Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlarr dün dr. gittik iğenlerimizi aldık..dün akşam ilkini yaptım salı kontrolüm var hayırlısı artık..
premete canım cok teşekkür ederimm sağol allahım bizlerede senin yaşadığın mutluluğu nasip etsin..

güzel haberler gelmeye başladı....:))Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah................

gamze çok geçmiş olsun...biran önce herşey normale döner inşallah....peki dr.kanama sebebini söyledimi??

[Kızlar bende bugün aklıma takılmasın keşke olmasın diye HSG mi çektirdim.Rahime sızma varmı diye dr umun ısrarı üzerine.
Veeee sonuç olarak hiç bir sızma yok.Tüplerimin zaten bağlıydı ve hiç birşekilde de zarar görüp açılmamış.Sonuç yani tüplerimden gelen bir sızma yok rahime.
Peki ama tedavi esnasında neden sıvı oluştu?? Bu sorunun cevabını dr um filmi görmesine rağmen ısrarla hala tüplerden demez mi?? Açık ameliyat ile laperoskopi ile tüpleri bağlicakmış bağlı olan tüplere fiyonk atacak herhalde ????
Bende dedimki.Daha önceki 3 tüp denememde sıvı oluşmadı aynı ilaçları kullanmama rağmen neden şimdi oldu?Doğum sonrası hormonlarımda değişme olmuş olurmu dedim?
Birde göbekten zaten 2 kere laperoskopi oldum 3.ncüyü bir daha istemiyorum dedim.

Dedimki beni birde böyle normal adet döneminde takibe alın.İlaç kullanmadan rahime sıvı geliyormu diye.Yumurtlama dönemi yumurtlama sonrası gibi takip edin dedim.
Tamam dedi bu ay öyle yapalım dedi.Bugün adetim 9.günü ama bugün bakmadım çünkü rahime ilaç verildiğinden.Salı günü bakacak.Bakalım ne olacak.
Artık dr ben yönlendiriyor oldum...

Ama bu kesin herhalde.Dr değiştrime zamanı geldi mi dersiniz?Öff arkadaşlar bana yardımcı olsanız??([/QUOTE]

PAPATYA bende 3tane olumsuz sonuç alırsam drumu değiştirmeyi düşünüyorum...inşallah almam ama...böyle bir karar aldım...dondurulmuş tedavisini saymazsak bu 2.denemem...ilki olmuştu..2.olmadı...3.de aynı dr.a gtcem...doktorumu seviyorum ama 3.cüdede olmsuz olursa değiştirecceğiğm...seni çok iyi anlıyorum..doktor değiştirmekte çok zor...ama aklında soru işaretleri varsa bi araştır derim

Son düzenleme:

angarya işler işte:) sen nasılsın yarın dikiş atılacak dimi??

canım tedavin hayırlı olsun inşallah tedavin sana uğurlu gelir güzel haberler verirsin bize ..

geçmiş olsun maytapcığım zinco-c alıyor musun ?
Bu arada tedaviyi hayatın rutinleri arasında düşünmek çok parlak bir fikir :)) Bu stresi sıfırlar gibi geliyor.

Gamzeciğim kanaman olmuş çok geçmiş olsun benim gebeliklerimde de ilk üç ayda hep kanamalar oldu. Sonra geçiyor. Stres yapma ama mümkün olduğunca istirahat et canım.

Başın sağolsum üç melek annesi biri tek biri iliç üç bebeğini toprağa vermiş biri olarak senin acını çok iyi anlıyor ve paylaşıyprum... Kendini toparlamana inşallah bu topik yardımcı olacak.

Gamzeli kız arkadaşım ilk denemende tutar inşallah benim ilk tüpüm tutmuştu olağanüstü bir sevinç oluyor hatta emek verdiğin çabayla zorlukla elde ettiğin için daha da büyük bir sevinç olacak inşallah göreceksin.

BENGİSU çok geçmiş olsun tansiyonun yükselmiş. Dikkatli ol canım, yeme içmeye de dikkat et tuzsuz ye. İstirahat et. En çok tansiyonu yükselten şey stres, bebeğin seninle bunun tadını çıkar. Rahat olmak çok zor bu kesin. Ama en azından kendini birşeylerle oyala stresi ortadan kaldır herşey çok güzel olacak canım.
Selen sana da dikiş atılacakmış şimdiden geçmiş olsun canım. İnşallah iyi geçecek işlemin bebeğini sağ salim zamanı geldiğinde kucaklayacaksın

Canlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür ben sizden fikir almak istiyorum kafam karışık bu konuda oğlumda 2 doz tetanoz vurulmuştum 1 dozum kaldı onuda vurunmak hiç içimden gelmiyo oğlumda yaptığım şeylerden uzak durmaya çalışıyorum biliyorum çılgınca ve saçma geliyo belki ama anlıyosunuz beni onuda biliyorum bana da saçma geliyo ama hiç içimden gelmiyo sizler bu tetanoz konusunu ne yaptınız vurunmasam 2 doz vurundum zaten yetmez mi son dozu vurunmasam

canım benimmm inşallahhh tek dileğim bu ilk denemede tutması..ilk denemem cok bilinçsiz ve salak gibiyim.:44:ayrıcada cok heyecanlı
inşallahh canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutunması..
allahım isteyen dileyen herkeze sağlıklı kucağına alabileceği evlatlar nasip etsin.

maytap canım yazını şimdi gördüm ikinci adetinle başlıcakmışsın tedaviye hadi şimdiden hayırlısı olsunn..bu işin peşini bırakmamana cok sevindimm inş. bu defa herşey cok güzel olacak rabbimin izni ile..

valla canım ben bu konu hakkında bişey bilmiorum..ama senin kafan neyle rahat edecekse onu yap..birde dr. sordunmu vurunmasan herhangi bir tehlikesi olurmu..birde vurdurmassın sonra pişman olursun..en güzel cevabı dr. alırsın canımmm..
bu arada doğumada az kalmış sanırımm rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…