Selam kızlar nabersiniz umarım herkes iyidir..
MAYTAP dikişim çarşamba atılcak sabah 7de gideceğiz inşallah herşey yolunda gider dualarınızı bekliyorum..
Map teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatırız dua edin lütfen banaa..
Şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Allah vakitlice bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
selen bizi merakta bırakma inşallah operasyon yolunda gitmiştir .. acaba hastanedemi yatıcaktı :18:
Hastanede yatmadım Gamzecim dün akşama doğru çıktım annemde kalıyorum bikaç gün bana bakıcak sen nasılsın??
Selam kızlar ancak girebildim nete dikişim atıldı dün çok şükür iyiyiz şimdilik sadece lavaboya kalkıyorm bu 1 hafta böyle geçicek sonrasıda istirahat halinde geçicek önlem amaçlı atılmıştı ama operasyon sonrası doktor iyikide atmışız ihtiyaç varmış dedi..Bu arada bebeğim büyük ihtimal erkekmiş inşallah problemsiz geçiririz bu zamanları.
Selam kızlar ancak girebildim nete dikişim atıldı dün çok şükür iyiyiz şimdilik sadece lavaboya kalkıyorm bu 1 hafta böyle geçicek sonrasıda istirahat halinde geçicek önlem amaçlı atılmıştı ama operasyon sonrası doktor iyikide atmışız ihtiyaç varmış dedi..Bu arada bebeğim büyük ihtimal erkekmiş inşallah problemsiz geçiririz bu zamanları.
üstte çıkacaksın arkadaşım hayırlısınla allahın izniyle canım benim..güzel haberlerini bekliyoruz..canımm ellerine sağlıkk listeye benide eklemişsinn cok sevindimm..
inşllahh üst listeye cıkmak nasip olur..
selenciğim şükürler olsunki güzel bir şekilde geçmiş.Hadi geçmiş olsun canım benim.Kendine çok iyi bak bu arada oğluşun olacak çok sevindim hayırlısınla inş..listeye ekliyorum...Selam kızlar ancak girebildim nete dikişim atıldı dün çok şükür iyiyiz şimdilik sadece lavaboya kalkıyorm bu 1 hafta böyle geçicek sonrasıda istirahat halinde geçicek önlem amaçlı atılmıştı ama operasyon sonrası doktor iyikide atmışız ihtiyaç varmış dedi..Bu arada bebeğim büyük ihtimal erkekmiş inşallah problemsiz geçiririz bu zamanları.
ayy canım cok sevindim kaç gündür giriyorum korkuyordum senden allaha şükür iyisiniz nasıl yaptılar narkoz felan verdilermi kanama oluyormu ağrın sızın varmı canım benim dr sana gerek yok diyo ama ben atılması taraftarıyım benim tehlikem artmıştı o yüzden 1 hafta hastanede yattım şuan evde bol bol dinleniyorum az az leken geliyor dr kan olmadıkca sorun değil dedi sende kanamadan sonra kahverengi leke gelmişmişdi?? cok sevindim allah tamamını erdirsinerkek demek allah analı babalı büyütsün cok sevindim ....
Selen'cim çok geçmiş olsun, ameliyatın sorunsuz geçmesine sevindim. Bol bol dinlen, umarım herşey çok güzel olur...
üstte çıkacaksın arkadaşım hayırlısınla allahın izniyle canım benim..güzel haberlerini bekliyoruz..
selenciğim şükürler olsunki güzel bir şekilde geçmiş.Hadi geçmiş olsun canım benim.Kendine çok iyi bak bu arada oğluşun olacak çok sevindim hayırlısınla inş..listeye ekliyorum...
Çok teşekkür ederim papatyacım şimdilik erkek gibi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda erkeği kızı yok sizlerdende güzel haberler almak istiyorum dualarım sizlerle..
üstte çıkacaksın arkadaşım hayırlısınla allahın izniyle canım benim..güzel haberlerini bekliyoruz..
selenciğim şükürler olsunki güzel bir şekilde geçmiş.Hadi geçmiş olsun canım benim.Kendine çok iyi bak bu arada oğluşun olacak çok sevindim hayırlısınla inş..listeye ekliyorum...
melekceren senide listemize ekliyorum.Doğum gününü verirsen yazarım
geçmiş olsun selen, sorynsuz bir şekilde hamileliğinin devam etmesi ve bebişini sağlıkla kucağına alman dilekleriyle
Melekceren çok saol arkadaşım darısı başına dikiş korktuğum gibi değildi seninde için rahat olsun sağlıkla atlatırız inşallah bugünleri..
İnşaalllah çabuk atlatırız,beni dikişte korkutuyor, dikişten sonrasıda. Dikişten sonra hep yatmak mı gerekliymiş, benim doktorum net birşey söylemiyor, bide bana 16. haftada atalım dikişi diyor, 16. hafta geç olmaz mı ki? Sen doktorundan memnun kaldın mı dikiş konusunda? Hangi hastanede ve hangi doktora attırdın dikişi? Maaliyeti ne kadar? Mikrop kapmamak için sürekli antibiyotik mi verecek acaba? Kusura bakma çok sordum ama hepsini merak ediyorum. Bu arada beni listeye alan arkadaşa teşekkür ederim. Herşey normal giderse 12 Ekimde olacak doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?