayırlısınla sağlıklısınla gelsin yavrularımız

canım başın sağolsun allah sabrını bol eylesin.Maalesef bir çoğumuz dr kurbanı olabiliyoruz allahım bizleri doğru ellere emanet etsin ve hayırlısınla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım

Kızlar bana istanbulda olanlar iyi bir tüp bebek dr önerebilirmi?? Şu rahimdeki sıvı meselesini danışmam gereken bir dr lazım bana!!!!!! Rahim filmi tekrardan çektirmem gerek mi??

Canım sana benim doktorumu öneriyim. Aynı zamanda da tüp bebek uzmanı. PRF. ENGİN ORAL çok memnunum ben kendisinden tecrübesi falan mükemmel biri.
Bir de ben bu topikte gördüm PRF. YÜCEL KARAMAN Bürüksel tüp bebek merkezinin sahibi. Engin hocaya gitmeden ona da gitmiştim. Fiyatları biraz yüksek.Kurumsalalşmışlar Dr. hiç para hastane işini konuşmuyor direk halkla ilişkiler müdürüne yönlendiriyor.

Maytapcım çok üzüldüm. Bu ay senden ve papatyadan çok ümtiliydim. Allah azminizin karşılığın vercek inşallah. Rabbim en tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Papatya'cım 2.kez rahim filmi çektirdim ve aslında tüplerimin açık olduğunu ilk filmin doğru çekilmediğini öğrendik ancak ben cesaret edip 2.kez film çektirmeseydim direkt tüp bebeğe başlıycaktık o şekilde aşılamayla hamile kaldım..

Canım ben Engin beyin sayfasına girip inceledim.Yakınlık açısından bana florya daha yakın brüksele göre.Birde bir çok hastanede anlaşması varmış Engin Beyin.Benim şuan gittiğim hastane ilede varmış.
Engin beye mail attım umarım bana geri yazar.Muayeneye yada ön görüşmeye çağıracak olursa gideceğim.
Muayene ücretini biliyormusun?

Maytapcım çok üzüldüm. Bu ay senden ve papatyadan çok ümtiliydim. Allah azminizin karşılığın vercek inşallah. Rabbim en tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
ahh canım inş önümüzdeki aylarda güzel haber vereceğim maytapla bunun için durmak yok yola devam diyoruz..

Canım yani kısacası rahim filmi çektir diyorsun bana..öff yaa inanın orasıyla ilgili artık işlemlerden çok sıkıldım rahatsız oluyorum artık ama ne yapayım garantileştirmek lazım başka türlü hep kafada soru işaretleri dolup taşacak değilmi??
Hem birde dondurulmuşlarımı riske atmak istemiyorum..Off allahım sana bana yardım et

Allah bol sabir versin canim...Bizlerde bu aciyla basetmeye calisiyoruz.Kücükte olsa evlat acisi coook zor Allahim tekrar yasatmasin hicbirimize...Bende 26. haftamda dogum yaptim oglum 1 ay yasadi ve kaybettim kuzumu...Acini cok iyi anliyoruz canim...

Kızlarr nerdesiniz umarım herkes iyidir fazlaca sessiz bıraktık topikimizi kimseler gelmemiş arada bir ses verin...

Kızlar,umarım herkez iyidir. Ben evdeyim örgü örmeye başladım beni oyalıyor işte. Zaman daha çabuk geçmeye başladı. Sanırım eskisi gibi sık girilmiyorum foruma. Bende pek bilgisayar başında durmayayım diye girmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 26. haftaya girdikçe korkularım artmaya başladı. Birde geceleri karnıma kramp girmeye başladı, korkuyla uyanıyorum yarım saat kitlenip kalıyorum ağrı, acı. Kımıldayamıyorum. Kalsiyum almaya başladım ama pek fayda etmedi galiba. Yarın doktora gideceğim. Hiç böyle birşey yaşayanınız oldu mu?

Allahım hepimize yardımcı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişimize kavuşuruz. Çok fazla korkularım artmaya başladı. Hep tedirginim, hep ağlamaklıyım Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın diye dua ediyorum. İkizlerimide 25+3'de kaybetmiştim. Hep o günleri hatırlıyorum. Allahıma yalvarıyorum kazasız belasız sıhatlice Allahım yavrumu kucağıma almayı nasip etsin. Allahım melek annlerine acısın tekrar aynı acıları yaşatmasın, başka acılarda vermesin. Hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah. Aminnnnnnnnn.

Herkezi çok çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…