Dişim için geçmiş olsun diyen maytep selen ve özlemimsin çok sağolun kızlar. Bu arada dişim çekildi ama ne yazıki ağrım hala geçmedi muhtemelen diğer dişimde de sorun var gibi geliyor. Biraz daha bekelyip geçmezse tekrar dra gitmeyi planlıyorum .
Bu arada özlenenciğim inanmıyorum o nasıl tombiş yanaklı bir kız maşallah sütün yaramış gerçekten.
Gamzeli kız arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yavrunu sağlıkla kucaklarsın.
Nasipse pazar günü gidiyorum bazı arkadaşların isimlerini not aldım isimle dua etmek istiyorum rabbim kabul eder inş maytap ve map sizin isminizide öğrenebilir miyim
Nasipse pazar günü gidiyorum bazı arkadaşların isimlerini not aldım isimle dua etmek istiyorum rabbim kabul eder inş maytap ve map sizin isminizide öğrenebilir miyim
teşeşkkür ederim sinannuray benim ismim mehtap....hiç belli olmuyor dimi:).....
allah razı olsun canımmm aminnnnnnnnnnnnn...Allah yardımcın olsun canım , herşey gönlünce olur inş.
Merhaba arkadaşlar , öncelikle listemize koca bir maşşallahdiyorum...Hamilelerimiz ve bebeklermiz gün geçtikçe çoğalıyor ,meleklerimiz kardeşleriyle yaralarımıza su serpiyorlar,İlk hamilelik haberimiz melek76 dan gelmişti ve çok mutlu olmuştuk o zamanlar benim için hamile kalmak bile hayaldi ,ama Rabbim çok şükür 9 yıl sonra 5. aşılamamla kucağıma aldığım günleride nasip etti,hala inanamıyorum böle bir rüya gibi sanki uyanacamda bitecek gibi , odasında uyurken ilk başlarda unutuyordum varlığını a kızım içerde diye hatırlatıyodum kendime:)) Rabbim öyle büyükki gün doğmadan neler doğuyor , umudunuzu asla yitirmeyin ,Rabbim yüreği evlat hasretiyle çarpan herkese nasip etsin bu günleri inş.
kızlar haber vereyim dedimm..
pazartesi benim yumoşlar toplanıyor allah izin verirse şuana kadar herşey yoluna gitti yumoşlarım gayet güzel büyüdüler..
inşallah şimdiden somrasıda iyi gecerr..
dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepiniz öpüyorumm iyi geceler..
kızlar haber vereyim dedimm..
pazartesi benim yumoşlar toplanıyor allah izin verirse şuana kadar herşey yoluna gitti yumoşlarım gayet güzel büyüdüler..
inşallah şimdiden somrasıda iyi gecerr..
dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepiniz öpüyorumm iyi geceler..
aminnn canım inşallahhh...Allahım sanada sağlıcakla bebiş nasip etsin inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin. Hepimiz için dua ediyorum inan dua ederken hepimizi aklımdan geçiriyorum. Herkeze ayrı ayrı dua etmeye çalışıyorum.
gamzeli kız nasılsın???kaç yumurtan oldu??sonuçlar nasıl??transfer tarihi bellimi??
aminnn canım inşallahhh...
allah razı olsunnnnn ettiğin dualar içinn..
bende hepimize yürekten kalptan dua ediyorum..
canımm iyiyim cok sağoll...
dün yumurtalarım toplandı 41 tane yumurtatoplamış dr,umuz..
bugün tlf actılar 24 tanesi olgun yumurtlarmış 19 döllenmiş şuanda iyi gidiyolar dedi yarın tekrar arayıp bilgi vericekler..
döllenmeninde 3. günü pgt gircek nasipse..bakalım şuanda herşey yolunda..
allahım sağlıklı nasip etsin..evlat isteyen herkezin yüzünü güldürsün..aminnnnnn...
Allahım emeğini yağlı etsin gamzelim
41 kere maşallah yumrutalarına
canım benim çok büyük geçmiş olsun biraz geç olmuş ama yeni girdim..koşturmaca geçti günlerimDişim için geçmiş olsun diyen maytep selen ve özlemimsin çok sağolun kızlar. Bu arada dişim çekildi ama ne yazıki ağrım hala geçmedi muhtemelen diğer dişimde de sorun var gibi geliyor. Biraz daha bekelyip geçmezse tekrar dra gitmeyi planlıyorum .
Bu arada özlenenciğim inanmıyorum o nasıl tombiş yanaklı bir kız maşallah sütün yaramış gerçekten.
Gamzeli kız arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yavrunu sağlıkla kucaklarsın.
canım çok güldüm yaaa şimdi öğrendik:):)teşeşkkür ederim sinannuray benim ismim mehtap....hiç belli olmuyor dimi:).....
aminnnn kocaman bir aminnnnnMerhaba arkadaşlar , öncelikle listemize koca bir maşşallahdiyorum...Hamilelerimiz ve bebeklermiz gün geçtikçe çoğalıyor ,meleklerimiz kardeşleriyle yaralarımıza su serpiyorlar,İlk hamilelik haberimiz melek76 dan gelmişti ve çok mutlu olmuştuk o zamanlar benim için hamile kalmak bile hayaldi ,ama Rabbim çok şükür 9 yıl sonra 5. aşılamamla kucağıma aldığım günleride nasip etti,hala inanamıyorum böle bir rüya gibi sanki uyanacamda bitecek gibi , odasında uyurken ilk başlarda unutuyordum varlığını a kızım içerde diye hatırlatıyodum kendime:)) Rabbim öyle büyükki gün doğmadan neler doğuyor , umudunuzu asla yitirmeyin ,Rabbim yüreği evlat hasretiyle çarpan herkese nasip etsin bu günleri inş.
canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.papatya sen nasılsın....doktor işini ne yaptın???
eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati iyi olsun yeter...üstte çıkacaksın arkadaşım hayırlısınla allahın izniyle canım benim..güzel haberlerini bekliyoruz..
selenciğim şükürler olsunki güzel bir şekilde geçmiş.Hadi geçmiş olsun canım benim.Kendine çok iyi bak bu arada oğluşun olacak çok sevindim hayırlısınla inş..listeye ekliyorum...
Çok teşekkür ederim papatyacım şimdilik erkek gibi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda erkeği kızı yok sizlerdende güzel haberler almak istiyorum dualarım sizlerle..
canım hiç merak etme herşey güzel geçecek.Ben az çok doğru hesaplamışsım ama birgün geçe almışım.Sanırım bebişin bir gün geçimeli gelecek :):)): değiştirimİnşaalllah çabuk atlatırız,beni dikişte korkutuyor, dikişten sonrasıda. Dikişten sonra hep yatmak mı gerekliymiş, benim doktorum net birşey söylemiyor, bide bana 16. haftada atalım dikişi diyor, 16. hafta geç olmaz mı ki? Sen doktorundan memnun kaldın mı dikiş konusunda? Hangi hastanede ve hangi doktora attırdın dikişi? Maaliyeti ne kadar? Mikrop kapmamak için sürekli antibiyotik mi verecek acaba? Kusura bakma çok sordum ama hepsini merak ediyorum. Bu arada beni listeye alan arkadaşa teşekkür ederim. Herşey normal giderse 12 Ekimde olacak doğum.
Hepinizden özür dilerim boşladım burayı ama koşturmaca geçti.Sık sık burdayım..
Canım benim yumoşların hayırlı uğurlu olsun güzelim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırlısınla bebişlerini tutunmasına nasip etsin...
Canım 41 tane toplanmış herhangi ağrın yada su toplaman oldumu??Sen hangi ilaçları kullandın??Bayağı çok toplamışlar..OHSS durumun varmı?
Çok iyi sor et güzelim yumurtaların iyi oluşmuşken transferinde iyi geçmesi için duancınım canım..
Bir yasinde ben sana okuyacağım canım...Allahın izniyle olacak bu iş..hadi hayırlısı..Test gününü bana bildirisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?