canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.
Sıvı içinde şuanki adet döngümde kontrole gidip geldim.Çok şükür sıvı yok bugünde dr gittim yine sıvı yok.Bu yüzden gelecek ilk adetimle dondurulşmuşlarıma başlıyabilirim dedi.Ama ben adetime gelene kadar bir kez de fikir edinmek için Engin Bey görüşmek istiyorum fikrini almak isityorum geriside allaha kalmış artık.
Ben öyle inanıyorumki o sıvı fazla iğnelerden alınan hormon düzeyin sıvı salgılaması diye düşünüyorum.Umarım bu sefer olmaz.
Sen neler yaptın ne zaman başlıyorsun??
Geçmiş olsun. Doktor sorunun için net birşey demedi mi? Kafanın rahat etmesi için Engin Beye gitmen iyi olcak. Tüm raporlarını al göster. Kafandaki bütün soruları sormayı unutma.Canım ne zaman gitceksin Engin Beyin muayenesine. Benim ayın 26 sında Floryada randevum var. Raslarsa tanışırız.
Gamzeli kızMaşallah Barekallah nazar değmesin. Bir an önce bebeğin göbişine konsun inşallah.Kendine stres yapma.
aminnn canım inşallahhh...
allah razı olsunnnnn ettiğin dualar içinn..
bende hepimize yürekten kalptan dua ediyorum..
canımm iyiyim cok sağoll...
dün yumurtalarım toplandı 41 tane yumurtatoplamış dr,umuz..
bugün tlf actılar 24 tanesi olgun yumurtlarmış 19 döllenmiş şuanda iyi gidiyolar dedi yarın tekrar arayıp bilgi vericekler..
döllenmeninde 3. günü pgt gircek nasipse..bakalım şuanda herşey yolunda..
allahım sağlıklı nasip etsin..evlat isteyen herkezin yüzünü güldürsün..aminnnnnn...
herkese merhabalar..uzun zamandır foruma girmemiştim..girer girmez sizlere bakayım istedim...
allahım hepinizin acılarını hasretini azaltsın...
oğlumla birlikte hep sizlere dua ediyoruz...meleklerimiz cennetinde bizleri üzün görmesinler ne olur...
canım maşallahbenden de cok yumurta cıkmıştı hayırlısıylagüzel haberler alırsın inşallah bize haberdar et gelişmelerden
hayır canım kendi dr net birşey demedi kendide bilmiyor ve anlam veremediğini söyledi..Ben 16 sı gibi adet olacağımdan biran önce randevu alıp gitsem iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü adetin 2-3 günü kendi dr gidip tedaviye başlıyacağım.Bende seninle tanışmak isterdim ama o tarihe kadar gitmiş olmam lazım..Ama Sen ne tarafta oturuyordun mutlaka müsayit olduğun bir gün görüşebiliriz..canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.
Sıvı içinde şuanki adet döngümde kontrole gidip geldim.Çok şükür sıvı yok bugünde dr gittim yine sıvı yok.Bu yüzden gelecek ilk adetimle dondurulşmuşlarıma başlıyabilirim dedi.Ama ben adetime gelene kadar bir kez de fikir edinmek için Engin Bey görüşmek istiyorum fikrini almak isityorum geriside allaha kalmış artık.
Ben öyle inanıyorumki o sıvı fazla iğnelerden alınan hormon düzeyin sıvı salgılaması diye düşünüyorum.Umarım bu sefer olmaz.
Geçmiş olsun. Doktor sorunun için net birşey demedi mi? Kafanın rahat etmesi için Engin Beye gitmen iyi olcak. Tüm raporlarını al göster. Kafandaki bütün soruları sormayı unutma.Canım ne zaman gitceksin Engin Beyin muayenesine. Benim ayın 26 sında Floryada randevum var. Raslarsa tanışırız.
Herşeyimi alıp gideceğim umarım güzel şeyler söyler..Artık kısmet hayırlısı allahtan
Güleceksin güzelim herşeyin hayırlısınlaallah razı olsun canımmm cok sağoll...
yok hiç stres yapmıyorum gayet iyiyim...sadeceilk başlıcam dönemde baya stresliydim ama şuanda gayet pzoitifim..
allahım yüzümü,yüzümüzü güldürsün inşallah.
Herşeyin iyi olduğuna çok sevindim canım benim evdede istirate devam güzelim..Allaha emanet olSelam kızlar annemde kaldığım için çok sık giremiyorum umarım herkes iyidir..ben iyiyim çok şükür 1 haftayı yatarak geçirdim bu akşam eve geçmeyi düşünüyorum daha sık girerim inşallah..
Canım OHSS fazla yumurta toplanınca geriye karın boşluğunda kalan fazla sıvı baskısı.Dr zaten transfer öncesi bakacaktır karındaki sıvı mikatarına ona göre transfer olacak..Senin sonuçların geldi mi güzelim nedir son durum??Haberlerini bekliyoruz..Transfer ve test gününü verirsinaminn canımcımm inşallahh..
evet canım 41 tane toplandı tabiki işlemden sonra ağrım oldu hafifte kanamam vardı ama şuanda hepsi gecti am su toplama konusunda dr,umuz bişey demedi herşey yolunda dedi....
kullandığım ilaçlar
1 kutuda puregon 900 ıu/1.08 ml
1 kutu puregon 300 ıu/0.36 ml kartuş
5 kutuda catlamayı engelleyici cetrotay kullandım..
bu arada ohss ney onu bilmiyorum..
inşallah canım bu zamana kadar herşey cok güzel gitti inşallah bundan sonrada herşey iyi olur..
şuanda vajinadan progestan kullanıyorum transfer gününa kadar antibiyotik ve kalcaya yapıştırmka için climere bant verdi..
transferden sonrada clexsana başlıcam öyle işte..
ama mutlaka dr. sorucam gidince söylediklerini..
Canım OHSS fazla yumurta toplanınca geriye karın boşluğunda kalan fazla sıvı baskısı.Dr zaten transfer öncesi bakacaktır karındaki sıvı mikatarına ona göre transfer olacak..Senin sonuçların geldi mi güzelim nedir son durum??Haberlerini bekliyoruz..Transfer ve test gününü verirsin
merhabalar sizi bu topikteki yazılardan tanıyorum maşallah oğlunuzu kucağınıza aldınız allah bağışlasın...allah bütün evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin .... doğru söylüyorsunuz üzülmek kendimizi kahretmek ailemizi ve meleğimizi üzmekten başka bir şey vermiyor.. sadece bizi geriye götürür ileriye gidemeyiz....
aminnn canım inşallahhh...
allah razı olsunnnnn ettiğin dualar içinn..
bende hepimize yürekten kalptan dua ediyorum..
canımm iyiyim cok sağoll...
dün yumurtalarım toplandı 41 tane yumurtatoplamış dr,umuz..
bugün tlf actılar 24 tanesi olgun yumurtlarmış 19 döllenmiş şuanda iyi gidiyolar dedi yarın tekrar arayıp bilgi vericekler..
döllenmeninde 3. günü pgt gircek nasipse..bakalım şuanda herşey yolunda..
allahım sağlıklı nasip etsin..evlat isteyen herkezin yüzünü güldürsün..aminnnnnn...
hadi gözün aydın..inşallah sonrasıda hep güzel olur...ben ilk defa duydum 41 yumurtayı(maşallah)en çok 30küsürlü duymuştum...:))güzel haberlerini bekliyoruz....
canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.
bence de en iyisi iyice araştırıp öyle başlamak....bakalım o doktor ne diyecek...ben 7-8 gün sonra adet olurum...yine başlayacağız bakalım...benim araştıracak bişeyim varmı onuda bilmiyorum...yumurtalar 5. gün gelişimlerini durdurdu..nadiren olan bir olaymış..
oda beni buldu
dr.herhangi bişey araştırmaktan bahsetmedi..aceba yine aynı şey olurmu diye düşünmeden edemiyorum..bi kez daha deneyip olmazsa bende araştırmalara başalarım...umarım bu sefer ikimiz içinde hatta isteyen herkes için herşey çok güzel olur....
sen nasılsın maytap merak ediyordum seni
tedavi devam ediyormu inş. güzel haberi vereceksiniz papatya ile
ben şuan 2.adeti bekliyorum...tekrar yine yaniden başlayacağız...martın sonu gibi başlarım galiba...sen nasılsın????
hamdolsun maytap senn tabirinle bi ii bi kötüyüm
şimdi iyiyim
inşallah ahyırlı ugurlu olur biz kızlarla salatı tefriciye duası okuyoruz şimdi papatya için başlıcaz istersen senn içinde sevalden sonra başlayaalım
istemezmiyim çok memnun olurum...bende okuyabilirim...banada verebilirsiniz...sen başladınmı çalışmalara??
hayırlısıyla inşallah maytap başlıcam ama olmazsada üzülmeyeceğim söz verdim kendime:)
arkadaşlara söyleyeyim senn adın ne bu arada dönerim birazdan sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?