Karamsar takıldık elimize bir şey geçmedi. Psikolog ilaç verirse ben de kullanmam ya benim istediğim düşünme tarzımı değiştirmek. Açıkçası ben kendimi neye hazırlayacağımı bilemiyorum. "Bebeğim olacak ben de annelik duygusunu bir gün tadacağımmı yoksa Bebeğim olmayabilir buna da hazırım çocuğum olmayacak mı" Kendimi tamamen olumluya hazırladığım zaman olumsuz sonuç daha da kötü etkiler gibi geliyor. Sadece bu sorunun cevebı için psikoloğu düşünüyorumyoksa dediğin gibi bizi anlaması biraz zor. Eşinle aranız nasıl? Sen bazı testler yaptırıyordun farklı bir şey çıktı mı? Dr sana ne kadar beklemeni söylemişti. Bana en az 6 ay bekle dedi. Bugün bir ay oldu her şeye rağmen zaman geçiyor. Kırmızılar geldi bir ay gitti kaldı 5 ay diye seviniyorum. Bir de ben hastaneden çıkarken bu sefer en az 1 yıl bekleyeceğim diyordum ama sabredemiyorum.
Sinannuray ayrıca sana teşekkür ediyorum bunları yazdıktan sonra pişman oldum biraz ya kırılırsan diye düşündüm? Sana yakınlığımı yanlış anlamadın ya içim rahatladı
Yıpratıcı bir süreç fazlasıyla ama pes edersek hiçbir şey kazanamayacağız. Ben yaşama sevincimi kaybettim ya sadece bekleme dönemi hamilelik kayıp varmış gibi hayatımda başka bir şey göremiyorum.
Canlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür ben sizden fikir almak istiyorum kafam karışık bu konuda oğlumda 2 doz tetanoz vurulmuştum 1 dozum kaldı onuda vurunmak hiç içimden gelmiyo oğlumda yaptığım şeylerden uzak durmaya çalışıyorum biliyorum çılgınca ve saçma geliyo belki ama anlıyosunuz beni onuda biliyorum bana da saçma geliyo ama hiç içimden gelmiyo sizler bu tetanoz konusunu ne yaptınız vurunmasam 2 doz vurundum zaten yetmez mi son dozu vurunmasam
nasılsınız melek anneleri.
biz iyiyiz .biz diyorum çünkü oğlum süpriz yapıp sezaryan tarihinden önce geldi,bizim sıpada erkenci çıktı yani.bugün 5 günlük olduk.çok şükür ikimizde çok iyiyiz.oğlum çok tatlı.
bu çok güzel bir duygu .allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın.hayatımın en zorlu geçen bu bir buçuk yılında bana yazdıklarıyla destek olan tüm melek annelerine çoooooooook teşekkür ediyorum.
allah hepimize ömürlü hayırlı, nasipli kısmetli evlatlar nasip etsin .....
hayırlı uğurlu olsun gözün aydın...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım benim.Listemizi düzelttim oğlunun isminide bağışlarsan listeye eklerim...sevgilernasılsınız melek anneleri.
biz iyiyiz .biz diyorum çünkü oğlum süpriz yapıp sezaryan tarihinden önce geldi,bizim sıpada erkenci çıktı yani.bugün 5 günlük olduk.çok şükür ikimizde çok iyiyiz.oğlum çok tatlı.
bu çok güzel bir duygu .allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın.hayatımın en zorlu geçen bu bir buçuk yılında bana yazdıklarıyla destek olan tüm melek annelerine çoooooooook teşekkür ediyorum.
merhaba arkadaşlar, yazılanları pek takip edemiyorum ama her zaman aklımda ve dualrımdasınız , Rabbim sizlerede bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inş.
slm kızlar 2 gündür hastanede yatıyordum kanamam geldi serum iğne ilaç derken allaha şükür azaldı bugün izinliyim yarın tekrar hastaneye gidicem benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olsun....
Geçmiş olsun gamze. Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey yolunda gidecek.
gamze kanaman olmuş geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmene bak bide doktoruna sorsan bazen fazla ilgili olmuyolar gözden kaçırabilir bebeğin eşi ne durumda aşağıda olunca kanama yapıyo kanamanın onunla alakası olabilir mi ama bu haftalarda kanama olmasıda normal sanırım
Canlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür ben sizden fikir almak istiyorum kafam karışık bu konuda oğlumda 2 doz tetanoz vurulmuştum 1 dozum kaldı onuda vurunmak hiç içimden gelmiyo oğlumda yaptığım şeylerden uzak durmaya çalışıyorum biliyorum çılgınca ve saçma geliyo belki ama anlıyosunuz beni onuda biliyorum bana da saçma geliyo ama hiç içimden gelmiyo sizler bu tetanoz konusunu ne yaptınız vurunmasam 2 doz vurundum zaten yetmez mi son dozu vurunmasam
Gamzeciğim kanaman olmuş çok geçmiş olsun benim gebeliklerimde de ilk üç ayda hep kanamalar oldu. Sonra geçiyor. Stres yapma ama mümkün olduğunca istirahat et canım.
teşekkür ederim canım.allah sanada nasip etsin en kısa zamanda.....tebrikler kardanadam bebeğine ve sana birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
teşekkür ederim .sezaryan oldu,ilk doğum sezaryan olduğu için bu da öyle oldu.38.haftayı bitirdiğim gün doğdu canım.canım benim hayırlı olsun
bugün hep aklımdaydın, diyordum kendikendime ne güzel şimdi tatlı bi bekleyiş,heyecan vardır diye.
normal doğum mu oldu, kaçıncı haftadaydın
tekrar hayırlı olsun, mutlu günlerde büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?