Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım kusura bakma ancak girebildim ama yazdıklarını neden yanlış anlıyım burda herkez birbirinin iyiliğini düşünüyo kimse kimseyi kırmak istemez eminim eşim iyi daha iyi anlaşıyoruz bazı yanlışları vardı düzeltti kendini testlere gelince genetik testler falan yaptırdım herşey temiz çıktı bana doktor beklememi sölemedi ama ben martan sonra düşünüyorum umrede hamile olmak istemedim ibadetimden geri kalmamk için altı yedi ay beklemiş oluyorum buda yeterli bi süreç galiba bende ikinci düşükten sonra bi sene yapmam diyodum ama biraz zaman geçince hemen isteniyo ama sabretmen lazım bencede en az bi altı ay bekle

nasılsınız melek anneleri.
biz iyiyiz .biz diyorum çünkü oğlum süpriz yapıp sezaryan tarihinden önce geldi,bizim sıpada erkenci çıktı yani.bugün 5 günlük olduk.çok şükür ikimizde çok iyiyiz.oğlum çok tatlı.
bu çok güzel bir duygu .allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın.hayatımın en zorlu geçen bu bir buçuk yılında bana yazdıklarıyla destek olan tüm melek annelerine çoooooooook teşekkür ediyorum.
allah hepimize ömürlü hayırlı, nasipli kısmetli evlatlar nasip etsin .....

Gelincik öncelikle gebeliğin ilerlemiş seni tebrik ederim şimdiden kısa bir zaman sonra bebişin sağlıkla gelecek inşallah. Ben iki gebeliğimde de hiç tetanoz aşısı olmadım. Birçok doktor hastasına önermiyor bazıları öneriyor. Eskiden evlerde köylerde doğumlar yapılırdı bu nedenle steril olmayan aletlerden yenidoğan tetanozu olurmuş ama artık herkes hastanelerede doğuruyor. Ama bence seni takip eden dr. a da sor.

canım benim hayırlı olsun
bugün hep aklımdaydın, diyordum kendikendime ne güzel şimdi tatlı bi bekleyiş,heyecan vardır diye.
normal doğum mu oldu, kaçıncı haftadaydın
tekrar hayırlı olsun, mutlu günlerde büyütün inşallah

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım benim.Listemizi düzelttim oğlunun isminide bağışlarsan listeye eklerim...sevgiler

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|....|ERKEK|22.02.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Haticesu|38|KIZ|01.03.2011
|Alicim|32|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|32|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|26|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|26||06.06.2011
|Cici_22|25|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|16||13.08.2011
|Selen_k|13||02.09.2011
|Gamze81|9||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli kız|25.03.2011
2009Papatya|umutla sabırla geleceğin günü bekliyorum bebeğim
Maytap|umutla sabırla bebeğinin geleceği günü bekliyor

Aabeyazmelek|15.02.2011 ??? Sonuç nedir bilen varmı??[/table]

Canım ne güzel bir haber bu. Biz senin doğum haberini beklerken senin oğlan kocaman olmuş bile. Allah oğluna çok güzel, sağlıklı bir ömür nasip etsin, size de onun anne ve babası olarak hep mutlu olacağınız, gururlanacağınız günler göstersin. Tatlı oğlunu da seni de kocaman öpüyorum.

bu çok güzel bi haber sabah tolganın resimleriyle mutlu olmuştum üstüne bu haber çok süper ya allah ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin erken gelmiş ama sorun olmamış sevindim sezeryan olcaktı normal mi yaptınız yoksa sezeryan tarihini mi erkene aldızı

gamze kanaman olmuş geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmene bak bide doktoruna sorsan bazen fazla ilgili olmuyolar gözden kaçırabilir bebeğin eşi ne durumda aşağıda olunca kanama yapıyo kanamanın onunla alakası olabilir mi ama bu haftalarda kanama olmasıda normal sanırım

tebrik ederim canımmm..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn..

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı başakadar büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı sağlıcakla bizim başmıza inşallah. İnşallah 38. haftaları görmeyi nasip etsin oğluşum dualarınız eksik etme çok sevindim. Oğluşunuda çok öpüyorum.

merhaba arkadaşlar, yazılanları pek takip edemiyorum ama her zaman aklımda ve dualrımdasınız , Rabbim sizlerede bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inş.

Oy maşşallah kuzuna. Allah nazardan saklasın kuzunu. Amin inşallah darısı başımıza.

Geçmiş olsun gamze. Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey yolunda gidecek.

dinleniyorum canım bir sebep söylemedi bebeğim daha cok ufak teyzesi eşi görünmüyor bu haftalardan sonra daha iyi görücez inşallahh sen nasılsın neler yapıyorsun korunmayı bıraktın mı canım

tetenoz aşısı benimde kafamı karıştırıyor bende 1 doz vurulmuştum kızımda şimdi vurulucakmıyım dr.a sordum 5-6 aylık olsun vurulman lazım dedi bende korkuyorum acıkcası senin dr. ne diyor bu konuda ??

Gamzeciğim kanaman olmuş çok geçmiş olsun benim gebeliklerimde de ilk üç ayda hep kanamalar oldu. Sonra geçiyor. Stres yapma ama mümkün olduğunca istirahat et canım.

sağol canım teşekkür ederim :)) şuan kanamam durdu allaha şükür....

teşekkür ederim .sezaryan oldu,ilk doğum sezaryan olduğu için bu da öyle oldu.38.haftayı bitirdiğim gün doğdu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…