Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım geçmiş olsun allahım şifasını versin babanın.inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşacak.allahım yardımcısı olsun.

aminnn canım inşallahhhh..
bu arada sende yeni hamilesin galiba..allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..darısı bizlere inşallah..
canım benim sayılı günlerin kaldı varmı değişiklik hissiyat?? Özlenenmisn bebeğini kucağına aldı güzelim..Resimdeki kizi..

çok teşekkür ederim...bugün başladın tedaviye değilmi???hadi hayırlısı.....bu sefer inşallah olacak

EVet başladım maytapcim hayırlısı olsun artık..Tek dileğim dondurulmuşlarım sağlam olsun bozulmasın yaşasınlar ve annelerine mucize olsunlar...sizde çok dua edin..
Sen ne zaman başlıyorsun??

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|...|KIZ|01.03.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Alicim|35|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|35|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|29|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|29||06.06.2011
|Cici_22|28|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|19||13.08.2011
|Selen_k|16|ERKEK|02.09.2011
|Gamze81|12||27.09.2011
|Limburg1985|5||17.11.2011
|madeofhonor|5||19.11.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli Kız|25.03.2011
Aabeyazmelek|15.04.2011
2009Papatya|17.03.2011 dondurulmuş tedavisine start verdi
Maytap|umutla sabırla bebeğinin geleceği günü bekliyor[/table]

arkadaşlar bana dişim için geçmiş olsun dileklerini ileten herkese tek tek teşekkürler. Gebelik özellikle de ikiz gebelikte dişlerim ve diz ekleminde ağrılar olmuştu ve son 1 aydır birden dişler kötüleşti. Ama çok şükür en son tedaviden sonra biraz daha rahatladım.
PAPATYA arkadaşım sen de çok çekmişsin dişten. Benim de deliği dikmedi boş kaldı orası ve çok yavaş kapanıyor. Senin ne kadar zamanda kapanmıştı hatırlıyor musun? Yavaş yavaş mıydı? Benim diş çekileli 17 gün oldu ama çok az kapanma var.
Bu arada tedavin de hayırlı olsun inşallah dondurulmuşlarınla anneliği tadacaksın canım.
MAP cığım divertikülit de çok ağrılı birşey diye biliyorum, babana geçmişler olsun. Kalp sanmıştım neyse değilmiş o en önemlisi biliyorsun.
GAMZELİKIZ arkadaşım senin de transferini yi geçmiş ne güzel, inşallah hayırlı haberlerini alacağız bol bol dinlen canım.

canım benim sayılı günlerin kaldı varmı değişiklik hissiyat?? Özlenenmisn bebeğini kucağına aldı güzelim..Resimdeki kizi..
canım evet cok az kaldı son 4 gün..
değişik bişey yok sadece böbreklerim sızlıyo o kadar...
özlemimsinin tickeri 4 hafta diyoduda ondan sormuştum..maşallah almış kuzusunu kucağına darısı bizlere inş..
sen ne yaptın ne zaman başlıyosun..

canım cok gecmiş olsun dişlerin ağrıyomuş diş ağrısı kadar zor bişey yok..
bende gecen hamileliklerde 1 dişi kaybettim birisinide kaybetmek üzereyim..

evet canım transfer oldu..allahım inş. güzel haberler vermeyi nasip etsin...
dinleniyorum eşimde izinli sağolsun bakıyo..

yok canım benim o çizelge kızımın çizelgesiydi şimdi şükürler olsun kucağımda...allahım herkese nasip etsin...

maşallah canım allah bağışlasın darısı bizlere inşallahhh...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Kızlar nabersiniz ara sıra kendinizden haberdar edin..ben dün doktora gittim herşey yolunda gözüküyor şimdilik tek farklılık bebeğimin cinsiyeti:) erkek demişti doktor meğerse kızmış 2 kızımı cennete göndermiştim inşallah şimdi kızımı kucağıma alabilirim hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah dualarım sizlerle..

Merhaba Melek anneleri bayağıdan beri topiğe gelemiyordum. Faranjit olmuşum10 gündür raporluydum evde yatıyordum. Bu sefer zor geçti. İlaçta kullanamayınca . Bebeğim ve ben iyiyiz Allaha şükür.Evde de internet olmayınca size yazamadım.

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin babana.

Hayırlı olsun canım. Bebişin sıkı sıkı tutunsun. güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.

EVet başladım maytapcim hayırlısı olsun artık..Tek dileğim dondurulmuşlarım sağlam olsun bozulmasın yaşasınlar ve annelerine mucize olsunlar...sizde çok dua edin..
Sen ne zaman başlıyorsun??

Canım sana da hayırlı olsun tedaviye başlamışsın. İnşallah bu sefer seninle olcak bebeğin sıkı sıkı tutuncak annesine. Engin Beyle randevun nasıl geçti? ne dedi ? merak ettim.
Canım benim yaramaz kendini bize göstermedi geçen muayenede sürekli sırtını döndü. Dr. da kız galiba dedi. Bu hafta sonu gitcem kontrole bakalım o zaman gösterir mi? Kesinleşsin ben sana söylerim.

Canım gözün aydın inşallah bu kızın sağ salim kucağına gelecek. Kız erkek fark etmez öncelikli olan sağlıklı ve zamanında doğması ama insan yine de için için kaybettiği cinsiyette bebek sahibi olmak istiyor. İnşallah hep böyle sağlık, mutluluk haberlerini verirsin kızının ve kendinin.

Canım geçmiş olsun. Demek yaramaz kendini göstermiyor pek edepli maşallah, o zaman bence de kızdır erkekler teşhirci oluyor :)

hadi yaa maşallah kızımıza hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez ... benim tahiminler bi kız dediler sonra erkek ama 16 haftada kesinleşicekmiş bakalım sağlıklı olsunlarda

çok sevindim..Allah gelin olduğu günleride göstersin inşallah:))ben hep kız istemiştim..ama şimdi erkek istiyorum...tabi en en önemlisi olsun ve sağlıklı olsunda....

ben babamla uğraşıyorum..şimdilik evde ama çarşamba küçük bir operasyon geçirecek...
hala adet olmayı bekliyorum...hormonlarım sapıttı...31.gününm ama ne gelen var ne giden((

teşekkürler.....senin bebek kız galiba..erkekler çok erken gösteriir derler...zira benimkiler 12.haftada görünmüştü...önemli olan sağlıklı olması ama tabiki cinsiyet öğrenmenin de ayrı bir heyeccanı var:)

papatya senin adetin geldi dimi..ben hala olmadım..hormonlarım kafayı yedi...bu sefer stres yapmayım dedim ama dakika bir gol bir...adetim gelmiyoor(( inşallah arkadaşım bu sefer herşey ikimiz içinde güzel olur...gerçi daha başlamadan olmayacakmılş gibi hissediyorum(((((kendim için)

Teşekkür ederim canım aynen kız erkek hiiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalım yeter inşallah hepimiz mutluluk haberleri veririz Bebişi öp yerime :)

hadi yaa maşallah kızımıza hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez ... benim tahiminler bi kız dediler sonra erkek ama 16 haftada kesinleşicekmiş bakalım sağlıklı olsunlarda

Hayırlısı olsun Gamzecim kız erkek farketmiyor dediğin gibi sağlık en önemlisi sende iyisindir umarım..

Amiiinn gelin olduğu görmek güldürdü beni :))Baban için şimdiden geçmiş olsun diyorum ister istemez insan bunların hepsini stres yapıyor adetin o yüzden gecikmiştir diye düşünüyorum daha fazla bekletmez umarım senii

selenciğim kızlarını kaybetmiş olmandan dolayı bu bebeğinin de kız olması bence yaralarının sarılmasına yardımcı olması açısından güzel bir şey. Rabbim bu bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Maytapcığım beta hcg verdin mi? Mucizeler hep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…