Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşekkür ederim.bir üstlisteye geçmek çok güzel.allah sanada nasip etsin.oğlumun adı henüz konulmadı ama Ali yi düşünüyoruz.

sezeryan oldu canım.sancılar başlayınca dikişlerin problem çıkarma ihtimaline karşı hemen sezaryana aldılar.

Selam kızlar nabersiniz umarım herkes iyidir..
MAYTAP dikişim çarşamba atılcak sabah 7de gideceğiz inşallah herşey yolunda gider dualarınızı bekliyorum..
Map teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatırız dua edin lütfen banaa..

geçmiş olsun maytapcığım zinco-c alıyor musun ?
Bu arada tedaviyi hayatın rutinleri arasında düşünmek çok parlak bir fikir :)) Bu stresi sıfırlar gibi geliyor.

negatif sonuçla bütün ilaçları bıraktım...birdahaki tedaviye kadar hiç ilaç almayayım dedim...gribe bile ilaç kullanmadım...bıktım ilaçlardan

evet bu sefer normalmiş gibi hiç heyecan yapmadan gideyim hastaneye diyorum..bide böyle deneyelim...tabi başarabilirsem:93:sen nasılsın...???

sağol maytap bişe demedi bol bol dinlen dedi rapor verdi yatıyorum sürekli sen nasılsın??

bende iyiyim..ev-iş gidip geliyorum...tüp bebek tedavisinde en azından bir çaba harcıyoruz..ümidim oluyor...böyle boş boş beklemek dah kötü..hiç bir amacım yok gibi...(

sende bol bol dinlen..yorma kendini...kanama durmuş zaten...bazılarında oluyormuş..normalmiş...ama yinede dikkat et kendine....

allah kolaylık versin.... inşallah herşey yolunda gidecek...dualarım sizinle

dinleniyorum canım bir sebep söylemedi bebeğim daha cok ufak teyzesi eşi görünmüyor bu haftalardan sonra daha iyi görücez inşallahh sen nasılsın neler yapıyorsun korunmayı bıraktın mı canım

ay ufakmış ben daha büyük hatırlıyorum unutkanlık hat safhada bende iyiyim bi hafta tatile gittim çok iyi geldi korunmayı bırakmadım inş bu ayki adetimden sonra bırakıcam inş hemen gelir bebeğim bekletmerz beni

Merhaba Selen_k nasılsın? Çarşambaya az kaldı, inşallah herşey güzel geçer, forumdan okuyorum mesajları, biliyormusun artık bende hamileyim. Bugün 7+4 olduk kalp atışlarınıda duyduk. Primer'e İbrahim Büyükbeşe'ye gidiyoruz. 14. haftada banada serklaj atılacak, bende senin gibi korkuyorum, inşallah bu bebeklerimizi Allah bize bağışlar. Sana şimdiden geçmiş olsun, bana ameliyatın ayrıntılarını yazarsan çok mutlu olurum. İyi akşamlar...(Bu arada özelden msj atamıyorum o yüzden bu sayfaya yazdım)

Hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza tabiki serklajın detaylarını yazarım ben sana gözümde çok büyütmemeye çalışıyorum ama bi takım risklerinide düşünmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık dikkat et melekceren kendine ve bebeğine..güzel dileklerin için teşekkürler...

Kardanadam11 Canım ALLAH analı babalı büyütsün yavrunu. Rabbim ailesine ,vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlat eylesin. Tüm nazarlardan korusun

Son düzenleme:
teşekkür ederim.bir üstlisteye geçmek çok güzel.allah sanada nasip etsin.oğlumun adı henüz konulmadı ama Ali yi düşünüyoruz.
Amin canım sizlerin dualarıyla hepimiz burdan inşallah sizlerin isimlerin altında yer alırız.Canım oğlun ismiyle büyüsün Listeye ali diye giriyorum sevgiler

Canım benim tüm dualarım seninle olacak.Allahın izniyle canım kazasız belasız atlatacaksın ve herşey çok iyi olacak.Hiç stres yapma korkma bizler senin yanındayız hayırlısıyla güzeliyle geçecek canım.allah emanet ol bizlere güzel haberlerle dön..

canım benim önümüzdeki ay senin olacak canım.O mübarek topraklarda benim içinde çok dua et güzelim benimde ismimi zigrederek dualarını adıma et olurmu canım...

sevalcim beyazmelek malesef adetoldu inşallah bu ay bize güzel haber verir
Geçmiş olsun önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerle bekliyoruz...

Bugün bende kendi dr. gittim.Adetimin 14 günüydü ve rahime baktı.Herhangi bir şekilde sıvı gözükmüyor.Haftaya tekrar bakılacak.
Yani neden nerden geldiğine açıklama yapamıyor umarım dondurulmuş tedavi başlangıcımda sıvı olmazda herşey güzel geçer inş.Bakalım takip deyiz..Benide dualarınızdan eksik etmeyin..

Gamzeli kız ilaçlara başladın mı??

Premete senin o resmini yerim ben...

selen bizi merakta bırakma inşallah operasyon yolunda gitmiştir .. acaba hastanedemi yatıcaktı :18:

allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün cok güzel yaaa bebişini sımsıkı sarıl bizler için öp canım allah emeklerinin karşılığını verdi bizlerde alırız inşallah allah oğluşunu nazarlaedan saklasın

ne olsun aynı şeyler... Bu arada bence zinco-c ve b vitaminlerini bırakma canım. Ne de olsa yeni tedavin de başlayacak çok kısa bir süre sonra.
Stres olmaman ya da en azından olmamaya karar vermen süper birşey. Umarım işe yarar.

İnşallah bekletmeden hemencecik gelir bebeğin sinannuraycığım. Sen de çok zor şeylere göğüs gerdin inşallah rabbim mükafatını verecek.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Haticesu|39|KIZ|01.03.2011
|Alicim|33|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|33|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|27|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|27||06.06.2011
|Cici_22|26|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|17||13.08.2011
|Selen_k|14||02.09.2011
|Gamze81|10||27.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli Kız|25.03.2011
Aabeyazmelek|15.03.2011
2009Papatya|umutla sabırla geleceğin günü bekliyorum bebeğim
Maytap|umutla sabırla bebeğinin geleceği günü bekliyor[/table]

Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen varsa lütfen bilgi veriniz.Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim...

Selencim umarım herşey güzel geçmiştir lütfen bir ses ver canım

Arkadaşlar merhaba

şimdi listeye tekrar bakarken fark ettim.HATİCESU doğum tarihi 01.03.2011 imiş.Doğum yapıp yapmadığı hakkında bilgisi olan varsa haber veriniz..

canımm ellerine sağlıkk listeye benide eklemişsinn cok sevindimm..
inşllahh üst listeye cıkmak nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…