Kızlar,umarım herkez iyidir. Ben evdeyim örgü örmeye başladım beni oyalıyor işte. Zaman daha çabuk geçmeye başladı. Sanırım eskisi gibi sık girilmiyorum foruma. Bende pek bilgisayar başında durmayayım diye girmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 26. haftaya girdikçe korkularım artmaya başladı. Birde geceleri karnıma kramp girmeye başladı, korkuyla uyanıyorum yarım saat kitlenip kalıyorum ağrı, acı. Kımıldayamıyorum. Kalsiyum almaya başladım ama pek fayda etmedi galiba. Yarın doktora gideceğim. Hiç böyle birşey yaşayanınız oldu mu?
Allahım hepimize yardımcı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişimize kavuşuruz. Çok fazla korkularım artmaya başladı. Hep tedirginim, hep ağlamaklıyım Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın diye dua ediyorum. İkizlerimide 25+3'de kaybetmiştim. Hep o günleri hatırlıyorum. Allahıma yalvarıyorum kazasız belasız sıhatlice Allahım yavrumu kucağıma almayı nasip etsin. Allahım melek annlerine acısın tekrar aynı acıları yaşatmasın, başka acılarda vermesin. Hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah. Aminnnnnnnnn.
benim de kasılmalarım oluyor devamlı yatıp kaç defa olduğunu saymaya çalışıyorum, saatte dört veya daha fazla olursa sorun haline geliyormuş benim de genelde üç defa oluyor neyseki ağrılı düzenli değil ama sayı biraz artınca ben de paniklemeye başlıyorum meleğim 34.haftada doğmuştu şimdi 32.haftadayım. insanın tedirginliği artıyor aynı haftalara geldikçe. bir de ben eşimden ayrıyım şimdi. doğumu izmirde düşündüğümüz için annemlerdeyim, bu dönemde eşten ayrı olmak da zor oluyor. bi de devamlı yatmaktan artık yan taraflarım ağrımaya başladı. yarın nst ye gireceğim inş doktor hastaneye yatış demez. inş hiçbirimiz yeniden aynı acıları yaşamayız, moralimizi yüksek tutmalıyız ve pozitif düşünmeliyiz ama işte insanın aklına yine de geliyor, bi de gün boyu evde olunca. ben de hiç kramp olmadı o yüzden bilemiyorum canım, inş önemli değildir, psikolojik de olabilir
Bende doktordan geldim ardakaşlar gelişimimiz iyi şimdilik haftaya çarşamba dikişim atılcak zaman azaldıkça stresim artmaya başladı riskleri hiç yok değil sonuçta doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş enfeksiyon riskide var elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum inşallah sorun yaşamayız bana dua edinn..
Kızlar,umarım herkez iyidir. Ben evdeyim örgü örmeye başladım beni oyalıyor işte. Zaman daha çabuk geçmeye başladı. Sanırım eskisi gibi sık girilmiyorum foruma. Bende pek bilgisayar başında durmayayım diye girmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 26. haftaya girdikçe korkularım artmaya başladı. Birde geceleri karnıma kramp girmeye başladı, korkuyla uyanıyorum yarım saat kitlenip kalıyorum ağrı, acı. Kımıldayamıyorum. Kalsiyum almaya başladım ama pek fayda etmedi galiba. Yarın doktora gideceğim. Hiç böyle birşey yaşayanınız oldu mu?
Allahım hepimize yardımcı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişimize kavuşuruz. Çok fazla korkularım artmaya başladı. Hep tedirginim, hep ağlamaklıyım Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın diye dua ediyorum. İkizlerimide 25+3'de kaybetmiştim. Hep o günleri hatırlıyorum. Allahıma yalvarıyorum kazasız belasız sıhatlice Allahım yavrumu kucağıma almayı nasip etsin. Allahım melek annlerine acısın tekrar aynı acıları yaşatmasın, başka acılarda vermesin. Hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah. Aminnnnnnnnn.
Herkezi çok çok öpüyorum.
canım benim herşey çok iyi olacak hiç stres yapma canım benim.İyi meşgale bulmuşsun bu çok iyi gelir.Kramplar olur güzelim bebek büyüyor yer yapıyor kendine normaldır telaşlanma ama dr da bahset tabiiki herşey güzel takip edilsin canım.Çok önemli biliyorsun ama telaş etme yeter.Demesi kolay biliyorum ama mecbursun.Herşeyini gör bil et dr paylaş konuş ve rahat ol herşey güzel geçecek dualarımızla allahın izniyle sende sağlıklı bebeğini alacaksın kucağına canımKızlar,umarım herkez iyidir. Ben evdeyim örgü örmeye başladım beni oyalıyor işte. Zaman daha çabuk geçmeye başladı. Sanırım eskisi gibi sık girilmiyorum foruma. Bende pek bilgisayar başında durmayayım diye girmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 26. haftaya girdikçe korkularım artmaya başladı. Birde geceleri karnıma kramp girmeye başladı, korkuyla uyanıyorum yarım saat kitlenip kalıyorum ağrı, acı. Kımıldayamıyorum. Kalsiyum almaya başladım ama pek fayda etmedi galiba. Yarın doktora gideceğim. Hiç böyle birşey yaşayanınız oldu mu?
çok az kalmış allahın izniyle sağlıklı bebeğini alacaksın canım hiç merak etmeKızlar,umarım herkez iyidir. Ben evdeyim örgü örmeye başladım beni oyalıyor işte. Zaman daha çabuk geçmeye başladı. Sanırım eskisi gibi sık girilmiyorum foruma. Bende pek bilgisayar başında durmayayım diye girmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 26. haftaya girdikçe korkularım artmaya başladı. Birde geceleri karnıma kramp girmeye başladı, korkuyla uyanıyorum yarım saat kitlenip kalıyorum ağrı, acı. Kımıldayamıyorum. Kalsiyum almaya başladım ama pek fayda etmedi galiba. Yarın doktora gideceğim. Hiç böyle birşey yaşayanınız oldu mu?
benim de kasılmalarım oluyor devamlı yatıp kaç defa olduğunu saymaya çalışıyorum, saatte dört veya daha fazla olursa sorun haline geliyormuş benim de genelde üç defa oluyor neyseki ağrılı düzenli değil ama sayı biraz artınca ben de paniklemeye başlıyorum meleğim 34.haftada doğmuştu şimdi 32.haftadayım. insanın tedirginliği artıyor aynı haftalara geldikçe. bir de ben eşimden ayrıyım şimdi. doğumu izmirde düşündüğümüz için annemlerdeyim, bu dönemde eşten ayrı olmak da zor oluyor. bi de devamlı yatmaktan artık yan taraflarım ağrımaya başladı. yarın nst ye gireceğim inş doktor hastaneye yatış demez. inş hiçbirimiz yeniden aynı acıları yaşamayız, moralimizi yüksek tutmalıyız ve pozitif düşünmeliyiz ama işte insanın aklına yine de geliyor, bi de gün boyu evde olunca. ben de hiç kramp olmadı o yüzden bilemiyorum canım, inş önemli değildir, psikolojik de olabilir
canım benim üzülme allahın izniyle herşey güzel ve iyi geçecek dualarımızla allahın izniyle bunlar atlatacaksın güzelim hiç birşey olmadan bebeğini kuacağına alacaksın.Yeter strese girme üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme..Bende doktordan geldim ardakaşlar gelişimimiz iyi şimdilik haftaya çarşamba dikişim atılcak zaman azaldıkça stresim artmaya başladı riskleri hiç yok değil sonuçta doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş enfeksiyon riskide var elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum inşallah sorun yaşamayız bana dua edinn..
canım maşalllah maşallah az kaldı allahın izniyle sağlıklı bebeğini kucağına alacaksınEburcu bende örgü ile oyalıyorum kendimi çok ii geldi aklım dağılıyor düşüncelerim yoğun değil en azından çok ii oluyor gerçekten.Bende 32 ye girdim dün kontrol ve nst vardı arada benimde oluyor 1 ay önce daha sık oluyodu magnezyum kullandım buay nadiren oluyor kafanı rahat tut strestende olur mutlaka dinlen gerekirse uzandığın yerden tv izle örgü ör ben öyle yapıyorum işlerimi parçalara bölüyorum 15 dk iş yapsam yarım saat uzanıyorum Allaha emanet kuzucuklarmız inşallah sağlıcakla zamanında kavuşuruz
canım geçmişini bilmiyorum rahim ağzında yetemzlik olduğu içinmi dikiş atılcak bende 5 ay önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi doktor ve bir dahaki hamileliğinde takip etcegiz gerekirse dikiş uygulayacagız dedi rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedip dikiş atılanlar var enfeksiyon olmasın diye doktorları antibiyotik veriyor doğum başlamasın diye kasılma önleyeci ilaçlar iğneler veriyolar istersen bu sayfaya girmeni tavsiye ederim
Benim kaybettiğim bebeklerim ikizdi rahim ikiz bebeği taşımamış olabilir dedi doktorlar riske atmamak için bu gebeliğimde dikişe karar verildi şimdilik normal ancak bebek ağırlaştıkça kısalma olabilir denildi önlem amaçlı atılcak yani dikiş..Evet o topiği okuyorum sürekli çokta yardımı oluyor bana bugün doktorda sonrasında enfeksiyon için doğumu engellemek için ilaç vericeğini söyledi bakalım yinede insan tedirgin oluyor..Seninde başın saolsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..
Bende doktordan geldim ardakaşlar gelişimimiz iyi şimdilik haftaya çarşamba dikişim atılcak zaman azaldıkça stresim artmaya başladı riskleri hiç yok değil sonuçta doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş enfeksiyon riskide var elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum inşallah sorun yaşamayız bana dua edinn..
Maytapcım çok üzüldüm. Bu ay senden ve papatyadan çok ümtiliydim. Allah azminizin karşılığın vercek inşallah. Rabbim en tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
Kızlarr nerdesiniz umarım herkes iyidir fazlaca sessiz bıraktık topikimizi kimseler gelmemiş arada bir ses verin...
kızlarr kırmızı kartı gördüm allah izin verirse cumartesi başlıyoruzz..
dualarınız eksik etmeyin ne olur inşallah ilk denemede tutar..
hayırlı olsun tedavin...inşallh güzel sonuçlanır....gelişmeleri paylaş bizimle mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?