Geçmiş olsun ve gözün aydın canım. Şükür herşey yolundaymış, sende benmim gibi evde istirahat edenlerden olacaksın sanırım. Doktorum bana dikiş atmadı. Atsamda atmasamda evde istirahat edeceksn demişti. Allah kolaylık versin. Sonu güzel olsun ziyanı yok yatalım. Kuzucuklarımızı kucağımıza aldığımızda. İnşallah Allahım. Bugünler hep unutulacak.
MERHABA ARKADAŞLAR İNŞALLAH HERKES İYİDİR...
SELEN canım dikişin atılmış oh bunuda atlattın tedbirini aldın en azından ALLAH büyük sende inşallah alacaksın sağ salim kucağına.kız erkek farketmez bizim için yeterki sağlıkla gelsinler canım kendine dikkat et yat tadını çıkar canım.
Selam kızlar ancak girebildim nete dikişim atıldı dün çok şükür iyiyiz şimdilik sadece lavaboya kalkıyorm bu 1 hafta böyle geçicek sonrasıda istirahat halinde geçicek önlem amaçlı atılmıştı ama operasyon sonrası doktor iyikide atmışız ihtiyaç varmış dedi..Bu arada bebeğim büyük ihtimal erkekmiş inşallah problemsiz geçiririz bu zamanları.
selenciğim çok sevindim ağrısız sorunsuz atlatmış olmana
inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alırsın
ben de bugün diş ağrım dayanılmaz hale geldiği için diş dr. na gittim kankal tedv. ded ama sonra bitmiş bu diş dedi ki zaten 18 yıl önce dolgu yapılmış olan bir dişimdi sonuç olarak 3 saat önce dişim çekildi ve şu an ağzımın içi hala kanlı sıvı ile dolu uyuşukluğum geçmedi inşallah ağrım olmaz.
ayy canım cok sevindim kaç gündür giriyorum korkuyordum senden allaha şükür iyisiniz nasıl yaptılar narkoz felan verdilermi kanama oluyormu ağrın sızın varmı canım benim dr sana gerek yok diyo ama ben atılması taraftarıyım benim tehlikem artmıştı o yüzden 1 hafta hastanede yattım şuan evde bol bol dinleniyorum az az leken geliyor dr kan olmadıkca sorun değil dedi sende kanamadan sonra kahverengi leke gelmişmişdi?? cok sevindim allah tamamını erdirsinerkek demek allah analı babalı büyütsün cok sevindim ....
gamzecim sen nasılsın....nasıl gidiyor...bulantıların geçtimi???
selenciğim çok sevindim ağrısız sorunsuz atlatmış olmana
inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alırsın
ben de bugün diş ağrım dayanılmaz hale geldiği için diş dr. na gittim kankal tedv. ded ama sonra bitmiş bu diş dedi ki zaten 18 yıl önce dolgu yapılmış olan bir dişimdi sonuç olarak 3 saat önce dişim çekildi ve şu an ağzımın içi hala kanlı sıvı ile dolu uyuşukluğum geçmedi inşallah ağrım olmaz.
çok sevindim...allah oğlunla sana uzuuun sağlıklı bir ömür versin....artık çalışmayacaksın yani...onunda tadını çıkar....
özlemimsin bu kız seninki mi canım? Çok tatlı bir de ne güzel süslemişsin annesi bandanası falan. Rabbim uzun ömür versin kısa
iyiym selen..buaralar çok yoğunum...siteyede fazla giremedim...seni merak ediyordum..bakıp hemen çıkıyordum..neyseki iyi haberler geldi:)Teşekkür ederim Maytap evet çalşmıcam raporluyum artık bakalım sıkıcımı tadı çıkarılcak bişimi görcez..sende iyisindir umarım
iyiyim allaha şükür benim baş dönmeleri beni yoruyor sürekli uykulu haldeyim hiç bir şey yapamıyorum sürekli yatıyorum 1-2 hafta sonra hormonlar düzene girermiş dr normal dedi her kesin hamileliği farklı her kez der ilk 3 ve son 3 ay zor gecer diye gercektende ilk 3 ay zor geciyorsen nasılsın ?? okulda başladı
evet canım mevlütü olduğunda çekmiştim teşekkür ederiz .canım ya diş ağrısı çok kötü bende hamilelikte ve doğumdan sonra çok çektim sonra dayanamadım gittim çektirdimde kurtuldum valla geçmiş olsun sanada canım.
cok tatlı maşallah kızınallah analı babalı büyütsün maşallah büyümüş abala olmuş cok şeker yaa
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Haticesu|39|KIZ|01.03.2011
|Alicim|33|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|33|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|27|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|27||06.06.2011
|Cici_22|26|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|17||13.08.2011
|Selen_k|14||02.09.2011
|Gamze81|10||27.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli Kız|25.03.2011
Aabeyazmelek|15.03.2011
2009Papatya|umutla sabırla geleceğin günü bekliyorum bebeğim
Maytap|umutla sabırla bebeğinin geleceği günü bekliyor[/table]
Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen varsa lütfen bilgi veriniz.Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim...
Selencim umarım herşey güzel geçmiştir lütfen bir ses ver canım
kızlar haber vereyim dedimm..
pazartesi benim yumoşlar toplanıyor allah izin verirse şuana kadar herşey yoluna gitti yumoşlarım gayet güzel büyüdüler..
inşallah şimdiden somrasıda iyi gecerr..
dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepiniz öpüyorumm iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?