mehtap kızlarla görüştüm önce sıradakileri bitirelim sonra ona başlayalım dediler
martın sonu gibi inş. dualarımız kabul olsun kimsenn kucağı boş kalmasın
kardanadam Rabbim analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza inşallah....
selencim geçmiş olsun dikiş attırmışın inş bundan sonra rahatça geçirirsin günleri bebişinle...7
map sanada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü biliyorum bende geç oldu ama kusura bakma artık anca girebildim...
gamzeli kız hadi haıyrlısı maşallah bir sürü toplamışlar ben anlamam tüp bebekten fazla ama inş herşeyini yolunda gider canım...,
mhtp hoşgeldin sende canım maşallh büyüttün oğlunu Allah'ım o günleride bizlerede nasip eder inşallah görmeyi Allah'a emanet olun....
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz kızımla iyiyiz hamd olsun ama aklıma bişey takılıyo sizede sormak istiyorum geçen pazartesi dr gittim ultrasona girdim bebeğim o zman 26+2ydi sata göre ultrasonda ise 25+3 çıkıyo bir sorun olmaz diyo dr lar ama ben sezeryan olucm ya sata göremi hesaplama gerekiyo şimdi yoksa diğerine göremi acaba birde bu haftada bebeğim 834 gr mış sizce nasıl bana sanki az gibi geldi ama iyimi acaba benim aklıma bunlar takıldı....
canım benim cok sağoll...hadi gözün aydın..inşallah sonrasıda hep güzel olur...ben ilk defa duydum 41 yumurtayı(maşallah)en çok 30küsürlü duymuştum...:))güzel haberlerini bekliyoruz....
gamzeli kız hadi haıyrlısı maşallah bir sürü toplamışlar ben anlamam tüp bebekten fazla ama inş herşeyini yolunda gider canım...,
biz kızımla iyiyiz hamd olsun ama aklıma bişey takılıyo sizede sormak istiyorum geçen pazartesi dr gittim ultrasona girdim bebeğim o zman 26+2ydi sata göre ultrasonda ise 25+3 çıkıyo bir sorun olmaz diyo dr lar ama ben sezeryan olucm ya sata göremi hesaplama gerekiyo şimdi yoksa diğerine göremi acaba birde bu haftada bebeğim 834 gr mış sizce nasıl bana sanki az gibi geldi ama iyimi acaba benim aklıma bunlar takıldı....
kardanadam Rabbim analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza inşallah....
selencim geçmiş olsun dikiş attırmışın inş bundan sonra rahatça geçirirsin günleri bebişinle...7
map sanada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü biliyorum bende geç oldu ama kusura bakma artık anca girebildim...
mhtp hoşgeldin sende canım maşallh büyüttün oğlunu Allah'ım o günleride bizlerede nasip eder inşallah görmeyi Allah'a emanet olun....
saol teyzesi...inan hasret dolu günler meleklerimizin kardeşi gelince farklı duygulara dönüşüyor...
bebeğiniz gelene kadar geçen zor gnlerde meleğinizi üzmemek için çaba harcarsanıoz daha kolay geçiyor...
ben hep üzülürsem ağlarsam yavrularım cennette annemizi üzdük diye huzursuz olacak diye kendimi frenlemeye çalıştım...ama şunu da söyleyeyim halen özellikle bir dizi şarkısı var tutamadım ellerinden diye onu duyarsam bende kendimi tutamıyorum..
her an ilk aklıma gelen sizlersiniz duamda ilk sizler varsınız..
allahım bir önce göbeklerinize kelebekler kondursun sonrada sağlıkla kucağınıza aldırsın..
canım bence normal merak etme.Bizim görevlinin gelini 29 haftalık ve 830 gr mış.Gayet senin normal kafana takma.1 hafta ileri geri olabilir gebe kaldığın tarih ile döllenme farkı olur merak etme.Eğer bebeğin vücudu ile herhangi ölçüm farklılıkları çıkmadığı sürece hiç bir sorun yok..Kafanı olumsuz şeylerle boşalt canımkardanadam Rabbim analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza inşallah....
hadi hayırlısı olsun güzelim.PGT ne sonuçlar çıktı?Kaç tane verecekler?? Hadi canım benim sana bir yasın gönderiyorum bugün cuma niyetine herşeyin hayırlısı olmulusu olsun canım..Bizleri habersiz bırakma allaha emanet ol canım..Güzel haberle dön.günaydın kızlarrrrr...
benim yarın transferim var bir süre giremicem internete haberiniz olsun gelince bilgi veririm ama 5 gün filan orda kalıcam..
ne olur bol bol dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsunnn..rabbim yüzümü güldürsünnn..
sizleri öpüyorumm...
tüm güzel duaların için kocaman bir aminnnsaol teyzesi...inan hasret dolu günler meleklerimizin kardeşi gelince farklı duygulara dönüşüyor...
bebeğiniz gelene kadar geçen zor gnlerde meleğinizi üzmemek için çaba harcarsanıoz daha kolay geçiyor...
ben hep üzülürsem ağlarsam yavrularım cennette annemizi üzdük diye huzursuz olacak diye kendimi frenlemeye çalıştım...ama şunu da söyleyeyim halen özellikle bir dizi şarkısı var tutamadım ellerinden diye onu duyarsam bende kendimi tutamıyorum..
her an ilk aklıma gelen sizlersiniz duamda ilk sizler varsınız..
allahım bir önce göbeklerinize kelebekler kondursun sonrada sağlıkla kucağınıza aldırsın..
aminn esmeraycım aminnnnsen nasılsın maytap merak ediyordum seni
tedavi devam ediyormu inş. güzel haberi vereceksiniz papatya ile
canım biz seninle yine aynı yollarda olacağız ama bu sefer hayırlısınla güzel haberler vereceğiz...canım benim sağol ya ben iyim koşturmaca geçti günler giremedim biraz..Ben rahim filmi çektirdimve sonucu buraya yazmıştım.Tüpler kapalı ve sızma yok herşey normaldi.
Sıvı içinde şuanki adet döngümde kontrole gidip geldim.Çok şükür sıvı yok bugünde dr gittim yine sıvı yok.Bu yüzden gelecek ilk adetimle dondurulşmuşlarıma başlıyabilirim dedi.Ama ben adetime gelene kadar bir kez de fikir edinmek için Engin Bey görüşmek istiyorum fikrini almak isityorum geriside allaha kalmış artık.
Ben öyle inanıyorumki o sıvı fazla iğnelerden alınan hormon düzeyin sıvı salgılaması diye düşünüyorum.Umarım bu sefer olmaz.
Sen neler yaptın ne zaman başlıyorsun??
bence de en iyisi iyice araştırıp öyle başlamak....bakalım o doktor ne diyecek...ben 7-8 gün sonra adet olurum...yine başlayacağız bakalım...benim araştıracak bişeyim varmı onuda bilmiyorum...yumurtalar 5. gün gelişimlerini durdurdu..nadiren olan bir olaymış..
oda beni buldu
dr.herhangi bişey araştırmaktan bahsetmedi..aceba yine aynı şey olurmu diye düşünmeden edemiyorum..bi kez daha deneyip olmazsa bende araştırmalara başalarım...umarım bu sefer ikimiz içinde hatta isteyen herkes için herşey çok güzel olur....
dualarda buluşalım:):))hamdolsun maytap senn tabirinle bi ii bi kötüyüm
şimdi iyiyim
inşallah ahyırlı ugurlu olur biz kızlarla salatı tefriciye duası okuyoruz şimdi papatya için başlıcaz istersen senn içinde sevalden sonra başlayaalım
günaydın kızlarrrrr...
benim yarın transferim var bir süre giremicem internete haberiniz olsun gelince bilgi veririm ama 5 gün filan orda kalıcam..
ne olur bol bol dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsunnn..rabbim yüzümü güldürsünnn..
sizleri öpüyorumm...
canım bence kilosu düşük değil, bu haftada normal kabul edilen aralıkta, gebelik.org a bakabilirsin
benim ilk gebeliğim de geç döllenmeydi, normalde 31 ocak muhtemel doğum tarihi iken doktor 7 şubat demişti ve bebeğin gelişimi 1 hafta geriden olarak kabul edilip öyle takip edildi. bu hususta bildiğim şey sat ile bebeğin haftasının uyumlu olup olmadığının hamileliğin başında tesğit edilmesi gerektiği, sonraki haftalarda farklılık olsa da baştaki değerlendirmeye göre hareket edileceği.
canım benim cok sağoll...
cok olmasınında tehlikeleri varmışş..neyse allahım sağlıklı nasip etsinn ..
aminnn inş. allahım o mutluluğu yaşatsın inşalahhhhhhhh...
aminn canımm sağoll inşallahhh...
seninde bebişine maşallah bir hafta ileri veya geri olması önemli değil diye biliyorum..
sen bunları düşünme kilosunu falan zaten son 2 ay kala alıyolar kiloyu..
allahım inşallah sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
darısı bütün isteyenleree inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh..
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah bundan sonrası güzel geçer dediğin gibi..geç döllenme olmuş sanırım sende o yüzden ultrasonun gösterdiği zamana göre doğum tarihi belirleniyor bildiğim kadarıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
canım bence normal merak etme.Bizim görevlinin gelini 29 haftalık ve 830 gr mış.Gayet senin normal kafana takma.1 hafta ileri geri olabilir gebe kaldığın tarih ile döllenme farkı olur merak etme.Eğer bebeğin vücudu ile herhangi ölçüm farklılıkları çıkmadığı sürece hiç bir sorun yok..Kafanı olumsuz şeylerle boşalt canım
hadi hayırlısı olsun güzelim.PGT ne sonuçlar çıktı?Kaç tane verecekler?? Hadi canım benim sana bir yasın gönderiyorum bugün cuma niyetine herşeyin hayırlısı olmulusu olsun canım..Bizleri habersiz bırakma allaha emanet ol canım..Güzel haberle dön.
tüm güzel duaların için kocaman bir aminnn
aminn esmeraycım aminnnn
canım biz seninle yine aynı yollarda olacağız ama bu sefer hayırlısınla güzel haberler vereceğiz...
dualarda buluşalım:):))
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ben bundan sonra daha dikkat ederim kızımın kilosu az bile olsa ben yer onu büyütürüm gerçi sağ salim hele bir gelsinlerde gerisi çok mühim değil.inş hepimiz bunları atlatır ve bebeklerimizi alırız kucaklarımıza amiiin inş...
gamzeli kız dularım seninle inş miniğin annesine sımsıkı tutunur....kendine iyi bak...
canım bence normal merak etme.Bizim görevlinin gelini 29 haftalık ve 830 gr mış.Gayet senin normal kafana takma.1 hafta ileri geri olabilir gebe kaldığın tarih ile döllenme farkı olur merak etme.Eğer bebeğin vücudu ile herhangi ölçüm farklılıkları çıkmadığı sürece hiç bir sorun yok..Kafanı olumsuz şeylerle boşalt canım
hadi hayırlısı olsun güzelim.PGT ne sonuçlar çıktı?Kaç tane verecekler?? Hadi canım benim sana bir yasın gönderiyorum bugün cuma niyetine herşeyin hayırlısı olmulusu olsun canım..Bizleri habersiz bırakma allaha emanet ol canım..Güzel haberle dön.
tüm güzel duaların için kocaman bir aminnn
aminn esmeraycım aminnnn
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ben bundan sonra daha dikkat ederim kızımın kilosu az bile olsa ben yer onu büyütürüm gerçi sağ salim hele bir gelsinlerde gerisi çok mühim değil.inş hepimiz bunları atlatır ve bebeklerimizi alırız kucaklarımıza amiiin inş...
gamzeli kız dularım seninle inş miniğin annesine sımsıkı tutunur....kendine iyi bak...
cicim tahin pekmez karışımı ye bebeğe çok ii geliyor hem sende kilo almamış oluyorsun et balık protein tüketmeye calış cnm ama pekmez tahin karışımı süper
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah bundan sonrası güzel geçer dediğin gibi..geç döllenme olmuş sanırım sende o yüzden ultrasonun gösterdiği zamana göre doğum tarihi belirleniyor bildiğim kadarıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
merhaba canım bişey sorucam ama
Meraba tabiki sorabilirsin
senin durumunu bilmiyorum ama dikiş falan okudum dikişmi attırdın
Ben geçen temmuzda 20 haftalık ikizlerimi kaybettim rahimağzı yetmezliği teşhisi konuldu şimdi 16 haftalık hamileyim 14.haftada dikiş atıldı
geçmiş olsun vede hayırlısı olsun inş.busefer alırsın kucağına bebeğini bende 2 hafta önce kaybettim rahimim açıldığı için 2.dikiş atıcaz ddi doktorum
Sanada çok geçmiş olsun kaç haftalıktı kaybın?İnsan ilk başlarda zaman hiç geçmicekmiş gibi hissediyor ilk zamanlar çok zor geçiyor ama kısmet neyse o oluyor seninde hakkında hayırlısı olsun..Dikiş atılıp bebeğini kucağına alan çok insan var inşallah bizlerde görürüz o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?