selenciğim kızlarını kaybetmiş olmandan dolayı bu bebeğinin de kız olması bence yaralarının sarılmasına yardımcı olması açısından güzel bir şey. Rabbim bu bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Maytapcığım beta hcg verdin mi? Mucizeler hep oluyor.
canım çok tşk ederim inş öyle olur güzelim.Engin beye gitmedim daha.İki dr arasında git geller yapmak istemedim.Bu tedavimi olayım eğer olumsuz geçer ise gideceğim görüşeceğim ve ondan sonraki tedavilerimde onda olurum dedim...Umarım kalmaz ama artık herşey allahtan..Merhaba Melek anneleri bayağıdan beri topiğe gelemiyordum. Faranjit olmuşum10 gündür raporluydum evde yatıyordum. Bu sefer zor geçti. İlaçta kullanamayınca . Bebeğim ve ben iyiyiz Allaha şükür.Evde de internet olmayınca size yazamadım.
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin babana.
Hayırlı olsun canım. Bebişin sıkı sıkı tutunsun.güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.
Canım sana da hayırlı olsun tedaviye başlamışsın. İnşallah bu sefer seninle olcak bebeğin sıkı sıkı tutuncak annesine. Engin Beyle randevun nasıl geçti? ne dedi ? merak ettim.
Canım benim yaramaz kendini bize göstermedi geçen muayenede sürekli sırtını döndü. Dr. da kız galiba dedi. Bu hafta sonu gitcem kontrole bakalım o zaman gösterir mi? Kesinleşsin ben sana söylerim.
canım benim babana olan üzüntünden de geçiyor olabilir??çok sevindim..Allah gelin olduğu günleride göstersin inşallah:))ben hep kız istemiştim..ama şimdi erkek istiyorum...tabi en en önemlisi olsun ve sağlıklı olsunda....
ben babamla uğraşıyorum..şimdilik evde ama çarşamba küçük bir operasyon geçirecek...
hala adet olmayı bekliyorum...hormonlarım sapıttı...31.gününm ama ne gelen var ne giden((
Adetim normal gününden 1 gün erken gelmişti canım..Bencede sen bir test yaptır güzelim hiç ummadığın an herşey olabilir...Sıkma canını...Herşeyin hayırlısı olsunnnpapatya senin adetin geldi dimi..ben hala olmadım..hormonlarım kafayı yedi...bu sefer stres yapmayım dedim ama dakika bir gol bir...adetim gelmiyoor(( inşallah arkadaşım bu sefer herşey ikimiz içinde güzel olur...gerçi daha başlamadan olmayacakmılş gibi hissediyorum (((((kendim için)
canım çok tşk ederim inş öyle olur güzelim.Engin beye gitmedim daha.İki dr arasında git geller yapmak istemedim.Bu tedavimi olayım eğer olumsuz geçer ise gideceğim görüşeceğim ve ondan sonraki tedavilerimde onda olurum dedim...Umarım kalmaz ama artık herşey allahtan..
Sen bilirsin canım. Dediğin gibi iki doktor farklı tedavi ve yaklaşımlar. Hayırlısı artık. Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah.
SELENCİM herşeyin yolunda olmasına sevindim ,sağ salim olsun hepsi aynı seviliyo hayırlısı olsun canım...
kızlarrr merhaba biz geldik evimizdeyiz..
cumartesi transferimiz yapıldı cok şükür bir sorun yaşamadıkk..
1. kalite ve 1 tane embriyo transfer yapıldı..
artık hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsünn dualarımızı kabul etsin..
papatya canım test günüm değişmedi 25 marta denk gekliyo yine..
Kızlar nabersiniz ara sıra kendinizden haberdar edin..ben dün doktora gittim herşey yolunda gözüküyor şimdilik tek farklılık bebeğimin cinsiyeti:) erkek demişti doktor meğerse kızmış 2 kızımı cennete göndermiştim inşallah şimdi kızımı kucağıma alabilirim hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah dualarım sizlerle..
Sen bilirsin canım. Dediğin gibi iki doktor farklı tedavi ve yaklaşımlar. Hayırlısı artık. Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah.
canım transfer hayırlı olsun inş güzel haberler vericeksin bize
maşallah bebeğine sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyet canım bende kızımı kaybetmiştim ve şimdi bir kız daha bekliyorum her ne kadarda olsa güzel bir bekleyiş oluyo kaybettiğinden olunca...
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyoruz herhangi bir ayrım bizler için söz konusu bile olamaz çevremde erkekten kıza dönmesine bozulanlar oldu biraz hissettim ama umrumda değil hiç kimse..
Merhaba arkadaşlar.Bugün Eburcu'yla görüştük size Eburcu'dan haberlerim var. Biliyorsunuz Eburcu plasenta previaydı, kanaması olmuş ve şimdi hastanede yatıyormuş. Çok şükür kendisi de minik oğluşumuz Çınar da iyi ama bu durumda Eburcu doğuma kadar hastanede yatacak gibi görünüyor. Hepinize çok selam söyledi ve hepinizden bol bol dua beklediğini iletmemi istedi. Arkadaşımız sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor, hamileliğinin başından beri yatak istirahatiyle bu günlere geldi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Merhaba arkadaşlar.Bugün Eburcu'yla görüştük size Eburcu'dan haberlerim var. Biliyorsunuz Eburcu plasenta previaydı, kanaması olmuş ve şimdi hastanede yatıyormuş. Çok şükür kendisi de minik oğluşumuz Çınar da iyi ama bu durumda Eburcu doğuma kadar hastanede yatacak gibi görünüyor. Hepinize çok selam söyledi ve hepinizden bol bol dua beklediğini iletmemi istedi. Arkadaşımız sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor, hamileliğinin başından beri yatak istirahatiyle bu günlere geldi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun.
kızlarrr benim yarın test günüm..
bugün evde idarar testi yaptım ve cok koyu olmamış olsada cift cizgiyi gördüm..
yarın inşallahh kan testinde onaylanırsa daha mutlu olucamm...
kızlarrr benim yarın test günüm..
ay eburcum çok büyük geçmiş olsun sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin tüm dualarımız onunla inşallah güzel haberlerle döner canım..bizden de çok selam söyle dualarımızda...Merhaba arkadaşlar.Bugün Eburcu'yla görüştük size Eburcu'dan haberlerim var. Biliyorsunuz Eburcu plasenta previaydı, kanaması olmuş ve şimdi hastanede yatıyormuş. Çok şükür kendisi de minik oğluşumuz Çınar da iyi ama bu durumda Eburcu doğuma kadar hastanede yatacak gibi görünüyor. Hepinize çok selam söyledi ve hepinizden bol bol dua beklediğini iletmemi istedi. Arkadaşımız sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor, hamileliğinin başından beri yatak istirahatiyle bu günlere geldi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun.
gamzeliiii kiz bu çok güzel bir haber..Senden haber varmı diye gireyim dedim ve güzel bir haber var...allahım kan testinde çok iyi çıkar ve bizimle paylaşırısın.Allah tamamını erdirsin diyeyim canım..Benim içinde çok ama çok dua et güzelim..Hamişlerin duaları kabul olurrrrrrrrrr....darısı hepimizin başınaaa....kızlarrr benim yarın test günüm..
Canim arkadasim insallah yaaa...Hayirlisiyla cift cizgiyi gördün insallah yarin kesin sonucuda alirsin...Inan kendim hamileymisim gibi cok sevindim arkadasim.Simdiden gözün aydin insallah bu sefer hersey daha güzel olacak hepimiz icin...
şimdiden tebrik ederimcanım yaa cok güzel yaa allah tamamını erdirsin inşallah art arda gelicek güzel haberler
Gamzelikız Canım şimididen tebrik ederim. İnşallah yarın güzel haberleri alıp bizimle paylaşacan.Darısı hamiş olmayı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.
gamzeliiii kiz bu çok güzel bir haber..Senden haber varmı diye gireyim dedim ve güzel bir haber var...allahım kan testinde çok iyi çıkar ve bizimle paylaşırısın.Allah tamamını erdirsin diyeyim canım..Benim içinde çok ama çok dua et güzelim..Hamişlerin duaları kabul olurrrrrrrrrr....darısı hepimizin başınaaa....
kızlarrr hepinize cok teşekür ederimmm bu sizlerin ve herkezin duasıyla oldu...
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...
papatya canım ben her yasin okuduğum zaman sizlerin adını tek tek sayarak dua ediyorum..
ama bundan sonra her aklıma geldiğinde daha fazla edicemm...
darısı sizlere inşallahh kuzum en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?