Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bende doktordan geldim ardakaşlar gelişimimiz iyi şimdilik haftaya çarşamba dikişim atılcak zaman azaldıkça stresim artmaya başladı riskleri hiç yok değil sonuçta doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş enfeksiyon riskide var elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum inşallah sorun yaşamayız bana dua edinn..

canım geçmişini bilmiyorum rahim ağzında yetemzlik olduğu içinmi dikiş atılcak bende 5 ay önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi doktor ve bir dahaki hamileliğinde takip etcegiz gerekirse dikiş uygulayacagız dedi rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedip dikiş atılanlar var enfeksiyon olmasın diye doktorları antibiyotik veriyor doğum başlamasın diye kasılma önleyeci ilaçlar iğneler veriyolar istersen bu sayfaya girmeni tavsiye ederim

Eburcu bende örgü ile oyalıyorum kendimi çok ii geldi aklım dağılıyor düşüncelerim yoğun değil en azından çok ii oluyor gerçekten.Bende 32 ye girdim dün kontrol ve nst vardı arada benimde oluyor 1 ay önce daha sık oluyodu magnezyum kullandım buay nadiren oluyor kafanı rahat tut strestende olur mutlaka dinlen gerekirse uzandığın yerden tv izle örgü ör ben öyle yapıyorum işlerimi parçalara bölüyorum 15 dk iş yapsam yarım saat uzanıyorum Allaha emanet kuzucuklarmız inşallah sağlıcakla zamanında kavuşuruz

Canim benim bütün hamileligim boyunca sürekli kasilmalarim agrilarim oluyordu Dr magnesyum verdi günde 2-3 sefer iciyordum...Agrica karindaki krap ve kasilmalar icin ilac vermisti...Ihmal etme doktara git bence...Insallah sorunsuz kucagina alirsin yavrunu hayirlisiyla...

canım benim herşey çok iyi olacak hiç stres yapma canım benim.İyi meşgale bulmuşsun bu çok iyi gelir.Kramplar olur güzelim bebek büyüyor yer yapıyor kendine normaldır telaşlanma ama dr da bahset tabiiki herşey güzel takip edilsin canım.Çok önemli biliyorsun ama telaş etme yeter.Demesi kolay biliyorum ama mecbursun.Herşeyini gör bil et dr paylaş konuş ve rahat ol herşey güzel geçecek dualarımızla allahın izniyle sende sağlıklı bebeğini alacaksın kucağına canım

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Kardanadam11|39|ERKEK|09.03.2011
|Haticesu|38|KIZ|01.03.2011
|Alicim|32|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|31|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|26|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|26||06.06.2011
|Cici_22|25|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|16||13.08.2011
|Selen_k|13||02.09.2011
|Gamze81|9||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
2009Papatya|umutla sabırla geleceğin günü bekliyorum bebeğim
Aabeyazmelek|15.02.2011 ??? Sonuç nedir bilen varmı??
Maytap|umutla sabırla bebeğine kavuşacağı günü bekliyor[/table]

arkadaşlar doğum yaklaşan arkadaşlardan haberler varmı?? Bir iki arkadaş var durumlar iyi allaha şükürler olsun.Bebeğin cinsiyetini öğrenenler varsa lütfen paylaşınız.
AAbeyazmelek ten haberi olan varmı??

Canlarım benim aynı korkuları hep yaşadık ama allahımıza şükürler olsunki sağ salim aldık kucağımıza ara ara hala rüya gibi geliyo inanamıyorum.allah ım sizede aynı güzellikleri yaşatacak tek dileğimiz bu allahım hepimizin yardımcısı olsun kucağınıza aldığınızda bütün stresiniz bitecek canlarım...

Benim kaybettiğim bebeklerim ikizdi rahim ikiz bebeği taşımamış olabilir dedi doktorlar riske atmamak için bu gebeliğimde dikişe karar verildi şimdilik normal ancak bebek ağırlaştıkça kısalma olabilir denildi önlem amaçlı atılcak yani dikiş..Evet o topiği okuyorum sürekli çokta yardımı oluyor bana bugün doktorda sonrasında enfeksiyon için doğumu engellemek için ilaç vericeğini söyledi bakalım yinede insan tedirgin oluyor..Seninde başın saolsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..

canım benim üzülme allahın izniyle herşey güzel ve iyi geçecek dualarımızla allahın izniyle bunlar atlatacaksın güzelim hiç birşey olmadan bebeğini kuacağına alacaksın.Yeter strese girme üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme..

Teşekkür ederim Papatya'cım inşallah dediğin gibi hiç bişey olmadan atlatırım elimden geldiğince strese girmemeye çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum düşünmeden edemiyorum hayırlısı olsun artık hepimizin güzel haberler vericeği günler gelsinn artıkkk :))

sağol canım allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inş..

Eburcu, alicim sizi çok iyi anlıyorum. Meleklerimizi kaybettiğimiz haftalar böyle zor geçiyor. Bende meleklerimi 18. haftamda kaybetmiştim.Sürekli ağrılarım olmaya başladı. Karnım ağrıyor, kasıklarımda sancı oluyor. Normalde tansiyoum düşüktür. Bu haftadan itibaren yükselmeye başladı. Ben kendim için psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Moraliniz yüksek tutun kızlar. Söylemsi kolay ama bebişleri için güçlü olmak zorundayız. Allahın izniyle Rabbim 38. haftaları göstersin.Allah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

ebrucu iyi bak kendine..doktorun ne dedi kasılmalara..inaşşallah kazasız belasız geleceksin
39.haftalara...dualarımız seninle

dikişini attırınca daha da rahat edeceksin inşallah....ve bundan sonrasıda güzel gitcek hep

Maytapcım çok üzüldüm. Bu ay senden ve papatyadan çok ümtiliydim. Allah azminizin karşılığın vercek inşallah. Rabbim en tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

maalesef olmadı....inşallah bir dahaki sefere....hayırlısı böyleymiş.....

Kızlarr nerdesiniz umarım herkes iyidir fazlaca sessiz bıraktık topikimizi kimseler gelmemiş arada bir ses verin...

benim buaralar toplantılar üstüste geldi...bide kurs var....başka okullara toplantıya gtmekten kendi okuluma bile uğramaz oldum...ilkdefa bugün eve erken geldim...birde grip oldum...1haftadır griple boğuşuyorum
2.adet le yeni tedaviye başlıyoruz.....1.si oldu bitti bile:)ama bu sefer gün saymayacağım...gelsin diye beklemek te yok...analadımki bu tedaviler benim hayatımın bir parçası...rutinlerim arasında...:)sanki normal bişi yapıyormuşum gibi gidip geleceğim hastaneye..dualarınızı herzaman bekliyoruz....:))

kızlarr kırmızı kartı gördüm allah izin verirse cumartesi başlıyoruzz..
dualarınız eksik etmeyin ne olur inşallah ilk denemede tutar..

slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…