canımmmm allahım inş yavrunu sıkı sıkı tutundurur ve sağlıklı hayırlısınla kucağına almanı nasip etsin canim benim...kızlarrr merhaba biz geldik evimizdeyiz..
cumartesi transferimiz yapıldı cok şükür bir sorun yaşamadıkk..
1. kalite ve 1 tane embriyo transfer yapıldı..
artık hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsünn dualarımızı kabul etsin..
papatya canım test günüm değişmedi 25 marta denk gekliyo yine..
aminnnn inşallahh hayatımm...Hayırlı olsun inşallah...Allah kucağına almayı nasip etsin...
cokk sağol balımmmmm allah razı olsunn..Canım transferin hayırlı olsun. İnşallah ayın 25.'de yine böyle cıvıl cıvıl hamilelik haberini de alırız.
Tolga canımı okuyor pek yazacak fırsat bulamıyorum :) Bütün arkadaşlara çok selam, hepinizi öpüyorum.
canımmmm allahım inş yavrunu sıkı sıkı tutundurur ve sağlıklı hayırlısınla kucağına almanı nasip etsin canim benim...
Neden 1 tane verdiler..hakkın en az 2 tane güzelim?? Ama olsun sonuçta tutsun yeter...Hadi güzel haberlerini 25 marta bekliyorum...
Eskisi gibi girip internete takip edemiyorum. Ama yeni arkadaşlar var sanırım. Allahım bütün melek annelerine sabır versin. Dayanılacak, katlanılacak gibi değil ama kader.Bu da bizim sınavımız. Allahım bizi aynı acılarla ya da başka acılarla sınamasın. Allahım bütün melek annelerinin gönlünün muradını versin, yüzünü güldürsün inşallah. Amin Allahım sen dularımızı kabul et.
kızlarrr merhaba biz geldik evimizdeyiz..
aminnnn inşallahh hayatımm...
cokk sağol balımmmmm allah razı olsunn..
rabbim senin yaşadığın mutluluğu bizede tattırsın inş..
oğluşunada maşallahh avatarındaki resim heralde oğlununn..maşallahh kuzucuma pek tatlı...
aminnnn canımcımmm aminnnnnn allahım hepimize nasip etsin..
valla yasalar gereği ve yaşımın genc olmasından dolayı 1 embriyo transfer ediyoluyomuş..
anlamadım valla hatta ısrar ettim zaten 2 tane var sağlıklı ikisinide koyun yok dediler..
ne yapalım dediğin gibi tutunsunda tek olsada razıyız..
inşallahhh canımm o günü dört gözle bekliyorum valla..
MAYTAP cım babana çok geçmiş olsun kalbi zorluyor umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
haftaya adet olunca başlayacaksın herhalde yeni tedaviye, bu sefer herşey mükemmel gitsin canım sen anne olmayı çok istiyorsun bunu biliyorum ve fazlasıyla da hakettin.
Dişim çekildikten 9 gün sonra tekrar doktora gittim ağrım arttı ve sürpriz: enfeksiyon olmuş çekim yerimde. Yaa nedir benim bu enfeksiyonlardan çektiğim. Tekrar iğneler yapıldı uyuşturucu. <ve kazıdı o bölgeyi. Neyse bugün daha iyiyim. Antibiyotik falan verdi. Öyle işte...
Çok geçmiş olsunn üzüldüm dualarım seninle..Ben iyiyim evdeyim ufak tefek bi kaç yere çıktım dün ve bugün o kadar..Dikkat et sende kendine inşallah bu tedavin güzel gidicek ben inanıyorum..
gecmiş olsun maytap en kısa zamanda iinşallah baban sağlığına kavuşur inşallah .. her şey gönlünce olsun...
teşekkürler gamze sen nasılsın?????????
canım benim çok büyük geçmiş olsun...allahım tez zamanda şifasını versin ve sağlığına kavuşup evine dönsün...tüm dualarım seninleee...
Bende canım adet oluyorum sanrım yarın gelir belirtilerini önden önden gönderiyor...Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle döneceğiz buraya güzelim...allahım yardımcımız olsunnn
mapcim çok büyük geçmiş olsun..bende 20lik en arka kök dişimi çektirdim sağlam dişti ama eğri çıkınca yanağımın iç kısmını parçaladı..Çekildiği günü iğneler vardı diye birşey hissetmedim ama akşama çıldırıdımmm bird deliği dikmediler ne yense içine giderdi sürekli temizliyerek acısı katlanıyordu..Allah sana kolaylık versin bende çok çekmiştim...
Tez zamnda gelsin geçsin güzelim...
geçmiş olsun maytapcım inş.kısa sürede iyiyleşir baban allah sağlık versin
zaten başından beri hep öyle mapcım şükür sonradan olan bişey değil aman sağ salim doğsun kucağıma evime gelsinde gerisi hallolur inş sanada çok geçmiş olsun dişin çin inş bu sefer sorun çıkmadan geçer...
tatlım ewet onu bende duydum o gün bugün hep yiyorum bakalım bir dahaki ayda belli olur kilo farkından yarayıp yaramadığı:)))
geçmiş olsun maytapcım Rabbim en kısa zamanda babana şifa versin canım...
teşekkürler.........
arkadaşlar bu drlara ne oluyo bilen var mı?
devlet hastanesinde olanların çoğu istifa etmiş burada randevu alıyorum muaynehalari için istifa etti haberiniz olsun diyolar ne yapcaz şimdi muaynehanesi olduğu içinmi acaba bıraktılar...
[QUOTE
teşekkürler gamze sen nasılsın?????????
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben bu topiği de ara ara okuyorum. Şafak arkadaşımızın dediği gibi rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı yazdığında googleye buradan çok detaylı öğrenebilirsin. Ben de yaklaşık 9 ay önce 25. haftalık erken doğum yaptım. Bir daha hamile olduğumda en azından önlem amaçlı serklaj yaptıracağım. Tekrara geçmiş olsun. Allah sabırlar versin...
sağol maytap bende bol bol evde dinleniyorum .. tv izliyorum kadın programları int ye takılıyorum günler böyle geciyor..
merhaba arkadaşım nasılsın
tatlım hayırlı olsunbebişin inşallah sana sımsıkı tutunur.. inşallah üst üstte hamile hamile haberlerini alıcaz...
ooo maaşallah..çok az kaldı büyük güne.inşallah çoook güzel haberler alacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?