kızlarr dün dr. gittik iğenlerimizi aldık..dün akşam ilkini yaptım salı kontrolüm var hayırlısı artık..
premete canım cok teşekkür ederimm sağol allahım bizlerede senin yaşadığın mutluluğu nasip etsin..
Verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar. Doktor bebeşin gelişimini beğendi, herşey yolunda Allahaşükürler olsun. Allah nazardan korusun. Kramp için takip edelim gerekirse kas gevşetici başlarız dedi. İnşallah olmaz.
Ben evde iş yapmıyorum iş yapmayı hamileliğimin başından itibaren bıraktım desem yeridir. Haftada 2 yada 3 gün kadın geliyordu. İnşallah haftan itibaren hergün gelecek kadın. Zaten doktorum. bu iki ayı sağ salim kanamasız atlatmaya bakalım deyip duruyor. İki hafta sonrada ciğer geliştirici iğneye başlayacağım. 32. haftaya kafar iğne yapacak. 35. haftayı yakalarsak nezaman isterse ozaman doğsun dedi. İstersen 35. haftadan sonra yürüyüşe bile çıkabilirsin dedi. Ama sağ sağlim zamanında tosuncuk gibi sağlıkla doğsunda. Ben yürüyüşe çıkmasamda olur.
Allahım herkezi bebeişine kavuştursun inşallah. Hepimizin yüzünü güldürsün. Hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.
slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
maytap ve papatya çok üzüldüm inş.birdahaki ay güzel haberler verirsiniz.
merhaba arkadaşlar, yazılanları pek takip edemiyorum ama her zaman aklımda ve dualrımdasınız , Rabbim sizlerede bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inş.
Benimde ing.öğretmeni arkadaşlarım bu hafta çok yoğundu başka okullarda eğitimlere gidiyolarmış seninkidemi öyle bişidi??grip için bol bol vitamin al dikkat et kendine.yeni tedavinde dualarımız seninle bu sefer güzel olucak inşallah herşey..
kızlarr dün dr. gittik iğenlerimizi aldık..dün akşam ilkini yaptım salı kontrolüm var hayırlısı artık..
premete canım cok teşekkür ederimm sağol allahım bizlerede senin yaşadığın mutluluğu nasip etsin..
gamze çok geçmiş olsun...biran önce herşey normale döner inşallah....peki dr.kanama sebebini söyledimi??
benim buaralar toplantılar üstüste geldi...bide kurs var....başka okullara toplantıya gtmekten kendi okuluma bile uğramaz oldum...ilkdefa bugün eve erken geldim...birde grip oldum...1haftadır griple boğuşuyorum
2.adet le yeni tedaviye başlıyoruz.....1.si oldu bitti bile:)ama bu sefer gün saymayacağım...gelsin diye beklemek te yok...analadımki bu tedaviler benim hayatımın bir parçası...rutinlerim arasında...:)sanki normal bişi yapıyormuşum gibi gidip geleceğim hastaneye..dualarınızı herzaman bekliyoruz....:))
slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
canım tedavin hayırlı olsun inşallah tedavin sana uğurlu gelir güzel haberler verirsin bize ..
ben polikistik over hastasıyım e.l.h.hastanesine gitti bir tane doktor bana sen hamile kalamazsın diyip doğrudan ilaçlara yöneltti yüksek dozda gonal-f ardından 7diz gebelik ve ohss denilen yüksek dozda ilaç sonucu yumurtalıklarda aşırı uyarılma 22 gün hastanede yattım sonra yeni bir doktor arayışı ve 3 bebeğin sonlandırılması 2 tanesi bu süre içerisinde kendiliğinden öldü. ve ikiz gebelik o kadar zorlu bir süreçti ki. yaklaşık 16 hafta böyle geçti tam her şey yoluna girdi diye düşünmeye başladım karnım günden güne iyice büyüyordu bebeklerim hareket ediyordu elimi karnımdan çekmek istemiyordum bile öyle güzeldi ki odaları eşyaları tek tek planlıyordum bir kızım bir de oğlum olacaktı kontrollerde her şey yolundaydı 25. hafta 6. gün sabaha kadar ağrı geçti, azaldı derken ardından kanama. ambülans ve doğumhane erken doğum başlamış. sezeryanla alındı yavrularım ambülansta giderken bile hareket ediyorlardı doğdular biri 600 diğeri 700grdı. bir an önce kalkmak istedim süt verip çabucak büyütecektim onları sağdım sağdım azıcık da olsa gönderdim küveze 1 gün sonra yanlarına gittim küçücüktüler gözleri kapalı burunlarında ağızlarında hortumlar iğneler... oğlum 5 gün kızım 10 gün yaşadı. Allahım onları yanına aldı melek oldu benim miniklerim koklayamadım, dokunamadım...
Gamzeli kız arkadaşım ilk denemende tutar inşallah benim ilk tüpüm tutmuştu olağanüstü bir sevinç oluyor hatta emek verdiğin çabayla zorlukla elde ettiğin için daha da büyük bir sevinç olacak inşallah göreceksin.
Canlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür ben sizden fikir almak istiyorum kafam karışık bu konuda oğlumda 2 doz tetanoz vurulmuştum 1 dozum kaldı onuda vurunmak hiç içimden gelmiyo oğlumda yaptığım şeylerden uzak durmaya çalışıyorum biliyorum çılgınca ve saçma geliyo belki ama anlıyosunuz beni onuda biliyorum bana da saçma geliyo ama hiç içimden gelmiyo sizler bu tetanoz konusunu ne yaptınız vurunmasam 2 doz vurundum zaten yetmez mi son dozu vurunmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?