Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Allah vakitlice bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Selam kızlar ancak girebildim nete dikişim atıldı dün çok şükür iyiyiz şimdilik sadece lavaboya kalkıyorm bu 1 hafta böyle geçicek sonrasıda istirahat halinde geçicek önlem amaçlı atılmıştı ama operasyon sonrası doktor iyikide atmışız ihtiyaç varmış dedi..Bu arada bebeğim büyük ihtimal erkekmiş inşallah problemsiz geçiririz bu zamanları.

Şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Allah vakitlice bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Teşekkürler arkadaşım güzel dileklerin için çok saol inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz dileklerimize..

Hastanede yatmadım Gamzecim dün akşama doğru çıktım annemde kalıyorum bikaç gün bana bakıcak sen nasılsın??

ayy canım cok sevindim kaç gündür giriyorum korkuyordum senden allaha şükür iyisiniz nasıl yaptılar narkoz felan verdilermi kanama oluyormu ağrın sızın varmı canım benim dr sana gerek yok diyo ama ben atılması taraftarıyım benim tehlikem artmıştı o yüzden 1 hafta hastanede yattım şuan evde bol bol dinleniyorum az az leken geliyor dr kan olmadıkca sorun değil dedi sende kanamadan sonra kahverengi leke gelmişmişdi?? cok sevindim allah tamamını erdirsin erkek demek allah analı babalı büyütsün cok sevindim ....

Selen'cim çok geçmiş olsun, ameliyatın sorunsuz geçmesine sevindim. Bol bol dinlen, umarım herşey çok güzel olur...

Çok sevindim İnşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde zaman geçecek, bir bakmışsın oğlunu kucağına almışsın.

canımm ellerine sağlıkk listeye benide eklemişsinn cok sevindimm..
inşllahh üst listeye cıkmak nasip olur..
üstte çıkacaksın arkadaşım hayırlısınla allahın izniyle canım benim..güzel haberlerini bekliyoruz..

selenciğim şükürler olsunki güzel bir şekilde geçmiş.Hadi geçmiş olsun canım benim.Kendine çok iyi bak bu arada oğluşun olacak çok sevindim hayırlısınla inş..listeye ekliyorum...

melekceren senide listemize ekliyorum.Doğum gününü verirsen yazarım

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Haticesu|39|KIZ|01.03.2011
|Alicim|33|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|33|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|27|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|27||06.06.2011
|Cici_22|26|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|17||13.08.2011
|Selen_k|14|ERKEK|02.09.2011
|Gamze81|10||27.09.2011
|melekceren|8||13.10.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli Kız|25.03.2011
Aabeyazmelek|15.03.2011
2009Papatya|umutla sabırla geleceğin günü bekliyorum bebeğim
Maytap|umutla sabırla bebeğinin geleceği günü bekliyor[/table]

Bengisu82 ve Seblev bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldu mu???

geçmiş olsun selen, sorynsuz bir şekilde hamileliğinin devam etmesi ve bebişini sağlıkla kucağına alman dilekleriyle

Çok saol Gamze'cim evet narkoz verdiler 15 dakka falan uyudum sanırım ağrım sızım uyandığımda hafiften vardı şimdi yok çok şükür kanamam yok ilk gün hafif lekele halinde oldu şimdide pek bişi yok..kanamadan sonra kahverengi lekelenmem hafif olmuştu merak etme sende normal yani dinlen bol bol..

Selen'cim çok geçmiş olsun, ameliyatın sorunsuz geçmesine sevindim. Bol bol dinlen, umarım herşey çok güzel olur...

Melekceren çok saol arkadaşım darısı başına dikiş korktuğum gibi değildi seninde için rahat olsun sağlıkla atlatırız inşallah bugünleri..

geçmiş olsun selen, sorynsuz bir şekilde hamileliğinin devam etmesi ve bebişini sağlıkla kucağına alman dilekleriyle

Aminn inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Melekceren çok saol arkadaşım darısı başına dikiş korktuğum gibi değildi seninde için rahat olsun sağlıkla atlatırız inşallah bugünleri..

İnşaalllah çabuk atlatırız,beni dikişte korkutuyor, dikişten sonrasıda. Dikişten sonra hep yatmak mı gerekliymiş, benim doktorum net birşey söylemiyor, bide bana 16. haftada atalım dikişi diyor, 16. hafta geç olmaz mı ki? Sen doktorundan memnun kaldın mı dikiş konusunda? Hangi hastanede ve hangi doktora attırdın dikişi? Maaliyeti ne kadar? Mikrop kapmamak için sürekli antibiyotik mi verecek acaba? Kusura bakma çok sordum ama hepsini merak ediyorum. Bu arada beni listeye alan arkadaşa teşekkür ederim. Herşey normal giderse 12 Ekimde olacak doğum.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun ve gözün aydın canım. Şükür herşey yolundaymış, sende benmim gibi evde istirahat edenlerden olacaksın sanırım. Doktorum bana dikiş atmadı. Atsamda atmasamda evde istirahat edeceksn demişti. Allah kolaylık versin. Sonu güzel olsun ziyanı yok yatalım. Kuzucuklarımızı kucağımıza aldığımızda. İnşallah Allahım. Bugünler hep unutulacak.

MERHABA ARKADAŞLAR İNŞALLAH HERKES İYİDİR...

SELEN canım dikişin atılmış oh bunuda atlattın tedbirini aldın en azından ALLAH büyük sende inşallah alacaksın sağ salim kucağına.kız erkek farketmez bizim için yeterki sağlıkla gelsinler canım kendine dikkat et yat tadını çıkar canım.

Dikiştenbende çok korkuyodum inan korktuğum gibi olmadı uyandığımda ağrım çok değildi sende korkma sonrası benide korkutuyordu halada korkuyorum 1 hafta hep yat sonra normal hayatına dön ama istırahat et hep dedi.sankoda yaptırdım doktorum ali tahtacı ama 2 doktor birden attı bnmkini ancak İbrahim beyde tecrübeli bir doktor endişelenme ve primer anestezisi en iyi olan hastaneymiş..maliyeti 1500 tlydi ancak sigortam olduğu için 280 tl ödedik toplamda şu anda antibiyotik kullanıyorum sonra ne olucak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…