Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hayırlısı olsun Map'cim inşallah sağlıkla ilerleriz sen nasılsın geçtimi dişle ilgili sorunların..Maytap beta hcg güzel bir fikir bu arada bi baktırsanmı??

canım çok tşk ederim inş öyle olur güzelim.Engin beye gitmedim daha.İki dr arasında git geller yapmak istemedim.Bu tedavimi olayım eğer olumsuz geçer ise gideceğim görüşeceğim ve ondan sonraki tedavilerimde onda olurum dedim...Umarım kalmaz ama artık herşey allahtan..
Benim oğlumda pek göstermemişti kendini.ben tam tamına 17 haftalıkken öğrenmiştim...Geç olsun yeterki sağlıklı olsun...Bekliyeceğiz daha..

canım benim babana olan üzüntünden de geçiyor olabilir??

Adetim normal gününden 1 gün erken gelmişti canım..Bencede sen bir test yaptır güzelim hiç ummadığın an herşey olabilir...Sıkma canını...Herşeyin hayırlısı olsunnn

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|EDA|KIZ|26.02.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Alicim|36|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|36|KIZ|23.04.2011
|Eburcu|30|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|30||06.06.2011
|Cici_22|29|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|20||13.08.2011
|Selen_k|17|KIZ|02.09.2011
|Gamze81|13||27.09.2011
|Limburg1985|6||17.11.2011
|madeofhonor|5||19.11.2011
|nisammm|5||21.11.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamzeli Kız|25.03.2011
Aabeyazmelek|15.04.2011
2009Papatya|13.04.2011 dondurulmuş tedavisinde
Maytap|Adet olmayı bekliyor??? Hadi müjde ver bize[/table]

ARKADAŞLAR LİSTEMİZDE 2 YENİ HAMİLEMİZ VAR...HAYIRLISINLA ARTIK SONUÇ BEKLEYENLERİN BAŞINA...MAYTAPCIM HADİ VER ARTIK MÜJDEYİİİİİİİİİ

canım transfer hayırlı olsun inş güzel haberler vericeksin bize

maşallah bebeğine sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyet canım bende kızımı kaybetmiştim ve şimdi bir kız daha bekliyorum her ne kadarda olsa güzel bir bekleyiş oluyo kaybettiğinden olunca...

Sen bilirsin canım. Dediğin gibi iki doktor farklı tedavi ve yaklaşımlar. Hayırlısı artık. Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah.

sanada geçmiş olsun canım amn dikkat et kendine bir kız daha geliyodur belki kızlarında dediği gibi lkız bebişler geç gösteriyolar kendilerinş utanıyolar heralde :)))

merhaba kızlar nasılsınız
ben yarın dr gitcem kızımı görmek için bakalım kaç kilo olmuşuz merak ediyorum geçn gittiğimden beri yediğim tahin pekmezin haddi hesabı yok bakalım faydası olmuşmu kızçeme görcez yarın hepiniz kendinize iyi bakın ark aeo....

Merhaba arkadaşlar.Bugün Eburcu'yla görüştük size Eburcu'dan haberlerim var. Biliyorsunuz Eburcu plasenta previaydı, kanaması olmuş ve şimdi hastanede yatıyormuş. Çok şükür kendisi de minik oğluşumuz Çınar da iyi ama bu durumda Eburcu doğuma kadar hastanede yatacak gibi görünüyor. Hepinize çok selam söyledi ve hepinizden bol bol dua beklediğini iletmemi istedi. Arkadaşımız sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor, hamileliğinin başından beri yatak istirahatiyle bu günlere geldi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun.

dualarımız eburcuyla gecmiş olsun yaaa cok üzüldüm şimdi iyi ama değilmi??allahın izniyle her şey cok iyi olucak hayırlısıyla oğluşunu zamanında kucağına alsın inşallah ...

allahım eburcu arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsun inş..
evladını sağ salim kucaklamayı nasip etsin dualarımız onunla...

kızlarrr benim yarın test günüm..
bugün evde idarar testi yaptım ve cok koyu olmamış olsada cift cizgiyi gördüm..
yarın inşallahh kan testinde onaylanırsa daha mutlu olucamm...

Canim arkadasim insallah yaaa...Hayirlisiyla cift cizgiyi gördün insallah yarin kesin sonucuda alirsin...Inan kendim hamileymisim gibi cok sevindim arkadasim.Simdiden gözün aydin insallah bu sefer hersey daha güzel olacak hepimiz icin...

şimdiden tebrik ederim canım yaa cok güzel yaa allah tamamını erdirsin inşallah art arda gelicek güzel haberler

Allah Eburcunun yardımcısı olsun. Bebişini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Tüm dualarım onunla.

Gamzelikız Canım şimididen tebrik ederim. İnşallah yarın güzel haberleri alıp bizimle paylaşacan. Darısı hamiş olmayı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.

ay eburcum çok büyük geçmiş olsun sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin tüm dualarımız onunla inşallah güzel haberlerle döner canım..bizden de çok selam söyle dualarımızda...

gamzeliiii kiz bu çok güzel bir haber..Senden haber varmı diye gireyim dedim ve güzel bir haber var...allahım kan testinde çok iyi çıkar ve bizimle paylaşırısın.Allah tamamını erdirsin diyeyim canım..Benim içinde çok ama çok dua et güzelim..Hamişlerin duaları kabul olurrrrrrrrrr....darısı hepimizin başınaaa....

şimdiden tebrik ederim canım yaa cok güzel yaa allah tamamını erdirsin inşallah art arda gelicek güzel haberler

Gamzelikız Canım şimididen tebrik ederim. İnşallah yarın güzel haberleri alıp bizimle paylaşacan. Darısı hamiş olmayı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.

kızlarrr hepinize cok teşekür ederimmm bu sizlerin ve herkezin duasıyla oldu...
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...

papatya canım ben her yasin okuduğum zaman sizlerin adını tek tek sayarak dua ediyorum..
ama bundan sonra her aklıma geldiğinde daha fazla edicemm...
darısı sizlere inşallahh kuzum en kısa zamanda...

kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymiş dr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek

maşallah güzel cıkmış değerin benimkine yakın 151 di. allah tamamına erdirsin inşallah darısı isteyen arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…