Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Dişim için geçmiş olsun diyen maytep selen ve özlemimsin çok sağolun kızlar. Bu arada dişim çekildi ama ne yazıki ağrım hala geçmedi muhtemelen diğer dişimde de sorun var gibi geliyor. Biraz daha bekelyip geçmezse tekrar dra gitmeyi planlıyorum .
Bu arada özlenenciğim inanmıyorum o nasıl tombiş yanaklı bir kız maşallah sütün yaramış gerçekten.

Gamzeli kız arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yavrunu sağlıkla kucaklarsın.

sağol canım yakın çekim olduğu için öyle görünüyor kaşık kadar suratı var aslında:))) sütüm yarıyordu ama mamaya başlamam an meselesi doymuyor sürekli emmek istiyorbu arada sanada geçmiş olsun canım , diş ağrısı çok kötü oluyor

Nasipse pazar günü gidiyorum bazı arkadaşların isimlerini not aldım isimle dua etmek istiyorum rabbim kabul eder inş maytap ve map sizin isminizide öğrenebilir miyim

Nasipse pazar günü gidiyorum bazı arkadaşların isimlerini not aldım isimle dua etmek istiyorum rabbim kabul eder inş maytap ve map sizin isminizide öğrenebilir miyim

canım benim hayırlısıyla git gel inşallah.allahım gönlünden geçen dilekleri kabul etsin.orda yaptığın dualar çok daha içten olur canım.kendine iyi bak hepimize dua et.

Şimdiden Allah kabul etsin. Allah inşallah tüm dualarını kabul eder, evlatlarını hayırlısı ile kucağına alırsın...

Allah yardımcın olsun canım , herşey gönlünce olur inş.
allah razı olsun canımmm aminnnnnnnnnnnnn...

canım benim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inş..
allahım ettiğin duları kabul etsin...
rabbim inş. bizede nasip etsin oralara gitmeyi..

canım allah dualarını kabul etsin inşalllah her şey gönlünce olur hepimiz için dua edersen seviniriz bizde senin için dua edicez güzel haberlerle gelirsin inşallah.....

İnşallah canım ya. Darısı başımıza Allah büyük. Allahım bizde o günleri göstersin.

Allahım sanada sağlıcakla bebiş nasip etsin inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin. Hepimiz için dua ediyorum inan dua ederken hepimizi aklımdan geçiriyorum. Herkeze ayrı ayrı dua etmeye çalışıyorum.

gamzeli kız nasılsın???kaç yumurtan oldu??sonuçlar nasıl??transfer tarihi bellimi??

aminnn canım inşallahhh...
allah razı olsunnnnn ettiğin dualar içinn..
bende hepimize yürekten kalptan dua ediyorum..

gamzeli kız nasılsın???kaç yumurtan oldu??sonuçlar nasıl??transfer tarihi bellimi??

canımm iyiyim cok sağoll...
dün yumurtalarım toplandı 41 tane yumurta toplamış dr,umuz..
bugün tlf actılar 24 tanesi olgun yumurtlarmış 19 döllenmiş şuanda iyi gidiyolar dedi yarın tekrar arayıp bilgi vericekler..
döllenmeninde 3. günü pgt gircek nasipse..bakalım şuanda herşey yolunda..
allahım sağlıklı nasip etsin..evlat isteyen herkezin yüzünü güldürsün..aminnnnnn...

Allahım emeğini yağlı etsin gamzelim
41 kere maşallah yumrutalarına

Canım benim yumoşların hayırlı uğurlu olsun güzelim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırlısınla bebişlerini tutunmasına nasip etsin...

Canım 41 tane toplanmış herhangi ağrın yada su toplaman oldumu??Sen hangi ilaçları kullandın??Bayağı çok toplamışlar..OHSS durumun varmı?
Çok iyi sor et güzelim yumurtaların iyi oluşmuşken transferinde iyi geçmesi için duancınım canım..
Bir yasinde ben sana okuyacağım canım...Allahın izniyle olacak bu iş..hadi hayırlısı..Test gününü bana bildirisin canım

canım benim çok büyük geçmiş olsun biraz geç olmuş ama yeni girdim..koşturmaca geçti günlerim

teşeşkkür ederim sinannuray benim ismim mehtap....hiç belli olmuyor dimi:).....
canım çok güldüm yaaa şimdi öğrendik:):)

aminnnn kocaman bir aminnnnn

papatya sen nasılsın....doktor işini ne yaptın???
canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.
Sıvı içinde şuanki adet döngümde kontrole gidip geldim.Çok şükür sıvı yok bugünde dr gittim yine sıvı yok.Bu yüzden gelecek ilk adetimle dondurulşmuşlarıma başlıyabilirim dedi.Ama ben adetime gelene kadar bir kez de fikir edinmek için Engin Bey görüşmek istiyorum fikrini almak isityorum geriside allaha kalmış artık.
Ben öyle inanıyorumki o sıvı fazla iğnelerden alınan hormon düzeyin sıvı salgılaması diye düşünüyorum.Umarım bu sefer olmaz.
Sen neler yaptın ne zaman başlıyorsun??

herkese merhabalar..uzun zamandır foruma girmemiştim..girer girmez sizlere bakayım istedim...
allahım hepinizin acılarını hasretini azaltsın...
oğlumla birlikte hep sizlere dua ediyoruz...meleklerimiz cennetinde bizleri üzün görmesinler ne olur...

aminn canımcımm inşallahh..

evet canım 41 tane toplandı tabiki işlemden sonra ağrım oldu hafifte kanamam vardı ama şuanda hepsi gecti am su toplama konusunda dr,umuz bişey demedi herşey yolunda dedi....

kullandığım ilaçlar
1 kutuda puregon 900 ıu/1.08 ml
1 kutu puregon 300 ıu/0.36 ml kartuş
5 kutuda catlamayı engelleyici cetrotay kullandım..
bu arada ohss ney onu bilmiyorum..

inşallah canım bu zamana kadar herşey cok güzel gitti inşallah bundan sonrada herşey iyi olur..
şuanda vajinadan progestan kullanıyorum transfer gününa kadar antibiyotik ve kalcaya yapıştırmka için climere bant verdi..
transferden sonrada clexsana başlıcam öyle işte..
ama mutlaka dr. sorucam gidince söylediklerini..

Günaydın Melek anneleri nasılsınız?
Selen canım geçmiş olsun dikiş attırmışsın. Bol bol dinlen. Bebeğini sağlıkla büyüt.
mapSana da geçmiş olsun canım. Diş ağrısını bilirim zordur.
sinannuray canım çok sevindim. Güle güle git. Rabbim tüm dileklerini kabul etsin.
Gamzeli kızMaşallah Barekallah nazar değmesin. Bir an önce bebeğin göbişine konsun inşallah. Kendine stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…