- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 41
slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
kızlarr kırmızı kartı gördüm allah izin verirse cumartesi başlıyoruzz..
dualarınız eksik etmeyin ne olur inşallah ilk denemede tutar..
canım benim çok büyük geçmiş olsun.Herşey yoluna girecek yeterki üzme kendini.Peki sorun neymiş birşey dedi mi dr.??slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
allahın izniyle gelecek canım.Sen hiç tedirgin olma hepimiz iyi olacağız bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alıp pof poflayacağız.canım benim üzülme allahın izniyle herşey güzel ve iyi geçecek dualarımızla allahın izniyle bunlar atlatacaksın güzelim hiç birşey olmadan bebeğini kuacağına alacaksın.Yeter strese girme üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme..
Teşekkür ederim Papatya'cım inşallah dediğin gibi hiç bişey olmadan atlatırım elimden geldiğince strese girmemeye çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum düşünmeden edemiyorum hayırlısı olsun artık hepimizin güzel haberler vericeği günler gelsinn artıkkk :))
canım kendine çok iyi bak lütfen tansiyon takibi yap mutlaka ama kendinide kaptırma ama tiyee de alma..çok dikkat etmeliyiz canım.Kötü düşünerek üstümüze çekmiyeceğiz ama ihmalde etmemeliyiz..Eburcu, alicim sizi çok iyi anlıyorum. Meleklerimizi kaybettiğimiz haftalar böyle zor geçiyor. Bende meleklerimi 18. haftamda kaybetmiştim.Sürekli ağrılarım olmaya başladı. Karnım ağrıyor, kasıklarımda sancı oluyor. Normalde tansiyoum düşüktür. Bu haftadan itibaren yükselmeye başladı. Ben kendim için psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Moraliniz yüksek tutun kızlar. Söylemsi kolay ama bebişleri için güçlü olmak zorundayız. Allahın izniyle Rabbim 38. haftaları göstersin.Allah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hadi maytapcım çok sevindim canım benim.Tarihi verirsin listeye yazarız.Bu sefer olacak canım benim olacak!!!!benim buaralar toplantılar üstüste geldi...bide kurs var....başka okullara toplantıya gtmekten kendi okuluma bile uğramaz oldum...ilkdefa bugün eve erken geldim...birde grip oldum...1haftadır griple boğuşuyorum
2.adet le yeni tedaviye başlıyoruz.....1.si oldu bitti bile:)ama bu sefer gün saymayacağım...gelsin diye beklemek te yok...analadımki bu tedaviler benim hayatımın bir parçası...rutinlerim arasında...:)sanki normal bişi yapıyormuşum gibi gidip geleceğim hastaneye..dualarınızı herzaman bekliyoruz....:))
Ohhh hadi hayırlısı..Kırmızılara bu kadar sevineceğimizi zannetmezdim ama seninki tedavi başlangıcı ondan seviniyoruz canım..kızlarr kırmızı kartı gördüm allah izin verirse cumartesi başlıyoruzz..
dualarınız eksik etmeyin ne olur inşallah ilk denemede tutar..
maytap ve papatya çok üzüldüm inş.birdahaki ay güzel haberler verirsiniz.
canımm cok gecmiş olsunnn...amann ne olur dikkat et dinlen sürekli iştende alabildiğin kadar rapor al umarım herşey yoluna girer..sen rahat ol bebişin allaha emanet allahım korusun onu..slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
cok sağol hayatım allah razı olsunn inşallahhhhh...aminnnnnnnnnnnnnnnnn..canım tedavin hayırlı olsun inş.en kısa zamanda güzel haberler verirsin
Ohhh hadi hayırlısı..Kırmızılara bu kadar sevineceğimizi zannetmezdim ama seninki tedavi başlangıcı ondan seviniyoruz canım..
Tarihi verirsin listeye yazarım canım seni..Hadi allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun canım benim
Kızlar bende bugün aklıma takılmasın keşke olmasın diye HSG mi çektirdim.Rahime sızma varmı diye dr umun ısrarı üzerine.
Veeee sonuç olarak hiç bir sızma yok.Tüplerimin zaten bağlıydı ve hiç birşekilde de zarar görüp açılmamış.Sonuç yani tüplerimden gelen bir sızma yok rahime.
Peki ama tedavi esnasında neden sıvı oluştu?? Bu sorunun cevabını dr um filmi görmesine rağmen ısrarla hala tüplerden demez mi?? Açık ameliyat ile laperoskopi ile tüpleri bağlicakmış bağlı olan tüplere fiyonk atacak herhalde ????
Bende dedimki.Daha önceki 3 tüp denememde sıvı oluşmadı aynı ilaçları kullanmama rağmen neden şimdi oldu?Doğum sonrası hormonlarımda değişme olmuş olurmu dedim?
Birde göbekten zaten 2 kere laperoskopi oldum 3.ncüyü bir daha istemiyorum dedim.
Dedimki beni birde böyle normal adet döneminde takibe alın.İlaç kullanmadan rahime sıvı geliyormu diye.Yumurtlama dönemi yumurtlama sonrası gibi takip edin dedim.
Tamam dedi bu ay öyle yapalım dedi.Bugün adetim 9.günü ama bugün bakmadım çünkü rahime ilaç verildiğinden.Salı günü bakacak.Bakalım ne olacak.
Artık dr ben yönlendiriyor oldum...
Ama bu kesin herhalde.Dr değiştrime zamanı geldi mi dersiniz?Öff arkadaşlar bana yardımcı olsanız??(
Kızlar bende bugün aklıma takılmasın keşke olmasın diye HSG mi çektirdim.Rahime sızma varmı diye dr umun ısrarı üzerine.
Veeee sonuç olarak hiç bir sızma yok.Tüplerimin zaten bağlıydı ve hiç birşekilde de zarar görüp açılmamış.Sonuç yani tüplerimden gelen bir sızma yok rahime.
Peki ama tedavi esnasında neden sıvı oluştu?? Bu sorunun cevabını dr um filmi görmesine rağmen ısrarla hala tüplerden demez mi?? Açık ameliyat ile laperoskopi ile tüpleri bağlicakmış bağlı olan tüplere fiyonk atacak herhalde ????
Bende dedimki.Daha önceki 3 tüp denememde sıvı oluşmadı aynı ilaçları kullanmama rağmen neden şimdi oldu?Doğum sonrası hormonlarımda değişme olmuş olurmu dedim?
Birde göbekten zaten 2 kere laperoskopi oldum 3.ncüyü bir daha istemiyorum dedim.
Dedimki beni birde böyle normal adet döneminde takibe alın.İlaç kullanmadan rahime sıvı geliyormu diye.Yumurtlama dönemi yumurtlama sonrası gibi takip edin dedim.
Tamam dedi bu ay öyle yapalım dedi.Bugün adetim 9.günü ama bugün bakmadım çünkü rahime ilaç verildiğinden.Salı günü bakacak.Bakalım ne olacak.
Artık dr ben yönlendiriyor oldum...
Ama bu kesin herhalde.Dr değiştrime zamanı geldi mi dersiniz?Öff arkadaşlar bana yardımcı olsanız??(
slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
Evet güzelim ona gidiyorum.Bende bir çok dr gezdikten sonra ona gittim ve onda hamile kaldım.Ama Doğumdan sonraki her 2 denememde aynı ilaçlarını kullanmama rağmen rahimde sıvı oluşması açıkçası kafamızı karıştırdı.Neden nerden geldiğini anlam veremedi Selman Bey.Tüplerim bağlı olduğundan burdan gelmesi olanaksız dedi ama acaba açılma yada sızma varmı diye bana histeroskopi yapmak istedi ve rahimede aynı zamanda gözden geçirmek istedi.Ve tüplerin ağız kısımlarını gerekirse yakarak kapatırız dedi.Canım sen Doç.Dr. Selman LAÇİN e gitmiyormuydun. Ona Tüp yaptıran bir arkadaşım var evliliğinin 15. yılında 13. denemesinde tutmuş. O da senin gibi birçok doktora gitmiş en son bunda olmuş. Doktorun iyi anladığım kadarıyla. Başka bir doktora gidersen herşey sil baştan olcak senin için. Bir sürü şey yapcaklar. Ama senin kafanda bir sürü soru işareti var. Galiba doktorun da bu soru işaretlerini silememiş.İstersen Prf. Engin ORALa da bir görün. Onun da fikrini al. Muayenesi 230 TL. Sana yapılan tüm tedavinin raporlarını, filimlerini ne varsa hepsini al göster. Ona gittiğinde gerçekten rahatlayacaksın. Ne varsa herşeyi söyler. Kafanda hiç soru işareti bırakmaz.
taam listeye 25 mart olacak alacağım ondan sonrada listenin üst kısmında devam ettireceğim.İçimden bunlar geçiyor hayırlısınla artık canım..canımm cok gecmiş olsunnn...amann ne olur dikkat et dinlen sürekli iştende alabildiğin kadar rapor al umarım herşey yoluna girer..sen rahat ol bebişin allaha emanet allahım korusun onu..
cok sağol hayatım allah razı olsunn inşallahhhhh...aminnnnnnnnnnnnnnnnn..
aynen canım bende hiç bilmezdim bu kadar sevinicemi..cok sağol canımmm inşallah hayırlsıyla bebişim bana sıkı sıkı tutunur..
hayatım listeye yazmana cok sevinirim normalde 30 günde bir adet oluyorum 25 mart diyelim şimdilik transferden sonra değiştiriz..çünki bilmiyorum ne kadar zamanda sonuclanıyo..:97:
bu arada senin durumunada cok şaşırdım tüpler kapalıysa nerden geliyo bu sıvı birde anlamıyorum dr. kapalı olan tüpü neden tekrardan ameliyat etmek istiyoo..
bencede bu ay sen iyi yönlendirmişsin dr,unu normal bir takip etsin birde bu şekilde bakılsın..sonucta cok duyuyoruz tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalan cok oluyor..
ama eğer sen memnun değilsen dr. değiştir derimm sonucta sen yönlendreceksen ne anlamı var ona gitmenin..
hepinize teşekkür ederim kızlar hastaneden 2 gün izinli cıktım allaha şükür şuan iyiyiz evdeyiz rapor vericek dr.um. kanamayla lgili bir şey demedi hakkımızda hayırlısı olsun 2 gündür cok korkkuttu ufaklık
hepinize teşekkür ederim kızlar hastaneden 2 gün izinli cıktım allaha şükür şuan iyiyiz evdeyiz rapor vericek dr.um. kanamayla lgili bir şey demedi hakkımızda hayırlısı olsun 2 gündür cok korkkuttu ufaklık
benim buaralar toplantılar üstüste geldi...bide kurs var....başka okullara toplantıya gtmekten kendi okuluma bile uğramaz oldum...ilkdefa bugün eve erken geldim...birde grip oldum...1haftadır griple boğuşuyorum
2.adet le yeni tedaviye başlıyoruz.....1.si oldu bitti bile:)ama bu sefer gün saymayacağım...gelsin diye beklemek te yok...analadımki bu tedaviler benim hayatımın bir parçası...rutinlerim arasında...:)sanki normal bişi yapıyormuşum gibi gidip geleceğim hastaneye..dualarınızı herzaman bekliyoruz....:))
gecmiş olsun gamzecim
umarım son aksiliğiniz olur gebelik için bi daha yaşamazsınız
hani daha önce bahsetniştim size sümük gibi akıntı geliyor benden diye
afedersiniz vajinamdan balgam gibi sürekli akıntı gelmeye devam etti hatta sen bende de oldu demiştin
salı günü dr a gittim basit bi enfeksiyon dedi antibiyotik ve fitil verdi umarum gecer
senn ilaçlardan sonra gecti mi cnm
sağol esmeray ben kullandıktan sonra gecti ama sonradan tekrardan cıkabiliyormuş sürekli kontrol altında tutulmalı bide hamilelikte dr bana arada vereceğini söyledi inşallah ilaçların sanada fafdasını görürsün ben bide maydonoz suyu vekürü yaptım istersen sende dene ben fayda görmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?