Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok saol canım aynen evde geçiricem bende senin gibi doktorlar ne derse onu uyguluyoruz inşallah kucağımıza alırız bugünlerimize değer sonuçlarımız..

çok çok saol arkadaşım aynen kızı erkeği yok kucağımıza alalım yeter..sende çok dikkat et kendine

selenciğim çok sevindim ağrısız sorunsuz atlatmış olmana
inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alırsın
ben de bugün diş ağrım dayanılmaz hale geldiği için diş dr. na gittim kankal tedv. ded ama sonra bitmiş bu diş dedi ki zaten 18 yıl önce dolgu yapılmış olan bir dişimdi sonuç olarak 3 saat önce dişim çekildi ve şu an ağzımın içi hala kanlı sıvı ile dolu uyuşukluğum geçmedi inşallah ağrım olmaz.

özlemimsin bu kız seninki mi canım? Çok tatlı bir de ne güzel süslemişsin annesi bandanası falan. Rabbim uzun ömür versin kısa

Son düzenleme:

çok sevindim...allah oğlunla sana uzuuun sağlıklı bir ömür versin....artık çalışmayacaksın yani...onunda tadını çıkar....

çok geçmiş olsun map...ağrıyan diş çekilince çok rahatlarım ben...inşallah seninde ağrın sızın olmaz....

gamzecim sen nasılsın....nasıl gidiyor...bulantıların geçtimi???

gamzecim sen nasılsın....nasıl gidiyor...bulantıların geçtimi???

iyiyim allaha şükür benim baş dönmeleri beni yoruyor sürekli uykulu haldeyim hiç bir şey yapamıyorum sürekli yatıyorum 1-2 hafta sonra hormonlar düzene girermiş dr normal dedi her kesin hamileliği farklı her kez der ilk 3 ve son 3 ay zor gecer diye gercektende ilk 3 ay zor geciyor sen nasılsın ?? okulda başladı

çok saol Map'cim sanada çok geçmiş olsun diş çok zordur eminim dikkat et kendine inşallah kolay atlatırsın

çok sevindim...allah oğlunla sana uzuuun sağlıklı bir ömür versin....artık çalışmayacaksın yani...onunda tadını çıkar....

Teşekkür ederim Maytap evet çalşmıcam raporluyum artık bakalım sıkıcımı tadı çıkarılcak bişimi görcez..sende iyisindir umarım

özlemimsin bu kız seninki mi canım? Çok tatlı bir de ne güzel süslemişsin annesi bandanası falan. Rabbim uzun ömür versin kısa

evet canım mevlütü olduğunda çekmiştim teşekkür ederiz .canım ya diş ağrısı çok kötü bende hamilelikte ve doğumdan sonra çok çektim sonra dayanamadım gittim çektirdimde kurtuldum valla geçmiş olsun sanada canım.

Teşekkür ederim Maytap evet çalşmıcam raporluyum artık bakalım sıkıcımı tadı çıkarılcak bişimi görcez..sende iyisindir umarım
iyiym selen..buaralar çok yoğunum...siteyede fazla giremedim...seni merak ediyordum..bakıp hemen çıkıyordum..neyseki iyi haberler geldi:)

bende iyiyim gamze...okul -ev ...zaman geçiyor işte....evet hep öyle derler...ilk ve son 3ay zor geçermiş...1aya kadar rahatlarsın inşallah...

cok tatlı maşallah kızın allah analı babalı büyütsün maşallah büyümüş abala olmuş cok şeker yaa

kızlar haber vereyim dedimm..
pazartesi benim yumoşlar toplanıyor allah izin verirse şuana kadar herşey yoluna gitti yumoşlarım gayet güzel büyüdüler..
inşallah şimdiden somrasıda iyi gecerr..
dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepiniz öpüyorumm iyi geceler..

Merhaba arkadaşlar , öncelikle listemize koca bir maşşallah diyorum...Hamilelerimiz ve bebeklermiz gün geçtikçe çoğalıyor ,meleklerimiz kardeşleriyle yaralarımıza su serpiyorlar,İlk hamilelik haberimiz melek76 dan gelmişti ve çok mutlu olmuştuk o zamanlar benim için hamile kalmak bile hayaldi ,ama Rabbim çok şükür 9 yıl sonra 5. aşılamamla kucağıma aldığım günleride nasip etti,hala inanamıyorum böle bir rüya gibi sanki uyanacamda bitecek gibi , odasında uyurken ilk başlarda unutuyordum varlığını a kızım içerde diye hatırlatıyodum kendime:)) Rabbim öyle büyükki gün doğmadan neler doğuyor , umudunuzu asla yitirmeyin ,Rabbim yüreği evlat hasretiyle çarpan herkese nasip etsin bu günleri inş.

Allah yardımcın olsun canım , herşey gönlünce olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…