Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

16 haftam bitmişti çok zorya alışamadım daha nasıl atılıyo bu dikiş kaçıncı haftada

çoook geçmiş olsun. umarım bu acıyı bi daha yaşamazsın. prematüre bebekler ve paylaşımlarınızda "rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı?" diye bi başlık var... orada konuyla ilgili çok detaylı bilgi bulabilirsin. benim de rahim ağzı 16 hafta yeni bitmişken açılmıştı. 16+2'de acil (kurtarıcı) dikiş atıldı. şu an 36+6'dayım...

Son düzenleme:

saol canım.ama benimde 16 haftamda açıldı ozaman dikiş atılsaydı düşmücekti bebeğim demekki.ALLAHIMsanada hayrlısıyla kucağına almak nasip etsin bebeğini.bizede dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş..

14. haftada atıldı benim dikişim 12 ile 14.haftalar arasında atılıyor sanırım,zor bi işlem değil anesteziyle attılar hiç bişey hissetmedim korkulcak bişi değil yani..

saol canım ya bende enbaşından araştırmak istiyorum doktorum 2.olmayabilir böyle bişey diyor ama ben enbaşından yaptırmak istiyorum olursa bebeğim inş 16.haftamda gitti bebeğim geç kalındı demekki atılsaydı dikiş durucaktı bebeğim

dualarım seninle...inşallah güzel haberlerle döneceksin....

bir kaç gündür bakamadım topiğe...babam yine hastanede( doktorlar takibe aldı...dua edin arkadaşlar..bir an önce sağlığına kavuşsun.....

herkesler iyiydir umarım...topik çok boş kalmış..neredelerdesiniz????

MAP nasılsın???dişin nasıl oldu??????

SELEN sen nasılsın??evdesin dimi???

BEN i soracak olursanız,çook yorgunum....neyseki yarın dinleneceğim:)haftaya adet olurum...inşallah herşey iyi gider bu sefer

Çok geçmiş olsunn üzüldüm dualarım seninle..Ben iyiyim evdeyim ufak tefek bi kaç yere çıktım dün ve bugün o kadar..Dikkat et sende kendine inşallah bu tedavin güzel gidicek ben inanıyorum..

MAYTAP cım babana çok geçmiş olsun kalbi zorluyor umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
haftaya adet olunca başlayacaksın herhalde yeni tedaviye, bu sefer herşey mükemmel gitsin canım sen anne olmayı çok istiyorsun bunu biliyorum ve fazlasıyla da hakettin.
Dişim çekildikten 9 gün sonra tekrar doktora gittim ağrım arttı ve sürpriz: enfeksiyon olmuş çekim yerimde. Yaa nedir benim bu enfeksiyonlardan çektiğim. Tekrar iğneler yapıldı uyuşturucu. <ve kazıdı o bölgeyi. Neyse bugün daha iyiyim. Antibiyotik falan verdi. Öyle işte...

gecmiş olsun maytap en kısa zamanda iinşallah baban sağlığına kavuşur inşallah .. her şey gönlünce olsun...

canım gecmiş olsun ... diş ağrısı cok zordur geçmiş olsun....

canım benim çok büyük geçmiş olsun...allahım tez zamanda şifasını versin ve sağlığına kavuşup evine dönsün...tüm dualarım seninleee...
Bende canım adet oluyorum sanrım yarın gelir belirtilerini önden önden gönderiyor...Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle döneceğiz buraya güzelim...allahım yardımcımız olsunnn

mapcim çok büyük geçmiş olsun..bende 20lik en arka kök dişimi çektirdim sağlam dişti ama eğri çıkınca yanağımın iç kısmını parçaladı..Çekildiği günü iğneler vardı diye birşey hissetmedim ama akşama çıldırıdımmm bird deliği dikmediler ne yense içine giderdi sürekli temizliyerek acısı katlanıyordu..Allah sana kolaylık versin bende çok çekmiştim...
Tez zamnda gelsin geçsin güzelim...

geçmiş olsun maytapcım inş.kısa sürede iyiyleşir baban allah sağlık versin

geçmiş olsun canım inş.tekrarlamaz diş ağrısı çok zordur

16 haftam bitmişti çok zorya alışamadım daha nasıl atılıyo bu dikiş kaçıncı haftada

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben bu topiği de ara ara okuyorum. Şafak arkadaşımızın dediği gibi rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı yazdığında googleye buradan çok detaylı öğrenebilirsin. Ben de yaklaşık 9 ay önce 25. haftalık erken doğum yaptım. Bir daha hamile olduğumda en azından önlem amaçlı serklaj yaptıracağım. Tekrara geçmiş olsun. Allah sabırlar versin...

Geçmiş olsun, diş çok fena. İnşallah en kısa zamanda iyi olursun.

Eskisi gibi girip internete takip edemiyorum. Ama yeni arkadaşlar var sanırım. Allahım bütün melek annelerine sabır versin. Dayanılacak, katlanılacak gibi değil ama kader.Bu da bizim sınavımız. Allahım bizi aynı acılarla ya da başka acılarla sınamasın. Allahım bütün melek annelerinin gönlünün muradını versin, yüzünü güldürsün inşallah. Amin Allahım sen dularımızı kabul et.

cici kızının kilosu gayet iyi canım merak etme
usg de çıkan haftaya da takılma bu sefer geride çıkar öteki sefer normal çıkar hatta önde bile çıkabilir merak etme canım

zaten başından beri hep öyle mapcım şükür sonradan olan bişey değil aman sağ salim doğsun kucağıma evime gelsinde gerisi hallolur inş sanada çok geçmiş olsun dişin çin inş bu sefer sorun çıkmadan geçer...

arkadaşlar bu drlara ne oluyo bilen var mı?
devlet hastanesinde olanların çoğu istifa etmiş burada randevu alıyorum muaynehalari için istifa etti haberiniz olsun diyolar ne yapcaz şimdi muaynehanesi olduğu içinmi acaba bıraktılar...

kızlarrr merhaba biz geldik evimizdeyiz..
cumartesi transferimiz yapıldı cok şükür bir sorun yaşamadıkk..
1. kalite ve 1 tane embriyo transfer yapıldı..
artık hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsünn dualarımızı kabul etsin..
papatya canım test günüm değişmedi 25 marta denk gekliyo yine..

Hayırlı olsun inşallah... Allah kucağına almayı nasip etsin...

Canım transferin hayırlı olsun. İnşallah ayın 25.'de yine böyle cıvıl cıvıl hamilelik haberini de alırız.
Tolga canımı okuyor pek yazacak fırsat bulamıyorum :) Bütün arkadaşlara çok selam, hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…